Jump to content

Sony Ericsson Xperia Ray

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρομ αλλαξα καμια δυο φορες και επισης καθε φορα που ξεκιναω το ρουτες πιανει αλλα δν ειναι θεμα ρουτερ γιατι αλλα 4 κινητα πιανουν χωρις προβλημα απο αυτο!

και επισης σιγα σιγα δν μου πιανει σε κανενα ρουτερ οχι μονο στο δικο μου!

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Hard reset ίσως τότε... Ή περίμενε κάποια άλλη γνώμη.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

ρομ αλλαξα καμια δυο φορες και επισης καθε φορα που ξεκιναω το ρουτες πιανει αλλα δν ειναι θεμα ρουτερ γιατι αλλα 4 κινητα πιανουν χωρις προβλημα απο αυτο!

και επισης σιγα σιγα δν μου πιανει σε κανενα ρουτερ οχι μονο στο δικο μου!

Καναλι στο ρουτερ αλλαξες? Αν οχι καντο.:)!

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν εφταιγε το ρουτερ δν θα επρεπε να μην πιανει κανενα κινητο?

Οχι αγαπητε μου. Τα sony(ericsson) εχουν θεματακι με μερικα ρουτερ. Ακουσε με και κατα 99% θα ειναι αυτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.ebay.com/itm/P287-2430-mAH-Gold-High-Capacity-Battery-For-Sony-Ericsson-BA700-Xperia-Ray-Neo-/150797359446?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item231c391956

Εχει κανεις αποψη για την συγκεκριμενη μπαταρια? Η εργοστασιακη που εχω ειναι 1450 mA και μου κραταει περιπου μια μερα, ελπιζω με αυτην να παω στο διημερο!

http://www.ebay.com/itm/P287-2430-mAH-Gold-High-Capacity-Battery-For-Sony-Ericsson-BA700-Xperia-Ray-Neo-/150797359446?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item231c391956

Εχει κανεις αποψη για την συγκεκριμενη μπαταρια? Η εργοστασιακη που εχω ειναι 1450 mA και μου κραταει περιπου μια μερα, ελπιζω με αυτην να παω στο διημερο!

Μην την πάρεις είναι ψεύτικα τα mAh που γράφει και μπορεί να έχει χειρότερη διάρκεια από αυτή που έχεις.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

παιδια κανεις για καναλι?

Παιξε βρε συ με τα καναλια! Κανε δοκιμες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην την πάρεις είναι ψεύτικα τα mAh που γράφει και μπορεί να έχει χειρότερη διάρκεια από αυτή που έχεις.

Ευχαριστω φιλε... εχεις μηπως να μου προτεινεις καποια μπαταρια με μεγαλη χωρητικοτητα?

δν νμζ να δημιουργησει θεμα σε αλλες ασυρματες συσκευες?την ειπα?οχι ε?!ευχαριστω παντως!

Σημείωση από την Ο.Δ.: Η γραφή sms δεν επιτρέπεται.

Edited by zxr

δν νμζ να δημιουργησει θεμα σε αλλες ασυρματες συσκευες?την ειπα?οχι ε?!ευχαριστω παντως!

Εφτιαξε??

Οχι, κανενα προβλημα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γτ να έχω τόσο χαμηλά σκορ στην sd ?

Eξαρτατε τι class ειναι η microSD.

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Επιτέλους μετά από σχεδόν μισό χρόνο ρούταρα το Ray μου. Από την μάνα του είχε την .62 και επειδή χρειαζόταν φλασάρισμα της .42 το ψιλοφοβόμουν. Το τόλμησα όμως σήμερα με αυτό τον απλό οδηγό και όλα κύλησαν ομαλά. Έσβησα ότι σαβούρα υπήρχε (bye bye facebook :devil:) και κέρδισα 60mb στην εσωτερική μνήμη. Πλέον χωράνε όλες οι εφαρμογές μου στην εσωτερική, ενώ πριν είχα αναγκαστεί να μεταφέρω κάποιες στην microsd για να χωρέσουν όλες.
Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Επιτέλους μετά από σχεδόν μισό χρόνο ρούταρα το Ray μου. Από την μάνα του είχε την .62 και επειδή χρειαζόταν φλασάρισμα της .42 το ψιλοφοβόμουν. Το τόλμησα όμως σήμερα με αυτό τον απλό οδηγό και όλα κύλησαν ομαλά. Έσβησα ότι σαβούρα υπήρχε (bye bye facebook :devil:) και κέρδισα 60mb στην εσωτερική μνήμη. Πλέον χωράνε όλες οι εφαρμογές μου στην εσωτερική, ενώ πριν είχα αναγκαστεί να μεταφέρω κάποιες στην microsd για να χωρέσουν όλες.

60mb δυσκολο να κερδισες,αναλογα τι εσβησες μαξιμουμ τα 25mb.

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

παιδια γεια σας.εχω ενα προβλημα ,εκανα αναβαθμιση στο κινητο την 4.0.4 και απο τοτε δεν μπορω να βρω απο που παω και κανω ρυθμιση για το 3g.δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ μεσο 3g.θελω την βοηθεια σας.....ευχαριστω.....

Κωστας.....Λαρισα..

παιδια γεια σας.εχω ενα προβλημα ,εκανα αναβαθμιση στο κινητο την 4.0.4 και απο τοτε δεν μπορω να βρω απο που παω και κανω ρυθμιση για το 3g.δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ μεσο 3g.θελω την βοηθεια σας.....ευχαριστω.....

Κωστας.....Λαρισα..

Μενού> Ρυθμίσεις > xperia > ρυθμίσεις internet .

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

θελω να περασω σε ενα φιλο αυτη τη rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135918 πρεπει να φλασαρω kernel πρωτα? και πως τον φλασσαρω μεσω cwm οπως το Samsung S3? λεει να φλασσαρω stock ics ο φιλοε μου εχει stock πρεπει να βαλω κατι συγκεκριμμενο?
υπογραφή εκτός ορίων

Καλησπέρα.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση να μην ανάβει καθόλου το λαμπάκι ειδοποιήσεων ανεξάρτητα από το τι μπορεί να συμβαίνει (πχ αναπάντητη, yahoo mail, φόρτιση κλπ);

Η λύση του ξηλώματος του led θα πρέπει να είναι η έσχατη... :p

:shifty:

Παίδες καλησπέρα...βρήκα αυτή τη ρομ στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151695 ...την πέρασα εδώ και δυό μέρες και δείχνει οκ...απο ui πάντως και γενικό look είναι πολύ όμορφη..https://www.dropbox.com/s/rifptuuhhfiabng/zelly%20cream%20screenshots.zip

Παίδες καλησπέρα...βρήκα αυτή τη ρομ στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151695 ...την πέρασα εδώ και δυό μέρες και δείχνει οκ...απο ui πάντως και γενικό look είναι πολύ όμορφη..https://www.dropbox.com/s/rifptuuhhfiabng/zelly%20cream%20screenshots.zip

Αυτήν έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν κολλάει τίποτα, το μονο που με πειράζει είναι ότι τα navigation keys είναι πολύ μικρά με σχέση άλλες ρομ ξέρετε μήπως πώς τα αλλάζουνε;;;

καλησπέρα..δεν τα πολυ-χρησιμοποιώ οπότε δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο..αν έχεις χρόνο και όρεξη ένα search στο xda ίσως σου δώσει κάτι..τώρα θα μου πεις αυτό το ήξερες ήδη:cool::cool:

Καλησπέρα.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση να μην ανάβει καθόλου το λαμπάκι ειδοποιήσεων ανεξάρτητα από το τι μπορεί να συμβαίνει (πχ αναπάντητη, yahoo mail, φόρτιση κλπ);

Η λύση του ξηλώματος του led θα πρέπει να είναι η έσχατη... :p

Πριν το ξηλωσεις δοκιμασε να κατεβασεις την εφαρμογη blink απο το google play η καποια παρομοια! Ρυθμιζει το χρωμα, συχνοτητα, τη χρηση και την απενεργοποιηση του led.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Ray