vrwmiaris Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Και στα αφτιά Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Αλήθεια, εσείς στα παλιά χρόνια (για την εποχή σας λέω :p) τί κάνατε; Στην ηλικία σου; Παρακολουθούσα τις σχέσεις των άλλων και προσπαθούσα να βοηθήσω όπου με έπαιρνε. Παράδειγμα το τραβολόγημα του Mario με την Peach, τον ντροπαλό Cloud με μια πανάρχαια τύπισσα και του Solid με την Meryl. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Στην ηλικία σου; Παρακολουθούσα τις σχέσεις των άλλων και προσπαθούσα να βοηθήσω όπου με έπαιρνε. Παράδειγμα το τραβολόγημα του Mario με την Peach, τον ντροπαλό Cloud με μια πανάρχαια τύπισσα και του Solid με την Meryl. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δε σε καταλαβαίνω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 my point exactly Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 :lol: Έτσι ακριβώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δε σε καταλαβαίνω :p Με λιγα λογια σου λεει ότι καναμε πολλες χαζομάρες για να ριξουμε μια γκομενα, αλλα στο τελος, αντι να κολλησουμε με τη γκομενα, κολλουσαμε με τις χαζομάρες!! :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Στην ηλικία σου; Παρακολουθούσα τις σχέσεις των άλλων και προσπαθούσα να βοηθήσω όπου με έπαιρνε. Παράδειγμα το τραβολόγημα του Mario με την Peach, τον ντροπαλό Cloud με μια πανάρχαια τύπισσα και του Solid με την Meryl. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δε σε καταλαβαίνω :p Με λιγα λογια σου λεει ότι καναμε πολλες χαζομάρες για να ριξουμε μια γκομενα, αλλα στο τελος, αντι να κολλησουμε με τη γκομενα, κολλουσαμε με τις χαζομάρες!! :p Και πίστευα ότι ήμουν ο μόνος που έβλεπα σαν κινέζικα αυτά που είπε ο prodigy. Ευχαριστούμε manolog3 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δε σε καταλαβαίνω :p Μα αν το καταλάβεις, θα χάσει τη μαγεία του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Μα αν το καταλάβεις, θα χάσει τη μαγεία του! Σωστό και αυτό, θα χάσει το μυστήριο του :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Alex_tz Περιμένουμε με αγωνία τη δεύτερη season :D Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Alex_tz Περιμένουμε με αγωνία τη δεύτερη season :D Με την πρώτη βριζόμαστε συνέχεια και μου έρχεται να την στείλω στο ΚΑΤ και η δεύτερη το ίδιο επίσης. Με την δεύτερη κάτσαμε στο ίδιο θρανίο και τα πάμε πολύ καλά, μιλάμε και κανένα δίωρο στο τηλέφωνο μετά :p Αυτά προς το παρόν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Άντε μπράβο με το καλό :D Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Με την πρώτη βριζόμαστε συνέχεια και μου έρχεται να την στείλω στο ΚΑΤ και η δεύτερη το ίδιο επίσης. Με την δεύτερη κάτσαμε στο ίδιο θρανίο και τα πάμε πολύ καλά, μιλάμε και κανένα δίωρο στο τηλέφωνο μετά :p Αυτά προς το παρόν :D Έτσι για να φας γλυκό ψωμί Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Έτσι για να φας γλυκό ψωμί Άντε μπράβο με το καλό :D Α, αυτό εννοείτε; Σε αυτόν τον τομέα τα σκ@τωσα λίγο άρα ξεχνάω κάθε πιθανότητα για το γλυκό ψωμί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 More info please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δεν με βλέπει κάπως αλλιώς εκτός από φιλικά, μου μιλάει για πολύ προσωπικά θέματα και με βλέπει εντελώς φιλικά, αυτό εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δεν με βλέπει κάπως αλλιώς εκτός από φιλικά, μου μιλάει για πολύ προσωπικά θέματα και με βλέπει εντελώς φιλικά, αυτό εννοώ. Δε πειραζει ορμα εσυ.... μη μασας! Μου μαθανε ολες τη φιλια τωρα. :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δεν με βλέπει κάπως αλλιώς εκτός από φιλικά, μου μιλάει για πολύ προσωπικά θέματα και με βλέπει εντελώς φιλικά, αυτό εννοώ. Φίλε, σ' 'αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το "Ή κόλλα ή ξεκόλλα". Αν δεις ότι σε παίρνει, όρμα, ειδάλλως στρίψε και ψάξου αλλού. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_salonika Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Γεια σας παιδια ,να σας μαυρισω λιγο την ψυχη χρονιαρες μερες. Ειμαι ο Νικος 31 χρονων. Ειμαι με την κοπελα μου εδω και 6 χρονια σχεσης δυστυχως λογω εργασιας τα περισσοτερα ειναι σε αποσταση , χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν βρισκομασταν τουλαχιστον μια φορα το μηνα ( ταξιδια αεροπορικα να δειτε και δυστυχως κυριως απο μερους μου ) Τα συνεφακια στην σχεση μας αρχισαν να εμφανιζονται περσυ περιπου οταν μου ειχε πει οτι θελει να μεινει για λιγο μονη. Εγω αντεδρασα λαθος σωστα δεν ξερω την επρηξα στα τηλεφωνα τις αγαπες και τα λοιπα. Με τα πολλα η σχεση συνεχιστηκε , δινοντας απο μερους μου καθε ικμαδα του εαυτου μου , ολο το ειναι παιδια πραγματικα και δυστηχως αν και το εβλεπα οτι δεν ειχα την ιδια ανταποκριση το συνεχισα. Ακομα και τωρα εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι η γυναικα της ζωης μου και οτι ειναι γραφτο να ειμαστε μαζι . Πριν απο ενα μηνα δυστηχως και παλι ανακαλυψα οτι μιλαει με εναν τυπο μεσω facebook τον οποιο δεν εχει γνωρισει ποτε ( γιαυτο ειμαι σιγουρος ) και οι διαλογοι τους ηταν κατι το απιστευτο , μου εκοψαν τα ποδια , να του λεει οτι τον αγαπαει κτλπ. Σε εμενα αυτο το ελεγε σπανια ! Τρελαθηκα νευριασα της ζητησα τα ρεστα μου ειπε να μεινουμε και παλι χωρια , της λεω οκ αφου αυτο θες να μεινουμε . Περασε ο καιρος και ανεβηκε στην πολη μας για εορτες μου λεει οτι δεν παει αλλο και πρεπει να χωρισουμε. Και οταν προσπαθω να κουβεντιασω μαζι της αυτο ειναι αδυνατον καθως ξεκιναει στο κλαμα και λεει οτι δεν υπαρχει αλλη λυση. Δε ξερω καθως τα γραφω αυτα πραγματικα και εγω απορω γιατι θελω να ειμαι ακομα μαζι της .. Αλλα παιδια οταν αγαπας καποιο και τα εχεις δωσει ΟΛΑ γιαυτον , εχεις μαλωσει με οικογενειες εχεις διαμορφωσει το επαγγελμα σου ετσι ωστε να εχεις την δυνατοτητα νατην βλεπεις λιγο παραπανω δεν μπορω να πιστεψω οτι ερχεται και μου λεει 25/12 οτι θελει να χωρισουμε υ.γ εστω και που τα εγραψα εδω νιωθω λιγο σαν να ξεσπασα καθως αυτο δεν το εχω μοιραστει με κανεναν φιλο μου απλα θα τους ανακοινωσω οτι χωρισα και μου πεφτει πολυ βαρυ τετοιες μερες....απλα ακομα και τωρα την αγαπω και δεν ξερω πως θα μπορουσε να γινει να ειμαστε μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Συνέχισε τη ζωή σου και ξεκόλλα. Η κοπέλα, με βάση αυτά που διαβάζω, δεν αξίζει καμία προσπάθεια σου. Από τη στιγμή που αποφάσισε ότι δε θέλει να είστε μαζί, δε πα να γίνεις και ο καλύτερος στο κόσμο, αυτή το έχει αποφασίσει και δεν αλλάζει στο μυαλό της. Οπότε μη χάνεις το χρόνο σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Εμμ, φίλος, λάθος site :) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_salonika Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Εμμ, φίλος, λάθος site :) μονο ειρωνια ρε φιλος δε θελω τωρα μονο ειρωνια , αστο αν σε χαλαω προσπερασε με Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Εμμ, φίλος, λάθος site :) Νίκο, έχουμε και εδώ θέμα με σχέσεις ;) Ίσως θα ήταν καλύτερα να μεταφερθεί εκεί από κάποιον mod! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_salonika Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Νίκο, έχουμε και εδώ θέμα με σχέσεις ;) Ίσως θα ήταν καλύτερα να μεταφερθεί εκεί από κάποιον mod! ομολογω πως δεν το βρηκα ισως δεν εψαξα και πολυ σορυ διορθωση : νομιζα πηγαινε για μενα :P Edited December 27, 2014 by nikos_salonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Προς θεού παιδιά τέτοιες μέρες λίγο προσοχή. Ο φίλος περνάει δύσκολα, και λογικό είναι. Δεν είναι εύκολο πάντα να βρείς κάποιον άνθρωπο που να τον νιώθεις δικό σου, Απ' ότι μας λέει έχει επενδύσει πολλά σε αυτή τη σχέση και δυστηχώς δεν προχωράει όπως θα ήταν το ιδανικό. Ρεαλιστικά άν τα δούμε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις σχέση απο μεγάλη απόσταση, για χίλιους δυο λόγους. Επίσης εφόσον το άλλο πρόσωπο αποφάσισε να μη συνεχίσει δε ξέρω κατα πόσο μπορείς να πιέσεις, ήδη είναι πολύ καιρό αυτή η κατάσταση. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις με τους φίλους σου. Δεν έχει σημασία οτι είναι γιορτές. Οι φίλοι είναι εκεί για όλες τις μέρες. Το κεφάλι μέσα. Αλλάζεις τη δουλειά για να έχεις προσωπικό χρόνο και να βλέπεις τους φίλους σου. Να περνάς καλα και να το ξεπεράσεις όσο γίνεται ποιό γρήγορα. Καλή συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts