Jump to content

Sony Ericsson Xperia Ray

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε ξέρω αδερφέ και έχω απογοητευτεί γιατί είναι πολυ βολικό....

Μήπως φταίει ο go?? :confused:

Οι εφαρμογές που έχω δεν είναι καθόλου "βαριές", μονο το Texas holden είναι η πιο μεγάλη και ο sygic ... :(

δεν νομιζω να φταιει ο GO.Και εγω αυτον τον launcher χρησιμοποιουσα.Και το go sms που ειναι τεραστιο.

Συνηθως τα παιχνιδια ειναι μεγαλα σε μεγεθος.Αλλα εσυ εχεις μονο ενα.

Δεν μου χει τυχει κατι αντιστοιχο.Ακομα και στο Ray που εχει μικρη εσωτερικη μνημη, οι 35 εφαρμογες ειναι πολυ λιγες..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έβγαλα τον go και το έχω με τον δικο του και παει πολυ-πολυ καλύτερα! ! :confused:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Έβγαλα τον go και το έχω με τον δικο του και παει πολυ-πολυ καλύτερα! ! :confused:

Κατσε, το θεμα ειναι η εσωτερικη μνημη ή οτι κολλαει;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατσε, το θεμα ειναι η εσωτερικη μνημη ή οτι κολλαει;;

Το πρωτεύον ότι "λαγκαρει" αρκετά, έπειτα η μνήμη που στην ουσία μένει πολυ λίγη....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το πρωτεύον ότι "λαγκαρει" αρκετά, έπειτα η μνήμη που στην ουσία μένει πολυ λίγη....

Λοιπον, δοκιμασε κατι που θα σου πω.Εχεις το App2sd; Αν ναι μπες και καθαρισε την μνημη cache. Ολο και καμια 20mb θα γλυτωσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω 180mb αυτη την στιγμη ελευθερα με 4 προγραμματα πλοηγησης,fifa(1,5gb) και pes,ενα basket.30-35 εφαρμογες,και διαφορα αλλα μικροτερα games.(Επεστρεψα gb 2.3.4 με αλλο kernel)

Θεωρω οτι πιο αχρηστο εναν launcher μεχρι 40mb μασουλανε μερικοι.

Κανε επανεκινηση το κινητο και δες τι μνημη εχεις τοτε,,,,,,,

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Κύριοι σας ευχαριστώ για τη σημαντική βοήθεια αλλά δε το "αντεξα" άλλο και το έδωσα....

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!!! :)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Kριμα γιατι πουλαει το κινητακι.Μηνυμα που ελαβα σημερα για το ray: :lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Επεσε στα χεια μου ενα live with walkman και προς στιγμη το σκεφτικα......:)

Και εσύ το πουλάς το Ray;;;

Πανω που αγορασα ενα μεταχειρισμενο πηρα δωρο ενα δευτερο,το οποιο εφυγε και καπου υπαρχει η αγγελια ακομα.......

Για μενα ειναι το ιδανικο μετα το vivaz.ποιοτητα,διαστασεις,βαρος.

Ειχα και το neo-v,"γκουμουτσα" κατ εμε!:lol:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Ναι το ray πουλαει πολυ..

Εβαλα πριν λιγες μερες αγγελια και τα πμ διναν και περναν..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πήρα το Ray για να το κάνω δώρο στην αδελφή μου. Πολύ ωραίο σχεδιαστικά κινητό, μινιμαλιστικό, λεπτό και ιδιαίτερα μικρό με ωραία οθόνη. Διασκέδασα λίγο την ιδέα να έπαιρνα και ένα για μένα, αλλά επειδή είμαι μεγαλόσωμος κατέληξα ότι δεν θα μου ταιριάζει και έτσι περιμένω την επόμενη φουρνιά high-end συσκευών για να επιλέξω.

Καλησπερα παιδια!Θελω να ρωτησω κατι για το ray..το bluetooth του ειναι για λιγη ωρα ανιχνευσιμο?Αυτο ισχυει και για ολα τα νεα xperia οπως τα παλια?Ρωταω γιατι εχω ενα nokia bluetooth hedset bh-217 το οποιο με εχει βολεψει πολυ διοτι στο κιν. μου εχω παντα ανοιχτο το bluetooth k απλα οποτε χτυπαει βγαζω απο την βαση της το hedset και ετσι συνδεεται κατευθειαν και δεν ειναι αναγκη να το εχω συνεχεια συνδεμενο..

Σου έχω ήδη απαντήσει εδω. Δεν χρειάζεται να ρωτάμε διαρκώς τα ίδια πράγματα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ναι απλα οταν τελειωνω την συνομιλια με το bleutooth και το βαζω στην βαση του (οπου εκει κλεινει) και αποσυνδεθει αυτοματα απο το κιν.,το bluetooth του κιν. παραμενει ενεργο η θα σβησει και αυτο?Το λεω διοτι στο κιν. που εχω τωρα το bleυtooth το εχω συνεχεια αναμενο.Ευχαριστω και να με συγχωρεις αν κουραζω απλα ειναι σημαντικο για μενα και για την χρηση που του κανω!

Εγώ πήρα το Ray για να το κάνω δώρο στην αδελφή μου. Πολύ ωραίο σχεδιαστικά κινητό, μινιμαλιστικό, λεπτό και ιδιαίτερα μικρό με ωραία οθόνη. Διασκέδασα λίγο την ιδέα να έπαιρνα και ένα για μένα, αλλά επειδή είμαι μεγαλόσωμος κατέληξα ότι δεν θα μου ταιριάζει και έτσι περιμένω την επόμενη φουρνιά high-end συσκευών για να επιλέξω.

Και εγω ειμαι 1,88 100 κιλα,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κρητηριο για αγορα κινητου.:lol:

Το gallaxy 3 δεν το λεω κινητο,αλλα mini tablet.

Το ray ειναι κινητο,μικρο-ομορφο-κανει τα παντα!

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Και εγω ειμαι 1,88 100 κιλα,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κρητηριο για αγορα κινητου.:lol:

Το gallaxy 3 δεν το λεω κινητο,αλλα mini tablet.

Το ray ειναι κινητο,μικρο-ομορφο-κανει τα παντα!

Χμ...σε περνάω στο ύψος και θέλω να σε φτάσω στα κιλά....:p Θα συμφωνήσω με το Galaxy S3 ότι είναι τεράστιο σε ενοχλητικό σημείο ακόμα περισσότερο το Note, αλλά το HOX και το LG 4X, δεν μου δημιούργησαν κανένα πρόβλημα με το μέγεθος τους, κάθονταν πολύ καλά στο χέρι μου...βέβαια ίσως αυτό με το "μικρό" να είναι μια ψευδαίσθηση και οφθαλμαπάτη εκ μέρους μου, αλλά δεν λέει να μου φύγει η ιδέα...:(

Επειδή φαίνεται να ξέρεις πολλά γύρω από το κινητάκι, και άμα θέλω να το πειράξω λίγο για το κάτι παραπάνω, αν και είναι με την ICS, μπορείς να μου προτείνεις το "βέλτιστο", ίσως συνδυασμό, rom/kernel/root; Εκτός και αν θεωρείς ότι δεν πολυ-χρειάζεται...

Edited by Feregorn

Χμ...σε περνάω στο ύψος και θέλω να σε φτάσω στα κιλά....:p Θα συμφωνήσω με το Galaxy S3 ότι είναι τεράστιο σε ενοχλητικό σημείο ακόμα περισσότερο το Note, αλλά το HOX και το LG 4X, δεν μου δημιούργησαν κανένα πρόβλημα με το μέγεθος τους, κάθονταν πολύ καλά στο χέρι μου...βέβαια ίσως αυτό με το "μικρό" να είναι μια ψευδαίσθηση και οφθαλμαπάτη εκ μέρους μου, αλλά δεν λέει να μου φύγει η ιδέα...:(

Επειδή φαίνεται να ξέρεις πολλά γύρω από το κινητάκι, και άμα θέλω να το πειράξω λίγο για το κάτι παραπάνω, αν και είναι με την ICS, μπορείς να μου προτείνεις το "βέλτιστο", ίσως συνδυασμό, rom/kernel/root; Εκτός και αν θεωρείς ότι δεν πολυ-χρειάζεται...

Δεν ξερω πολλα,μαθαινω!

Οτι δοκιμασα απο ics και μιλαμε για πειραγμενες rom ολες εχουνε κουσουρια ταχυτητας αφου απασχολει οτι και να κανανε πολυ περισσοτερη μνημη.Ακομα και η jellyssandwich 5.1 μολις την φορτωσεις με εφαρμογες μενει απο μνημη και λειτουργει κομματι παραξενα.

Τωρα ειμαι με την custom rom ForsakenGB_v1.0 (και το patch 1.2) gb 2.3.4.

Ελαφρια,απιστευτα γρηγορη στο 1GHz (παει μεχρι 1.4GHz),φορτωμενη καργα και τραβαει στην ανηφορα και με 5η....:lol:

Αυτη την στιγμη βλεπω 188mb ελευθερα συν οτι εχει στις εφαρμογες που εκτελουνται το google play που ειναι 8mb συνολο 196mb ελευθερα και το κινητακι φοραει πολυ πραμα απο εφαρμογες και games.

Φροντιζω να διωχνω στην καρτα μνημης και εφαρμογες που εκ πρωτης οψεως δεν πανε,πχ igo με 21mb,παει με το titanioum κανονικοτατα στην microSD και δουλευει αψογα!

To σημαντικοτερο ομως ειναι οτι με το aire kernel εφτασε 3 μερες και ειχε και 7% μπαταρια ακομα!:D:D:D

Οι πιο πολλες custom rom δεν ολοκληρονανε την δευτερη μερα.....

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Καλησπέρα σε όλους.

Συγχαρητήρια για το πολύ καλό και πληρέστατο φόρουμ σας, το οποίο ξεκοκκάλισα πριν προβώ στην αγορά του νέου μου Xperia Ray! Ως νέος κάτοχος, έχω να απευθύνω τις 2 εξής απορίες σε εσάς τις παλιοσειρές:

1. Έχουν και τα δικά σας Ray προστατευτική ζελατίνα στην οθόνη από την μάνα τους; Παρατήρησα ότι το δικό μου μάλλον έχει, και δεν εννοώ την κλασική ζελατίνα που έχουν όλα τα νέα κινητά και αφαιρείται πανεύκολα από το "αφτάκι" της. Επομένως να θεωρήσω την αγορά επιπλέον ζελατίνας περιττή;

2. Γενικά πόσο ανθεκτικό σε γρατσουνιές και χτυπήματα έχει αποδειχθεί το Ray; Πιστεύω ότι μετά από ένα χρόνο που κυκλοφορεί η συσκευή πρέπει να υπάρχει μια σαφής εικόνα για αυτό το θέμα. Το ρωτώ αυτό γιατί σιχαίνομαι τις προστατευτικές θήκες και ζελατίνες στα κινητά, πόσο μάλλον όταν αυτά είναι τόσο όμορφα όσο το Ray. :cool:

Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Σε ευχαριστώ πολύ για την λεπτομερέστατη απάντηση σου, isolove. Να είσαι καλά φίλε μου.

Παιδιά σκεφτομαι το κινητο και θελω να ρωτησω κατι.

Οταν μας καλει κάποιος φαίνεται το ονομα του (εννοείται ότι ειναι αποθηκευμένος στις επαφες) γιατί κατι διαβασα στις πρωτες σελίδες και μπερδευτηκα

Παιδιά σκεφτομαι το κινητο και θελω να ρωτησω κατι.

Οταν μας καλει κάποιος φαίνεται το ονομα του (εννοείται ότι ειναι αποθηκευμένος στις επαφες) γιατί κατι διαβασα στις πρωτες σελίδες και μπερδευτηκα

Ασφαλώς και φαίνεται στην οθόνη του κινητού.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Αναβάθμισα κ εγω αλλά συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα με το wifi channel στο router, δεν αναγνωρίζει όταν το βάζω στο auto (διαλέγει το 13 το ρουτερ) και χρειάζεται να το βάλω manual από 1 εως 11. Καμμιά βοήθεια...?

Ασφαλώς και φαίνεται στην οθόνη του κινητού.

Το βρηκα κουλο να μην φαινεται αλλά καποιος εγραψε στις πρωτες σελίδες οτι δεν φαίνεται για αυτό μπερδευτηκα.

Σαν κινητο ευχαριστημένος.

Καλησπέρα σε όλους.

Συγχαρητήρια για το πολύ καλό και πληρέστατο φόρουμ σας, το οποίο ξεκοκκάλισα πριν προβώ στην αγορά του νέου μου Xperia Ray! Ως νέος κάτοχος, έχω να απευθύνω τις 2 εξής απορίες σε εσάς τις παλιοσειρές:

1. Έχουν και τα δικά σας Ray προστατευτική ζελατίνα στην οθόνη από την μάνα τους; Παρατήρησα ότι το δικό μου μάλλον έχει, και δεν εννοώ την κλασική ζελατίνα που έχουν όλα τα νέα κινητά και αφαιρείται πανεύκολα από το "αφτάκι" της. Επομένως να θεωρήσω την αγορά επιπλέον ζελατίνας περιττή;

2. Γενικά πόσο ανθεκτικό σε γρατσουνιές και χτυπήματα έχει αποδειχθεί το Ray; Πιστεύω ότι μετά από ένα χρόνο που κυκλοφορεί η συσκευή πρέπει να υπάρχει μια σαφής εικόνα για αυτό το θέμα. Το ρωτώ αυτό γιατί σιχαίνομαι τις προστατευτικές θήκες και ζελατίνες στα κινητά, πόσο μάλλον όταν αυτά είναι τόσο όμορφα όσο το Ray. :cool:

Eμενα εχει την εργοστασικη μεμβρανη ακομα,αλλα και μια αλλη να βαλεις ειναι μικρο κοστος για αυτα που προσφερει.

Φοραω σκληρη μαυρη θηκη που κουμπωνει γαντι.Εχει φαει δυο τουμπιτσες και εσπασε στις γωνιες η θηκη βγαζωντας τα λεφτα της.....γερο κινητακι.μικρος ογκος και βαρος.......

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Ray