enigma84 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 τι σε παραξενευει ακριβως? Ότι διαβάζει myphone και η κοπέλα και ίσως αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ότι διαβάζει myphone και η κοπέλα και ίσως αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση...:lol: Σπάσε πλάκα να γίνεται αυτό Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ότι διαβάζει myphone και η κοπέλα και ίσως αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση...:lol: :lol::lol: Αν το δω και αυτό, τα έχω δει όλα εδώ μέσα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 τι σε παραξενευει ακριβως? Νόμιζα ότι δε θα επικοινωνούσαμε όλο το καλοκαίρι, μου είχε πει ότι θα με πάρει τέλη Ιουνίου και με πήρε Αύγουστο. Ότι διαβάζει myphone και η κοπέλα και ίσως αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση...:lol: :lol::lol: Αν το δω και αυτό, τα έχω δει όλα εδώ μέσα :p Δεν διαβάζει myphone με τίποτα, με τίποτα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Νόμιζα ότι δε θα επικοινωνούσαμε όλο το καλοκαίρι, μου είχε πει ότι θα με πάρει τέλη Ιουνίου και με πήρε Αύγουστο. δλδ σε "έστησε" εναν ολοκληρο μήνα κι εσύ τώρα τρέχεις πίσω της.Αλλά δεν ξέρεις αν τη γουστάρεις. Οκ.Κατάλαβα.Σε παίζει και δε το έχεις πάρει καν χαμπάρι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) δλδ σε "έστησε" εναν ολοκληρο μήνα κι εσύ τώρα τρέχεις πίσω της.Αλλά δεν ξέρεις αν τη γουστάρεις. Οκ.Κατάλαβα.Σε παίζει και δε το έχεις πάρει καν χαμπάρι. Είπα εγώ ότι τρέχω από πίσω της; Η συνάντηση θα γίνει σε 15 μέρες και δεν κάνω κάτι για να επισπεύσω τη διαδικασία, ότι γίνει ας γίνει. Edited August 1, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Είπα εγώ ότι τρέχω από πίσω της; Η συνάντηση θα γίνει σε 15 μέρες και δεν κάνω κάτι για να επισπεύσω τη διαδικασία, ότι γίνει ας γίνει. Επειδή οι μέρες, οι βδομάδες και οι μήνες περνούν, και αν είναι σε κάτι ειδικές οι γυναίκες, αυτό είναι να χρονοτριβούν ξεροψήνοντας κάποιον που ενδιαφέρεται για την πάρτη τους (είτε αυτές ενδιαφέρονται είτε όχι) σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για την κοπελιά, και θες να ξέρεις τι παίζει από την πάρτη της, ακολούθησε τη δοκιμασμένη συνταγή: βρες κάποια που δεν την ξέρει κανένας από τους κοινούς σας γνωστούς και τις παρέες σας, και κυκλοφόρησέ την 2-3 μέρες στα πέριξ, φροντίζοντας να σας δε δήθεν τυχαία η "περί ης ο λόγος". Αν τσιμπήσει από ζήλια, θα το καταλάβεις σίγουρα. Τότε είσαι σε καλό δρόμο. Αν όχι, μπορείς κάλλιστα να συνεχίσεις κανονικά το παιχνίδι με αυτή που θα επιλέξεις σαν "δόλωμα". :p Edited August 1, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Είπα εγώ ότι τρέχω από πίσω της; Η συνάντηση θα γίνει σε 15 μέρες και δεν κάνω κάτι για να επισπεύσω τη διαδικασία, ότι γίνει ας γίνει. εσύ μπορεί να μη το λες, αλλά όλοι μας άλλο έχουμε καταλάβει. γιατι αν την έβλεπες καθαρά φιλικά, δεν θα το "ανακοινωνες" σαν νεο.απλά θα έβγαινες με μια φίλη, big deal ;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Είπα εγώ ότι τρέχω από πίσω της; Η συνάντηση θα γίνει σε 15 μέρες και δεν κάνω κάτι για να επισπεύσω τη διαδικασία, ότι γίνει ας γίνει. Ορμα φιλε, φουλ ατακ να σμΠρωξεις.... και ασε τα φιλικα για το χειμωνα! :lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ακομα με τις μπεμπες ασχολείσαι εσυ; Δεν κουραστηκες; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ακομα με τις μπεμπες ασχολείσαι εσυ; Δεν κουραστηκες; Τώρα το καλοκαίρι έχω άπλετο χρόνο και δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω, το χειμώνα με τα διαβάσματα θα έχω άλλες προτεραιότητες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 μην εισαι σουζα ομως ρε. Φτυσε λιγο. Γουσταρουν. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 μην εισαι σουζα ομως ρε. Φτυσε λιγο. Γουσταρουν. Σε όλα έτσι είμαι, σούζα, λειτουργώ υπό πίεση, δεν το έχω με το χαλαρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Σε όλα έτσι είμαι, σούζα, λειτουργώ υπό πίεση, δεν το έχω με το χαλαρό. Από το adaptation για την μεγάλη οθόνη που μας έχεις αραδιάσει εδώ, κατάλαβα πως έχεις να κάνεις με ασόβαρα άτομα. Τι κάθεσαι και ασχολείσαι ρε μανίτσα μου.. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Από το adaptation για την μεγάλη οθόνη που μας έχεις αραδιάσει εδώ, κατάλαβα πως έχεις να κάνεις με ασόβαρα άτομα. Τι κάθεσαι και ασχολείσαι ρε μανίτσα μου.. Δεν σε καταλαβαίνω, εννοώ δεν καταλαβαίνω τις λέξεις που χρησιμοποιείς. Με ασόβαρα άτομα ναι, με κάτι τέτοια έχω να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Εννοώ είσαι έτοιμος να μεταφέρεις το έπος σου στο σινεμά. Californication γίναμε. Ε ναι ρε μάγκα, αφού μέσα έχω πέσει.. το λες και ο ίδιος. Άσε την σαβούρα στη λήθη και συναναστρέψου με ατομάκια που πατάνε στη Γη. Μεγαλύτερης ηλικίας αν μπορείς. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Από το adaptation για την μεγάλη οθόνη που μας έχεις αραδιάσει εδώ, κατάλαβα πως έχεις να κάνεις με ασόβαρα άτομα. Τι κάθεσαι και ασχολείσαι ρε μανίτσα μου.. Εννοώ είσαι έτοιμος να μεταφέρεις το έπος σου στο σινεμά. Californication γίναμε. Ε ναι ρε μάγκα, αφού μέσα έχω πέσει.. το λες και ο ίδιος. Άσε την σαβούρα στη λήθη και συναναστρέψου με ατομάκια που πατάνε στη Γη. Δεν βρίσκω όμως εύκολα ατομάκια που πατάνε στη Γη, λες να μην προσπάθησα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Απλά μπήκες νωρίς στο "άθλημα". Θα τα γνωρίσεις κι αυτά. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Απλά μπήκες νωρίς στο "άθλημα". Θα τα γνωρίσεις κι αυτά. Δε ξέρω ρε συ... Όλες (που ξέρω τουλάχιστον) νομίζουν ότι είναι τέλειες και θέλουν ένα μακάκα να τρέχει από πίσω τους ή είναι πολύ χαμηλών τόνων, προσγειωμένες στον πλανήτη Γη (κατά 90 % το πρώτο) Πάντα μιλάω για αυτές που γνωρίζω, φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις. Edited August 5, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Άσε τον Βασίλη να λέει. Είναι μεγάλο παιδί αυτός και σου λέει τι πρέπει να κάνεις γιατί τα πέρασε. Στην ηλικία που είσαι εσύ πρέπει να ακους αυτά που σου λέμε εμείς και να κάνεις τα αντίθετα γιατί σε παίρνει :D Και σε 15 χρόνια να λες κι εσύ τα ίδια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Όλες (που ξέρω τουλάχιστον) νομίζουν ότι είναι τέλειες και θέλουν ένα μακάκα να τρέχει από πίσω τους ή είναι πολύ χαμηλών τόνων, προσγειωμένες στον πλανήτη Γη (κατά 90 % το πρώτο) Ευτυχώς που υπάρχει και η δεύτερη κατηγορία κοριτσιών/γυναικών, αν και γενικά δεν είναι 10%, αλλά αρκετά λιγότερες. Πάντως δεν είναι πάντα θέμα ψαξίματος, θέλει και τύχη. ;) Και γενικά δε ισχύει μόνο για τις κοπέλες αυτό, ισχύει και για τους ανθρώπους. Δύσκολες εποχές, δύσκολα θα βρεις σωστό άνθρωπο που να φέρεται ειλικρινά και αληθινά, για οποιασδήποτε συναναστροφή, ακόμα και οι φιλικές και οι συγγενικές σχέσεις περνάνε κρίση. Edited August 5, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Άσε τον Βασίλη να λέει. Είναι μεγάλο παιδί αυτός και σου λέει τι πρέπει να κάνεις γιατί τα πέρασε. Στην ηλικία που είσαι εσύ πρέπει να ακους αυτά που σου λέμε εμείς και να κάνεις τα αντίθετα γιατί σε παίρνει :D Και σε 15 χρόνια να λες κι εσύ τα ίδια :lol: nikos, panos: words of wisdom :) Eλα ρε Νικόλα ήμουν έξω και έχω 808 τώρα οπότε... καταλαβαίνεις. Τηλεγραφικά! Ναι υπάρχει διαφορά ηλικίας (στο σώμα γιατί στην ψυχή εκεί γύρω είμαι) και διαφορετικά βιώματα. Βασικά ο μικρός Duchovny τώρα ξεκινάει. Είμαι λίγο δογματικός ναι. Φυσικά θα κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς να σκεφτεί τι του λένε οι μεγαλύτεροι. Και ακολουθεί πολύς πόνος μικρέ Αλεξ. Όλα στο πρόγραμμα είναι βέβαια. Ωραία είναι κι αυτά. Απλά ρε παιδί μου, όσο μπορείς... μην τρέχεις πίσω από κανένα. Ξέρω πως θα το κάνεις (όλοι το κάναμε) αλλά τουλάχιστον φρόντισε εν τέλει να αξίζει. Η τύπισα που μας περιγράφεις είναι παρτσακλό πιτσιρίκι. panos, Έχεις απόλυτο δίκιο. Σπανίζουν αλλά υπάρχουν. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 6, 2014 by impreza_sti Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Πάλι καλά ήταν η απάντηση. Εγώ όταν γράφω από ν9 απαντώ μονολεκτικά :lol: Έχει φάει κόλλημα ο Άλεξ Μπιλ, ότι και να λέμε δεν αλλάζει στάση σίγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Αλήθεια, εσείς στα παλιά χρόνια (για την εποχή σας λέω :p) τί κάνατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Αλήθεια, εσείς στα παλιά χρόνια (για την εποχή σας λέω :p) τί κάνατε; Ότι και τωρα, "χωσιμο" απο παντου. :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts