dimtz Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 λεβεντες σκεφτομαι για την αγορα του ray , ειστε ευχαριστημενοι???????? η να κινηθω για κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα?????? Καλο Πασχα σε ολους καλη Ανασταση !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Θέλω να βάλω μία μεγαλύτερη κάρτα μνήμης στη συσκευή.Με ποιόν τρόπο θα κάνω back up τις εφαρμογές που έχω τώρα στην κάρτα?Για να τις μεταφέρω στο τηλέφωνο & ξανά στην κάρτα δε γίνεται γιατί δε χωράνε.Επίσης δεν είμαι root. Eυχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Θέλω να βάλω μία μεγαλύτερη κάρτα μνήμης στη συσκευή.Με ποιόν τρόπο θα κάνω back up τις εφαρμογές που έχω τώρα στην κάρτα?Για να τις μεταφέρω στο τηλέφωνο & ξανά στην κάρτα δε γίνεται γιατί δε χωράνε.Επίσης δεν είμαι root. Eυχαριστώ! αν δε κανω λαθος αφου δεν εισαι ρουτ εφαρμογες και δεδομενα δε μπορεις να κανεις μπακαπ ισως να κανω λαθος, μπορεις ομως με το airdroid (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYW5kLmFpcmRyb2lkIl0.) να παρεις τα apk απο ολες τις εφαρμογες και να τα κανεις παλι εγκατασταση, επισης εαν μπεις στο playstore και πας στις εφαρμογες μου ειναι ολες εκει μεσα αυτες που εκανες εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Υπαρχει η εφαρμογη app backup & restore. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Το διατύπωσα λάθος. Εννοώ πως βλέπω τι περιέχει η μνήμη του τηλεφώνου από τον Astro File Manager. (δηλ. αρχεία και φακέλους) Αν μπορεί κανείς να μου απαντήσει στο παραπάνω. Μια ερώτηση ακόμα. Χθες παρατήρησα ότι όταν χτυπάει ο ήλιος στην οθόνη του κινητού φαίνονται κάτι οριζόντιες τελείες. Είναι φυσιολογικό αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Αν μπορεί κανείς να μου απαντήσει στο παραπάνω. Μια ερώτηση ακόμα. Χθες παρατήρησα ότι όταν χτυπάει ο ήλιος στην οθόνη του κινητού φαίνονται κάτι οριζόντιες τελείες. Είναι φυσιολογικό αυτό; Αν μιλάς σε σβηστή οθόνη ναι, είναι το digitizer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Νομίζω και με ανοιχτή οθόνη το κάνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louktax Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ RAY ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΥ Η ΟΘΟΝΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΕ 5 ΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ;ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited April 14, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Αν μπορεί κανείς να μου απαντήσει στο παραπάνω.; Δεν έχω καταλάβει την ερώτηση σου.μπαίνεις στον astro και τα βλεπεις όπως αν μπεις από το πισι στην κάρτα μνήμης. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ RAY ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΥ Η ΟΘΟΝΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΕ 5 ΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ;ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μήπως έχεις βαλει το go locker? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louktax Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) ΦΙΛΕ ΕΨΑΞΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ 'ΣΧΕΤΙΚΟ' ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LOCK SCREEN NOTFLICATIONS.ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ; :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited April 14, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 ΦΙΛΕ ΕΨΑΞΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ 'ΣΧΕΤΙΚΟ' ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LOCK SCREEN NOTFLICATIONS.ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ; Αυτο το εκανες εσυ εγκατασταση ή προυπηρχε; Σβηστο να δεις αν φταιει αυτο κ ξανακατεβασε το Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louktax Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.ΟΚ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited April 14, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.ΟΚ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ Πρόσεχε μην ειναι κατι που χρειάζεσαι και κανείς ζημιά στο κινητό!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Δεν έχω καταλάβει την ερώτηση σου.μπαίνεις στον astro και τα βλεπεις όπως αν μπεις από το πισι στην κάρτα μνήμης. Ναι, μπαίνω στον astro και βλέπω τα αρχεία και τους φακέλους της sd card μόνο. Το ερώτημά μου είναι πως μπορώ να δω τα αρχεία και τους φακέλους της εσωτερικής μνήμης του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louktax Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ANDROID ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited April 14, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ναι, μπαίνω στον astro και βλέπω τα αρχεία και τους φακέλους της sd card μόνο. Το ερώτημά μου είναι πως μπορώ να δω τα αρχεία και τους φακέλους της εσωτερικής μνήμης του κινητού. πατα το UP μεχρι να φυγεις απο την καρτα μνημης. ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ANDROID Τοτε ειναι κατι αλλο.σκεψου τι εκανες εγκατασταση προσφατα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louktax Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΑΛΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited April 14, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΑΛΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ καποια εφαρμογη,λογικα,θα "ξυπναει" την οθονη.εγω στην θεση σου θα σκεφτομουν τι κατεβασα τελευταια και θα εσβηνα μια-μια δοκιμαζοντας. (αν μπορεις απεφυγε τα κεφαλαια) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louktax Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 αυτο θα ξεκινησω να κανω.εψαχνα κυριως τις εφαρμογες που ειναι σε εκτελεση.σε ευχαριστω.καλη ανασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 αυτο θα ξεκινησω να κανω.εψαχνα κυριως τις εφαρμογες που ειναι σε εκτελεση.σε ευχαριστω.καλη ανασταση. Αυτο μπορεις να το δεις απο τις ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων-καρτελα "εκτελειται" Επισης φιλε μου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louktax Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 ναι απο εκει ψαχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 πατα το UP μεχρι να φυγεις απο την καρτα μνημης. Τόσο απλό ήταν;! :D Σε ευχαριστώ φίλε! Μήπως γνωρίζεις τίποτα και για το παρακάτω; Μια ερώτηση ακόμα. Χθες παρατήρησα ότι όταν χτυπάει ο ήλιος στην οθόνη του κινητού φαίνονται κάτι οριζόντιες τελείες. Είναι φυσιολογικό αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Τόσο απλό ήταν;! :D Σε ευχαριστώ φίλε! Μήπως γνωρίζεις τίποτα και για το παρακάτω; :lol::lol: τελειες ή γραμμες; μηπως του φορας προστασια οθονης και φταιει αυτο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 :lol::lol: τελειες ή γραμμες; μηπως του φορας προστασια οθονης και φταιει αυτο; Όχι δεν έχω προστατευτικό οθόνης. Τώρα που το ξαναβλέπω σα διακεκομμένες γραμμές μου φαίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Όχι δεν έχω προστατευτικό οθόνης. Τώρα που το ξαναβλέπω σα διακεκομμένες γραμμές μου φαίνονται. κατι παρομοιο γινεται (με κλειστη οθονη) και στο mini pro μου οταν χτυπαει ο ηλιος.Σαν ιριδιζουσες οριζοντιες γραμμες.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts