isolove Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Αφού δεν τρέχει τίποτα από πίσω. Το θέμα είναι τι γίνεται με αρκετές εφαρμογές στο background. Πάντως η Sony σκίζει με τις αναβαθμίσεις. 34 εφαρμογες+παιχνιδια τρεχουν,και η χειροτερα ραμ τα 240mb. παντα αυτες τις 2 δειχνει.ουτε καν τασκ μαναντζερ υπαρχει!"performance king GB".ενοειτε με βαθυ καθαρισμα σε ροοτ.ναι,ξεκλειδωτο bootloader Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisspartiatis Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) γεια σας οπως ανεφερα ξαφνικα δν μπορω να συνδεθω στο τοπικο δικτυο μεσω wifi ενω αρχικα δν ειχα θεμα!εκανα επισης ενα update και τωρα εχω την 4.0.4 αλλα το προβλημα παραμενει οταν παω να συνδεθω γραφει συνδεση...και μετα σταματαει καποια λυση σε αυτο το θεμα ευχαριστω! :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited January 28, 2013 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 γεια σας οπως ανεφερα ξαφνικα δν μπορω να συνδεθω στο τοπικο δικτυο μεσω wifi ενω αρχικα δν ειχα θεμα!εκανα επισης ενα update και τωρα εχω την 4.0.4 αλλα το προβλημα παραμενει οταν παω να συνδεθω γραφει συνδεση...και μετα σταματαει καποια λυση σε αυτο το θεμα ευχαριστω! Σβήστο από την μνήμη του κινητού και ξανασυνδέσου. Αν δεν πιάσει, δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο rooter σου για αρχή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisspartiatis Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 ποιο να σβησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 ποιο να σβησω? Το αποθηκευμένο δίκτυο. Πάτα να καταργηθεί από τη μνήμη και ξαναψάξε. Προσπάθησε να συνδεθείς και αν ακόμα δεν σε βάζει, αλλάζεις κανάλι του ρούτερ σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisspartiatis Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) το διεγραψα το βρηκε αλλα και παλι τπτ!τωρα δν ειναι θεμα ρουτερ αν εννοεις κατι τετοιο! :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited January 28, 2013 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 το διεγραψα το βρηκε αλλα και παλι τπτ!τωρα δν ειναι θεμα ρουτερ αν εννοεις κατι τετοιο! Τα Sony Ericsson έχουν ένα θεματάκι μερικές φορές με διάφορα ρουτερς. Για να συνδεθούν πρέπει να αλλάξεις το κανάλι του ρούτερ. Το ότι συνδέονται άλλες συσκευές δεν έχει να λέει. Εγώ αυτό προτείνω. Δεν έχεις κάτι να χάσεις. Αν δεν συνδεθείς πάλι το βάζεις όπως ήταν.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisspartiatis Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 βσκ λεει συνδεση... μετα σταματαει και μετα παλι το ιδιο!τεσπα ευχαριστω μηπως ξερεις πως μπορω να αλλαξω το καναλι που λες!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Κατά 90% αυτό φταίει. Αλλά και πάλι αν δεν αποκλείσουμε κάποια ενδεχόμενα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Γιαυτό και σου πα να αλλάξεις κανάλι. Επίσης, δοκίμασες να το συνδέσεις σε άλλο wifi? Γιατί αν συνδέεται κανονικά, τότε η ασυμβατότητα έχει να κάνει με το ρούτερ. Κανάλι αλλάζεις μέσω των ρυθμίσεων του ρούτερ σου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisspartiatis Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) δν κτλβ πως να αλλαξω καναλι :rolleyes: αυτο θα επηρεασει το Internet γτ το χρησιμοποιουνε και pc? θα ψαξω να δω πως αλλαζει γτ δν το επιασα!ευχαριστω παντως :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 για διαφορους λογους θελω να επαναφερω το GB πως μπορω να το κανω? ευχαριστω ρε παιδια θελω να επαναφερω το Gingerbread ενω τωρα εχω ICS 4.0.4 ξερεται πως μπορω να το ξανα εγκαταστησω που να βρω αυτο το rom κλπ?ευχαριστω! Edited January 28, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 ρε παιδια θελω να επαναφερω το Gingerbread ενω τωρα εχω ICS 4.0.4 ξερεται πως μπορω να το ξανα εγκαταστησω που να βρω αυτο το rom κλπ?ευχαριστω! http://talk.sonymobile.com/thread/35239 Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 παδια,θυμαται κανεις πως διαγραφουμε την προεπιλογη για τους ηχους ειδοποιησεις?βασικα για να επιλεξω στο ξυπνητηρι ηχο απο την καρτα μου κ οχι του συστηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisspartiatis Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 (edited) κατι αλλο δν φταιει το ρουτερ δοκιμαστηκε και απο αλλα δυο κινητα!οποτε κατι στο τηλεφωνο ειναι ενας φιλος ειχε κανει αναβαθμιση επειδη δν του επεζαι το wifi και μετα επιασε το ιδιο εκανα και εγω αλλα τπτ τωρα ξαναεβαλα το GB αλλα και παλι τπτ! :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited January 28, 2013 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) http://talk.sonymobile.com/thread/35239 Tην GB ζηταει ο ανθρωπος...... Eδω εισαι Arisspartiatis,η .42 : http://www.mediafire.com/?v37dvtw9888vhjj Με το flashtool την περνας : http://xperiadev.wordpress.com/guidelines-xperia/flashtool-fastboot/ Edited January 31, 2013 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos844 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Γειά σας... Καινούργιοσ στο φόρουμ. Θέλω την βοήθεια σας .. Κ αυτος ειναι και ο λόγος που γραφτηκα στο φόρουμ... Έχω στην κατοχή μου εδώ κ ένα μήνα το Sony Ericsson xperia ray. Το πρόβλημα. Μου ειναι το. Εξής μετά απο την αναβαθμιση που του έκανα στο android 4.0.4ακάποιες φορές δεν μου στέλνει τα μυνηματα.. Βγάζει το μυνηματα αδύνατη αποστολή .. Αυτό μου το εχεΙ παρουσιάσει δύο φορέΣ τη πρώτη μετά απο και μέρα επανηλθε σήμερα όμως εχοντας αυτό το πρόβλημα εδώ κ δύο μέρες δεν εχεΙ γινει τιποτΑ.... Ευχαριστώ για το ενδιαφερο ας.. Περιμένω γρηγορα απαντηση γιατί όπως κατλαβεναιτε. Ειναι κατι. Επειγον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Tην GB ζηταει ο ανθρωπος...... Eδω εισαι Arisspartiatis,η .42 : http://www.mediafire.com/?v37dvtw9888vhjj Με το flashtool την περνας : http://xperiadev.wordpress.com/guidelines-xperia/flashtool-fastboot/ Τίτλος κειμένου: {GUIDE} How to Install ICS ( Ice Cream Sandwich) on Xperia™ Smartphones, Root and Downgrade to Gingerbread Έτσι κι αλλιως έγραψε ότι την έβαλε. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalchas13 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Καλησπερα, εχω μαζεψει στο Ray περιπου 2μιση GB ιντερνετ (λογω What'sUp) και θελω να ρωτησω το εξης : εχω ενα tablet, Galaxy tab Wifi, (το πρωτο samsung που ειχε βγει) το οποιο συνδεεται στο ιντερνετ μονο μεσω wifi... Υπαρχει τροπος να κανω το Ray hotspot και να παιρνει το tablet ιντερνετ απο το Ray (αυτα τα 2μιση GB)??? Ευχαριστω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Με ICS κάνω το ίδιο με το Neo V και το Galaxy. Μπορείς να το κάνεις hotspot. Υπάρχει επιλογή μέσα από το μενού της κίνησης δεδομένων. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalchas13 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ναι το βρηκα!! ευχαριστω πολυ!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 φτιαxνω μια custom rom για το ray βασισμενη στην gb. Αρκετα δυσκολο.Προχωραω σε "μοντιφιες" που μεχρι τωρα σε αλλη custom δεν εχω δει :) Εκει ειναι και το πολυπλοκο αφου ειμαι ψαξιμο επι ψαξιματος......:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 φτιαxνω μια custom rom για το ray βασισμενη στην gb. Αρκετα δυσκολο.Προχωραω σε "μοντιφιες" που μεχρι τωρα σε αλλη custom δεν εχω δει :) Εκει ειναι και το πολυπλοκο αφου ειμαι ψαξιμο επι ψαξιματος......:lol: Καλή επιτυχία! Να σε ρωτήσω κάτι μιας και διάβασα στο thread ότι χρησιμοποιείς την forsaken. Σκοπεύω να κάνω επιτέλους root το ray μου, για να σβήσω όλη την σαβούρα της Sony και να ελευθερώσω χώρο στην μνήμη. Επειδή έχω την .62 και θα μπλέξω με φλασαρίσματα, σκέφτηκα γιατί να μην βάλω και μια custom rom στο καπάκι; Επειδή βαριέμαι να ξεκλειδώνω και bootloader, λέω να βάλω την forsaken που κάνει και για κλειδωμένο. Είναι καλύτερη από την stock gb με σβησμένη την σαβούρα; Έχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά; Και κυρίως, έχει καθόλου bugs όπως π.χ. να μην δουλεύει το ράδιο ή η εγγραφή βίντεο 720p σε άλλες roms; Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 φτιαxνω μια custom rom για το ray βασισμενη στην gb. Αρκετα δυσκολο.Προχωραω σε "μοντιφιες" που μεχρι τωρα σε αλλη custom δεν εχω δει :) Εκει ειναι και το πολυπλοκο αφου ειμαι ψαξιμο επι ψαξιματος......:lol: Μπραβο για την ιδεα σου και την πραξη σου. Οτι βοηθεια θελεις εδω ειμαστε. Μπορεις να δωσεις χαρακτηριστηκα τις η ακομα ειναι νωρις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 φτιαxνω μια custom rom για το ray βασισμενη στην gb. Αρκετα δυσκολο.Προχωραω σε "μοντιφιες" που μεχρι τωρα σε αλλη custom δεν εχω δει :) Εκει ειναι και το πολυπλοκο αφου ειμαι ψαξιμο επι ψαξιματος......:lol: Καλή επιτυχία και από εμένα στο εγχείρημα σου! Ποιον οδηγό ακολουθείς? Αυτόν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1272270 ? Αυτό που ήθελα να δοκιμάσω είναι με βάση τη μαμά room που έχω να φτιάξω μια δική μου με σκοπό να δεσμεύει λιγότερη ram, δηλαδή να έχω περισσότερη total ram. Αν δεν σου κάνει κόπο στείλε μου με π.μ. λινκ με οδηγούς για να στρωθώ στο διάβασμα. Οποίος άλλος γνωρίζει ας μου στείλει. Ευχαριστώ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) Καλή επιτυχία! Να σε ρωτήσω κάτι μιας και διάβασα στο thread ότι χρησιμοποιείς την forsaken. Σκοπεύω να κάνω επιτέλους root το ray μου, για να σβήσω όλη την σαβούρα της Sony και να ελευθερώσω χώρο στην μνήμη. Επειδή έχω την .62 και θα μπλέξω με φλασαρίσματα, σκέφτηκα γιατί να μην βάλω και μια custom rom στο καπάκι; Επειδή βαριέμαι να ξεκλειδώνω και bootloader, λέω να βάλω την forsaken που κάνει και για κλειδωμένο. Είναι καλύτερη από την stock gb με σβησμένη την σαβούρα; Έχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά; Και κυρίως, έχει καθόλου bugs όπως π.χ. να μην δουλεύει το ράδιο ή η εγγραφή βίντεο 720p σε άλλες roms; Δουλευει αψογα,και δεν λειπει τιποτα.Το ιδιο και η rayonium 7 που εχει παραπανω ram παντα! Ναι,μπορω να δωσω πληροφοριες αν και απο τα....εργαστηρια διερευσε το ονομα της ρομ μου RayPlus :lol: Oπως και φωτο με μερικα χαρακτηριστικα..... and σκαλισμα is counting..........:lol: Edited February 4, 2013 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisTaso Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Γειά σας παιδιά... Ελπίζω να μην ζητώ λύση σε θέμα που ήδη θα έχει τεθεί... Έχω και εγώ το Ray (St18i) και ξαφνικά έχω πρόβλημα με τη κάμερα.... Ενώ δείχνει κανονικά την λήψη που πρόκειται να κάνεις με το που πατάς την οθόνη για να πραγματοποιήσει την λήψη ΤΑΚ!!! βγαίνει ένα θαυμαστικό unknown error και τέλος! Δεν κολλάει το κινητό αλλά επανέρχεται στην αρχική οθόνη. Έχω κάνει και αναβάθμιση και hard reset αλλά τπτ! Ξέρουμε κάτι επι του θέματος? Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts