petran64 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Διάβασα πιο πίσω πως δεν έχει δεύτερη κάμερα, αλλά στα e-shops όλα λένε ότι έχει, τελικά τι ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Καλησπέρα παιδιά μου αρέσει πολύ το τηλέφωνο και θέλω να το πάρω που έχω αναβαθμίσει από vodafone θα υπάρχει ακόμα μήπως ξέρετε?Tο έχει δοκιμάσει κανεις σας μέσα στο νερό για φωτογραφίες? Βγήκε και η εκδοση billabong edition!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISHAR Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Παιδιά το κινητάκι αν και κοντεύει ένα χρόνο στην αγορά δεν φαίνεται καθόλου η ηλικία του. Το δικό μου το έχω ήδη 1,5 μήνα. Προλάβαμε και κάναμε 2 μπανάκια στην θάλασσα, στα οποία κόντεψα να το χάσω κιόλας, έχει αλλάξει τουλάχιστον 10 ROM μέχρι να αποφασίσω ποια μου άρεσε περισσότερο, (κατέληξα στην SPARTAN V2.0.5 αλλά περιμένω και την επίσημη ICS) δεν έχει ίχνη φθοράς ούτε στα πλαστικά ούτε στο τζαμάκι του, η μπαταρία με wifi bluetooth ανοικτά 24ωρο, πολλή ομιλία και καμμιά ώρα internet την ημέρα φτάνει τις 2 μέρες (και περισσεύει και 20%). Πιθανόν με λίγο πιο προσεκτική χρήση να μου έφτανε και τις 3 μέρες. Δεν το έχω υπερχρονίσει, από δοκιμή που έκανα στο 1,4Ghz δεν είδα και τεράστια διαφορά, τώρα έχει μείνει κάτω από 768Mhz για λόγους οικονομίας χωρίς να υπάρχουν περίεργα κολλήματα. Πολύ καλός ο ήχος από το ηχείο, έχω δει μερικές ταινίες στην οθονίτσα του, κανένα παράπονο μέχρι τώρα. Πολύ τίμια πρόταση για τα 225€ που έδωσα. Για τον παραπάνω φίλο, πολύ καλές φωτό μέσα στο νερό, βίντεο δεν τράβηξα (απορώ πως δεν το έκανα). Να ξαναφτιάξει λίγο ο καιρός και θα επανέρθω. Edited May 29, 2012 by CHRISHAR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Παιδιά το κινητάκι αν και κοντεύει ένα χρόνο στην αγορά δεν φαίνεται καθόλου η ηλικία του. Το δικό μου το έχω ήδη 1,5 μήνα. Προλάβαμε και κάναμε 2 μπανάκια στην θάλασσα, στα οποία κόντεψα να το χάσω κιόλας, έχει αλλάξει τουλάχιστον 10 ROM μέχρι να αποφασίσω ποια μου άρεσε περισσότερο, (κατέληξα στην SPARTAN V2.0.5 αλλά περιμένω και την επίσημη ICS) δεν έχει ίχνη φθοράς ούτε στα πλαστικά ούτε στο τζαμάκι του, η μπαταρία με wifi bluetooth ανοικτά 24ωρο, πολλή ομιλία και καμμιά ώρα internet την ημέρα φτάνει τις 2 μέρες (και περισσεύει και 20%). Πιθανόν με λίγο πιο προσεκτική χρήση να μου έφτανε και τις 3 μέρες. Δεν το έχω υπερχρονίσει, από δοκιμή που έκανα στο 1,4Ghz δεν είδα και τεράστια διαφορά, τώρα έχει μείνει κάτω από 768Mhz για λόγους οικονομίας χωρίς να υπάρχουν περίεργα κολλήματα. Πολύ καλός ο ήχος από το ηχείο, έχω δει μερικές ταινίες στην οθονίτσα του, κανένα παράπονο μέχρι τώρα. Πολύ τίμια πρόταση για τα 225€ που έδωσα. Για τον παραπάνω φίλο, πολύ καλές φωτό μέσα στο νερό, βίντεο δεν τράβηξα (απορώ πως δεν το έκανα). Να ξαναφτιάξει λίγο ο καιρός και θα επανέρθω. Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου για τις πληροφορίες αύριο κιόλας μετά τι δουλειά πήγα και το παράγγειλα!!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Διάβασα πιο πίσω πως δεν έχει δεύτερη κάμερα, αλλά στα e-shops όλα λένε ότι έχει, τελικά τι ισχύει; Στην επίσημη ιστοσελίδα κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis61 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 γεια σας..!! πρώην κάτοχος κινητό αφής ειχα το vivaz αλλα έπεσε κάτω και έσπασε την οθόνη.. και επειδή είπα να μην ξανά πάρω αφής κινητό μέχρι που είδα αυτό.... και επιδη δεν μπορο να το δω από κοντά θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχεις στην τσέπη σου γρατζουνιέται....???????? γιατί το vivaz που ειχα ειχε γίνει πουτ....α η οθόνη γιαυτο και μόνο δεν θέλω αφής.. εδω μέχρι και χαρτοκόπτη βάζουν και δεν αφήνει σημάδι...!!! ισχύει.??? θέλω να πω θα το βάζω στην τσέπη και θα είναι μια χαρά αυτό ζητώ μόνο.. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Γενικά όλες οι οθόνες είναι scratch resistance. Το συγκεκριμένο η εταιρεία το προώθησε ως ιδιαίτερα ανθεκτικό! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis61 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 ευχαριστώ φίλε για την απάντηση.. ναι το εχω διαβάσει οτι ειναι ανθεκτικό απλά ήθελα να το σιγουρέψω.. δηλαδη δεν υπάρχει θέμα να το βάζω στην τσέπη και να γεμίζει ψιλές γρατζουνιές κανένας κάτοχος με χρίση να το επιβεβαιώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 ευχαριστώ φίλε για την απάντηση.. ναι το εχω διαβάσει οτι ειναι ανθεκτικό απλά ήθελα να το σιγουρέψω.. δηλαδη δεν υπάρχει θέμα να το βάζω στην τσέπη και να γεμίζει ψιλές γρατζουνιές κανένας κάτοχος με χρίση να το επιβεβαιώσει. Για να είσαι σίγουρος, βάλε ένα screen protector.;) H αντιχαρακτική προστασία της οθόνης, έχει κάποια όρια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Έτσι είναι. Μπορεί να σπάει δύσκολα αλλά οι μικρογρατσουνιές από καθημερινή χρήση θα εμφανιστούν σίγουρα χωρίς screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis61 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 για αυτο ρωταω αν ειπαρχει κανενας κατοχως να μου πει.. δεν μπωρω τα αυτοκολητα ασε που αν δεν μπουν καλα φευγουν.. κανενας κατοχως Xperia Active... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 για αυτο ρωταω αν ειπαρχει κανενας κατοχως να μου πει.. δεν μπωρω τα αυτοκολητα ασε που αν δεν μπουν καλα φευγουν.. κανενας κατοχως Xperia Active... φιλε μου το αγορασα σημερα και εχει ηδη τοποθετημενο screen protector απο το εργοστασιο και μαλιστα ειναι τοσο καλα τοποθετημενο που δεν καταλαβαινεις καν οτι υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 καλησπερα.ρε παιδια εχω τερμα την φωτεινοτητα και με εχουν πιασει τα ματια μου.πολυ λιγο φως,υπαρχει καποιος τροπος να το κανουμε πιο φωτεινο?ξενερωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Root και Disable Auto Brightness Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 παιδια θελω να κανω μερικες ερωτησεις γιαυτο το τηλεφωνο..... 1. Υποστηριζει flash player στο browser???? 2. Υποστιρηζει usb on the go??? 3. Εχει επισημα το ice cream sandwich???? Αυτο προς το παρον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Αν δεν κάνω λάθος σε όλα ναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) οκ ευχαριστω....μου αρεσε το κινητο :) αμα το πουλουσαν και σε ασπρη γραμμη αντι για την πορτοκαλι τοτε θα ηταν τελειο!!! Edited June 14, 2012 by Johnako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISHAR Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 :D:D:D Μόλις μπήκαμε σε κατάσταση ice cream 4.0.4 Αρχίζει το ψαχτήρι για rootάρισμα και λοιπά. Στην καλύτερη βέβαια θα μείνει καμμιά βδομάδα και θα αρχίσει το ψάξιμο για την καλύτερη rom ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 :D:D:D Μόλις μπήκαμε σε κατάσταση ice cream 4.0.4 Αρχίζει το ψαχτήρι για rootάρισμα και λοιπά. Στην καλύτερη βέβαια θα μείνει καμμιά βδομάδα και θα αρχίσει το ψάξιμο για την καλύτερη rom ;) Custom ή επισημη;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Προφανώς custom. Για root δεν θα βρεις κάτι απλό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISHAR Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 (edited) Επίσημη. Με το SONY SEUS έγινε η αναβάθμιση. Λοιπόν. 1) Κολλάει όταν ανοίγεις τον dialer περίπου 3-5". Το είχα ακούσει και για άλλες συσκευές της SONY σε προηγούμενη έκδοση IC. Δεν το κάνει πάντα και το δικό μου τηλ είναι πολύ φορτωμένο. 2) Μετά από το spartan που με την ίδια χρήση η μπαταρία έφτανε σίγουρα για 3 μέρες, τώρα καταφεύγουμε στον φορτιστή σε λιγότερο από 2 μέρες. 3) Οι διαφορές με την 2.3 είναι αρκετές λεπτομέρειες που κάνουν λίγο πιο εύκολο τον χειρισμό του τηλεφώνου. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι που να με κάνει να πω ουάου αυτό πραγματικά αξίζει. Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι λόγω αρκετής δουλειάς δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα με το κινητάκι. Root!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1709032 Δουλεύει!!!!:D:D:D:D Προσοχή, θέλει και το module WIFI. Απλή διαδικασία με το Flash tool σε fastboot mode Μάλλον καλύτερη διαχείρηση ενέργειας, θα δώσω στοιχεία σε λίγες μέρες. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 24, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 γεια σας..!! πρώην κάτοχος κινητό αφής ειχα το vivaz αλλα έπεσε κάτω και έσπασε την οθόνη.. και επειδή είπα να μην ξανά πάρω αφής κινητό μέχρι που είδα αυτό.... και επιδη δεν μπορο να το δω από κοντά θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχεις στην τσέπη σου γρατζουνιέται....???????? γιατί το vivaz που ειχα ειχε γίνει πουτ....α η οθόνη γιαυτο και μόνο δεν θέλω αφής.. εδω μέχρι και χαρτοκόπτη βάζουν και δεν αφήνει σημάδι...!!! ισχύει.??? θέλω να πω θα το βάζω στην τσέπη και θα είναι μια χαρά αυτό ζητώ μόνο.. ευχαριστώ έχει καλό σήμα κατά την επικοινωνία?το gps κλειδώνει? το Bluetooth συνεργάζεται με στερεοφωνικό Bluetooth ???ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Δεν χρειάζονται διπλά post. Αν ξέρει κάποιος θα σου απαντήσει. Σε γενικές γραμμές ωστόσο η απάντηση σε όσα ρωτάς είναι ναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Εβαλα εχθες την ice απο την sony μεσο του pc ολα καλα, πιο ωραια μου φενεται η ice. Εχω ενα θεμα δεν ξερω απο που να απενεργοποιησω τους ηχους τις οθονη οταν την αγγιζω Απο τις ρυθμισεις ηχους οθόνης το ξετσεκαρα αλλα δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Εβαλα εχθες την ice απο την sony μεσο του pc ολα καλα, πιο ωραια μου φενεται η ice. Εχω ενα θεμα δεν ξερω απο που να απενεργοποιησω τους ηχους τις οθονη οταν την αγγιζω Απο τις ρυθμισεις ηχους οθόνης το ξετσεκαρα αλλα δεν ρυθμισεις-ηχος-ηχοι αφης πληκτρολογιου και ηχοι αφης untick Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts