Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Γεια σε όλους, δεν ξέρω από που να αρχισω γιατι νιωθω τοσο πονο και δεν ξερω αν σκεφτομαι καν καθαρα. Τα είχα με μια κοπελα 1,5 χρονο. Γνωριστήκαμε και ερωτευτηκαμε και οι 2 παραφορα. Απο την αρχη φανηκε οτι δεν ταιριαζαμε σχεδον σε τιποτα αλλα θελαμε ο ενας τον αλλον τοσο πολυ που το παραβλεπαμε. Μπορει να τσακωνωμασταν επειδη δεν μου αρεσε το χιουμορ της ή το αντίθετο, σε τέτοιο βαθμό να μην ταιριάζουμε δηλαδη ακομη και στα απλα. Το μεγάλο θέμα είναι ομως εγώ είμαι πολυ ζηλιαρης και καταπιεστικος ( τωρα στα τελευταία το καταλαβα και μαλλον ειναι αργα)... Δεν της αφηνα χρονο και χωρο να κανει και δικα της πραγματα, να παει βολτα με φιλους, ενα ταξιδι, ενα ποτο, παντα τσακονωμασταν αν εκανε κατι που εγω το εβρισκα παραλογο...Ζηλευα τα παντα, ηθελα να ελεγχω το κινητο της, να μου λεει ποιος της εστειλε στο facebook, γιατι καποιος πρωην της να της εστελνε χρονια πολλα ή απλα να μαθει αν ειναι καλα. Πολλά παράλογα που τα βλεπώ τώρα. Καναμε πολλες φορες προσπαθειες προς το καλυτερο αλλά σχεδον ποτε δεν τα καταφερναμε γιατι εγω ενιωθα οτι πρεπει να αλλαξω χαρακτηρα 100% και δεν μου εβγαινε. Αυτη ελεγε βεβαια οτι ολα αυτα ειναι λογικα για ολο τον κοσμο και οχι μονο γι αυτην. 1.5 χρονο καταπιεση και ομως ακομη προσπαθουσαμε οσο και αν ειχαμε κουραστει (εκεινη πιο πολυ)...Χθες λοιπον ξεσπασε τοσο πολυ που ενιωθα οτι με μισουσε. Μου ειπε οτι απλα δεν θελουμε να το βλεπουμε οτι ο χωρισμος ειναι η καλυτερη λυση και για τους δυο... Και επεμενε...Εφυγα λοιπον σπιτι μου και την ξαναπηρα αμεσως γιατι δεν αντεχα στη σκεψη οτι δεν θα ειμαστε αλλο μαζι και επεμενε πως οχι και οτι ακομη και αυτη τη στιγμη την καταπιεζα και δεν την αφηνα να ηρεμισει...Νιωθω οτι θα τρελαθω και οτι δεν αξιζει να χαθει αυτος ο ερωτας που νιωθουμε ο ενας για τον αλλον αλλα την καταλαβαινω επισης γιατι ειμαι τοσο καταπιεστικος που λογικο η κοπελα να μην ζουσε στην πραγματικοτητα μαζι μου ( 2 μερες καλα 5 με τσακωμους συνεχεια ολο αυτο)...Δεν θελω να την χασω αλλα σκεφτομαι οτι ακομη και να υπαρχει μια πιθανοτητα (που πιστευω δεν υπαρχει) να γυρισει δεν ξερω αν θα μπορεσω να ειμαι αυτο που θελει πραγματικα αυτη... Θελω ομως να το προσπαθησω γιατι ειναι πολυ καλη κοπελα και αξιζει να την κανω ευτυχισμενη για μια φορα...

Τι να κανω, να της στειλω, αλλα μου ειπε οτι θελει να ηρεμισουμε και να καταλαβω οτι ο χωρισμος ειναι η καλυτερη λυση πλεον...Επιμένει....

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και ξερω οτι όλα ειναι καθος μου και να με βριζετε θα καταλαβω...

Μην την διεκδικήσεις....τουλάχιστον όχι τώρα....Άσε να πάρει τον χρόνο της αλλά κυρίως να πάρεις και εσύ τον χρόνο σου. Δεν έχεις καταλάβει τα λάθη σου όσο και αν σου φαίνεται περίεργο. Για μένα θα πρέπει να κάνεις πίσω, να της πεις ότι την θες πάρα πολύ αλλά όπως είσαι τώρα δεν πρόκειται να δουλέψει και πως καλύτερα να διακόψετε και να προσπαθήσεις να δεις τα λάθη σου μόνο σου....όχι μαζί της. Αν τελικά νιώσεις ότι μπορείς να ξαναδοκιμάσεις και αυτή θέλει στο μέλλον, ας είναι. Με το ζόρι δεν προχωράνε τα πράγματα...Αν δεχθεί πάλι να συνεχίσετε, σε λίγο καιρό πάλι τα ίδια θα έχετε...Οι αναβολές δεν κάνουν καλό...

Σε μια σχέση πρέπει να σαι για να είσαι καλύτερος. Αν είναι να μην νιώθεις καλά με σένα τότε δεν έχει νόημα να το συνεχίζεις όσο σκληρό και δύσκολο να σου φαίνεται τώρα.

Και κάτι τελευταίο...άλλο έρωτας, άλλο αγάπη και άλλο πάθος...

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά έχει το δικαίωμα ο καθένας να τσεκάρει με ποιον μιλάει η κοπέλα? Αυτό δεν τον αφορά νομίζω, αν δεν κάνει κάτι σε βάρος του. Ξέρω φίλο που βγαίνει φιλικά με την πρώην του, δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Το ότι 2 άνθρωποι δεν ταιριάζουν για σχέση δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι φίλοι.

Πιστεύω πως αν έχει κάποιος βασική πίστη στη σχέση και εμπιστοσύνη, δεν νιώθει απειλημενος από έναν πρώην (αν ήταν καλύτερος δεν θα ήταν μαζί σου).

Τώρα το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο φίλος μας είναι να συνεχίσει με τη ζωή του.... Απλά.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ρε παιδιά έχει το δικαίωμα ο καθένας να τσεκάρει με ποιον μιλάει η κοπέλα? Αυτό δεν τον αφορά νομίζω, αν δεν κάνει κάτι σε βάρος του. Ξέρω φίλο που βγαίνει φιλικά με την πρώην του, δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Το ότι 2 άνθρωποι δεν ταιριάζουν για σχέση δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι φίλοι.

Πιστεύω πως αν έχει κάποιος βασική πίστη στη σχέση και εμπιστοσύνη, δεν νιώθει απειλημενος από έναν πρώην (αν ήταν καλύτερος δεν θα ήταν μαζί σου).

Τώρα το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο φίλος μας είναι να συνεχίσει με τη ζωή του.... Απλά.

Εντελώς πληροφοριακά, όταν δύο πρώην έχουν "φιλική" επαφή, ο ένας τουλάχιστο αποβλέπει η σχέση να ξαναγίνει ερωτική. Τσεκαρισμένο. Υπάρχουν ουκ ολίγες περιπτώσεις ανθρώπων που δε θέλουν να είναι ευτυχισμένο το πρώην ταίρι τους, κι έτσι μπαίνουν στη ζωή του δήθεν φιλικά, με απώτερο σκοπό - αν όχι την επανασύνδεση - τουλάχιστο να χαλάσουν την παρούσα σχέση. Γενικώς το να σκαλίζεις το παρελθόν εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο, ακόμα κι αν έχεις χωρίσει ήρεμα και ωραία, χωρίς καυγάδες κλπ. Η μόνη φιλική σχέση που πιστεύω ότι μπορεί υπό συνθήκες να έχουν δύο πρώην, είναι ένα πρώην παντρεμένο ζευγάρι, που συνεργάζεται για το μεγάλωμα των παιδιών, αν κι εκεί δημιουργούνται σχεδόν πάντα εντάσεις. Εδώ όμως μιλάμε για πρώην σχέση, όχι πρώην αντρόγυνο, οπότε θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να παίζει κάποιος με την τύχη του.

Κάνε το πείραμα και δοκίμασε να πεις στην κοπέλα σου ότι μιλάς "φιλικά" με κάποια πρώην σου στο fb (αφού πρώτα κάνεις τη διαθήκη σου :p ), και αν ζήσεις πες μας τα αποτελέσματα... :lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κάνε το πείραμα και δοκίμασε να πεις στην κοπέλα σου ότι μιλάς "φιλικά" με κάποια πρώην σου στο fb (αφού πρώτα κάνεις τη διαθήκη σου :p ), και αν ζήσεις πες μας τα αποτελέσματα... :lol:

δεν παιζουμε με αυτά. για ένα "χρόνια πολλά" από πρώην μου έκλεισα το fb και έφτιαξα καινούργιο, ενώ κοντά ήμουν στο να φτιάξω τρίτο μετά από αίτημα φιλίας από την πρώην για περίπου 8 μήνες.

δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα. :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν παιζουμε με αυτά. για ένα "χρόνια πολλά" από πρώην μου έκλεισα το fb και έφτιαξα καινούργιο, ενώ κοντά ήμουν στο να φτιάξω τρίτο μετά από αίτημα φιλίας από την πρώην για περίπου 8 μήνες.

δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα. :lol:

Ακριβώς αυτό. Και δεν κατάλαβα, κάτι που για το 101% των γυναικών είναι κόκκινη γραμμή (η διατήρηση έστω και τυπικής επαφής του αγαπημένου τους με κάποια πρώην του), γιατί να μην είναι και για μας; Δε θέλεις να έχω επαφές με τις πρώην μου; Δε θα έχεις κι εσύ με τους πρώην σου. Και για να πω την αλήθεια, καλύτερα να κλείνουμε τα παλιά κεφάλαια όταν ανοίγουμε καινούργια. Ποιος ο λόγος να διατηρείς επαφή με κάποιον/κάποια πρώην; Αν ήσασταν καλά μαζί, τότε γιατί χωρίσατε; :lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Γεια σε όλους, δεν ξέρω από που να αρχισω γιατι νιωθω τοσο πονο και δεν ξερω αν σκεφτομαι καν καθαρα. Τα είχα με μια κοπελα 1,5 χρονο..... Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και ξερω οτι όλα ειναι καθος μου και να με βριζετε θα καταλαβω...

Το μόνο που γίνεται είναι αν και εφ'όσον μιλήσεις μαζί της είναι να της πεις ακριβώς ότι είπες και εδώ. Δεν νομίζω ότι τα "πολλά μέλια" κτλ θα βοηθήσουν ιδιαίτερα, οπότε απλώς εκφράζεις τα συναισθήματά σου,παραδέχεσαι το λάθος σου και της ζητάς να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα για μια φορά για το τί ενοχλεί τον καθένα κι αν είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση μην δείξεις ότι δεν την εμπιστεύεσαι όμως.Ακόμα και αν ισχύει. -Ας βάλουμε λίγο μέτρο στην ειλικρίνεια :p - Αν δεν το δεχτεί αυτό, δεν περνάει κάτι άλλο απ το χέρι σου δυστυχώς.

Ίσως θα πρεπε να το πιάσετε και λίγο απ την αρχή, αυτή τη φορά λέγοντας κατευθείαν αυτό που σας ενοχλεί, όχι όμως καυγαδίζοντας αλλά προσπαθώντας να το λύσετε. Ποτέ οι φωνές δεν έλυσαν τα προβλήματα μιας σχέσης.

Εύχομαι το καλύτερο και για τους 2 :)

Γιαννη αμα θες να απατησεις μπορεις να βρεις χιλιους τροπους.

Το θεμα ειναι να ξεκινας ......Αυτο σημαινει οτι δεν με εμπιστευεται.Θα ξενερωνα και αν γινοταν πολυ κουραστικο θα την χωριζα κιολας.

Γι'αυτο το λογο δεν το κανω κι εγω..

Η εμπιστοσύνη κερδίζεται με τον καιρό και με την ειλικρίνεια, δεν νομίζω ότι μπορείς να εμπιστέυεσαι έναν "άγνωστο" άνθρωπο που ξεκινάς μια σχέση.

Συφωνώ επίσης ότι δεν έιναι όλα άσπρο ή μαύρο. Κάποιος μπορεί να έχει επαφές με πρωην που δε χώρισε λόγω τσακωμού, αλλά για άλλους λόγους. Επαφές του στυλ ενα μηνυμα στο φβ, τα νέα σου, αυτά που θα πεις και με ένα παλιό φίλο που θα βρεις στο δρόμο.Δεν νομίζω ότι γενικά με όποιον άνθρωπο χωρίσεις, ταυτόχρονα γίνεστε εχθροί. Αυτά γίνονται σε μικρές ηλικίες κυρίως, νομίζω/ελπίζω.

Αρκεί να μην κρύβεται εσκεμμένα κάτι από την όποια πλευρά.

