Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

προσωπικά διαφωνώ με αυτό..δεν έχω λειτουργήσει,και δε λειτουργώ έτσι...αν γουστάρω κάτι,μπορώ να το έχω,παίρνωντας το εγω στον εαυτό μου...δε μου αρέσουν οι "χορηγοί",οπότε,καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι γενικεύσεις (οχι απο σένα..γενικά μιλάω)

Aν πρόσεξες λέω στο τέλως για μερικές,για να αποφύγω το φαινόμενο της γενίκευσης του κανόνα.;)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Oτι και να γραψει ο καθενας μας...............το χρημα παντα θα μετραει.Εκεινο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι οτι βλεπω νεους-ες 20 +- ετων με χιλιαδες post κατω απο το avatar τους και δεν το καταλαβαινω.Αντε εγω ειμαι 39 με 3 παιδια και κολημενος στο σπιτι τα απογευματα λογικο το internet kai ta chat .Μηπως εχουμε καπου χασει την εποικινωνια?Περνας εξω απο ενα καφε και βλεπεις παρεες με 5-6 γυναικες μονες και πιο διπλα 5-6 μαντραχαλαδες παλι μονους να παιζουν με τα κινητα....κι αναρωτιεσαι.....τι γινεται ρε παιδια .Εχουμε χασει τη μπαλλα? Μηπως ο μπαμπα σου δε σου ειπε αυτο που εχεις εκει κατω για τι χρηση ειναι? Βλεπω και τον ανειψιο μου που ειναι 27 και τον ρωταω....τι κανουμε ,εχουμε κανενα καλο καινουργιο?..κιαυτος μου απανταει ...θελω να παρω τον pedium τον i7....Τι γινεται βρε παιδια? Γιατι φοβαστε την εποικοινωνια και το φλερτ.? Το κυνηγι στα δικα μου χρονια ηταν το μοναδικο μας χομπι[ενταξει και η μπαλλα] αλλα τωρα βλεπω οτι οι περισοτεροι απλα δεν ενδιαφερονται.Προσωπικα πιστευω οτι φταινε τα αγορια μιας και οι γυναικες δεν αλλαξαν καθολου.Οτι εψαχναν πριν απο 100 χρονια ψαχνουν και τωρα

Oτι και να γραψει ο καθενας μας...............το χρημα παντα θα μετραει.Εκεινο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι οτι βλεπω νεους-ες 20 +- ετων με χιλιαδες post κατω απο το avatar τους και δεν το καταλαβαινω.Αντε εγω ειμαι 39 με 3 παιδια και κολημενος στο σπιτι τα απογευματα λογικο το internet kai ta chat .Μηπως εχουμε καπου χασει την εποικινωνια?Περνας εξω απο ενα καφε και βλεπεις παρεες με 5-6 γυναικες μονες και πιο διπλα 5-6 μαντραχαλαδες παλι μονους να παιζουν με τα κινητα....κι αναρωτιεσαι.....τι γινεται ρε παιδια .Εχουμε χασει τη μπαλλα? Μηπως ο μπαμπα σου δε σου ειπε αυτο που εχεις εκει κατω για τι χρηση ειναι? Βλεπω και τον ανειψιο μου που ειναι 27 και τον ρωταω....τι κανουμε ,εχουμε κανενα καλο καινουργιο?..κιαυτος μου απανταει ...θελω να παρω τον pedium τον i7....Τι γινεται βρε παιδια? Γιατι φοβαστε την εποικοινωνια και το φλερτ.? Το κυνηγι στα δικα μου χρονια ηταν το μοναδικο μας χομπι[ενταξει και η μπαλλα] αλλα τωρα βλεπω οτι οι περισοτεροι απλα δεν ενδιαφερονται.Προσωπικα πιστευω οτι φταινε τα αγορια μιας και οι γυναικες δεν αλλαξαν καθολου.Οτι εψαχναν πριν απο 100 χρονια ψαχνουν και τωρα
Σωστά τα λες, το θέμα είναι ότι οι νέοι είμαστε λίγο πιο κότες....αλλά τι να κάνεις, αν γεμίζεις χιλόπιττες, κάποια στιγμή βαριέσαι και τα παρατάς...καλό το κυνήγι, αλλά να καταλήγει και κάπου, έτσι δεν είναι?

εγώ νομίζω ότι πέον δεν έχουμε μόνο κοπέλες με χορηγό αλλά και άντρες...

βλέπω πολλούς γύρω μου με μεγαλύτερες και είναι ξεκάθαρο σε πολλές περιπτώσεις ότι δεν τους μάγεψε η ομορφιά τους...

Δεν ξέρω αν και στις δύο περιπτώσεις (πουρά με τεκνά και σαψαλούδες με με νεαρούς) εκτός από το χρήμα υπάρχει και οιδιπόδειο σύμπλεγμα αλλά σίγουρα το βλέπουμε όλο και πιο συχνά γύρω μας

Και η απάντηση είναι αυτή που έδωσε ο πιο πάνω φίλος (bekiaris) και συμφωνώ απόλυτα. Όταν ψάχνεις να βρεις κάτι, δεν το βρίσκεις ή τρως συναίχεια χυλόπιττες τότε κάποια στιγμη τα παρατάς. Και εγώ είμαι ένας σε αυτούς που αναφέρεις με 2000+ post, επειδή μου αρέσουν τα κινητά. Πρέπει δηλαδή να βρω κάποια επειδή είναι καλύτερο για εμένα?? Δεν λεω μου αρέσουν και εμένα κάποιες αλλά όταν δεν γίνεται κάτι τα παρατάω. Και βρίσκω λύση το myphone :p :p :lol:... που έχει και ωραία παρέα!!

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Οχι ρε παιδια καλο το my phone και ολα τα my.gr.com.info ενταξει ειπαμε καλο και το net κι εγω ειμαι mobile kai movie kai H/Y κολημενος αλλα τα SMS ta e-mail kai to chat δεν ειναι εποικινωνια.Μονο τα live και χωρις .gr.Σιγουρα θα τρωμε πιτες αλλα θελει και λιγο δουλεια.Δεν νομιζω οτι μολις καθησες σ εναν Η/Υ η πρωτη σου δουλεια ηταν να κανεις Hack sta dll των registry ετσι???Tωρα για τις χυλοπιτες.... Καποτε καποις πηγε στον προισταμενο μου στη δουλεια και του ειπε οτι αυτος που εβαψε το ταδε οχημα [βαφεας αυτοκ] το ετρεξε, η απαντηση του προ ηταν¨......Αυτος που δουλευει θα κανει και λαθος.Αυτος που δε δουλευει δεν θα κανει ποτε[τιποτα]. Οσο για το net..... θυμαμαι περυσι για καποιους λογους εκοβαν το ρευμα για αρκετες ωρες με αποτελεσμα να μενουμε χωρις tv και Η/Υ στο σπιτι.Το αποτελεσμα ηταν υπεροχο και ακομα το αναπολω.Καθομασταν ολοι στον καναπε και ετσι απλα μιλουσαμε μεταξυ μας.Οι μεγαλυτεροι νομιζω θα συμφωνησουν

και η μικρή Βιργινία προβληματίζεται...μια σχέση,3 ετών..τελείωσε τον Οκτώβρη..απο τότε τίποτα,ούτε γειά..έστειλα ενα σμς τα χριστούγεννα για τυπικές ευχές προς Κομοτηνή μεριά..δε πήρα απάντηση..νευρίασα..μου στέλνει πρωτοχρονιά,δεν απαντάω..αυτές ήταν οι μόνες επικοινωνίες μας,αν μπορεί κανείς να τις ονομάσει έτσι...αυτός με νέο δεσμό,εγώ με νέο..Εκείνος χωρίζει,πριν 2 βδομάδες..εγώ σε μια σχέση,που δε έχει να μου δώσει τίποτα πιά..που βαριέμαι αφόρητα..που απόψε,εγώ και καλά είμαι με πυρετό (ναι,οκ,πυρετός 37,1 :P ) και δε μπορώ να βγω για ποτό με την παρέα του..Αναπάντητη απο εκείνον (τον πρώην)..αναπάντητη απο μένα..μήνυμα απο εκείνον..απάντηση απο μένα..3-4 μέρες σαν πολύ απο κοντά δε με έχει λέω μέσα μου...αλλά,το χειρότερο είναι,οτι δε μου είναι ενοχλητικός..μάλλον θα έλεγα οτι χαμογελάω σε κάθε μήνυμα..μου λέει,θα έβγαινα έξω απόψε,με κάλεσαν για ποτό,αλλά είμαι "άρρωστος".. σε εισαγωγικά όπως ακριβώς το έβαλα κ εγώ..κ γω πιάνω τον εαυτό μου,να γυρνάει σπίτι του,να τον σκέφτομαι...

γιατρέ μου? είμαι καλά; θα ζήσω;

τελικά,θα το ρίξω στην εργασιοθεραπεία,μπας κ πάρω πτυχίο :P

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

γιατρέ μου? είμαι καλά; θα ζήσω;

τελικά,θα το ρίξω στην εργασιοθεραπεία,μπας κ πάρω πτυχίο :P

Είστε μια χαρά κυρία μου.Μήπως να του δίνατε μια ευκαίρια και να μείνετε ως φίλοι αν δεν "τρέχει" τίποτα ερωτικό μεταξύ σας;Πάντως αν δουλεύεις πολύ δεν θα τον σκέφτεσαι.Εγώ για να μην την σκέφτομαι έχω "τυφλωθεί" από το πολύ computer αλλά και εκεί εκείνη "κυριαρχεί".Συνέχεια βλέπω:"***** has just signed in"Έλεος!.:p:p

περιεργη η σημερινη μερα τελικα...

καλυτερα δωσε χρονο σε ολους...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Είστε μια χαρά κυρία μου.Μήπως να του δίνατε μια ευκαίρια και να μείνετε ως φίλοι αν δεν "τρέχει" τίποτα ερωτικό μεταξύ σας;Πάντως αν δουλεύεις πολύ δεν θα τον σκέφτεσαι.Εγώ για να μην την σκέφτομαι έχω "τυφλωθεί" από το πολύ computer αλλά και εκεί εκείνη "κυριαρχεί".Συνέχεια βλέπω:"***** has just signed in"Έλεος!.:p:p

εγώ πάλι,έχω βάλει στο repeat το living in a world without you,οχι για τπτ άλλο,αλλά γιατί είναι δυνατό σαν τραγούδι,και με "ξυπνάει" κάπως..Ασε που,συσκέπτομαι με τον εαυτό μου παράλληλα,και απόφασισα απο αύριο να`μαι ελεύθερο πουλί :rolleyes::p

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

περιεργη η σημερινη μερα τελικα...

καλυτερα δωσε χρονο σε ολους...

Επειδη μαλλον οι περισσοτεροι καρναβαλιζουν και δεν θα ειδαν το post θα παιξω εγω τον φιλανθρωπο αυτη τη φορα..τι εννοας αγαπητη?

εγώ πάλι,έχω βάλει στο repeat το living in a world without you,οχι για τπτ άλλο,αλλά γιατί είναι δυνατό σαν τραγούδι,και με "ξυπνάει" κάπως..Ασε που,συσκέπτομαι με τον εαυτό μου παράλληλα,και απόφασισα απο αύριο να`μαι ελεύθερο πουλί :rolleyes::p

Κανεις δεν ειναι τελειος :p .Κανονας, ποτε δεν μπλεκουμε δυο παθη μας...αν εδω το ενα παθος ειναι το ταιρι μας και το αλλο η μουσικη δεν τα μπλεκουμε,οπως και το ταιρι μας με τους φιλους μας,οπως και το ταιρι μας με την μπαλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδη μαλλον οι περισσοτεροι καρναβαλιζουν και δεν θα ειδαν το post θα παιξω εγω τον φιλανθρωπο αυτη τη φορα..τι εννοας αγαπητη?

εννοαω να δωσει χρονο και στον εαυτο της για να σκεφτει τι πραγματικα θελει και να καταλαβει τι νιωθει.

να δωσει χρονο και στον αλλο -πρωην- να σκεφτει και εκεινος.

ο μονος ισως που δεν φταιει ειναι η τωρινη της σχεση.

με το να χωρισει σημερα ,οκ ξεκαθαριζει καπως τα πραγματα ως προς αυτον.ειναι ομως αυτη η σωστη κινηση?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εννοαω να δωσει χρονο και στον εαυτο της για να σκεφτει τι πραγματικα θελει και να καταλαβει τι νιωθει.

να δωσει χρονο και στον αλλο -πρωην- να σκεφτει και εκεινος.

ο μονος ισως που δεν φταιει ειναι η τωρινη της σχεση.

με το να χωρισει σημερα ,οκ ξεκαθαριζει καπως τα πραγματα ως προς αυτον.ειναι ομως αυτη η σωστη κινηση?

κοιτα,το ολο θεμα,ειναι άσχετο με τον πρώην..απλά πλέον δε με γεμίζει,μάλλον ορθότερα,ποτέ δε με γέμισε..οπότε,απλά αφορμή ήταν αυτό ;)

Κανεις δεν ειναι τελειος :p .Κανονας, ποτε δεν μπλεκουμε δυο παθη μας...αν εδω το ενα παθος ειναι το ταιρι μας και το αλλο η μουσικη δεν τα μπλεκουμε,οπως και το ταιρι μας με τους φιλους μας,οπως και το ταιρι μας με την μπαλα...

α,καλά άστο να πάνε..σωστότατο το οτι δεν μπλέκουμε τα πάθη μας...

:p

γιατί να μην το έβλεπα χθες; :p και γιατί το λέω αυτό; αν το ένα πάθος μου ειναι η μουσική το άλλο θα μπορούσε να ήταν η σοκολάτα :P

ε,με παιρνει τηλ η κολλητή μου,βράδυ και μου λέει,ειμαι κάτω,με ενα πουγκί (κρέπα με μερέντα,παγωτό σοκολάτα,σαντιγί κ σιρόπι σοκολάτας),άνοιξε...

ανοίγω,μασουλούσαμε απο 2500 λιωμένες θερμίδες η κάθε μια..στο καπάκι,μου στέλνει σμς ο πρώην και μου λέει "να σε πάρω τηλ? θέλω να σε ακούσω",,του λέω,τι να πούμε; και μου απαντάει "για την διεθνή οικονομική κρίση..να σου μιλήσω θέλω..",του λέω,ειναι η ..... σπίτι,και κάτι σοβαρό συζητάμε (για σένα,λοξυγγα θα`χεις :p ),θα σε πάρω αργότερα..

τελικά,απο τις μεγάλες μου αγάπες,με πούλησαν όλες... η μουσική,μου έκανε τη διάθεση χάλια,και η σοκολάτα,το πρωί που είχα προπόνηση μόλις τόλμησα να πω στο προπονητη και στο διατροφολόγο που με ρώτησαν οτι σε μια μονο μερα,εφαγα αυτη τη κρέπα + προφιτερόλ + σοκολάτα+ παγωτό + λίγο σοκολατίνα (λιιιιιγο),μου εδειξαν τα 5 δάχτυλα..αρχικά λέω,με μούτζωσαν; τελικά κατάλαβα οτι ειναι 5 μερες ασιτίας :p

πωπω,περίεργοι άνθρωποι..τι και αν η διατροφή έλεγε να φάω βραστά λαχανικά;:rolleyes::p

• 2 weeks later...
ρε παιδια please help..σας εχει τυχει ποτε σε μια σχεση που τα εχει ολα&κραταει καλα&θα κρατησει λογικα,να σκεφτεσται τι εχει κανει ο/η συντροφος σας στο παρελθον&να τρελαινεστε???:wacko:ας υποθεσουμε οτι αυτος/η ειχε πολυ περρισοτερες εμπειριες στην ζωη του/της:(!!γιατι αυτο μου συμβαινει τον τελευταιο καιρο&δεν αντεχεται με πεθαινει ωρες ωρες:knife:..ευτυχως μονο οταν ειμαστε χωρια&δεν μιλαμε γιατι οταν ειμαστε μαζι ή απλα την ακουω δεν με νοιαζει τιποτα:D..ξερω οτι ειναι ολα στο μυαλο&οτι ζουμε το τωρα,τα αλλα ειναι περιττα αλλα εχει τυχει σε κανεναν ή ειμαι ο μονος σε αυτον τον κοσμο??:worry:γιατι δεν ειχα διανοηθει οτι μπορει να μου συμβει κατι τετοιο..&ολα ξεκινησαν την μερα που ενιωσα τρελα ερωτευμενος μαζι της!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

ρε παιδια please help..σας εχει τυχει ποτε σε μια σχεση που τα εχει ολα&κραταει καλα&θα κρατησει λογικα,να σκεφτεσται τι εχει κανει ο/η συντροφος σας στο παρελθον&να τρελαινεστε???:wacko:ας υποθεσουμε οτι αυτος/η ειχε πολυ περρισοτερες εμπειριες στην ζωη του/της:(!!γιατι αυτο μου συμβαινει τον τελευταιο καιρο&δεν αντεχεται με πεθαινει ωρες ωρες:knife:..ευτυχως μονο οταν ειμαστε χωρια&δεν μιλαμε γιατι οταν ειμαστε μαζι ή απλα την ακουω δεν με νοιαζει τιποτα:D..ξερω οτι ειναι ολα στο μυαλο&οτι ζουμε το τωρα,τα αλλα ειναι περιττα αλλα εχει τυχει σε κανεναν ή ειμαι ο μονος σε αυτον τον κοσμο??:worry:γιατι δεν ειχα διανοηθει οτι μπορει να μου συμβει κατι τετοιο..&ολα ξεκινησαν την μερα που ενιωσα τρελα ερωτευμενος μαζι της!!!

και σε να τι σε νοιαζει τι εκανε στο παρελθον? να σε νοιαζει αν ηταν πικαντικο το παρελθον της..ναι! αν ειχε καποιες χ,ψ εμπειριες λογικο ειναι...

τελευταια ακουσα κι εγω απο κατι κοπελες...θελω να τα κανουμε ΟΛΑ και φοβηθηκα! :lol: φαντασου λεω τι εχει κανει..

Never Give Up:!:

Join friend!

και σε να τι σε νοιαζει τι εκανε στο παρελθον? να σε νοιαζει αν ηταν πικαντικο το παρελθον της..ναι! αν ειχε καποιες χ,ψ εμπειριες λογικο ειναι...

τελευταια ακουσα κι εγω απο κατι κοπελες...θελω να τα κανουμε ΟΛΑ και φοβηθηκα! :lol: φαντασου λεω τι εχει κανει..

δεν ξερω γιατι με νοιαζει..απλα με τρελαινει!!ας πουμε ειναι το ευαισθητο μου σημειο..χθες καναμε πλακες ο ενας στον αλλον&κατι ειπε..περιττο να σου πω οτι παραλιγο να μου ραγισει την καρδια!!ας πουμε οτι ειμαι,δυστυχως ή ευτυχως,λιγο συναισθηματικος τυπος:O!!!

Ε ενταξει ολοι μας το εχουμε αυτο..αλλοι λιγο αλλοι πολυ..απλα κι εσυ για το καλο σου..μην προκαλεις την τυχη σου..γιατι η καρδια με logo δεν κολαει!

Never Give Up:!:

Join friend!

Κι εγω αυτο το συνηθειο εχω..... (κακο για καποιους...)!!!!! Θελω να ξερω εστω και μεσα στις ακρες το παρελθον της κοπελας μου..... Το γιατι δε το ξερω..... Αλλα δε πιεζω για να μαθω, αμα δω οτι δε με περνει... Το αφηνω τελειως.... Και μετα μου ανοιγεται αυτη, μονη της λιγο... Κι ετσι ανοιγομαι κι εγω.... Νομιζω οτι το να σου ανοιχτει σημαινει οτι σε εμπιστευεται, οτι σε νιωθει πιο κοντα της..... Τωρα δε ξερω αν ισχυουν αυτα που εγραψα.......
Hello !

Eίναι ανάλογα τον άνθρωπο υποθέτω. Εγώ καταλαβαίνω απόλυτα τον leo. Και γω έτσι είμαι.

Νομιζω πως ειναι πιο πολυ θεμα κουτσομπολιου και χαμηλης αυτοεκτιμησης (no offence) το να θελει τοσο πολυ να μαθει ολο το παρελθον της κοπελας του οταν εκεινη ΔΕΝ θελει να μιλησει γι' αυτο!!

Οταν καποιος ειναι ξηγημενος μαζι σου και νιωθει την αναγκη να πει κατι το λεει οταν δεν το νιωθει απλα δεν το κανει.

Τι θα πει αλλωστε εχει παραπανω εμπειριες στη ζωη της και εχει κανει το ενα και το αλλο, ειχε αλλους 500 πριν απο εμενα και τα σχετικα. Δεν πρεπει να μας νοιαζει τι γινοταν πριν αλλα τι γινεται τωρα που ειμαστε μαζι!! Αλλωστε οταν αποφασιζεις να εισαι με καποιον ανθρωπο τον διαλεγεις γι' αυτο ακριβως που γνωρισες και οχι για το αν εχει "παρελθον" ή οχι!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ε ενταξει ολοι μας το εχουμε αυτο..αλλοι λιγο αλλοι πολυ..απλα κι εσυ για το καλο σου..μην προκαλεις την τυχη σου..γιατι η καρδια με logo δεν κολαει!

μα δεν την προκαλω..καταλαθος το εκανε δεν το καταλαβε!τωρα το ξερει πια..το ξερω οτι δεν κολλαει&ευτυχως δεν εσπασε!!!

Eίναι ανάλογα τον άνθρωπο υποθέτω. Εγώ καταλαβαίνω απόλυτα τον leo. Και γω έτσι είμαι.

οποτε δεν ειμαι ο μονος:D!!!

Κι εγω αυτο το συνηθειο εχω..... (κακο για καποιους...)!!!!! Θελω να ξερω εστω και μεσα στις ακρες το παρελθον της κοπελας μου..... Το γιατι δε το ξερω..... Αλλα δε πιεζω για να μαθω, αμα δω οτι δε με περνει... Το αφηνω τελειως.... Και μετα μου ανοιγεται αυτη, μονη της λιγο... Κι ετσι ανοιγομαι κι εγω.... Νομιζω οτι το να σου ανοιχτει σημαινει οτι σε εμπιστευεται, οτι σε νιωθει πιο κοντα της..... Τωρα δε ξερω αν ισχυουν αυτα που εγραψα.......

ουτε εγω πιεζω να μαθω..απλα μερικες φορες ρωταω γιατι αμα ξερω με βοηθαει να μην το σκεφτομαι!!!

Νομιζω πως ειναι πιο πολυ θεμα κουτσομπολιου και χαμηλης αυτοεκτιμησης (no offence) το να θελει τοσο πολυ να μαθει ολο το παρελθον της κοπελας του οταν εκεινη ΔΕΝ θελει να μιλησει γι' αυτο!!

Οταν καποιος ειναι ξηγημενος μαζι σου και νιωθει την αναγκη να πει κατι το λεει οταν δεν το νιωθει απλα δεν το κανει.

Τι θα πει αλλωστε εχει παραπανω εμπειριες στη ζωη της και εχει κανει το ενα και το αλλο, ειχε αλλους 500 πριν απο εμενα και τα σχετικα. Δεν πρεπει να μας νοιαζει τι γινοταν πριν αλλα τι γινεται τωρα που ειμαστε μαζι!! Αλλωστε οταν αποφασιζεις να εισαι με καποιον ανθρωπο τον διαλεγεις γι' αυτο ακριβως που γνωρισες και οχι για το αν εχει "παρελθον" ή οχι!! :)

μα δεν ειπα οτι δεν θελει να μιλησει..αντιθετως μου εχει πει να την ρωταω οτι θελω ακομα&γι'αυτο το θεμα..οσο για το αλλο που λες εχεις απολυτο δικιο!!&αυτο προσπαθω να σκεφτομαι..απλα ειναι μια πρωτογνωρη εμπειρια για μενα αυτο που μου ετυχε&δεν ξερω αλλα δεν το προκαλω..ερχεται απο μονο του!!ελπιζω να μην κρατησει...

Σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή βρεθήκαμε σε αυτό το πρόβλημα.Αλλά δεν πιστεύω ότι έχει νόημα το παρελθόν,γιατι πολύ απλά ότι έχει γίνει έγινε και δεν αλλάζει.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Χαχαχαχαχα! Εχω προσωπικη εμπειρια απο μια σχεση 3 χρονων που κραταει ακομα..Ο ανθρωπος μου συνεχεια απο την αρχη της σχεσης με ρωταγε για το παρελθον οπως εκανα κ εγω, κ επειδη αυτος ειχε ζησει πολυ περισσοτερες καταστασεις με πειραζε πολυ ασχημα αυτο σε σημειο που να τσακωνομουν συνεχεια μαζι του..Βεβαια κ αυτον τον πειραζε το παρελθον μου παρα πολυ κ συνεχεια με ρωταγε κ συνεχεια τσακωνομασταν..Στο τελος προσπαθησα να του περασω οτι δεν εχει σημασια το παρελθον γιατι αν ειχε σημασια δεν θα υπηρχε εκεινος στην ζωη μου..Αυτο συμβαινει σε ολους, απλα ΣΤΑΜΑΤΑ να σκεφτεσαι το παρελθον της κ απλα αποδεξου το, γιατι πολυ απλα θα καταντησει βαρετο κ θα της σπασεις τα νευρα..Το παρελθον καλως η κακως παντα θα υπαρχει αλλα για να ειναι μαζι σου σημαινει οτι πολυ απλα αυτο ειναι που θελει τωρα...!!!!

Εγώ έχω πάντα την κακή συνέχεια, να μιλάω από μόνος μου για τις πρώην, ή για τις "δοκάρι και άουτ"...Πολύ κακή συνήθεια...

κoιτα..πιστεύω,μαγκιά του του άλλου ο,τι και να έκανε στο πρελθόν..δε με αφορά,όπως ούτε και αυτόν τον αφορά το δικό μου παρελθόν,επι του θέματος των σχέσεων..δεν εχω ρωτήσει ποτέ,για το παρελθόν,δε με νοιάζει να μάθω,αλλά απαιτώ το αντίστοιχο κ απο τον άλλον..

δεν έχω κόμπλεξ τέτοια..για να είναι χθες,σημαίνει οτι δεν άντεξε να παραμείνει σήμερα,έτσι και εγώ επιλέγω να ζω,την κάθε στιγμή σαν να ειναι η τελευταία ανάσα ζωής που θα πάρω ;)

για να είμαι σήμερα,σημαίνει οτι είχα κάτι παραπάνω ή κάτι διαφορετικό απλά απο το "χθες" ;)

απαιχθάνομαι τη λογική (γενικά μιλάω) συμφωνα με την οποια,ενας αντρας με πολλές πρώην ειναι γ... της γειτονιάς σας,και μια γυναίκα με πολλούς πρώην ειναι π.... (συγγνώμη που το λέω,κάπως χύμα,αλλά έτσι είναι)...δε την καταλαβαίνω αυτη τη λογική..

κάθε κομμάτι του χθες μου,με κάνει αυτό που ειμαι..με κάνει την Βιργινία που είμαι,κάθε μου λάθος ή κάθε μου σωστό,ή κάθε εμπειρία στην προκειμένη περίπτωση,με κάνει αυτό που είμαι,και την αγαπώ..δεν ξορκίζω κάθε στιγμούλα του χθες ;)