Jump to content

Sony Ericsson Xperia Ray

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστω φιλε feregorn θα το δοκιμασω τωρα

καλημερα το κινητο μου βγαζει αυτο το μινημα συνεχεια android process media τι ειναι και πως θα το βγαλω επεισης το manual στα ελληνικα

Edited by jimmarine

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Λίγο χαζή ερώτηση αλλά θα την κάνω, αφου λέει 512 MB RAM, τόσα δε θα έπρεπε να βλέπω στο κάτω μέρος της οθόνης, όταν παω εφαρμογές ---> υπηρεσίες που εκτελούνται ; Γιατί η μπάρα με τα 2 ποσά βγάζει άθροισμα γύρω στα 300 ΜΒ. Είναι αυτά που θεωρούνται User Available ?

Και μια off topic απορία, τώρα που στη μόδα είναι οι παντόφλες, βγαίνουν κινητά μέχρι 3,5" για εμάς που μας βολεύουν τόσο ;

Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα

Λίγο χαζή ερώτηση αλλά θα την κάνω, αφου λέει 512 MB RAM, τόσα δε θα έπρεπε να βλέπω στο κάτω μέρος της οθόνης, όταν παω εφαρμογές ---> υπηρεσίες που εκτελούνται ; Γιατί η μπάρα με τα 2 ποσά βγάζει άθροισμα γύρω στα 300 ΜΒ. Είναι αυτά που θεωρούνται User Available ?

Και μια off topic απορία, τώρα που στη μόδα είναι οι παντόφλες, βγαίνουν κινητά μέχρι 3,5" για εμάς που μας βολεύουν τόσο ;

Τα υπολοιπα δεσμευονται απο το λειτουργικο για την ομαλη λειτουργια του.

Εδω και τα iphones ανεβηκαν σε ιντσες..

Μαλλον για να βρεις κατι αξιολογο θα πρεπει να κανεις μια υποχωρηση και να πας σε 4 ιντσες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ ! Απλά αυτές οι παντόφλες που βγαίνουν τώρα τελευταία δε βολεύουν στο ένα χέρι.

Ευχαριστώ ! Απλά αυτές οι παντόφλες που βγαίνουν τώρα τελευταία δε βολεύουν στο ένα χέρι.

Ειναι αληθεια οτι δεν βολευουν στην αρχη αλλα μετα απο λιγο το συνηθιζεις.. Ειδικαβστις 4 ιντσες δουλευεται ευκολα με το ενα χερι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι άλλη απορία τώρα που πήραμε φόρα : Όταν κάνω επανεκκίνηση χάνονται τα widgets απ τις homescreens. Τι μπορεί να συμβαίνει ;

εχει μια εβδομαδα που εχω βαλει την ultimate hd 5 με στοκ kernel απο icecream και εχω δει μεγαλη διαφορα στην μπαταρια μεχρι και 3 μερες αυτονομια.
:cool:

Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει από stock ROM Gingerbread 2.3.4 (4.0.2.A.0.42), το original αρχείο gps.conf (είναι αρχείο ρυθμίσεων του gps του κινητού) που βρίσκεται στο φάκελο /system/etc;

Ξέρουμε την μέγιστη ταχύτητα WiFi που υποστηρίζει το κινητό ; Αν πχ δέχεται μέχρι 56 Mbps και προσπαθώ να συνδεθώ σε δίκτυο με 72 Mbps το αποτέλεσμα ποιο θα είναι ; Να μπαίνω με 56 ή να μην μπορώ να μπω καθόλου ;

Μετα απο 2 χρονια συμβιωσης με το ray,αρχισα να δουλευω το ιντερνετ απο το κινητο,κουραστικη η οθονουλα του!

Επωληθη στην αξιοπρεπεστατη τιμη των 110 ευρω και την θεση του πηρε ενα lg 2x :)

Πραγματικα ξεστραβωθικα....και αλλες ταχυτητες γενικως......:)

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Εγώ επέστρεψα στο Ray για να το χρησιμοποιώ όταν βγαίνω έξω με στενά παντελόνια, για όταν παίζω σε αγώνες, κτλ και συνεχίζει να μου αρέσει όπως και τότε που το πήρα (για δώρο σε άλλον αλλά τελικά ξαναήρθε σε μένα)! Το συγκρίνω με το OPPO Find 5 που είναι το κανονικό μου και μιλάμε μου φαίνεται σαν τάμπλετ! Ενώ πάει καιρός που το έχω συνηθίσει...Το ξαναέστησα το κινητάκι από την αρχή, με Ultimate HD, + το extra Ultimate HD mod μαζί με Xperia JB lockscreen, custom kernel, έβγαλα τα πολλά social bloatware, πέρασα Buzz Launcher και το θέμα που είχα φτιάξει και χρησιμοποιώ και στο Find 5 και το κινητό τα σπάει! Εντάξει, δεν πιάνει το Find 5 σε ταχύτητα ή smoothness ή τελευταία παιχνίδια, τα γράμματα είναι κάπως μικρά μέχρι να τα μεγαλώσεις και η πληκτρολόγηση είναι δύσκολη μέχρι να βάλεις touchpal με Τ+ διάταξη, αλλά το κινητάκι παραμένει ακόμα υπερ-αξιοπρεπές, μικρό και σβέλτο! Θα το βάλω και σε ένα λουράκι και θα το περάσω στο λαιμό! Hipster style!

Υ.Σ. Θα το κρατήσω και αυτό μόνιμα, όπως και το άλλο ανεπανάληπτο που ξεκίνησε τη σειρά Xperia, το X1 που είχε WM6.1....Χαχαχαχ

παιδιά έχω ένα xperia ray και το αφίσα και άδειασε τελείως η μπαταρία και σήμερα πήγα να το φορτίσω και δεν άνοιγε καθόλου η οθόνη ο υπολογιστής και το pc companion όμως το βλέπουν κανονικά και όταν παο να το ανοίξω ακούγεται ένας ήχος όταν πατάω την ένταση αλλα δεν δείχνει καθόλου η οθόνη οποιος ξέρει ας βοηθήσει

http://i.imgur.com/chIjAIc.jpg

ούτε update μπορώ να το κάνω γιατί μου βγάζει αυτό

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Αν το αφήσεις να φορτίσει από τη usb ανοίγει μετά ;

όχι φιλε μου το δοκίμασα και στο usb να το φορτίσω και με κανονικό φορτιστεί και δεν φορτίζει ούτε καν την ένδειξη που φορτίζει δεν δείχνει εντελώς σκοτεινή οθόνη

καλημερα και απο εμενα μια ερωτησουλα..

ποιο rom πιστευετε οτι ειναι καλυτερο για το ray και σταθερο για καθημερινη χρηση..

το αγορασα μεταχειρισμενο με εγγυηση 6μηνες...βασικα για αλλο λογο τα αγορασα

αλλα μαλλον την εκατσα...

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Η ultimate HD για μένα, την χρησιμοποιώ μαζί με το mod addon και τα σπάει, από ταχύτητα και αυτονομία!

καλημερα και απο εμενα μια ερωτησουλα..

ποιο rom πιστευετε οτι ειναι καλυτερο για το ray και σταθερο για καθημερινη χρηση..

το αγορασα μεταχειρισμενο με εγγυηση 6μηνες...βασικα για αλλο λογο τα αγορασα

αλλα μαλλον την εκατσα...

-σε GB η stock είναι πολύ καλή. λειτουργούν τα πάντα, είναι γρήγορη και εχει την καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. αυτήν χρησιμοποιώ.

-σε ICS η ultimate hd. λειτουργούν τα πάντα, εχει καλή μπαταρία αλλά είναι πιο αργή. την προτιμάς μόνο αν θες κάποια εφαρμογή που δεν δουλεύει σε GB.

-σε JB η FXP CM10. είναι η πιο γρήγορη ρομ που εχω δοκιμασει, είναι πολύ smooth, αλλά εχει χειρότερη διάρκεια μπαταρίας και δεν εχει βίντεο 720p.

Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Αν είσαι σε ics, θα σου λεγα σε πρωτη φάση αφου αφαιρεσεις όλες τις άχρηστες εφαρμογές, και να αλλαξεις launcher. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον nova launcher και έχει τεραστια διαφορά. Απο κει και περα μονο με δοκιμες θα δεις ποια σου ταιριαζει , καλυτερα. Πχ καποιες δεν εχουν ραδιοφωνο, 720p recording, σταθεροτητα, με τον καιρο γίνονται πιο αργες κλπ.

Επισης ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορω να έχω ενα partition στην sd card και να ειναι σε ntfs και να το αναγνωριζει κανονικα και η recovery και η ρομ? Εχω δοκιμασει πολλους kernel και rom που υποστηριζουν ntfs οπως λένε , αλλα δυστυχώς δεν μου την αναγνωρίζει.

Συγκεκριμένα η cwm δεν μπορει να την κανει mount σε διαφορους kernel ( lupus, κλπ) που δοκιμασα είτε για ics ειτε jelly bean.

Σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας ολους!!!

οντως μονο με δοκιμες θα το δω...

τωρα για περισοτερες εφαρμογες με partition στην sd υπαρχει κατι σε a2sd

η κατι παρομοιο?οχι link2sd παντως...η καποιος τροπος τελοσ παντων! :)

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας ολους!!!

οντως μονο με δοκιμες θα το δω...

τωρα για περισοτερες εφαρμογες με partition στην sd υπαρχει κατι σε a2sd

η κατι παρομοιο?οχι link2sd παντως...η καποιος τροπος τελοσ παντων! :)

καλησπερα μια βοηθεια το wife στο σπιτι μου ξαφνικα δεν πειανει ενω αλλου πειανει, και δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ τι να κανω δεν το εχω ρουταρη

καλησπερα μια βοηθεια το wife στο σπιτι μου ξαφνικα δεν πειανει ενω αλλου πειανει, και δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ τι να κανω δεν το εχω ρουταρη

Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο router σου ή να σβήσεις από την μνήμη του κινητού όλα τα wifi που έχεις συνδεθεί στο παρελθόν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμπειρία πού παράξενη, παρακαλώ τα φώτα σας. Όταν το φορτίζω (με γνήσιο φορτιστή Sony Ericsson) και χρησιμοποιώ την οθόνη-οποιαδήποτε λειτουργία touch slide κλπ, ακούω έναν περίεργο ήχο απ τον ΦΟΡΤΙΣΤΗ :blink::blink: σαν γρατζούνισμα ή κάτι παρόμοιο. ο Φορτιστής είναι 550mAh αν θυμάμαι, αγορασμένος απ τον Γερμανό. Έχει συμβεί και σε άλλους ;

Με την δικιά του μπαταρία πάντα.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Ray