Gennaios Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 ρομ αλλαξα καμια δυο φορες και επισης καθε φορα που ξεκιναω το ρουτες πιανει αλλα δν ειναι θεμα ρουτερ γιατι αλλα 4 κινητα πιανουν χωρις προβλημα απο αυτο! και επισης σιγα σιγα δν μου πιανει σε κανενα ρουτερ οχι μονο στο δικο μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Hard reset ίσως τότε... Ή περίμενε κάποια άλλη γνώμη. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 ρομ αλλαξα καμια δυο φορες και επισης καθε φορα που ξεκιναω το ρουτες πιανει αλλα δν ειναι θεμα ρουτερ γιατι αλλα 4 κινητα πιανουν χωρις προβλημα απο αυτο! και επισης σιγα σιγα δν μου πιανει σε κανενα ρουτερ οχι μονο στο δικο μου! Καναλι στο ρουτερ αλλαξες? Αν οχι καντο.:)! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gennaios Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 αν εφταιγε το ρουτερ δν θα επρεπε να μην πιανει κανενα κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 αν εφταιγε το ρουτερ δν θα επρεπε να μην πιανει κανενα κινητο? Οχι αγαπητε μου. Τα sony(ericsson) εχουν θεματακι με μερικα ρουτερ. Ακουσε με και κατα 99% θα ειναι αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gennaios Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 ειναι στο καναλι 11 σε πιο να το βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalchas13 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 http://www.ebay.com/itm/P287-2430-mAH-Gold-High-Capacity-Battery-For-Sony-Ericsson-BA700-Xperia-Ray-Neo-/150797359446?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item231c391956 Εχει κανεις αποψη για την συγκεκριμενη μπαταρια? Η εργοστασιακη που εχω ειναι 1450 mA και μου κραταει περιπου μια μερα, ελπιζω με αυτην να παω στο διημερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 http://www.ebay.com/itm/P287-2430-mAH-Gold-High-Capacity-Battery-For-Sony-Ericsson-BA700-Xperia-Ray-Neo-/150797359446?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item231c391956 Εχει κανεις αποψη για την συγκεκριμενη μπαταρια? Η εργοστασιακη που εχω ειναι 1450 mA και μου κραταει περιπου μια μερα, ελπιζω με αυτην να παω στο διημερο! Μην την πάρεις είναι ψεύτικα τα mAh που γράφει και μπορεί να έχει χειρότερη διάρκεια από αυτή που έχεις. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gennaios Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 παιδια κανεις για καναλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 παιδια κανεις για καναλι? Παιξε βρε συ με τα καναλια! Κανε δοκιμες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalchas13 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Μην την πάρεις είναι ψεύτικα τα mAh που γράφει και μπορεί να έχει χειρότερη διάρκεια από αυτή που έχεις. Ευχαριστω φιλε... εχεις μηπως να μου προτεινεις καποια μπαταρια με μεγαλη χωρητικοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gennaios Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) δν νμζ να δημιουργησει θεμα σε αλλες ασυρματες συσκευες?την ειπα?οχι ε?!ευχαριστω παντως! Σημείωση από την Ο.Δ.: Η γραφή sms δεν επιτρέπεται. Edited March 2, 2013 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 δν νμζ να δημιουργησει θεμα σε αλλες ασυρματες συσκευες?την ειπα?οχι ε?!ευχαριστω παντως! Εφτιαξε?? Οχι, κανενα προβλημα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Γτ να έχω τόσο χαμηλά σκορ στην sd ? Eξαρτατε τι class ειναι η microSD. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Επιτέλους μετά από σχεδόν μισό χρόνο ρούταρα το Ray μου. Από την μάνα του είχε την .62 και επειδή χρειαζόταν φλασάρισμα της .42 το ψιλοφοβόμουν. Το τόλμησα όμως σήμερα με αυτό τον απλό οδηγό και όλα κύλησαν ομαλά. Έσβησα ότι σαβούρα υπήρχε (bye bye facebook :devil:) και κέρδισα 60mb στην εσωτερική μνήμη. Πλέον χωράνε όλες οι εφαρμογές μου στην εσωτερική, ενώ πριν είχα αναγκαστεί να μεταφέρω κάποιες στην microsd για να χωρέσουν όλες. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Επιτέλους μετά από σχεδόν μισό χρόνο ρούταρα το Ray μου. Από την μάνα του είχε την .62 και επειδή χρειαζόταν φλασάρισμα της .42 το ψιλοφοβόμουν. Το τόλμησα όμως σήμερα με αυτό τον απλό οδηγό και όλα κύλησαν ομαλά. Έσβησα ότι σαβούρα υπήρχε (bye bye facebook :devil:) και κέρδισα 60mb στην εσωτερική μνήμη. Πλέον χωράνε όλες οι εφαρμογές μου στην εσωτερική, ενώ πριν είχα αναγκαστεί να μεταφέρω κάποιες στην microsd για να χωρέσουν όλες. 60mb δυσκολο να κερδισες,αναλογα τι εσβησες μαξιμουμ τα 25mb. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 παιδια γεια σας.εχω ενα προβλημα ,εκανα αναβαθμιση στο κινητο την 4.0.4 και απο τοτε δεν μπορω να βρω απο που παω και κανω ρυθμιση για το 3g.δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ μεσο 3g.θελω την βοηθεια σας.....ευχαριστω..... Κωστας.....Λαρισα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 παιδια γεια σας.εχω ενα προβλημα ,εκανα αναβαθμιση στο κινητο την 4.0.4 και απο τοτε δεν μπορω να βρω απο που παω και κανω ρυθμιση για το 3g.δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ μεσο 3g.θελω την βοηθεια σας.....ευχαριστω..... Κωστας.....Λαρισα.. Μενού> Ρυθμίσεις > xperia > ρυθμίσεις internet . Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 ευχαριστω πολυ......εισαι πρωτος...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 θελω να περασω σε ενα φιλο αυτη τη rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135918 πρεπει να φλασαρω kernel πρωτα? και πως τον φλασσαρω μεσω cwm οπως το Samsung S3? λεει να φλασσαρω stock ics ο φιλοε μου εχει stock πρεπει να βαλω κατι συγκεκριμμενο? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να μην ανάβει καθόλου το λαμπάκι ειδοποιήσεων ανεξάρτητα από το τι μπορεί να συμβαίνει (πχ αναπάντητη, yahoo mail, φόρτιση κλπ); Η λύση του ξηλώματος του led θα πρέπει να είναι η έσχατη... :p Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
span68 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Παίδες καλησπέρα...βρήκα αυτή τη ρομ στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151695 ...την πέρασα εδώ και δυό μέρες και δείχνει οκ...απο ui πάντως και γενικό look είναι πολύ όμορφη..https://www.dropbox.com/s/rifptuuhhfiabng/zelly%20cream%20screenshots.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Παίδες καλησπέρα...βρήκα αυτή τη ρομ στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151695 ...την πέρασα εδώ και δυό μέρες και δείχνει οκ...απο ui πάντως και γενικό look είναι πολύ όμορφη..https://www.dropbox.com/s/rifptuuhhfiabng/zelly%20cream%20screenshots.zip Αυτήν έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν κολλάει τίποτα, το μονο που με πειράζει είναι ότι τα navigation keys είναι πολύ μικρά με σχέση άλλες ρομ ξέρετε μήπως πώς τα αλλάζουνε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
span68 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 καλησπέρα..δεν τα πολυ-χρησιμοποιώ οπότε δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο..αν έχεις χρόνο και όρεξη ένα search στο xda ίσως σου δώσει κάτι..τώρα θα μου πεις αυτό το ήξερες ήδη:cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να μην ανάβει καθόλου το λαμπάκι ειδοποιήσεων ανεξάρτητα από το τι μπορεί να συμβαίνει (πχ αναπάντητη, yahoo mail, φόρτιση κλπ); Η λύση του ξηλώματος του led θα πρέπει να είναι η έσχατη... :p Πριν το ξηλωσεις δοκιμασε να κατεβασεις την εφαρμογη blink απο το google play η καποια παρομοια! Ρυθμιζει το χρωμα, συχνοτητα, τη χρηση και την απενεργοποιηση του led. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts