Aplaz_ Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Τι εννοεις διαλυονται ολα? Σιγα το πραγμα, παραμενετε φιλοι. Αμα φοβασαι οτι θα χαλασει η φιλια σας τοτε απλα συνεχισε τα υπονοουμενα και βγαλε συμπερασματα για το πως σε βλεπει και αυτη, δν ειναι δυσκολο.. Αντε και καλη τυχη! :) Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Καλησπερα σε ολους τους συμφορουμιτες-τισσες.. Εχω "μπλεχτει" και εγω σε μια κατασταση και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας σχετικα με το θεμα. Η κοπελα του αδερφου μου εχει μια αδερφη,με την οποια οταν πρωτογνωριστηκαμε και μιλησαμε ξεκινησαμε σα φιλοι. Ομως τωρα εγω την βλεπω ερωτικα και σε καποια υπονοουμενα μου βλεπω οτι ανταποκρινεται θετικα.θα μου πειτε και που το προβλημα. Λεμε οτι της ξεκαθαριζω τις προθεσεις μου.Αν γυρισει και μου πει κατι του στυλ"θελω να ειμαστε φιλοι" ειτε επειδη δεν γουσταρει ειτε επειδη δεν θελει σχεση αυτον τον καιρο τοτε τι γινεται???Διαλυονται ολα...Ειναι ιδιαζουσα περιπτωση και ειμαι ολιγον τι μπερδεμενος:worry:..Τι κανουμε τωρα???? για τι ηλικιες μιλαμε? δεν ειναι αναγλη να ξεκαθαρισεις με την μια..περιμενε λιγο,κοψε κινηση και μετα πρατττεις αναλογως Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naerdiel Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καταρχας χαπι νιαου γιαρ!:) κατα δευτερον πρεπει να εισαι κατω των 25, τετοια ανυπομονησια και φοβος, δεν δικαιολογειται για ηλικια ανω των 25. σωστα; κατα τριτον κ στον ψητον ερχομενη... ακου τι θα κανεις. 1) κοβεις επικοινωνια εαν επικοινωνειτε καθημερινα πχ. δεν συμβαινει τπτ, αλλα αν δεις οτι σε τρεις μερες μεσα ανησυχει (και καλα,γιατι ειναι καλο δειγμα,χιχι!δεν ανησυχουμε αν για 3 μερες ενας απλος φιλος μας δεν στειλει σουμουσου), εχεις ενα σημαδι υπερ σου. 2) βρισκεστε καπου κ την κοιτας, κ της λες (οχι ποζεραδικα! στο λεω, σε εχω φαει επιτοπου :happy:) πω πω πω...φτου σου! α ρε θεε, εγω γιατι να μην εχω μια τετοια κοπελα; κουκλα εισαι αποψε Μαρια,Σουλα, Κατερινα οτι θες. κ μετα μας λες πως αντεδρασε. Πχ, αν σου πει, ελα μωρε, θα βρεθει μην ανησυχεις, κι αν σου πεταξει κανενα ρε στο φιλικο, σε σκουντηξει στον ωμο, σημαινει οτι επιασε το μηνυμα κ το εκανε αλερετουρ. δλδ στο γυρναει πισω επιστροφη, ακυρη η ροματζαδα κ εσυ πας εξω με τους φιλους σου κ μπεκροπινεις λιγουλακι κι ολα συνεχιζουν στη ζωη. Αααααααααααν ομως, χαμηλωσει ματια, κοκκινησει χαμηλωσε κεφαλι κουλουπου (να παρατηρεις ειναι το θεμα, να παρατηρεις. Η γλωσσα του σωματος λεει πολλααααααααααα)η γυρει πχ λιγο τους ωμους της προς τα εσενα, καλο σημαδι, αντε κι εγω κουμπαρα. κανε αυτα κ ελα πες τι εγινε κ αν χριεαζεσαι κ μετα βοηθεια, εδω ειμαστε. γκουτ ντακ!:D Παράθεση "A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z22 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καταρχας χαπι νιαου γιαρ!:) κατα δευτερον πρεπει να εισαι κατω των 25, τετοια ανυπομονησια και φοβος, δεν δικαιολογειται για ηλικια ανω των 25. σωστα; κατα τριτον κ στον ψητον ερχομενη... ακου τι θα κανεις. 1) κοβεις επικοινωνια εαν επικοινωνειτε καθημερινα πχ. δεν συμβαινει τπτ, αλλα αν δεις οτι σε τρεις μερες μεσα ανησυχει (και καλα,γιατι ειναι καλο δειγμα,χιχι!δεν ανησυχουμε αν για 3 μερες ενας απλος φιλος μας δεν στειλει σουμουσου), εχεις ενα σημαδι υπερ σου. 2) βρισκεστε καπου κ την κοιτας, κ της λες (οχι ποζεραδικα! στο λεω, σε εχω φαει επιτοπου :happy:) πω πω πω...φτου σου! α ρε θεε, εγω γιατι να μην εχω μια τετοια κοπελα; κουκλα εισαι αποψε Μαρια,Σουλα, Κατερινα οτι θες. κ μετα μας λες πως αντεδρασε. Πχ, αν σου πει, ελα μωρε, θα βρεθει μην ανησυχεις, κι αν σου πεταξει κανενα ρε στο φιλικο, σε σκουντηξει στον ωμο, σημαινει οτι επιασε το μηνυμα κ το εκανε αλερετουρ. δλδ στο γυρναει πισω επιστροφη, ακυρη η ροματζαδα κ εσυ πας εξω με τους φιλους σου κ μπεκροπινεις λιγουλακι κι ολα συνεχιζουν στη ζωη. Αααααααααααν ομως, χαμηλωσει ματια, κοκκινησει χαμηλωσε κεφαλι κουλουπου (να παρατηρεις ειναι το θεμα, να παρατηρεις. Η γλωσσα του σωματος λεει πολλααααααααααα)η γυρει πχ λιγο τους ωμους της προς τα εσενα, καλο σημαδι, αντε κι εγω κουμπαρα. κανε αυτα κ ελα πες τι εγινε κ αν χριεαζεσαι κ μετα βοηθεια, εδω ειμαστε. γκουτ ντακ!:D Καλη χρονια σε ολες και ολους.Η νεα χρονια να μας τα φερει ολα, οπως τα περιμενουμε(αμην και ποτε):D Στο θεμα μας τωρα.Πολυ σωστα naerdiel το φανταστηκες.Ειμαι κατω απο 25.Συγκεκριμενα η κοπελα ειναι 20 και εγω 21.Εκει που κολλαω ειναι οτι με την συγκεκριμενη κοπελια ειναι στο εξης σημειο.Αλλες φορες οταν τις πεταω διαφορες σποντες αλλες φορες μου δινει κατι απαντησεις που καταλαβαινεις οτι κατι γινεται αλλες φορες οι απαντησεις τις με καθηλωνουν.Τι να πω.Εχει αγχος?Καποιες στιγμες που η κουβεντα γινεται πιο ερωτικη-προσωπικη καπως μαζευεται,μαγκωνει,εχω παρατηρησει οτι τριβει καμια φορα τα χερια της.Δεν ξερω τι να πω. Το κορυφαιο.Μια φορα που πηγαμε σε μια καφετερια(μικρη,παρειστικη) μαζι με αλλα ατομα και εγω ημουν στο ψηστηρι(τους αλλους τους ειχα γραμμενους στα φριδια μου) ακομη και η τυπισσα μεσα απο το bar το καταλαβε οτι γουσταρω..Αυτη δεν επισαε τα κυματα που εστελνα???:worry: Εκει κολλαω μην μου απαντησει του στυλ "να μεινουμε φιλοι" και τα κανουμε σκ@τα. Ασε που αν δεν βλεπεις και κατι θετικο μια ,δυο ,τρεις ξενερωνεις και λες αντε γεια.Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...Γιατι ειμαι και επιμονος ΑΛΛΑ και ανυπομονος. Τωρα απο κει και περα θα δειξει.. Οσο για το γκουτ ντακ:D θα μου χρειαστει..... Aν εχω καμια εξελιξη θα ριξω ενημερωση:lol: Προσωρινως σας χαιρετω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackmamba Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) γεια κι από μένα. θα ήθελα τη γνώμη σας.. λοιπόν μου αρέσε εδώ και καιρό κάποιος με τον οποίο μιλούσαμε αρκετά συχνά και τον τελευταίο καιρό πολύ με μηνύματα και τέτοια(αλλα και καλα φιλικά)και τελικά μου ζήτησε να βγούμε,βγήκαμε,όλα πήγαν καλά(:O)και τώρα έχει ως εξής..συνεχίζουμε να μιλάμε καθημερινά με μηνύματα,όπως πριν,αλλά δεν έχει κάνει κάποια ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ούτε μου έχει πει να ξαναβγούμε προς το παρόν.. από τη μία πιστεύω ότι αν δεν ενδιαφερόταν/ξενέρωσε/κλπ δε θα μιλούσαμε το ίδιο με πριν. αλλά από την άλλη γιατί δε λέει κάτι;μήπως πρέπει να κάνω εγώ κίνηση αυτή τη φορά; κάτω από άλλες συνθήκες θα έκανα αλλά πριν λίγο καιρό την είχα πατήσει άσχημα με κάποιον άλλο και τώρα φοβάμαι λίγο. :( κάθε συμβουλή δεκτή :p Edited January 11, 2010 by blackmamba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Πιθανως θα θεωρει οτι αυτο που εγινε "μια κι εξω" φαση και δεν θα θελει να το συνεχισει ή δεν θελει να το πιεσει. Το οτι συνεχιζετε να μιλατε ειναι καλο, εγω θα σου λεγα να το αφησεις να δεις αν θα ξανακατσει καμια κατασταση, εκτος κι αν εισαι ερωτευμενη φουλ ξερωγω οποτε κανε οτι σε φωτισει η παναγια :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 γεια κι από μένα. θα ήθελα τη γνώμη σας.. λοιπόν μου αρέσε εδώ και καιρό κάποιος με τον οποίο μιλούσαμε αρκετά συχνά και τον τελευταίο καιρό πολύ με μηνύματα και τέτοια(αλλα και καλα φιλικά)και τελικά μου ζήτησε να βγούμε,βγήκαμε,όλα πήγαν καλά(:O)και τώρα έχει ως εξής..συνεχίζουμε να μιλάμε καθημερινά με μηνύματα,όπως πριν,αλλά δεν έχει κάνει κάποια ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ούτε μου έχει πει να ξαναβγούμε προς το παρόν.. από τη μία πιστεύω ότι αν δεν ενδιαφερόταν/ξενέρωσε/κλπ δε θα μιλούσαμε το ίδιο με πριν. αλλά από την άλλη γιατί δε λέει κάτι;μήπως πρέπει να κάνω εγώ κίνηση αυτή τη φορά; κάτω από άλλες συνθήκες θα έκανα αλλά πριν λίγο καιρό την είχα πατήσει άσχημα με κάποιον άλλο και τώρα φοβάμαι λίγο. :( κάθε συμβουλή δεκτή :p αν του ζητησεις να πατε για εναν καφε-να εισαι ομως προετοιμασμενη πως μπορει να μην γινει και τπτ- δε θα σου πεσουν δα και τα μουτρα! χαλαρα θα βγειτε και οτι ειναι να γινει θα γινει. μπορει να ειναι ντροπαλος,μπορει να θελει τον χρονο του, μπορει 1002. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 γεια κι από μένα. θα ήθελα τη γνώμη σας.. λοιπόν μου αρέσε εδώ και καιρό κάποιος με τον οποίο μιλούσαμε αρκετά συχνά και τον τελευταίο καιρό πολύ με μηνύματα και τέτοια(αλλα και καλα φιλικά)και τελικά μου ζήτησε να βγούμε,βγήκαμε,όλα πήγαν καλά(:O)και τώρα έχει ως εξής..συνεχίζουμε να μιλάμε καθημερινά με μηνύματα,όπως πριν,αλλά δεν έχει κάνει κάποια ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ούτε μου έχει πει να ξαναβγούμε προς το παρόν.. από τη μία πιστεύω ότι αν δεν ενδιαφερόταν/ξενέρωσε/κλπ δε θα μιλούσαμε το ίδιο με πριν. αλλά από την άλλη γιατί δε λέει κάτι;μήπως πρέπει να κάνω εγώ κίνηση αυτή τη φορά; κάτω από άλλες συνθήκες θα έκανα αλλά πριν λίγο καιρό την είχα πατήσει άσχημα με κάποιον άλλο και τώρα φοβάμαι λίγο. :( κάθε συμβουλή δεκτή :p Απλα ο τυπος ειναι αργης καυσης στο θεμα του πεσιματος,ανεφερε εσυ οτι περασες καλα στον καφε,βαλε και μια κοντη φουστα και ολα θα πανε καλα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackmamba Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 καταρχήν ευχαριστώ και τους 3! ότι είναι ντροπαλός και αργής καύσης είναι:p τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει..τώρα το θέμα είναι να υπάρξει δεύτερη φορά που θα βγούμε.και δεν ξέρω,να περιμένω να μου το πει;να του κάνω μια νύξη;να του το πω ξεκάθαρα κι ας υπαρχει κίνδυνος χυλόπιτας? :p sofi-k φουλ ερωτευμένη δεν είμαι ούτε θέλω να το πιέσω να γίνει σοβαρή σχέση και τέτοια..απλά μ'αρέσει αρκετά ρε ****το και ελπίζω αυτός να μην το είδε μόνο σαν μια φάση και τέλος.αν και πραγματικά δε μου φαίνεται κάτι τέτοιο:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Παιδιά για πείτε μου την γνώμη σας... Είναι μια κοπέλα στην σχολή την οποία την πρωτοσυνάντησα σε ένα πάρτυ της σχολής και μιλήσαμε 5 λέπτα. Τον επόμενο καιρό δν πολυμιλούσαμε, μέχρι που την βρήκα κάπου στο fb... Γνωστό πειραχτήρι π'εταξα μια "κακία" σε μια δημοσίευση της, και τέλοσπάντων από τότε μιλάμε όλο και πιο συχνά. Στην αρχή νόμιζα μιλούσαμε φιλικάμ, για χαβαλέ μέχρι που μια μέρα αρχιζε να μ στέλνει καρδιές στο chat. Εκεί πονηρεύτηκα οτι κάτι παίζει, τις επόμενες μέρες τα ίδια (με κάτι σπόντες), μέχρι που έφυγε στην πόλη της για το 4ήμερο. Εκεί δεν πολυέμπαινε στο fb μέχρι που με πέτυχε κάποια στιγμή και αρχίσαμε να μιλάμε αλλά αυτή την φορά άρχισε τα <3, τα μ'αρέσεις, χαθήκαμε κτλπ κτλπ...Μιλάμε περίπου 2 εβδομάδες αλλά δεν ξέρω... Πολύ περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά και γίνονται και πολύ γρήγορα... Δεν ξέρω, μ φαίνεται ότι έχω μείνει πολύ καιρό μόνος... Περιμένω τις απαντήσεις σας...:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Πολυ απλα, κανεις μπασιμο....:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Παιδιά για πείτε μου την γνώμη σας... Είναι μια κοπέλα στην σχολή την οποία την πρωτοσυνάντησα σε ένα πάρτυ της σχολής και μιλήσαμε 5 λέπτα. Τον επόμενο καιρό δν πολυμιλούσαμε, μέχρι που την βρήκα κάπου στο fb... Γνωστό πειραχτήρι π'εταξα μια "κακία" σε μια δημοσίευση της, και τέλοσπάντων από τότε μιλάμε όλο και πιο συχνά. Στην αρχή νόμιζα μιλούσαμε φιλικάμ, για χαβαλέ μέχρι που μια μέρα αρχιζε να μ στέλνει καρδιές στο chat. Εκεί πονηρεύτηκα οτι κάτι παίζει, τις επόμενες μέρες τα ίδια (με κάτι σπόντες), μέχρι που έφυγε στην πόλη της για το 4ήμερο. Εκεί δεν πολυέμπαινε στο fb μέχρι που με πέτυχε κάποια στιγμή και αρχίσαμε να μιλάμε αλλά αυτή την φορά άρχισε τα <3, τα μ'αρέσεις, χαθήκαμε κτλπ κτλπ...Μιλάμε περίπου 2 εβδομάδες αλλά δεν ξέρω... Πολύ περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά και γίνονται και πολύ γρήγορα... Δεν ξέρω, μ φαίνεται ότι έχω μείνει πολύ καιρό μόνος... Περιμένω τις απαντήσεις σας...:O Ακομα με το pc μιλατε?? Βουρρ αφου σου ειπε πως της αρεσεις, τι περιμενεις?? :rolleyes: Πες της να πατε για ποτο και τα υπολοιπα θα ερθουν με τη μουσικη!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 (edited) Πολύ περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά και γίνονται και πολύ γρήγορα... Δεν ξέρω, μ φαίνεται ότι έχω μείνει πολύ καιρό μόνος... Περιμένω τις απαντήσεις σας...:OΔεν βρίσκω κάτι περίεργο...επίσης ούτε το θεωρώ ιδιαίτερα γρήγορο! Το γρήγορο θα ήταν να τα φτιάχνατε το πρώτο βράδυ της γνωριμίας στο πάρτυ. Γενικά, η κοπέλα σου έχει δώσει αρκετά θετικά σημάδια, μένει όμως να τα εκμεταλλευτείς, και πιστεύω όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί η κοπέλα έχει κάνει κάποιες κινήσεις, αν δεν ανταποκριθείς και γουστάρει, θα ξενερώσει (αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει κάτι αν καθυστερήσεις, αλλά καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς το timing της κατάστασης).Τέλος, μην θεωρήσεις τίποτα προτετελεσμένο, να είσαι αισιόδοξος, αλλά δώσε στην κοπέλα το χρόνο που χρειάζεται για να κάνεται μία καλή αρχή σε μία υγιή σχέση. Edited February 15, 2010 by bekiaris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 (edited) Ρε παιδια παντως εγω εχω αρχισει και χανω την εμπιστοσυνη μου στις σχεσεις..Εχω φαει αρκετα αγγουρια απο @#$%$# γυναικες κι εχω ξενερωσει ασχημα.Εχω χασει την αυτοπεποιθηση μου,την ορεξη που ειχα και δεν μπορω να εμπιστευτω καμια.Νιωθω μισογυνης κι ας εχω αναγκη μια ζεστη αγκαλια..Ειμαι μονος μου περιπου 3 μηνες τωρα και βλεπω πως μετα απο συνεχομενες αποτυχημενες σχεσεις που ειχα κανει δεν μπορω τωρα πια να πλησιασω κοπελα.Εχω ενα προαισθημα οτι θα με πληγωσει κι η επομενη κι ετσι δεν κανω τιποτα ακομα κι αν με πλησιαζουν καποιες.Γινεται να το ξεπερασω αυτο;Μονος μου για την ωρα παντως δεν μπορω να τα καταφερω... Edited February 15, 2010 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Φιλε panosfx ακριβως στην ιδια φαση ειμαι και εγω...μην ανησυχεις κατι παροδικο ειναι και θα περασει.εγω βγηκα απο μια μεγαλη σχεση πριν ενα 6μηνο,εγινε κατι με μια για ενα μηνα η οποια ηταν επεικως απαραδεκτη(απο αυτες τις ποιοτικες που κυκλοφορουν ,καταλαβαινεις πιστευω) και τωρα δεν μου κανει αισθηση να κανω τιποτα...μονο μια κυνηγαω με την οποια εχει γινει μεγαλο μπερδεμα...γενικα αστα να πανε εχουν γινει οι σχεσεις!ψαχνεις σαν βελονα στα αχυρα μια σοβαρη κοπελια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Ρε παιδια παντως εγω εχω αρχισει και χανω την εμπιστοσυνη μου στις σχεσεις..Εχω φαει αρκετα αγγουρια απο @#$%$# γυναικες κι εχω ξενερωσει ασχημα.Εχω χασει την αυτοπεποιθηση μου,την ορεξη που ειχα και δεν μπορω να εμπιστευτω καμια.Νιωθω μισογυνης κι ας εχω αναγκη μια ζεστη αγκαλια..Ειμαι μονος μου περιπου 3 μηνες τωρα και βλεπω πως μετα απο συνεχομενες αποτυχημενες σχεσεις που ειχα κανει δεν μπορω τωρα πια να πλησιασω κοπελα.Εχω ενα προαισθημα οτι θα με πληγωσει κι η επομενη κι ετσι δεν κανω τιποτα ακομα κι αν με πλησιαζουν καποιες.Γινεται να το ξεπερασω αυτο;Μονος μου για την ωρα παντως δεν μπορω να τα καταφερω... Δυστυχως φιλε ετσι πλεον εχει η κατασταση! Το καλο ειναι οτι το καταλαβες γιατι πλεον υπαρχουν πολλοι αντρες δυστυχως τυφλωμενοι απο το γκομενακι που λενε "αποκλειεται η δικια μου ειναι σχεδον καλογρια" :X:X Αυτο που σου προτεινω ειναι να μην δινεσαι ολοκληρωτικα, μην κολλας αμεσως, δειξε κι εσυ οτι δεν βαριεσαι γκοεμενς απειρες! Οχι αναγκαστικα για να τις σπασεις τα νευρα και να το παιζεις Θεος αλλα για οταν θα σου κανει την στραβη να μην σε παρει απο κατω! Να ξερεις οτι το περιμενες καποια στιγμη οτι θα γινει! Τωρα αμα παει καλα η σχεση σιγα σιγα με τον τροπο σου ζητα καποια πραγματα με ωραιο αλλα και αυστηρο τροπο.. π.χ Ρε μωρο μου βαλε τα βυζια λιγο μεσα δεν καταλαβαινεις οτι οσοι σε κοιτανε σε θεωρουν του δρομου? Και σου αρεσει εσενα αυτο να σε θεωρουν ετσι??? Εγω εφαγα νωρις τα χαρουκια μου απο μια και πλεον φανταζομαι τι μπορει να ερθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 ThunderFox κάνε κίνηση και βγες μπροστά.... :D Οι σχέσεις είναι δύσκολες σήμερα. Γιατί έχουμε απαιτήσεις και τα 2 φύλλα. Υπάρχουν άντρες που δε δίνουν το "χώρο" που ζητούν οι γυναίκες, όπως το ίδιο ζητούν κι οι ίδιοι. Αντίστοιχα και πολλές "κυρίες" βλέπουν τους άντρες σαν αναλώσιμους και χορηγούς. Υπάρχουν όμως κι οι άντρες που κάνουν το ίδιο. Νομίζω ότι δεν εμπιστευόμαστε όμως και τον/την άλλον/άλλη καθόλου στις μέρες μας. Εγώ παιδιά είμαι 1 χρόνο και κάτι με μία κοπέλα και σχέδον πάντα έχω μια μικρή πιθανότητα στο μυαλό μου ότι μπορεί να μου λέει ψέμματα. Κάποιες φορές έπεσα μέσα βέβαια. Αλλά είμαι και από τη φύση μου ότι είμαι λίγο δυσπίστος και καχύποπτος. Τα χαστούκια που τρώμε είναι μάθημα. Ελπίζω να μας βοηθήσουν όλους να επιλέγουμε καλύτερα... panosfx αυτό που έχεις θα κάνει τον κύκλο του. Και μετά θα βγεις πιο δυνατός... Την έχω πατήσει κι εγώ από "κυρίες". Πάντα να κρατάς πισινή, για να μη βρεθέις προ εκλπήξεως. Ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται. Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 (edited) Η κατάσταση γενικά με τις γυναίκες είναι περίεργη...το θέμα αρχικά είναι ότι οι άντρες δίνουν τα πάντα για μία γυναίκα, ενώ οι γυναίκες απλά κάνουν το παιχνίδι τους. Το σίγουρο είναι ότι και τα δύο φύλα έχουν ανάγκη το ένα το άλλο. Οι γυναίκες έχουν όμως την ευχέρια να γνωρίζουν πιο εύκολα, και δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί καμένοι που θα έδιναν τα πάντα για μία γκόμενα...δεν είμαι μισογύνης (αν και τείνω:lol:), αλλά τα χαστουκάκια που έχω φάει με έχουν μάθει κάποια βασικά πράγματα. Είμαι αρκετό καιρό μόνος, και έχω αφοσιωθεί περισσότερο στα επαγγελματικά, και αυτό είναι ως ένα βαθμό λάθος. Πάντα πρόσεχα αυτά που μου λέγανε οι γυναίκες και δεν τις εμπιστευόμουνα στο μέγιστο βαθμό. Είναι μία προς μία πολύ πονηρές και θέλουν να κάνουν αυτό που τους συμφέρει. Ίσως δυστυχώς λόγω εγωισμού ή αξιοπρέπειας, να μην μπορώ να ικανοποιήσω κάθε διψασμένη επιυμία μίας γυναίκας. Ελπίζω σε εσάς παιδιά να τα καταφέρνετε καλύτερα στις σχέσεις, γιατί σε εμένα προς το παρόν είναι κάπως άγνωστη η λέξη. Edited February 15, 2010 by bekiaris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Η κατάσταση γενικά με τις γυναίκες είναι περίεργη...το θέμα αρχικά είναι ότι οι άντρες δίνουν τα πάντα για μία γυναίκα, ενώ οι γυναίκες απλά κάνουν το παιχνίδι τους. Το σίγουρο είναι ότι και τα δύο φύλα έχουν ανάγκη το ένα το άλλο. Οι γυναίκες έχουν όμως την ευχέρια να γνωρίζουν πιο εύκολα, και δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί καμένοι που θα έδιναν τα πάντα για μία γκόμενα...δεν είμαι μισογύνης (αν και τείνω:lol:), αλλά τα χαστουκάκια που έχω φάει με έχουν μάθει κάποια βασικά πράγματα. Είμαι αρκετό καιρό μόνος, και έχω αφοσιωθεί περισσότερο στα επαγγελματικά, και αυτό είναι ως ένα βαθμό λάθος. Πάντα πρόσεχα αυτά που μου λέγανε οι γυναίκες και δεν τις εμπιστευόμουνα στο μέγιστο βαθμό. Είναι μία προς μία πολύ πονηρές και θέλουν να κάνουν αυτό που τους συμφέρει. Ίσως δυστυχώς λόγω εγωισμού ή αξιοπρέπειας, να μην μπορώ να ικανοποιήσω κάθε διψασμένη επιυμία μίας γυναίκας. Ελπίζω σε εσάς παιδιά να τα καταφέρνετε καλύτερα στις σχέσεις, γιατί σε εμένα προς το παρόν είναι κάπως άγνωστη η λέξη. Τον ιδιο εγωισμο κι αξιοπρεπεια εχω κι εγω σαν κι εσενα...Πραγματικα ο εγωισμος μου με εχει καταστρεψει πολλες φορες,αλλα αλλες τοσες με εχει σωσει.Ποτε δεν προκαλουσα,ποτε δεν απατησα και μεχρι τα 26 μου δεν ειχα παραπονο απο τις σχεσεις μου εκτος απο ενα!Παντα ετρωγα χυλοπιτα απο αυτην που ειχα ερωτευτει!Ποτε μεχρι στιγμης δεν καταφερα να εχω μια που ελιωνα για εκεινη(ασχετο αλλα ηθελα να το πω σαν παραπονο)...Τωρα πια ομως πεφτω ολο σε οτι να ναι.Συνεχεια λαθος επιλογες ή αλλαξαν οι εποχες;Απογοητευση σκετη...καλυτερα μονος.Και πιστεψτε με οσο κι αν ποναω μεσα μου ποτε δεν παρακαλεσα καμια τους,ουτε καν εμαθαν πως στεναχωρηθηκα ή εκλαψα...ο εγωισμος μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Είχαμε πάει χθες σε ένα μασκέ πάρτυ. Χόρευα με κάποια, υπήρξαν πειραγματάκια, αλλά τελικά δεν της έδωσα το τηλέφωνο μου. Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι, αλλά τα παιδιά που ήταν μαζί μου με κράζανε. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Είχαμε πάει χθες σε ένα μασκέ πάρτυ. Χόρευα με κάποια, υπήρξαν πειραγματάκια, αλλά τελικά δεν της έδωσα το τηλέφωνο μου. Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι, αλλά τα παιδιά που ήταν μαζί μου με κράζανε. :O Χτες ειχα παει κι εγω σε παρτυ μασκε στην ντισκο Βινυλιο στην παραλιακη.Χορευα κι εγω με καποια και μου εδωσε το facebook της.Καινουριο ειναι αυτο;Βασικα επρεπε να κανεις μια προσπαθεια αν σου αρεσε..καλα κανανε και σε κραζανε.Αν δεν σου αρεσε δεν τρεχει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Συμπαθητική κοπέλα αλλά δεν ξετρελάθηκα. Βέβαια από πέρυσι που χώρισα έχω φάει πολλές χυλόπιτες, οπότε ίσως έπρεπε να κάνω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Για μένα είναι κατάντια να κανείς κάτι γιατί «πρέπει»...εντελώς φιλικά μιλάω Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Για μένα είναι κατάντια να κανείς κάτι γιατί «πρέπει»...εντελώς φιλικά μιλάωΔεν έχεις άδικο, αλλά 1) Οι περισσότερες σχέσεις ξεκινάνε έτσι (εκτός αν πιστεύεις ότι όλα γύρω σου είναι τέλεια). 2)Αν δεν παίζει τίποτα άλλο αυτόν τον καιρό, εγώ προσωπικά θα το εκμεταλλευόμουνα και όπου βγάλει...δεν πας ντε και για γάμο (ξέρω επίσης γυναίκες που σκέφτοναι κατά αυτό τον τρόπο, και σε παρακαλώ, μην πεις ότι δεν γνωρίζω τις σωστές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Για μένα είναι κατάντια να κανείς κάτι γιατί «πρέπει»...εντελώς φιλικά μιλάω Δηλαδή εσύ ποτέ δεν έκανες κάτι για να μη νοιώθεις μόνη; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts