radical239 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) Όχι δεν είναι νορμάλ. Έκανες format system και όλα τα wipes σε data, cache, dalvik? Μάλλον ξέχασες το πρώτο. δες κι εδώ καλού κακού: https://github.com/LegacyXperia/Wiki/wiki/Installing-LegacyXperia-for-Dummies πάντα το κάνω full wipe ίσως και να μου ξέφυγε γιατι ήταν η 3η απανοτή φορά το ξανακάνω τότε και βλέπουμε λοιπόν έκανα setup τις rom ξανα απο την αρχη με full wipe εξακολουθεί το system να είναι 1% free o mike ioannina στην σελιδα της rom στο xda λέει: WARNING: This ROM uses a modified internal memory layout. Our /system partition is originally 400MB but this space is not enough for a fluid kitkat experience and a full installation with proper google apps. Our /cache partition is also too small to fit art-cache when we enable the ART runtime. We originally had 100MB /cache but art-cache needs ~150mb of free space. I have repartitioned the internal memory layout, giving: 450mb in /system 469,5mb in /data 8mb in /cache επομένος είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί έτσι η rom Φένεται να λειτουργεί σωστά και με πολύ ελεύθερη ram οπότε λέω να μείνω για λίγο καιρό εδώ γιατι μου αρέσει που έχω "the latest features" και βλέπουμε αν και με βλεπω να γυρνάω στην ICS με την λογική του eddieobscurant εν το μεταξή αν κάποιος έχει να προτήνει κάτι άλλο, please do σας ευχαριστώ πολύ Edited February 28, 2015 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) Όχι δεν είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί έτσι. Την χρησιμοποιώ μήνες και την έχω φλασάρει πολλές φορές. Έχει πολύ ελεύθερο χώρο όταν πρωτοεγκατασταθεί. Αυτά που γράφεις στο quote ίσχυαν πριν από μήνες όταν ο mikeioannina άλλαξε το partition layout του kernel χάλασε την συμβατότητα με τους προηγούμενους. Κάτι κάνεις λάθος, διαβασε προσεκτικά τις οδηγίες. Πρέπει πρώτα να φλασάρεις τον kernel που έχει μέσα στο zip με το flashtool, και μπαίνοντας στην recovery μετα να κάνεις τα wipes και μετά την εγκατάσταση της ρομ από το zip. Και το να γυρίσεις στην τραγική ICS είναι το χειρότερο δυνατό. Από την μία έχεις την πασίγνωστη, ελαφριά και γρήγορη cyanogenmod και από την άλλη μια από τις χειρότερες αναβαθμίσεις που δόθηκαν σε smartphone, που προσπαθούσαν στο xda να διορθώσουν με μπαλωμένες ρομ. Με την μια το κινητό ρολάρει μια χαρά, με την άλλη το υποβαθμίζεις. Για μένα η σειρά είναι CM11>stock gingerbread>CM10>stock ICS. edit: μας έχεις μπερδέψει εδώ πέρα. Στο μενού storage πόσο ελεύθερο χώρο σου δείχνει; ο οφέλιμος χώρος για apps είναι ο /data. Στο /system είναι εγκατεστημένο μόνο το λειτουργικό και είναι λογικό να είναι γεμάτο... Edited February 26, 2015 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Πρέπει πρώτα να φλασάρεις τον kernel που έχει μέσα στο zip με το flashtool, και μπαίνοντας στην recovery μετα να κάνεις τα wipes και μετά την εγκατάσταση της ρομ από το zip. ακριβός αυτό έκανα και μετά flash τα gapps ο οφέλιμος χώρος για apps είναι ο /data. Στο /system είναι εγκατεστημένο μόνο το λειτουργικό και είναι λογικό να είναι γεμάτο... αυτό λέω κι εγώ οτι σχεδιασμένη να λειτουργεί έτσι τελικά μόνο που μετά την εγκατάσταση apps το /system απο 1% πήγε στο 0% λοιπόν άλλη μία και αφού το έχω τιγκάρει με τις εγαρμογές που θέλω να έχω: απο το storage info του link2sd που τα δήχνει μαζεμένα /data 234 MB free /system 2.82 MB free (0%) /cache 6.35 MB free στην SD (/sdcard0 kai /sdext2) έχω άπειρο χώρο επίσεις αν και ακολούθησα οδηγίες το swpper2 μου έκανε απλά ένα αρχείο swap στo main partition της sd (fat32) και όχι στο swap partition που έκανα εγω είναι θέμα ή να το αφήσω έτσι; (by the way πιο baseband χρισημοποιείτε δοκιμασμένα - έχω flashάρει τι 86 αλλα μου φένεται οτι έχει πιο αδύνατο σήμα) Edited February 27, 2015 by radical239 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Εντάξει είναι οι ελεύθεροι χώροι τότε. Το swapper δεν το χρησιμοποιώ για να σου πω. Κι εγώ το baseband 86 έχω, μια χαρά είναι. Το είχα συγκρίνει πλάι πλάι με άλλο Ray με το 64 και είχε καλύτερο σήμα. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 στο swapper 2 μέσα απο τα options εχει επιλογή για να χρησιμοποιείς το partition αντι για αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Το κίνητο ήταν τόσο μπροστά για την εποχή του... Φτάσαμε στο 2015 και ακόμα και τώρα κάποιοι developers ασχολούνται μαζί του και υπάρχουν κάποιες λίγες δοκιμαστικές εκδόσεις με lollipop. Εχω περάσει μία τώρα της ressurection remix αλλά δυστυχώς ακόμα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σταθεί ως καθημερινη rom. Παρολα αυτα ειναι ενθαρρυντικό να μην το παρατάνε. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Πιστεύω ότι μετά από ο καιρό ο mikeioannina θα βγάλει και την LX CM12. Το developing της φαίνεται ότι είναι αρκετά πιο δύσκολο σε σχέση με τις προηούμενες, μιας και αισίως έχουμε φτάσει 5 εκδόσεις Android από την τελευταία επίσημη και το porting γινεται ολοένα πιο πολύπλοκο. Έχοντας ήδη βγάλει όμως 3 διαφορετικές ανεπίσημες εκδόσεις της CM, πιστεύουμε σε αυτόν. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 ειχε κάνει πάντως εξαιρετικη δουλειά τόσο στην 10.2 όσο και στην 11 που είχα δοκιμάσει, οπότε όπως ακριβώς το είπες, πιστεύουμε στον mikeioannina!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Και ναι, έχουμε Lollipop! Σε AOSP rom και όχι CM πάντως: http://forum.xda-developers.com/xperia-arc/development/dev-2011-android-source-project-builds-t3053170 Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Tι ομορφη συσκευη το Ray. Για μενα η πιο ομορφη που εχει υπαρξει ποτε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Και ναι, έχουμε Lollipop! Σε AOSP rom και όχι CM πάντως: http://forum.xda-developers.com/xperia-arc/development/dev-2011-android-source-project-builds-t3053170 υπάρχει και cm διαθέσιμη, αλλά στην τελευταία που είχα βρει ειχα αντιμετωπίσει προβλημα να φλασαρω τα gapps. αυτή που πόσταρες σην μια ώρα που την έχω περάσει φαίνεται να ρολάρει πολύ ομάλα! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Όντως μετά από λίγο κυκλοφόρησαν και την CM12. http://forum.xda-developers.com/xperia-arc/development/dev-2011-unofficial-cyanogenmod-12-0-t3053950 Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλησπέρα. Γιατί το Ray, όταν είναι συνδεμένο στον υπολογιστή και τον κλείνω, εξακολουθεί να ανάβει το led φόρτισης αλλά η μπαταρία αρχίζει να ξεφορτίζει ραγδαία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisdim Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Την βοηθεια σας παρακαλω. Ενος φιλου το ray οταν παει να το ανοιξει μενει κολλημενο στο λογοτυπο sony ericsson και δεν προχωραει. Κατεβασα drivers - flashtool - room. Ενω ακολουθω την διαδικασια οπως λεει εδω ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2054486 ) και φλασαρω στο τελος παλι το τηλεφωνο μενει κολλημενο στο λογοτυπο. Τι μπορω να κανω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathewgx Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Έχει κανείς Link από την xperia overlay 2.1.1 να μου στέίλει σε π.μ. Είναι ίσως η καλύτερη ROM για το κινητό μας. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλησπέρα.Προσπαθώ να πάρω κωδικό ξελκειδώματος για τον bootloader από το site της sony και δεν μου έρχεται το email. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Καλησπέρα.Προσπαθώ να πάρω κωδικό ξελκειδώματος για τον bootloader από το site της sony και δεν μου έρχεται το email. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; καλησπερα προσπαθω να περασω την ρομ μεσω flashtool πιο κουμπι παταω συγχρονως με το που βαζω το καλωδιο, εδω δεν παιζει το πισω κουμπι, παταω το volume down αλλα τπτ δεν γινετια Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Δοκιμασε volume down ή up , 1 απο τα 2 ειναι. Το κρατας πατημενο μεχρι να γινει μπλε το led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Δοκιμασε volume down ή up , 1 απο τα 2 ειναι. Το κρατας πατημενο μεχρι να γινει μπλε το led. το εκανα αλλα μαλλον το κινητο τα εφτυσε γιατι εκλεισε μονο του χωρις να υπαρχει θεμα μπαταριας και δεν ξανα ανοιξε Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Τα ταπεινά Xperia μας δεν λένε να ψοφήσουν με τίποτα! Η LegacyXperia έκανε και πάλι το θαύμα της με την CM12.1: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60718004&postcount=611 Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Κάποια εφαρμογή που να ρυθμίζει καταληλα το led στο πλήκτρο home υπάρχει; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ναι! Είδα βρει μια που έκανε καλή δουλειά και απαιτούσε root. Δυστυχώς δεν τη θυμάμαι αυτή τη στιγμή, κάπως Xperia Led πρέπει να λεγόταν ή κάτι συναφές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager αυτη κανει την δουλεια... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Πολύ καλό το πρόγραμματακι! Είναι root. Μπορώ να περάσω κάποια cyanogenmod χωρίς υπολογιστή; Τώρα τρέχει ultimate HD. Edited October 23, 2015 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 τους τελευταιους 2 μηνες το καθε μήνυμα που μου στελνουν μου ρχεται τουλαχιστον 2-3 φορες, ενώ εχει τύχει να μου ρθει και 5 φορες. Επιης οταν ενεργοποιώ το bluetooth απο την εξωτερική συντομευση εχει 50% πιθανοτητα να κολλήσει. Οχι ολοκληρο το κινητο, μόνο το bluetooth, και λυνεται με επανεκκίνηση. Το κινητο το χω κανει overclock στα 1,4ghz εδώ και σχεδόν 2 χρονια χωρίς να χω κάποιο προβλημα τοσο καιρο και χωρις να αλλάξω κάτι τους τελευταιους μήνες (εφαρμογες κλπ). Λετε να τα φτύνει απο το overclock? Lupus kernel, stock ics με αφαιρεση πολλών βέβαια πραγματων για να ναι πιο γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts