Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Συμφωνω απολυτα με Baator...Κι εγω νιωθω γρια οταν σκεφτομαι ετσι αλλα δυστυχως τα πραγματα εχουν ξεφυγει παρα πολυ...Ειμαι πολυ χαρουμενη που εζησα την παιδικη και εφηβικη μου ηλικια(μεχρι ενος σημειου τουλαχιστον) ανεμελα, χωρις μεηκ απ και τακουνια, χωρις σεξ και ανησυχιες που ακολουθουν, χωρις σοβαρα ερωτικα μπερδεματα και αγχη. Πραγματικα τα κοριτσια ειδικα εχουν χασει την μπαλα. Η ομορφια της ηλικιας τους δεν ειναι οι 10 τονοι μολυβι στα ματια ουτε το εξω πεταγμενο βυζι. Γνωμη μου.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κακο ειμαι οτι τα κοριτσακια ξεπεταγονται πιο γρηγορα και μετα το παιζουν εμπειρες ενω ειναι μολις 16- 17 !!!! Σε αντιθεση με τα αγορακια που μεχρι τοτε παιζουν X-box PS και καμια φορα..........!!!! Αντε μετα να πεις οτι τα εκτρωπα (κατ'εμε ) που βλεπεις στον δρομο (55αρις με 20αρα) τα αποδεχεσαι με την μια ενω εισαι προοδευτικος ανθρωπος(ή τουλαχιστον θεωρεις οτι εισαι)!!!!!!!!!!! Εχουμε παρει την κατω βολτα και οντως οι περισσοτερες κοιτανε τα $$$$!!!!

το οτι τα 20χρονα κυκλοφορούν με 50ρηδες δεν εχει να κανει με τα ιδια τα κοριτσια...

αλλά κ με τα αγορια που ειναι οτι νανε κ αναγκαστικα τα κοριτσακια ψαχνουν

ωριμους αντρες...δεν εχει να κανει με τα λεφτά αλλα με το μυαλό...τα 20χρονα κοριτσια

εχουν μυαλο 25αρας ενω τα 20χρονα αγορια μυαλο 15χρονου...δεν φταίνε μονο τα κοριτσακια

που ψαχνουν ωριμους(στο μυαλο) αλλα φταίμε κ εμεις που αργούμε να ωριμάσουμε

σιγουρα καποιες αντι για το ονομα σου θα ρωτησουν για το Ε9 αλλα πιστευω ειναι

λιγες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Και είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι είμαι γριά που με ενοχλεί να βλέπω το 14χρονο να πίνει σαν νεροφίδα και να ντύνεται με γόβα στιλέτο, μίνι φούστα και το μισό αν όχι όλο το βυζί έξω...Και εγώ έζησα την παιδική και την εφηβική μου ηλικία (ως ένα βαθμό) ανέμελα....

Όσο για τις 20χρονες με τους 50άρηδες δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει γιατί θεωρώ ότι οι πολύ μεγάλες διαφορές στην ηλικία στην σημερινή εποχή σημαίνουν διαφορετικό τρόπο ζωής και διαφορετικές εμπειρίες...δλδ άλλα έχει ζήσει ο 50χρονος και άλλα η 20χρονη και άλλα ζητάει ο 50χρονος και άλλα ζητάει η 20χρονη...άποψή μου το τελευταίο...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Απο μια συζητηση που ειχα με εναν φιλο κατεληξα οτι αντρες δεν δινουν κ πολυ σημασια στις γυναικες,ειδικα οι ηλικιες απο 18-30 ειναι στην κοσμαρα τους! Ε πως μετα οι 20αρες να μην ψαχνουν μεγαλυτερους! Βεβαια δικαιολογημενα,αφου πλεον πιστευω οτι δυσκολα να βρεις καποιον/α που να σου τραβαει το ενδιαφερον ,οποτε κ ο αλλος σου λεει δεν θα ναι η Κουλα θα ναι Σουλα(μοιάζουν αλλωστε:p)..,

Τα μικρα κοριτσακια ειναι σκετη απογοητευση αλλα αυτο πραγματικα που με απογοητευει ειναι οτι ολες ειναι ιδιο στυλακι!

Απο μια συζητηση που ειχα με εναν φιλο κατεληξα οτι αντρες δεν δινουν κ πολυ σημασια στις γυναικες,ειδικα οι ηλικιες απο 18-30 ειναι στην κοσμαρα τους! Ε πως μετα οι 20αρες να μην ψαχνουν μεγαλυτερους! Βεβαια δικαιολογημενα,αφου πλεον πιστευω οτι δυσκολα να βρεις καποιον/α που να σου τραβαει το ενδιαφερον ,οποτε κ ο αλλος σου λεει δεν θα ναι η Κουλα θα ναι Σουλα(μοιάζουν αλλωστε:p)..,

Τα μικρα κοριτσακια ειναι σκετη απογοητευση αλλα αυτο πραγματικα που με απογοητευει ειναι οτι ολες ειναι ιδιο στυλακι!

διαφωνω οτι δεν δινουμε σημασια στις γυναικες....οτιδηποτε κανουμε εχει να κανει

με εσας...απο τον τροπο που σκευτομαστε κ μιλαμε μεχρι κ το αμαξι που θα παρουμε...

κ πιστευω πως δεν ειναι καθολου δυσκολο να βρεις καποιον που θα σου τραβηξει

το ενδιαφερον αρκει να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα κ να κοιταμε εκει που πρεπει

κ οχι εκει που θελουμε.... ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Πάντως γνώρισα και ένα καλό κοριτσάκι...17 χρονών, της κάνω μάθημα μαζί με τη μητέρα της. Μετά τις 11, η πόρτα είναι κλειστή το βράδυ...Μπράβο στη μαμά...

οχι δεν ειμαστε στην κοσμαρα μας απλα ολες περιμενουν τον πριγκηπα να κατεβει και ειναι και αναποφασιστες,καταντησαμε να ειμαστε σαν τα ρουχα εμεις οι αντρες για ορισμενες,αυτος ειναι in για το καλοκαιρι σε κολακευει η συντροφια του,κανει τις αλλες να ζηλευουν κλπ και αμα σε βαρεθουν αντιο και δεν πειραζει θα βρω καποιο που να φυσα και το χρημα:mad:

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Πάντως γνώρισα και ένα καλό κοριτσάκι...17 χρονών, της κάνω μάθημα μαζί με τη μητέρα της. Μετά τις 11, η πόρτα είναι κλειστή το βράδυ...Μπράβο στη μαμά...

ε ουτε αυτο ειναι σωστο ομως κ σιγουρα δεν την κανει καλο κοριτσι........

μπορει αυριο μεθαυριο απο αντιδραση αυτο το κοριτσακι να κανει τα χειροτερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

διαφωνω οτι δεν δινουμε σημασια στις γυναικες....οτιδηποτε κανουμε εχει να κανει

με εσας...απο τον τροπο που σκευτομαστε κ μιλαμε μεχρι κ το αμαξι που θα παρουμε...

κ πιστευω πως δεν ειναι καθολου δυσκολο να βρεις καποιον που θα σου τραβηξει

το ενδιαφερον αρκει να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα κ να κοιταμε εκει που πρεπει

κ οχι εκει που θελουμε.... ;)

Συμφωνώ και σε αυτό...Επειδή συναναστρέφομαι αρκετά άτομα την ημέρα από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και από τα 2 φύλα το κοινό πρόβλημα που έχουν είναι ότι δεν βρίσκουν κάποιον/α..Ο κοινός παρονομαστής είναι ότι δεν κοιτάνε εκεί που πρέπει αλλά εκεί που θα θέλανε...

Είδος μαμάς προς εξαφάνιση...:rolleyes:

οχι δεν ειμαστε στην κοσμαρα μας απλα ολες περιμενουν τον πριγκηπα να κατεβει και ειναι και αναποφασιστες,καταντησαμε να ειμαστε σαν τα ρουχα εμεις οι αντρες για ορισμενες,αυτος ειναι in για το καλοκαιρι σε κολακευει η συντροφια του,κανει τις αλλες να ζηλευουν κλπ και αμα σε βαρεθουν αντιο και δεν πειραζει θα βρω καποιο που να φυσα και το χρημα:mad:

+1...Το ακούω από αρκετές κοπέλες ακόμα και της ηλικίας μου ότι αυτός δεν έχει πολλά χρήματα, δεν ντύνεται "κάπως" ή ντύνεται "κάπως"....

Σημεία των καιρών ίσως πει κάποιος αλλά έχει αρχίσει να παραγίνεται το κακό..

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

13-14 ειναι το παιδι.

Ε και;;

Καλο ειναι να μαθει απο τωρα οτι ερωτικη εξομολογηση, γραμματα, lacta και λοιπα μελα δεν δουλευουν.;)

Nexus 4 & iPad mini

μην ψάχνετε να αγαπήσετε κάτι τέλειο....αγαπήστε κατι ημιτελές κ τελειοποιείστε το με την αγαπη σας... ταδε εφη παραφρον :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

μην ψάχνετε να αγαπήσετε κάτι τέλειο....αγαπήστε κατι ημιτελές κ τελειοποιείστε το με την αγαπη σας... ταδε εφη παραφρον :cool:

Τάδε έφη nervous! :D

11??????? Εγώ ακόμα 13 είμαι και μένω μέχρι τις 12-30... Πάντως δεν είναι και σωστό αυτό που κάνει.

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ρε παιδια εσεις που ειστε 14-15 χρονων και ζητατε να μενετε εξω το βραδυ μεχρι αργα και αλλα τετοια..... Εχετε παρατηρησει ποτε τι γινεται γυρω σας το βραδυ??? Μην ακουω και τρελα πραγματα..... Ολοι περασαμε απο αυτη την ηλικια αλλα δεν ειμασταν με το μπουκαλι αγκαλια απο τα 14 μας κι ουτε γεμιζαμε τα club οπως σημερα!!!

Οντως πολλα κοριτσια σημερα εχουν ξεφυγει.... Εχουν καταλαβει τι εχουν μεσα στα ποδαρακια τους και κανουν παιχνιδι με ανθρωπους με λεφτα και αλλα ..... Και τα αγορακια ομως δεν ειναι καλυτερα, τους μισους 20αρηδες να ρωτησεις τι πιστευουν για τη κοινωνια μας και το πολιτικο μας συστημα δε ξερουν τιποτα..... αντιθετως ξερουν ποσο εχει το μπουκαλι σε ολα τα μαγαζια της νυχτας.... (το ιδιο ισχυει και για τα κοριτσια......)..... Αλλα δε καταλαβα ποτε μου τι ψαχνουν οι 20αρες σε ενα 50αρη και λενε οτι θελουν ωριμοτητα.....

Hello !

Στις μέρες μας πραγματικά η κατάσταση έχει ξεφύγει.Βλέπεις ζευγάρια,που έχουμ μεταξύ τους διαφορά ηλικίας από 10-20 χρόνια και αναρωτιέσαι γιατί είναι μαζί...Απλό,όλες οι πιτσιρίκες ψάχνουν ένα ευκατάστατο μεγαλύτερο από αυτές,ο οποίος θα τις προσφέρει τα πάντα.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

τα 20χρονα κοριτσια

εχουν μυαλο 25αρας ενω τα 20χρονα αγορια μυαλο 15χρονου...δεν φταίνε μονο τα κοριτσακια

που ψαχνουν ωριμους(στο μυαλο) αλλα φταίμε κ εμεις που αργούμε να ωριμάσουμε

Η ηλικια δεν συνδεεται με την ωριμοτητα, ουτε με το φυλο...Δεν μπορω να ακουω τετοιες γενικευσεις...Δεν μπορω να πω οτι οι συνομιληκες μου(22) ειναι μεσα στην ωριμοτητα και οτι τα αντιστοιχης ηλικιας αγορακια ειναι ...αγορακια. Παλιοτερα ισχυε ως ενα βαθμο αυτο, τωρα τα πραγματα τεινουν να φτασουν στο ακριβως αντιθετο ακρο...Θεωρω οτι 22χρονοι αντρες εχουν πιο πολυ μυαλο για προβληματισμο, σκεψη, πολιτικη, σπουδες, περιβαλλον κ.λ.π. απ'οτι οι γυναικες, οι οποιες σε μεγαλο ποσοστο ΔΥΣΤΥΧΩΣ αναλωνονται σε φρου φρου κι αρωματα...ξεκινοντας απο τα 14-15 κι οσο παει...

Αλλα δε καταλαβα ποτε μου τι ψαχνουν οι 20αρες σε ενα 50αρη και λενε οτι θελουν ωριμοτητα.....

Απαντησε ο Nagata για μενα:

Απλό,όλες οι πιτσιρίκες ψάχνουν ένα ευκατάστατο μεγαλύτερο από αυτές,ο οποίος θα τις προσφέρει τα πάντα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ηλικια δεν συνδεεται με την ωριμοτητα, ουτε με το φυλο...Δεν μπορω να ακουω τετοιες γενικευσεις...Δεν μπορω να πω οτι οι συνομιληκες μου(22) ειναι μεσα στην ωριμοτητα και οτι τα αντιστοιχης ηλικιας αγορακια ειναι ...αγορακια. Παλιοτερα ισχυε ως ενα βαθμο αυτο, τωρα τα πραγματα τεινουν να φτασουν στο ακριβως αντιθετο ακρο...Θεωρω οτι 22χρονοι αντρες εχουν πιο πολυ μυαλο για προβληματισμο, σκεψη, πολιτικη, σπουδες, περιβαλλον κ.λ.π. απ'οτι οι γυναικες, οι οποιες σε μεγαλο ποσοστο ΔΥΣΤΥΧΩΣ αναλωνονται σε φρου φρου κι αρωματα...ξεκινοντας απο τα 14-15 κι οσο παει...

ε τότε μάλλον εγώ έχω πέσει στις εξαιρέσεις... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Η' ισως εγω στις αντιστοιχες απο την αλλη πλευρα. Απλα καλο ειναι να μην γενικευουμε. Μακαρι να βλεπα παντως γενικα ανθρωπους, ειτε αντρες ειτε γυναικες, ειτε 15 ειτε 35, να ασχολουνται περισσοτερο με το ειναι παρα με το φαινεσθε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλα δε καταλαβα ποτε μου τι ψαχνουν οι 20αρες σε ενα 50αρη και λενε οτι θελουν ωριμοτητα.....

Tην ωριμότητα της Μπε-Εμ-Βε, την ωριμότητα του να σε πηγαίνει ο άλλος στα ακριβά εστιατόρια κτλ. Τι να σου κάνει ο φτωχομπινές συνομήλικος σου;

Respect σε όσες το παραδέχονται και δεν εφευρίσκουν δικαιολογίες περί "ωριμότητας" και λοιπά άλλα σαχλά.

Παιδιά λέτε να το προσπαθήσω ή να συνεχίσω τη ζωή μου;:cry::)

να προσπαθησεις συνεχίζοντας την ζωη σου....;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ή να συνεχίσω τη ζωή μου;:cry::)

Yπάρχει περίπτωση να μη τη συνεχίσεις; :worry:

Προτείνω αντί να ασχολείσαι με γκομενιλίκια να ασχοληθείς (είτε μέσω διαβάσματος, είτε μέσω ... τέχνης) με το να βρεις μελλοντικά κάποιο επάγγελμα που θα σου αποφέρει πολλά χρήματα. Έτσι, δε θα χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, ούτε να κυνηγάς τις γυναίκες. Θα σε κυνηγάνε αυτές.

Yπάρχει περίπτωση να μη τη συνεχίσεις; :worry:

Προτείνω αντί να ασχολείσαι με γκομενιλίκια να ασχοληθείς (είτε μέσω διαβάσματος, είτε μέσω ... τέχνης) με το να βρεις μελλοντικά κάποιο επάγγελμα που θα σου αποφέρει πολλά χρήματα. Έτσι, δε θα χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, ούτε να κυνηγάς τις γυναίκες. Θα σε κυνηγάνε αυτές.

σοφη απαντηση....διαβαζε για να βγαλεις λεφτα για να σε κυνηγανε οι γκομενες....:wacko:

λες κ ολλοι μας σε εκεινη την ηλικια σκευτομασταν με αυτο τον τροπο...

μην σώσω να βρω καμια αν ειναι να ερθει διπλα μου για την μερσεντες μου κ τα λεφτα μου...

@johnthegreek φιλε μου κανε οτι εκανες μεχρι τωρα σινεχισε τα γκομενιλικια

χωρις να παρατησεις το διαβασμα κ βγαλε οσα περισσοτερα γουστα μπορεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Καλά μην νομίζετε ότι το χρήμα κάνει τον άνθρωπο. Αντιθέτος θα έλεγα. Γιάννη συνέχισε εσύ και αν δεν γίνει και πάλι τίποτα βρες καμιά άλλη. Αν την θες πραγματικά όμως, θα παραμείνεις και θα συνεχίσεις να την θέλεις
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~