Edited by Brousko
Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X

Ακριβώς αυτό. Και δεν κατάλαβα, κάτι που για το 101% των γυναικών είναι κόκκινη γραμμή (η διατήρηση έστω και τυπικής επαφής του αγαπημένου τους με κάποια πρώην του), γιατί να μην είναι και για μας; Δε θέλεις να έχω επαφές με τις πρώην μου; Δε θα έχεις κι εσύ με τους πρώην σου. Και για να πω την αλήθεια, καλύτερα να κλείνουμε τα παλιά κεφάλαια όταν ανοίγουμε καινούργια. Ποιος ο λόγος να διατηρείς επαφή με κάποιον/κάποια πρώην; Αν ήσασταν καλά μαζί, τότε γιατί χωρίσατε; :lol:

αν είστε στόν ίδιο χώρο εργασίας, εντάξει, αλλά οι γυναίκες γενικά είναι πιο "χαλαρές" στις σχέσεις τους με τους πρώην και το βλέπουν σαν μια τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, ενώ για μας η πρώην είναι μια οντότητα διαφορετική από εμάς την οποία δεν πρέπει να λαμβάνουμε καν ότι βρίσκεται στον ίδιο χώρο. περίεργα πλάσματα οι γυναίκες. :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή για να καταλάβω, κανενας δεν κρατάει επαφες με τους πρωην του;;; Πως ειναι δυνατόν να ισχυριζεστε οτι αγαπησατε εναν ανθρωπο οταν τον πετατε τελειως απ την ζωη σας μολις χωρίσετε; ;

Για ποιον λογο να κρατας επαφες;

Γιατι αγαπησες εναν άνθρωπο, πηρες κι εδωσες πράγματα, γιατι αποτελεί καλως ή κακώς ενα κομμάτι της ζωη σου. Δεν βγάζεις απ τη ζωη σου κάποιον που αγαπησες πραγματικά, επειδή σας τελειωσε το σεξ ή επειδή συνειδητοποιησατε οτι πια δεν τα βρίσκετε.

Αμα λεω εγω οτι γιναμε Σουηδια.

Επειδή μαντευω οτι δεν ξεπερνας τα 20, οταν μεγαλώσεις ελπιζω να καταλάβεις. Διαφορετικά φιλε μου, εαν εισαι τρελα ερωτευμενος με εναν ανθρωπο, του δινεις τη ζωη σου και μολις χωρισεις δεν θελεις ουτε να τον ξερεις, μαλλον ουτε τον ερωτευτηκες, ουτε τον αγαπησες στ αλήθεια.

Επειδή μαντευω οτι δεν ξεπερνας τα 20, οταν μεγαλώσεις ελπιζω να καταλάβεις. Διαφορετικά φιλε μου, εαν εισαι τρελα ερωτευμενος με εναν ανθρωπο, του δινεις τη ζωη σου και μολις χωρισεις δεν θελεις ουτε να τον ξερεις, μαλλον ουτε τον ερωτευτηκες, ουτε τον αγαπησες στ αλήθεια.

Εγώ ξέρω ότι όταν γνωρίζεις έναν καινουργιο έρωτα, δε βλέπεις τίποτα άλλο μπροστά σου. Προφανώς δεν κοιτάς δεξιά-αριστερά, αν είσαι πραγματικά ερωτευμένος. Αν νιώθεις την ανάγκη να κοιτάς πίσω στο παρελθόν, τότε η παρούσα σου σχέση μάλλον δεν σε πολυκαλύπτει... ;)

Ελπιζω στις σχεσεις σου να εισαι καλυτερος απο οτι στις μαντεψιες. 41 ειμαι και οταν κοβω σχεσεις με καποια τοτε πεφτει αυλαια. Ουτε προσπαθω να τα ξαναβρω ουτε τιποτα .

Ελπιζω στις σχεσεις σου να εισαι καλυτερος απο οτι στις μαντεψιες. 41 ειμαι και οταν κοβω σχεσεις με καποια τοτε πεφτει αυλαια. Ουτε προσπαθω να τα ξαναβρω ουτε τιποτα .

Δεν αναφέρθηκα σε επανασύνδεση, αναφέρθηκα σε φιλία, ανθρώπινη και καθαρη αγάπη, που δεν περιέχει ουτε σεξ ουτε πονηρα συναισθήματα.

Αν γιναμε σουηδια, δε ξέρω. Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι σε μια σχέση που υπάρχει αγαπη και απλα η σχέση εκανε τον κυκλο της, ο άνθρωπος αυτος θα συνεχίσει να υπάρχει στη ζωη μου γιατί εχω αγαπησει τον άνθρωπο αυτό.

Δεν αναφέρθηκα σε επανασύνδεση, αναφέρθηκα σε φιλία, ανθρώπινη και καθαρη αγάπη, που δεν περιέχει ουτε σεξ ουτε πονηρα συναισθήματα.

Αν γιναμε σουηδια, δε ξέρω. Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι σε μια σχέση που υπάρχει αγαπη και απλα η σχέση εκανε τον κυκλο της, ο άνθρωπος αυτος θα συνεχίσει να υπάρχει στη ζωη μου γιατί εχω αγαπησει τον άνθρωπο αυτό.

Αυτά είναι ιδεατά πράγματα, που μόνο στα παραμυθάκια γίνονται. Και η πιο αρμονική σχέση αφήνει πίκρα, απωθημένα κλπ. Αν δεν έχει αφήσει τίποτα αρνητικό, τότε κακώς τελείωσε.

Αυτά είναι ιδεατά πράγματα, που μόνο στα παραμυθάκια γίνονται. Και η πιο αρμονική σχέση αφήνει πίκρα, απωθημένα κλπ. Αν δεν έχει αφήσει τίποτα αρνητικό, τότε κακώς τελείωσε.

Και μετα το πέρας μια μακροχρόνιας σχεσης δηλαδή, η πικρα ή τα απωθημένα ειναι οτι απομένει απ αυτη τη σχεση;;;; Δεν υπάρχει αγάπη, συμπάθεια, σεβασμός, συντροφικοτητα;;;

Αυτή τη στιγμή η τωρινή μου σχέση μετράει 4 χρόνια. Αν και οταν τελειώσει, αυτα τα 4/5/10 χρονια δε μπορω να τα πετάξω στον κάδο ανακύκλωσης

Και μετα το πέρας μια μακροχρόνιας σχεσης δηλαδή, η πικρα ή τα απωθημένα ειναι οτι απομένει απ αυτη τη σχεση;;;; Δεν υπάρχει αγάπη, συμπάθεια, σεβασμός, συντροφικοτητα;;;

Αυτή τη στιγμή η τωρινή μου σχέση μετράει 4 χρόνια. Αν και οταν τελειώσει, αυτα τα 4/5/10 χρονια δε μπορω να τα πετάξω στον κάδο ανακύκλωσης

σκέφτεσαι λογικά και αν πεις στην κοπέλα σου γι'αυτό ,θα συμφωνήσει αρκεί να μην έχετε χωρίσει με άσχημο τρόπο, δηλαδή αιτία χωρισμού είναι η απόσταση ή κάτι άλλο. όμως, τι θα πει η μελλοντική σου κοπέλα για την τελείως φιλική - όπως λές - σχέση σου με την πρώην; πιστεύεις ότι θα της αρέσει??

[sIGPIC][/sIGPIC]

σκέφτεσαι λογικά και αν πεις στην κοπέλα σου γι'αυτό ,θα συμφωνήσει αρκεί να μην έχετε χωρίσει με άσχημο τρόπο, δηλαδή αιτία χωρισμού είναι η απόσταση ή κάτι άλλο. όμως, τι θα πει η μελλοντική σου κοπέλα για την τελείως φιλική - όπως λές - σχέση σου με την πρώην; πιστεύεις ότι θα της αρέσει??

Ακριβώς αυτό. Θεωρώ ότι προσβάλλεις την τωρινή σύντροφο αν κοιτάζεις στο παρελθόν. Για να γυρίζεις πίσω, σημαίνει ότι κάτι σου λείπει, ή ότι εκείνη η σχέση δεν τελείωσε οριστικά. Και αυτό δηλητηριάζει την τωρινή σχέση, δημιουργώντας έλλειψη εμπιστοσύνης, η οποία με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στο χωρισμό.

Για υπόλοιπα συναισθήματα που αναφέρεις, ίσως να έχεις δίκιο, και να προσθέσω και το απλό ανθρώπινο ενδιαφέρον. Με συγχωρείς πολύ όμως, αλλά συντροφικότητα σου εμπνέει η τωρινή σύντροφος, ειδάλλως θα ήσουν ακόμα με την παλιά. Εκτός κι αν γουστάρεις χαρέμι, οπότε πάω πάσο. :shifty:

Παιδια για φιλιά μιλάμε. Απλά και καθαρά. Δεν λέμε για χωρισμό που σε έπιασε η άλλη με γκομενα, ούτε που σε πέταξε από το σπιτι. Δεν ταιριάζει ένας άντρας με μια γυναίκα, οκ, δεν χρειάζεται να γίνει πόλεμος.

could you do it again?

Παιδια για φιλιά μιλάμε. Απλά και καθαρά. Δεν λέμε για χωρισμό που σε έπιασε η άλλη με γκομενα, ούτε που σε πέταξε από το σπιτι. Δεν ταιριάζει ένας άντρας με μια γυναίκα, οκ, δεν χρειάζεται να γίνει πόλεμος.

απλά η γυναίκα είναι μυστήριο φύλο. από τη μία, δε θα θελήσει να μάθει τί έγινε με την πρώην σου (μπορεί και στην αρχή της σχέσης σας να σου πει "ό,τι έγινε μέχρι πριν από'μενα δεν είναι δική μου δουλειά" - true story) και από την άλλη, δεν θα θέλει για κανέναν λόγο να έχεις σχέσεις μαζί της. δεν σου λέω πόλεμο, αλλά ακόμα και η "καλημέρα" μπορεί να σου κοστίζει, γι'αυτό φύλαγε τα ρούχα σου για να'χεις τα μισά.

από την πλευρά μου, όμως, κι εγώ συμφωνώ με αυτή τη λογική. είχες μια σχέση, τελείωσε, πας παρακάτω και απλά δεν ασχολείσαι με το παρελθόν. σε όλη σου τη ζωή (και κυρίως σε ηλικίες 18-30, άντε το πολύ 35, που "παίζεις") πόσες γυναίκες θα "ερωτευτείς"? μία? δύο? θεωρώ δύο το πολύ, ενώ όλες οι άλλες θα είναι απλώς "παιχνίδια" της νεότητας και τίποτα παραπάνω. γιατί, ενώ είσαι σε μία σχέση, να εξακολουθείς να κάνεις παρέα με μία που δεν ήταν κάτι?

δεν πιστεύω ότι κάποιος/α μπορεί να "αγαπήσει" τόσες πολλές γυναίκες ώστε να νοιάζεται για όλες ακόμα και μετά τον χωρισμό. να έχεις μία αγάπη πχ παιδική και ακόμα και τώρα ή αργότερα όταν θα σαι παντρεμένος με παιδί και σκυλί και γατί, ναι, το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να ανοίγεις τον τηλεφωνικό κατάλογο (ή τώρα, τον dialer) και να νοιάζεσαι για όλες τις γυναίκες που έχεις μέσα από το α έως το ω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

απλά η γυναίκα είναι μυστήριο φύλο. από τη μία, δε θα θελήσει να μάθει τί έγινε με την πρώην σου (μπορεί και στην αρχή της σχέσης σας να σου πει "ό,τι έγινε μέχρι πριν από'μενα δεν είναι δική μου δουλειά" - true story) και από την άλλη, δεν θα θέλει για κανέναν λόγο να έχεις σχέσεις μαζί της. δεν σου λέω πόλεμο, αλλά ακόμα και η "καλημέρα" μπορεί να σου κοστίζει, γι'αυτό φύλαγε τα ρούχα σου για να'χεις τα μισά.

από την πλευρά μου, όμως, κι εγώ συμφωνώ με αυτή τη λογική. είχες μια σχέση, τελείωσε, πας παρακάτω και απλά δεν ασχολείσαι με το παρελθόν. σε όλη σου τη ζωή (και κυρίως σε ηλικίες 18-30, άντε το πολύ 35, που "παίζεις") πόσες γυναίκες θα "ερωτευτείς"? μία? δύο? θεωρώ δύο το πολύ, ενώ όλες οι άλλες θα είναι απλώς "παιχνίδια" της νεότητας και τίποτα παραπάνω. γιατί, ενώ είσαι σε μία σχέση, να εξακολουθείς να κάνεις παρέα με μία που δεν ήταν κάτι?

δεν πιστεύω ότι κάποιος/α μπορεί να "αγαπήσει" τόσες πολλές γυναίκες ώστε να νοιάζεται για όλες ακόμα και μετά τον χωρισμό. να έχεις μία αγάπη πχ παιδική και ακόμα και τώρα ή αργότερα όταν θα σαι παντρεμένος με παιδί και σκυλί και γατί, ναι, το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να ανοίγεις τον τηλεφωνικό κατάλογο (ή τώρα, τον dialer) και να νοιάζεσαι για όλες τις γυναίκες που έχεις μέσα από το α έως το ω.

Καλά το πρώτο είναι το μόνο σίγουρο για αυτή τη ζωή...

Αυτό για την φιλία... Δεν λέω να την έχεις κολλητή ή κάτι τέτοιο, απλά να μην αλλάζεις και πεζόδρομιο άμα την δεις. Έγινε ότι έγινε πάμε παρακάτω χωρίς κακίες. Αυτό σε περίπτωση βέβαια ειρηνικου χωρισμού βέβαια.

could you do it again?

Εγώ πάντως όσες φορές κράτησα σχέση φιλική υποτίθεται με πρώην μου(3-4),πάντα καταλήγαμε στο κρεβάτι η στα πίσω καθίσματά του αυτοκίνητου,η εξοχικά,αν ήμουν με την μηχανή:-P

Ακόμα και με κάποιες πού παντρεύτηκαν αυτό γινότανε.

οπότε για μένα το φιλικό έπειτα από σχέση πολύ απλά δεν υφίσταται...

Πρέπει να έχει σιχαθεί με κάτι η βαρεθεί ένας από τους 2 για να μην παιχτεί έστω φασωμα η ένας από τους 2 να είναι παπάς-παπαδιά....

Επειδή λοιπόν εγώ δεν δηλώνω και τόσο αθώος,ούτε και παπάς η αγιος το θεωρώ κι αδύνατον να μην μπλέξω,από την στιγμή βεβαία πού δεν εχω κάποια σχέση.

Γιατί αν εχω?κομμένα τα φιλικά με πρώην.

Δεν ζούμε και στην πιο αθώα εποχή.

Και τέλος,εχω δουλέψει πολλά χρόνια νύχτα,στην ουσία από τα 16 μου.και σε κακόφημα και σε

καλοφημα στέκια.και κρήτη και αθηνα και Κω.

Πιστέψτε με,τόσα χρόνια σε αυτά σιχαθηκα πραγματικά τον ορισμό τής λέξης άνθρωπος.πονηριά παντού και μυστικά μεταξύ ζευγαριών-παντρεμένων πολλά...διπλές ζωές και τριπλές μπορώ να πω.η νύχτα και τα βιώματά μου έθρεψαν αυτό πού ήδη είχα μέσα μου.πες το εξυπνάδα,πες το οπως θες.

Εκοψα στα 28 μου από αυτά αλλα σαφώς πάντα μαθαίνω το τι γίνεται και πάντα σκέφτομαι αυτό πού ο αλλος έχει στο μυαλό του πριν το κάνει η πριν το πει.λες και τέλειωσα ψυχολογία...πάντα είμαι ένα βήμα μπροστά.

Δεν ξέρω αν είναι μαντεία,πονηριά,διαίσθησή...σπανίως όμως πέφτω έξω.

Ετσι λοιπόν έμαθα να μην εχω εμπιστοσύνη.οχι δε θα το δείξω και τόσο...ούτε και με τρώει μέσα μου.

Το μυαλό μου συνεχώς δουλεύει και πάντα αναλύω κινήσεις προσώπου,κινήσεις σώματός,λέξεις πού θα ειπωθούν,αν μπορούν κάτι να κρύβουν.FBI κανονικά...η μάλλον CIA.:-P

χωρίς όμως να νιώθω ότι με τρώει.

Εχω μάθει να εχω σε ολα τον τρόπο μου,χωρίς να ζοριζόμαι και χωρίς να ζορίσω.αν θέλω να αλλάξει κάτι,θα το αλλάξω με τον τρόπο μου πολύ απλά χωρίς να γίνει χτυπητά αντιληπτό στην κοπέλα.ολα εχουν τον τρόπο τους,το θέμα είναι να ξέρεις πως να κινηθείς και πως να δουλέψεις το μυαλό.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

οπότε για μένα το φιλικό έπειτα από σχέση πολύ απλά δεν υφίσταται...

γιατί, υφίσταται πρίν??:p:confused::X

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*