Jump to content

Sony Ericsson Xperia Ray

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eυκολο το root της .587,σε 10 λεπτακια!.....για να πιασουμε δουλεια......:lol:

Βγήκε κάτι νεότερο? Γιατί δεν έχω δει κάτι.. Btw, σε σας με τις ελληνικές συσκευές έχει έρθει η .587? Απλά για ενημέρωση.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Βγήκε κάτι νεότερο? Γιατί δεν έχω δει κάτι.. Btw, σε σας με τις ελληνικές συσκευές έχει έρθει η .587? Απλά για ενημέρωση.

το δικο μου γερμανικο ειναι (φτου-φτου) και με την αναβαθμιση πηρε την .587.....

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Εμένα είναι αγορασμένο απο το πλαίσιο και μου ήρθε η αναβάθμιση σε .587 την οποία και εγκατέστησα με το update service.:happy:

Εμένα είναι αγορασμένο απο το πλαίσιο και μου ήρθε η αναβάθμιση σε .587 την οποία και εγκατέστησα με το update service.:happy:

Και;Εντυπωσεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή δεν έιχα πολύ καιρό το κινητό με την προηγούμενη έκδοση,το μόνο που είδα βελτίωση ήταν το πλήκτρο "κινητό" δέν καθυστερεί όπως πρίν.

Επειδή δεν έιχα πολύ καιρό το κινητό με την προηγούμενη έκδοση,το μόνο που είδα βελτίωση ήταν το πλήκτρο "κινητό" δέν καθυστερεί όπως πρίν.

Παλι καλα..Κατι ειναι και αυτο.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν παλευεται καμμια εκδοση 4 του ray.Mε root περασμενα ΟΛΑ στην microSD το 'συρσιμο' αναποφευκτο....

Επιστροφη στην 2.3.4............

Mε την 2.3.4 και 4.0.2.Α.0.42 ζηταει να κανει ανβαθμιση στην .62(προς το παρον μεσω τιτανιουμ εχω παγωσει την επιλογη)

Εχει νοημα η οφελος αυτη η αναβαθμιση της .62?

Edited by isolove

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Καλησπέρα, έχω το τηλέφωνο περίπου κανένα εξάμηνο. Σε γενικές γραμμές αρκετά ευχαριστημένος. Τις τελευταίες μέρες όμως μου έχει παρουσιάσει το εξής πρόβλημα. Αρκετές φορές όταν μιλάω και βάζω το ακουστικό στο αυτί, άρα μπαίνει σε λειτουργία ο αισθητήρας φωτός και σβήνει η οθόνη, όταν απομακρύνω το τηλ. από το αυτί, δεν επανέρχεται η οθόνη. Παίρνει ένα φωτιζόμενο μαύρο και δεν δείχνει τίποτα. Ανταποκρίνεται μόνο σε φωτιζόμενο ή όχι μάυρο όταν πατάω τα κουμπιά. Δεν ξεκολλάει ούτε με το home button, ούτε με το πάνω κεντρικό κουμπί, παρά μόνο αν το αφήσω 5-10 λεπτά ή κάνω restart. Το ίδιο συμβαίνει αν κατά την περιήγηση πχ στο νέτ, περάσει 1 λεπτό και αδρανοποιηθεί η οθόνη. Δεν επανέρχεται αμέσως, όταν πατάω τα κουμπιά.Φωτίζεται πάντως η οθόνη, δεν είναι δηλ, ότι κολλάει ο αισθητήρας φωτός. Κάτι άλλο τρέχει. Το είπα στην εξυπηρέτηση πελατών sony και μου είπαν μήπως έχω βάλει καμιά εφαρμογή που να φταίει αυτή, κάτι που δεν έκανα. Δεν κατέβασα κάποια άλλη, μόνο αυτές που είχα όταν δούλευε και σωστα. Πρότειναν να επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, κάτι που δεν ψήνομαι να κάνω. Και πρότειναν να κάνω και αναβάθμιση σε 4.0.4 αλλά με αυτά που ακούω δεν θέλω να την κάνω. Τώρα έχω την αρχική 2.3.3

Τι λέτε ρε παιδιά?

Ψαξε στις ρυθμισεις αν εχεις κανενα προγραμμα για οικονομια μπαταριας......Η καλυτερα απεγκατεστησε το.

H κανε απεγκατασταση ολες τις εφαρμογες που εχεις,καθαρισε και με εναν file manager τους φακελους που αφηνουν πισω.

Η φλασαρε την 2.3.4

Δεν ειναι τιποτα φοβερο να το σεταρεις απο την αρχη.......:)

Λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Έχασα και τα sms μου γιατί το @#$%^ back up master δεν τα επαναφέρει, παρότι έκανα back up. Και το πρόβλημα με την οθόνη συνεχίστηκε. Οπότε το πήγα σε sony ericsson service στην Καλλιθέα. Εκεί έδειξα στην υποδοχή ακριβώς το πρόβλημα με την οθόνη και τους είπα,ότι δεν το κάνει πάντα, οπότε να μην επαναπαυτεί ο τεχνικός αν δεν του του κάνει το κατά διαστήματα μπλοκάρισμα της οθόνης. Τελικά πήγα και το πήρα σήμερα, μου είπαν ότι έκαναν αναβάθμιση σε 2.3.4 και ότι το τηλέφωνο δεν έχει τίποτα. Μάλλον η κάρτα μνήμης έφταιγε, μου είπαν, οπότε πρότειναν να κάνω format. όμως εγώ το λειτούργησα το τηλέφωνο σήμερα (τηλέφωνα- sms- wi-fi) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ και ξαναέβγαλε το πρόβλημα, παρά την αναβάθμιση του λογισμικού android. Σημειωτέον, ότι το πρόβλημα αυτό η οθόνη το βγάζει μετά από χρήση και όταν έχει ζεσταθεί λίγο το τηλέφωνο. Δηλ. θα το πάω πάλι στο σέρβις, θα το ανοίξουν το κινητό την επόμενη μέρα για δέκα λεπτά και η οθόνη μπορεί να λειτουργεί κανονικά εκείνη τη στιγμή. Οπότε θα μου πούν πάλι οτι όλα είναι οκ? Εγω γι'αυτό το είχα δείξει το πρόβλημα στην υποδοχή όταν είχα πάει και τους είχα ζητήσει να το μεταφέρουν και στους τεχνικούς αλλά τίποτα...

τι λέτε να κάνω?

Δυστυχώς κάτι τέτοιο θα συμβεί πάλι. Θα έλεγα να επιμείνεις και να τους πας πάλι το κινητό ζητώντας να κάνουν τις δοκιμές παρουσία σου.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Έχασα και τα sms μου γιατί το @#$%^ back up master δεν τα επαναφέρει, παρότι έκανα back up. Και το πρόβλημα με την οθόνη συνεχίστηκε. Οπότε το πήγα σε sony ericsson service στην Καλλιθέα. Εκεί έδειξα στην υποδοχή ακριβώς το πρόβλημα με την οθόνη και τους είπα,ότι δεν το κάνει πάντα, οπότε να μην επαναπαυτεί ο τεχνικός αν δεν του του κάνει το κατά διαστήματα μπλοκάρισμα της οθόνης. Τελικά πήγα και το πήρα σήμερα, μου είπαν ότι έκαναν αναβάθμιση σε 2.3.4 και ότι το τηλέφωνο δεν έχει τίποτα. Μάλλον η κάρτα μνήμης έφταιγε, μου είπαν, οπότε πρότειναν να κάνω format. όμως εγώ το λειτούργησα το τηλέφωνο σήμερα (τηλέφωνα- sms- wi-fi) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ και ξαναέβγαλε το πρόβλημα, παρά την αναβάθμιση του λογισμικού android. Σημειωτέον, ότι το πρόβλημα αυτό η οθόνη το βγάζει μετά από χρήση και όταν έχει ζεσταθεί λίγο το τηλέφωνο. Δηλ. θα το πάω πάλι στο σέρβις, θα το ανοίξουν το κινητό την επόμενη μέρα για δέκα λεπτά και η οθόνη μπορεί να λειτουργεί κανονικά εκείνη τη στιγμή. Οπότε θα μου πούν πάλι οτι όλα είναι οκ? Εγω γι'αυτό το είχα δείξει το πρόβλημα στην υποδοχή όταν είχα πάει και τους είχα ζητήσει να το μεταφέρουν και στους τεχνικούς αλλά τίποτα...

τι λέτε να κάνω?

Στο παρελθον με παρομοια αλυτα προβληματα εκανα το απλοτερο,γκρινιαζα και τους ενοχλουσα συνεχεια.και στις δυο των περιπτωσεων μου τα αντικατεστησαν με καινουργια.Μαλιστα στο μοτορολα(εστελνε ενα sms και χρεωνε 4)μου δωσανε αλλο μοντελο,πολυ καλυτερο!και ενα νοκια 6220c(πιξελιαζε το βιντεο) παραεισαγωγης το αλλαξανε με Ελληνικο....και τα δυο τα ειχα αγορασμενα απο καταστημα ανταλλαγων,ουτε καν καινουργια ουτε καν χαρτια στο ενα....:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Βγήκε σε προσφορά στα 0.69€ το Vignette. Εγώ το τσίμπησα γιατί και μόνο που προσφέρει Auto Flash. που η Sony δεν έκρινε σκόπιμο, μου αρκεί.. Αλλά είναι γενικά ωραία εφαρμογή.

Βγήκε σε προσφορά στα 0.69€ το Vignette. Εγώ το τσίμπησα γιατί και μόνο που προσφέρει Auto Flash. που η Sony δεν έκρινε σκόπιμο, μου αρκεί.. Αλλά είναι γενικά ωραία εφαρμογή.

Ναι ρε συ αλλα εχει ενα θεμα το autoflash του.Δεν ειναι ακαριαιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ρε συ αλλα εχει ενα θεμα το autoflash του.Δεν ειναι ακαριαιο

Τι εννοείς ακαριαίο;; Ότι κρατάει ένα sec περίπου; Χμμ.. Μικρό το κακό... Θα δω μετά αν το κάνει κ στο Desire που έχει auto flash. Αλλά ούτως ή άλλως η έλλειψη auto για μένα ήταν λόγος αχρήστευσης της κάμερας το βράδυ!

Τι εννοείς ακαριαίο;; Ότι κρατάει ένα sec περίπου; Χμμ.. Μικρό το κακό... Θα δω μετά αν το κάνει κ στο Desire που έχει auto flash. Αλλά ούτως ή άλλως η έλλειψη auto για μένα ήταν λόγος αχρήστευσης της κάμερας το βράδυ!

Ακριβως αυτο αγαπητη μου!!

Οι οποιες φωτο το βραδυ ειναι επιεικως απαραδεχτες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χωρίς φλας εννοείς ή και με φλας; Όντως έχουν αρκετό θόρυβο.. Αλλά γενικά νομίζω ότι πλην των high-end μοντέλων με τις πολύ καλές κάμερες, το βράδυ είναι δύσκολο το θέμα...

Δυστυχώς το βράδυ λόγω έλλειψης xenon φλας οι φωτογραφίες είναι χάλια. Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν σε android συσκευές xenon φλας για να ξεχάσουμε τα Nokia! Α ρε Nokia με τις φλασάρες σου!
Samsung S8

Δυστυχώς το βράδυ λόγω έλλειψης xenon φλας οι φωτογραφίες είναι χάλια. Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν σε android συσκευές xenon φλας για να ξεχάσουμε τα Nokia! Α ρε Nokia με τις φλασάρες σου!

Συμφωνω....βεβαια μετα ξεχνας το φλας στα βιντεο και τον φακο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας έχει τύχει τη στιγμή οπυ μιλάτε να τερματίζεται η κλήση και να "εξαφανίζεται" το σήμα για 2-3 λεπτά ; Ξέρω ότι το σπίτι μου δεν έχει και τη καλύτερη κάλυψη αλλά με προηγούμενες συσκευές δεν είχε τύχει ποτέ.

Cosmote

Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα

Σας έχει τύχει τη στιγμή οπυ μιλάτε να τερματίζεται η κλήση και να "εξαφανίζεται" το σήμα για 2-3 λεπτά ; Ξέρω ότι το σπίτι μου δεν έχει και τη καλύτερη κάλυψη αλλά με προηγούμενες συσκευές δεν είχε τύχει ποτέ.

Cosmote

Ειπες κοσμοτε και καταλαβα.αυτο φταιει.βαλτο σε 2G

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θενξ, αυτό το ρημάδι το 0,2% τελικά πιάνει τη μισή επικράτεια ...
Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα

Mεγαλη απατη η καμερα του ray.Eχει την πολυ καλη αναλυση η οθονη και σε ξεγελα.

Μολις κανεις τις φωτο λιγο μεγενθυση δειχνουνε αστα να πανε......

δοκιμασα την βελτιωση απο xda,ιδια ποιοτητα....μεγαλυτερο μεγεθος αρχειου!

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Mεγαλη απατη η καμερα του ray.Eχει την πολυ καλη αναλυση η οθονη και σε ξεγελα.

Μολις κανεις τις φωτο λιγο μεγενθυση δειχνουνε αστα να πανε......

δοκιμασα την βελτιωση απο xda,ιδια ποιοτητα....μεγαλυτερο μεγεθος αρχειου!

Κατα καιρους την ημερα εχω τραβηξει τρομερες φωτογραφιες.ακομα και στο αυτοματο. Νταξει δεν ειναι και για γιγαντοαφισες αλλα στην κατηγορια του την θεωρω πολυ αξιολογη την καμερα. Την ημερα παντα. αν θελετε ανεβαζω καμια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα ήθελα πολύ να συγκρίνω φωτογραφίες αν μπορεις να ανεβασεις κανα δυο.

Παιδια το κινητό το έχω καμιά βδομάδα.

Μόλις το πήρα το αναβάθμισα κατευθείαν στην 4.1.Β.0.587 χωρίς να ασχοληθώ καθόλου με την GB.

Αν και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, τελικά αρχίζει να με εκνευρίζει!

Κολλάνε τα πάντα και τα κοάλα μαζί!:blink:

σε κάθε άγγιγμα πρέπει να το περιμένω να ανταποκριθεί.

έχω αρκετές εφαρμογές μεν αλλα τα ίδια σπασίματα έκανε και χωρίς αυτές.

η ram ειναι στα 120 και εξακολουθεί τα κολλήματα, τουλάχιστον όμως δεν έχω δεί ούτε ενα FC μέχρι στιγμής.

ήταν καλύτερα με GB;

Μου προτείνετε να γυρίσω πίσω κι αν ναι πως;

αν κάνω κάτι τέτοιο θα επηρεάσει την εγγύηση;

thanx

θα ήθελα πολύ να συγκρίνω φωτογραφίες αν μπορεις να ανεβασεις κανα δυο.

Παιδια το κινητό το έχω καμιά βδομάδα.

Μόλις το πήρα το αναβάθμισα κατευθείαν στην 4.1.Β.0.587 χωρίς να ασχοληθώ καθόλου με την GB.

Αν και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, τελικά αρχίζει να με εκνευρίζει!

Κολλάνε τα πάντα και τα κοάλα μαζί!:blink:

σε κάθε άγγιγμα πρέπει να το περιμένω να ανταποκριθεί.

έχω αρκετές εφαρμογές μεν αλλα τα ίδια σπασίματα έκανε και χωρίς αυτές.

η ram ειναι στα 120 και εξακολουθεί τα κολλήματα, τουλάχιστον όμως δεν έχω δεί ούτε ενα FC μέχρι στιγμής.

ήταν καλύτερα με GB;

Μου προτείνετε να γυρίσω πίσω κι αν ναι πως;

αν κάνω κάτι τέτοιο θα επηρεάσει την εγγύηση;

thanx

Eνοειται οτι θα γυρισεις στην 2.3.4.Σε ολο τον κοσμο αυτο κανουνε.

Εγω την 4 και root την δοκιμασα και σερνοτανε ακομα και με 160mb ram ελευθερα,και με ελαχιστη ταχυτητα τα 768MHz.

Eπαναφορα: δεν χανεις εγγυηση

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789

Edited by isolove

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Eνοειται οτι θα γυρισεις στην 2.3.4.Σε ολο τον κοσμο αυτο κανουνε.

Εγω την 4 και root την δοκιμασα και σερνοτανε ακομα και με 160mb ram ελευθερα,και με ελαχιστη ταχυτητα τα 768MHz.

Eπαναφορα: δεν χανεις εγγυηση

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789

ok θα το επιχειρήσω τοτε και βλέπουμε.

υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω full back της rom που έχω τώρα.

Μιλάω για image ωστε να μην το ξαναστηνω απο την αρχη σε περιπτωση που θέλω για οποιοδήποτε λόγο να ξαναγυρήσω

χθες το έκανα reset kai repair με το seus και ολλη μέρα το έστηνα βαριέμαι να το κανω ξανα και ξανα και ξανα.

Επειδή τα αρχεία του link δεν υπάρχουν πλέον το τελευταίο flashtool απο xda δεν θα έχει κανενα προβλημα ετσι?

Αξίζει τον κόπο να περαστεί κάποια custom rom στην τελική ή έχουν όλλες τα bugs τους οπως του Huawei Ideos X5?

Και σε περίπτωση που flashάρω μια custom υπάρχει τρόπος να γυρίσω σε official σε περίπτωση που χρειαστω την εγγυηση;

edit: πως μπορώ να μάθω αν είναι παραεισαγωγής η συσκευή μου;

Edited by radical239

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Ray