Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Συμφωνω! Αυτο ειναι που ξεχνανε οι εφηβοι και γιαυτο ο ενας παραταει τον αλλο με την πρωτη ευκαιρια. Κοιταζουν μονο το εξω...

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εμένα το :baby: μου είναι "χοντρούλι" (και τι μ αυτό...:confused: ) αλλά είναι ότι ποιό γλυκό έχω αυτή τη στιγμή...:rolleyes: :p :love:

Καλύτερα καλή καρδιά παρά καλή εμφάνιση :O

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Πριν πολλά χρόνια ένας καλλιτέχνης του δρόμου μου έδωσε ένα χαρτάκι που έλεγε. Βλέπετε καθαρά μόνο με την καρδιά. Το αληθινό είναιαφανέρωτο με τα μάτια:)
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

@AngeloDion

Μπράβο για το θάρρος σου και καλή αρχή!Νομίζω ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους από δω και πέρα. Όσο για το άλλο θέμα...όλα καλά, τσέκαρε και μόνος σου ;)

It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

Μιράντα, όχι δεν είναι απο δώ. Απλά έχω τάσεις ανησυχίας και τελιομανίας γιαυτό. Ευχαριστω πολύ ρούντι! Εντωμεταξύ απεβίωσες ο υπουργός παιδείας και άυριο δεν έχουμε σχολείο!! Θα τρελαθώ! Μια φορά που έχουμε αργία θέλω να πάω σχολείο να την δω!!!

Υ.Γ Σανσάρα δν κατάλαβα:confused:

Μιράντα, όχι δεν είναι απο δώ. Απλά έχω τάσεις ανησυχίας και τελιομανίας γιαυτό. Ευχαριστω πολύ ρούντι! Εντωμεταξύ απεβίωσε ο υπουργός παιδείας και άυριο δεν έχουμε σχολείο!! Θα τρελαθώ! Μια φορά που έχουμε αργία θέλω να πάω σχολείο να την δω!!!

ειναι πολυ γλυκο εκ μερους σου αυτο:p

να μην εχεις καμια ανησυχια...πραγμα δυσκολο στην εφηβεια βεβαια αλλα ολα καλα θα πανε...;)

απεβιωσε?

:ninja: :blink:

Ίσως εννοεί ότι στο συγκεκριμένο ποστ επαναλαμβάνεις αυτό που ήθελες να σβηστεί στο προηγούμενο...:rolleyes:

Τι εννοείς ότι απεβίωσε ο υπουργος παιδείας;:dizzy:

@miranta

Επειδή απ'ότι έχω παρακολουθήσει δίνεις καλές συμβουλές, νομίζεις πως αν του μιλήσω και δεν θέλει, θα χαλάσω τη φιλική σχέση που έχουμε; Αν και πρέπει να πω πως από τότε που συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει φέρομαι σαν ηλίθια:κομπλάρω, δεν κάνουμε χαλαρές συζητήσεις και πλάκα όπως παλιά...

@miranta

Επειδή απ'ότι έχω παρακολουθήσει δίνεις καλές συμβουλές, νομίζεις πως αν του μιλήσω και δεν θέλει, θα χαλάσω τη φιλική σχέση που έχουμε; Αν και πρέπει να πω πως από τότε που συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει φέρομαι σαν ηλίθια:κομπλάρω, δεν κάνουμε χαλαρές συζητήσεις και πλάκα όπως παλιά...

καλες ε?χμμμμ μονο σε εμενα δεν πιανουνε :lol:

στο χερι σου ειναι να μην τη χαλασεις

εννοειται και ξερω πως φερεσαι ετσι...

ειναι απλα λογικο

κανε το βημα και μην φοβηθεις...

και μονο που θα τολμησεις θα εχεις κερδισει

καλη τυχη

Ίσως εννοεί ότι στο συγκεκριμένο ποστ επαναλαμβάνεις αυτό που ήθελες να σβηστεί στο προηγούμενο...:rolleyes:

Τι εννοείς ότι απεβίωσε ο υπουργος παιδείας;:dizzy:

@miranta

Ίσως φανεί άσχημο αυτό που θα πω :O αλλά εδώ ταιριάζει το

"μισή ντροπή δική μου μισή δική του" :rolleyes:

Μην κολλάς γλυκιά μου...

Εγώ σε χαίρομαι πάντως για το θάρρος σου... :) μπράβο σου !!!

Αν και νομίζω πως δεν πρέπει να το βλέπεις έτσι...εκτός αν αυτός έχει το πρόβλημα και δεν θέλει μετά :O :blink:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Έπαθε έφραγμα ο άνθρωπος δυστυχώς. Αλλά έτσι΄είναι η ζωή σήμερα εισαι αύριο δεν είσαι. γιαυτό πρέπει να εκμεταλεύομαστε την κάθε μέρα.

που λέτε, να σας ρωτήσω και κάτι αλλο. Με όσες είχα κάτι ανα καιρούς. Δυσκολεύομουν να βάλω την μορφή τους στο μυαλό μου. ενώ για άτομα που είδα μια δυο φορές τα θυμάμαι πεντακάθαρα. Πώς εξηγείτε αυτό?? Με τρελαίνει για δυο λόγους. επιδή θέλω να την βλέπω συνέχεια!!!! και επιδή είναι σαν να μου λέει το μέσα μου, αφου δεν θυμασαι το πρόσωπο της ξέχνα την.

Χα χα! Welcome to the club!

Μην ανησυχείς ρε! Ίσα ίσα τώρα θα θέλεις πιο πολύ να της δεις!

(πλάκα πλάκα αυτό το παθαίνω κι εγώ! )

no sig...

Ναι σοβαρά? είναι ερωτικά αποδεδειγμένο? :D Να ξεχνάς πρόσωπο για να το πεθυμάς συνέχεια?

@AngeloDion

Βρε συ θα με τρελάνεις;:blink: :p Μπορεί να είμαι στον κόσμο μου τελευταία αλλά απ'όσο ξέρω υπουργος παιδείας είναι η Γιαννάκου και χαίρει άκρας υγείας! Ή όχι;:confused:

Join the club! Κι εγώ μπορεί να κοιτάω αυτόν που μου αρέσει με τις ώρες, να βλεπόμαστε κάθε μέρα κι όταν προσπαθώ να φέρω την εικόνα του στο μυαλό μου δε θυμάμαι καν το χρώμα των ματιών του :X Παρά μόνο τί ένιωθα όταν με κοιτούσαν...:O

@AngeloDion

Βρε συ θα με τρελάνεις;:blink: :p Μπορεί να είμαι στον κόσμο μου τελευταία αλλά απ'όσο ξέρω υπουργος παιδείας είναι η Γιαννάκου και χαίρει άκρας υγείας! Ή όχι;:confused:

Join the club! Κι εγώ μπορεί να κοιτάω αυτόν που μου αρέσει με τις ώρες, να βλεπόμαστε κάθε μέρα κι όταν προσπαθώ να φέρω την εικόνα του στο μυαλό μου δε θυμάμαι καν το χρώμα των ματιών του :X Παρά μόνο τί ένιωθα όταν με κοιτούσαν...:O

Μένω κύπρο :D . Ο κύπριος υπουργός παιδιάς.

Ελπίζω να κανονιστεί γρήγορα η κουβέντα για να την δώ και ο σαβατοκυρίακο.!! Θα σας ξανα ενημερώσω πάντως. Ευχαριστώ όλους.. Πάω για ύπνο τώρα :)

Υ.Γ καλή τύχη και στη ρούντι. Ελπίζω να νιώθει το ίδιο για σένα και πάνω απόλα να΄είναι καλό παιδί!

Ίσως φανεί άσχημο αυτό που θα πω :O αλλά εδώ ταιριάζει το

"μισή ντροπή δική μου μισή δική του" :rolleyes:

Μην κολλάς γλυκιά μου...

Εγώ σε χαίρομαι πάντως για το θάρρος σου... :) μπράβο σου !!!

Αν και νομίζω πως δεν πρέπει να το βλέπεις έτσι...εκτός αν αυτός έχει το πρόβλημα και δεν θέλει μετά :O :blink:

Όταν καταφέρω να του μιλήσω θα με θαυμάσω κι εγώ για το θάρρος μου! :p

Τί να σου πω, εγώ σε ανάλογη περίπτωση έκανα τον άλλο να καταλάβει ότι δεν άλλαξε κάτι μεταξύ μας κι έτσι δεν ένιωθε κι αυτός άβολα κι όλα καλά.

Ελπίζω να γίνει κάτι παρόμοιο και μ' αυτόν γιατί είμαστε σε κοινά παρέα κι αν στραβώσει απέναντι μου πάει η παρέα και τότε...:( :ninja:

Αν δεν κάνω λάθος o Άγγελος είναι από Κύπρο! :)

EDIT: Με προλάβατε!

Φίλε Άγγελε καλή επιτυχία! Και μην ανυσηχείς!!!

Τhe end of an era...

@sansara: Γιατί μπρε?

Φάση δεν έχει???

@AngeloDion: Υπάρχει και η Παρασκευή.Μην απελπίζεσαι! Άλλωστε δεν χρειάζεται να έχετε αναλύσει και την θεωρία του σύμπαντος για της ζητήσεις να βγείτε.

Αν πάλι δεν θες, ρώτα την αν θα βγει και αν ξέρει που θα πάει να κανονίσετε να συναντηθείτε για λίγο ( μιας και θα είσαι κι εσύ στο ίδιο μέρος ;) ) να τα πείτε...

no sig...

Άντε, καλή επιτυχία και από μένα & μην ντραπείς!

Carpe diem που λέμε:) ....

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Πο πο... εχετε κανει το thread μελομακαρουνο... :p

Ναι, πλάκα έχουμε! Καθένας με τα προβλήματά του αλλά όλοι μες στην καψούρα και πρόθυμοι να βοηθήσουμε όπου μπορούμε και να συμβουλέψουμε. Άσχετα αν ο καθένας στο πρόβλημά του δεν ακολουθεί τις συμβουλές που δίνει στους άλλους :p :lol: