konstantinoslp Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Το go locker δε το εχω..πιθανον να ειναι καποιο καποιο WALLPAPER αλλα και που τα διεγραψα σινεχιζει να μου το κανει...μηπως μπορουμε να κανω κατι καμια ιδεα? Φιλε μου λογικα εφαρμογη κανει τη δουλεια.σβησε αυτες που εγκατεστησες τελευταια..μονο με δοκιμεσ θα μπορεσεις να λυσεις το προβλημα σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Βοήθεια παιδιά ! Προσπθώ να αναβαθμίσω αυτό το κινητό σε ICS και δεν μου το κάνει ούτε μεσω companion ούτε μεσω SE Update Service... Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Βοήθεια παιδιά ! Προσπθώ να αναβαθμίσω αυτό το κινητό σε ICS και δεν μου το κάνει ούτε μεσω companion ούτε μεσω SE Update Service... Τι να κάνω; Να περιμενεις.ή να μπεις σε διαδικασια να φλασαρεις το ftf μονος σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Βοήθεια παιδιά ! Προσπθώ να αναβαθμίσω αυτό το κινητό σε ICS και δεν μου το κάνει ούτε μεσω companion ούτε μεσω SE Update Service... Τι να κάνω; Είσαι σίγουρος ότι θες να το κάνεις το update; :rolleyes: Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Aπορια.... Tο ray ειναι μεσα στα χρονικα ορια που θετει η google για να παρει την jelly bean (4.1) Θα γινει αραγες? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Aπορια.... Tο ray ειναι μεσα στα χρονικα ορια που θετει η google για να παρει την jelly bean (4.1) Θα γινει αραγες? Ποτε κυκλοφορησε ακριβως; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Aπορια.... Tο ray ειναι μεσα στα χρονικα ορια που θετει η google για να παρει την jelly bean (4.1) Θα γινει αραγες? Δεν είναι μόνο θέμα χρονικών ορίων της Google. Την τελική απόφαση την παίρνει η μαμά Sony. Εννοώ ότι αν η Sony δεν αποφασίσει ότι θα προσαρμόσουμε και θα στηρίξουμε με updates την JB για το Ray, ότι και να πει η google είναι αέρας! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 εγω ρωτησα ποτε βγηκε γιατι υποτειθεται οτι οι εταιριες εχουν κανει συμφωνια με την γκουγκλ για 18μηνη υποστηριξη και αναβαθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Κάτσε για να καταλάβω. Η Sony έχει κάνει συμφωνία ότι κάθε έκδοση που θα βγάζει η google θα την υποστηρίζει σε όλα της κινητά; Δεν νομίζω να εννοείς αυτό... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Κάτσε για να καταλάβω. Η Sony έχει κάνει συμφωνία ότι κάθε έκδοση που θα βγάζει η google θα την υποστηρίζει σε όλα της κινητά; Δεν νομίζω να εννοείς αυτό... ειχα διαβασει οτι θα "αναγκαζει" η γκουγκλ τις εταιριες να υποστηριζουν τα κινητα τους για 18 μηνες απο την ημερα κυκλοφοριας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Ναι ΟΚ αλλά αυτό που μου λες είναι γενικό και αόριστο. Υποστήριξη σημαίνει ότι πηγαίνω το Ray από την Ice Cream στην Jelly Bean, υποστήριξη σημαίνει ότι το αφήνω στην Ice Cream και του βγάζω συνεχώς αναβαθμίσεις για να βελτιώσω την ICS. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 ναι ισχυει..οπως και ναχει αν εχει περασει το χρονικο αυτο οριο, δεν νομιζω να περιμενει κανεις ουτε jb ουτε updates στην ics.(μην ξεχναμε οτι και η jb ειναι update της ics και οχι ξεχωριστη εκδοση) Παρολα αυτα αν δεν κανω λαθος βγηκε τον Αυγουστο του 11 η συσκευη αρα δεν εχει κλεισει ουτε χρονος απο την κυκλοφορια του.Αν θελει ναναι σωστη η Sony δεν πρεπει να σταματησει στην 4.0.4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Καλά ας βελτιστοποιήσει την Ice Cream που είναι χάλια πρώτα και μετά ας ασχοληθεί με την Jelly Bean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 ναι ισχυει..οπως και ναχει αν εχει περασει το χρονικο αυτο οριο, δεν νομιζω να περιμενει κανεις ουτε jb ουτε updates στην ics.(μην ξεχναμε οτι και η jb ειναι update της ics και οχι ξεχωριστη εκδοση) Παρολα αυτα αν δεν κανω λαθος βγηκε τον Αυγουστο του 11 η συσκευη αρα δεν εχει κλεισει ουτε χρονος απο την κυκλοφορια του.Αν θελει ναναι σωστη η Sony δεν πρεπει να σταματησει στην 4.0.4 Απλα η jb παρουσιαζεται ως πολυ εξελιγμενη σε σχεση με την ics (τεχνολογικα κολπα που κανουνε το τηλεφωνο πιο γρηγορο γενικως) και μιας που η ics "ταλαιπωρει" αποδεδειγμενα το ray,"απαιτουμε" κατι καλυτερο..... Και ειδικα οταν το τηλεφωνο δεν εχει κλεισει καν χρονο στην παραγωγη! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Απλα η jb παρουσιαζεται ως πολυ εξελιγμενη σε σχεση με την ics (τεχνολογικα κολπα που κανουνε το τηλεφωνο πιο γρηγορο γενικως) και μιας που η ics "ταλαιπωρει" αποδεδειγμενα το ray,"απαιτουμε" κατι καλυτερο..... Και ειδικα οταν το τηλεφωνο δεν εχει κλεισει καν χρονο στην παραγωγη! Εννοειται!!αν με ρωτησεις, προσωπικα προτιμω μια σταθερη και πληρως λειτουργικη ics παρα την jb και με τυχον προβληματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 παιδια να σας κανω μια ερωτηση.αξιζει να παρω αυτο το κινητο ή εχει προβληματα??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 παιδια να σας κανω μια ερωτηση.αξιζει να παρω αυτο το κινητο ή εχει προβληματα??? ευχαριστω Τι προβληματα εννοεις; Τυπου κιτρινης οθονης οπως μερικες παρτιδες xperia S;Τυπου restart οπως μερικες παρτιδες neo v;Τυπου κολληματος των hardware buttons οπως μερικες παρτιδες xperia mini; οχι δεν εχει παρουσιασει ποτε το παραμικρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Τι προβληματα εννοεις; Τυπου κιτρινης οθονης οπως μερικες παρτιδες xperia S;Τυπου restart οπως μερικες παρτιδες neo v;Τυπου κολληματος των hardware buttons οπως μερικες παρτιδες xperia mini; οχι δεν εχει παρουσιασει ποτε το παραμικρο. ok ευχαριστω.απλως εννοουσα αμα οι κατοχοι του συγκεκριμενου κινητου ειναι ευχαριστημενη ή ειχαν προβληματα.Η μπαταρια ποσο σας κραταει περιπου???αα επισης να ρωτησω και κατι αλλο.γινετε οι εφαρμογες,τα παιχνιδια κ.τ.λ. να αποθηκευονται στι καρτα sd??γτ ειδα οτι εχει 300mb μνημη και μου φανικα λιγα :wacko: :( ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 ok ευχαριστω.απλως εννοουσα αμα οι κατοχοι του συγκεκριμενου κινητου ειναι ευχαριστημενη ή ειχαν προβληματα.Η μπαταρια ποσο σας κραταει περιπου???αα επισης να ρωτησω και κατι αλλο.γινετε οι εφαρμογες,τα παιχνιδια κ.τ.λ. να αποθηκευονται στι καρτα sd??γτ ειδα οτι εχει 300mb μνημη και μου φανικα λιγα :wacko: :( ευχαριστω δεν ξερω, να σου απαντησουν και αλλοι φιλοι.εγω δεν ειχα ποτε προβλημα και ισως ειμαι και απο τους τυχερους που η 4.0.4 περασε και ειναι απροβληματιστη αν εξαιρεσουμε το θεμα του μονοφωνικου ηχου στο βιντεο. αν εχεις το neo v που βλεπω στο avatar σου τοτε μπορεις να κανεις ο,τι και με το ray. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 δεν ξερω, να σου απαντησουν και αλλοι φιλοι.εγω δεν ειχα ποτε προβλημα και ισως ειμαι και απο τους τυχερους που η 4.0.4 περασε και ειναι απροβληματιστη αν εξαιρεσουμε το θεμα του μονοφωνικου ηχου στο βιντεο. αν εχεις το neo v που βλεπω στο avatar σου τοτε μπορεις να κανεις ο,τι και με το ray. οκ.να σου πω την αληθεια δεν εχω το neo v.εβαλα ετσι απλως για το avatar.εχω το νοκια c6-00 οποτε καταλαβαινεις οτι δεν εχω γνωσεις για τα android οποτε αμα το παρω ειναι σαν να πηρα to galaxy s3.τεσπα.μπορεις να απαντησης για την μπαταρια και τα mb που σου ειχα ρωτησα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 οκ.να σου πω την αληθεια δεν εχω το neo v.εβαλα ετσι απλως για το avatar.εχω το νοκια c6-00 οποτε καταλαβαινεις οτι δεν εχω γνωσεις για τα android οποτε αμα το παρω ειναι σαν να πηρα to galaxy s3.τεσπα.μπορεις να απαντησης για την μπαταρια και τα mb που σου ειχα ρωτησα??? ααα μην μας παραπλανεις ετσι!:lol: λοιπον τι χρηση του κανεις για να σου πω. οσο για τα mb μπορεις να μεταφερεις οσες εφαρμογες αφηνει ο δημιουργος της καθε εφαρμογης να μεταφερθουν.Τωρα σκεψου οτι εχω περασει γυρω στις 80 εφαρμογες (χωρια απο αυτες της Sony) και εχω ακομα καμια 100αρια ελευθερα mb.Αλλα εξαρταται κυριως απο τις εφαρμογες.πχ τα μεγαλα παιχνιδια πιανουν πολλα mb. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 ααα μην μας παραπλανεις ετσι!:lol: λοιπον τι χρηση του κανεις για να σου πω. οσο για τα mb μπορεις να μεταφερεις οσες εφαρμογες αφηνει ο δημιουργος της καθε εφαρμογης να μεταφερθουν.Τωρα σκεψου οτι εχω περασει γυρω στις 80 εφαρμογες (χωρια απο αυτες της Sony) και εχω ακομα καμια 100αρια ελευθερα mb.Αλλα εξαρταται κυριως απο τις εφαρμογες.πχ τα μεγαλα παιχνιδια πιανουν πολλα mb. σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου.ε δεν κανω και τρελη χρηση αλλα οχι και καθολου.κανονικη χρηση του κανω.παντως θα εχω υποψη μου για το ray Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 μην περιμενεις τρελα πραγματα απο τ android σε θεμα μπαταριας.με πολυ χρηση (τηλεφωνα,μουσικη,κανα παιχνιδακι,και ιντερνετ) να σου βγαλει μια μερα.με κανονικη δυο μερες τις βγαζεις.απο κει και περα υπαρχουν και διαφορα tips για την βελτιωση της αυτονομιας. Ο,τι θες εδω ειμαστε. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) μην περιμενεις τρελα πραγματα απο τ android σε θεμα μπαταριας.με πολυ χρηση (τηλεφωνα,μουσικη,κανα παιχνιδακι,και ιντερνετ) να σου βγαλει μια μερα.με κανονικη δυο μερες τις βγαζεις.απο κει και περα υπαρχουν και διαφορα tips για την βελτιωση της αυτονομιας. Ο,τι θες εδω ειμαστε. :p ok ευχαριστω.:):):) παιδια εχει κανα ledaki για να δω αμα ειχα καμια χαμενη κληση ή sms??? Edited July 13, 2012 by Johnako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 αμή πως δεν έχει ! Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts