Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

διαφωνω.

πολυ "ανωριμο" για εναν 14χρονο-οσο οξυμωρο και αν ακουγεται αυτο-

τι θες να την περασεις για καμια ευκολη που παιρνει τηλεφωνο οποιον της το πασαρει πισω απο την αποδειξη??

απαππαπαπα.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

διαφωνω.

πολυ "ανωριμο" για εναν 14χρονο-οσο οξυμωρο και αν ακουγεται αυτο-

τι θες να την περασεις για καμια ευκολη που παιρνει τηλεφωνο οποιον της το πασαρει πισω απο την αποδειξη??

απαππαπαπα.

πολυ σωστα,δε προκειται να παρει τηλ εναν αγνωστο,προτιμοτερο ειναι να τη βρεις καπου να της μιλησεις τι διαολο,σχολειο παει καπου θα τη πετυχεις,κανε κοπανα δεν ειναι κακο

πολυ σωστα,δε προκειται να παρει τηλ εναν αγνωστο,προτιμοτερο ειναι να τη βρεις καπου να της μιλησεις τι διαολο,σχολειο παει καπου θα τη πετυχεις,κανε κοπανα δεν ειναι κακο

Καλά,κάτσε πρώτα να βρώ το σχολείο που πάει και μετά θα δω τι θα κάνω.Θα σας κρατάω ενήμερους.:)

Καλά,κάτσε πρώτα να βρώ το σχολείο που πάει και μετά θα δω τι θα κάνω.Θα σας κρατάω ενήμερους.:)

αραξε καπου και κανε παρακολουθηση να δεις που παει,ετσι θα δεις το προγραμμα της και μετα θα βρεις τη καταλληλη στιγμη να της μιλησεις.

εεεε τωραααααα ποια θες πιο πολυ;δε μπορεις να εχεις και τις δυο δεν εισαι σε χαρεμι διαλεξε ποια θες πραγματικα.

E αν δεν πετύχει η άλλη , να προσπαθήσω με την άλλη!! hehe :p :p :lol:

Πιστεύω ότι κάτι χοντρό θα της έκανες για να μείνετε μόνο φίλοι και έτσι πιστεύω ότι θα μείνει.Προσπάθησε και εσύ πιο πολύ.Άν ξέρεις το σπίτι της πήγαινε και κάνε της καντάδα!.

Τι λες βρε '??? Να γίνω και ρεζίλι!! :p Πάντως ναι ήταν κάπως μεγάλη μ@***** που έκανα εκείνο τον καιρό.

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Τι λες βρε '??? Να γίνω και ρεζίλι!! :p Πάντως ναι ήταν κάπως μεγάλη μ@***** που έκανα εκείνο τον καιρό.

Μην κάνεις καντάδα.Πάντως do something!:)

E αν δεν πετύχει η άλλη , να προσπαθήσω με την άλλη!! hehe :p :p :lol:

εγω σου ειπα να παραδεχτεις οτι εκανες μεγαλη μαμακια τη μεγαλυτερη στη ζωη σου που δεν της ζητησες να κανετε σχεση.να της το πεις και να της πεις οτι μετανιωνεις και θες να εισαι μαζι της.

Μην κάνεις καντάδα.Πάντως do something!:)

αντε πηγαινε να τη δεις τη κοπελια και πες τη κανε μου το ωραιοτερο δωρο σημερα,αν σου πει ΤΙ πες της θελω να σε γνωρισω αυτο θα ηταν το ωραιοτερο δωρο για τη γιορτη μου.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ johnthegreek

αντε πηγαινε να τη δεις τη κοπελια και πες τη κανε μου το ωραιοτερο δωρο σημερα,αν σου πει ΤΙ πες της θελω να σε γνωρισω αυτο θα ηταν το ωραιοτερο δωρο για τη γιορτη μου.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ johnthegreek

Ευχαριστώ πολύ.:)

Πήγα σήμερα για εφημερίδα και βρήκα την ευκαίρια να περάσω από το μαγαζί αλλά δεν μπήκα μέσα.Έριξα μια ματιά αλλά δεν ήταν μέσα.:(Το πάσχα που θα έχουμε διακοπές μου φαίνεται θα την ξαναδώ αλλά και πάλι θα κολλήσω και δεν θα της πώ τίποτα.:(

Γιατι δεν πας να φας με παρεακι εκει και να της κανεις μια προσκληση να καθησει στο τραπεζι σας για λιγο? Ως παλιοι γνωστοι...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

Γιατι δεν πας να φας με παρεακι εκει και να της κανεις μια προσκληση να καθησει στο τραπεζι σας για λιγο? Ως παλιοι γνωστοι...

Δεν υπάρχει περίπτωση να της πω να καθήσει στο τραπέζι μας.Άσε που θα πρέπει να στήσω καραούλι έξω από το μαγαζί της για να την πετύχω.:love:Τι άλλο;:worry:

ρε παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα τα είχα μ'ένα παιδί γύρω στον 1,5 χρόνο και τον σχόλασα επειδή τον βαρέθηκα και επειδή ένιωθα πίεση (όπως κάθε τοξότης σε μια σχέση φυσικά :p) αλλά με πιάνει μια μανία να μάθω με ποια παίζει τι, και αν μάθω γίνομαι τούρκος και θέλω όσες έχουν πάρε δώσε μαζί του να τις βάλω κάτω και να τις αρχίζω στις φάπες. Έχει τύχει αυτός να το μάθει ότι ζηλεύω και να θέλει να τα ξαναβρούμε, αλλά εγώ δεν ήθελα και ξέκοψα πάλι μαζί του. Τώρα πάλι μ'έχει πιάσει η περιέργεια αν και υποψιάζομαι με ποια σαλιαρίζει...:p Είναι σοβαρό;:rolleyes:

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

@Sugz

Δεν καταλαβαίνω.Εφόσον το έχεις σχολάσει επειδή βαρέθηκες γιατί θέλεις να μαθαίνεις με ποιά τα έχει.Μήπως θες να είναι χωρίς σχέση μετά το χωρισμό σας,ενώ εσύ θες να έχεις σχέση;:worry:

@Sugz

Δεν καταλαβαίνω.Εφόσον το έχεις σχολάσει επειδή βαρέθηκες γιατί θέλεις να μαθαίνεις με ποιά τα έχει.Μήπως θες να είναι χωρίς σχέση μετά το χωρισμό σας,ενώ εσύ θες να έχεις σχέση;:worry:

δεν ξέρω...με πιάνει ο εγωισμός μου και δεν ξέρω γιατί!

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάρε ένα τηγάνι και χτύπα το στο κεφάλι σου.:lol:Δεν ξέρω τι άλλο να σου πώ.:worry:

να το κοιταξεις η πρωην μου εκατσε και εμπλεξε ολοκληρες φανταστικες ιστοριες για μενα στο γενικο κυκλο φιλεναδων της και οταν το εμαθα εγινε το σωσε ,μην κανεις τα ιδια ενα πραγμα που δεν γουσταρουμε ειναι να γινομαστε μυθοι (εφτασε να πει οτι εβγαινα παραλληλα με αλλες) οποτε ειναι κριμα υπαρχουν και αλλα παιδια ελευθερα μην πυροβολατε τον πρωην:lol:

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

ρε παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα τα είχα μ'ένα παιδί γύρω στον 1,5 χρόνο και τον σχόλασα επειδή τον βαρέθηκα και επειδή ένιωθα πίεση (όπως κάθε τοξότης σε μια σχέση φυσικά :p) αλλά με πιάνει μια μανία να μάθω με ποια παίζει τι, και αν μάθω γίνομαι τούρκος και θέλω όσες έχουν πάρε δώσε μαζί του να τις βάλω κάτω και να τις αρχίζω στις φάπες. Έχει τύχει αυτός να το μάθει ότι ζηλεύω και να θέλει να τα ξαναβρούμε, αλλά εγώ δεν ήθελα και ξέκοψα πάλι μαζί του. Τώρα πάλι μ'έχει πιάσει η περιέργεια αν και υποψιάζομαι με ποια σαλιαρίζει...:p Είναι σοβαρό;:rolleyes:

Ηouston,we have a problem.. :worry:

το λες και μονη σου,τι δε ξερεις;εγωιστρια εισαι,πανευκολο ειναι το προβλημα σου.κανε στην ακρη τον εγωισμο σου και δειξε ανωτεροτητα ειναι παρα μα παρα πολυ απλο.

Πες του να μπει σε μοναστήρι για να σαι σίγουρη...:p

Καταρχάς εσυ είσαι ελευθερη κ εχεις το μυαλο σου στον αλλον...?

Όπως είπε και ο αγαπημένος Κωστής, Houston we have a problem :p

Από τη στιγμή που τον χώρισες εσύ όπως λες, δεν θα έπρεπε κανονικά να νοιάζεσαι για το τι κάνει, με ποια είναι κλπ. Για να θες να μαθαίνεις νέα του, σημαίνει πως νοιάζεσαι ακόμα και ότι σε τσούζει που τον έχει κάποια άλλη (και ίσως να την πιέζει κι εκείνη όπως πίεζε εσένα :p)

Μήπως θα έπρεπε να τα ξαναφτιάξετε;

Destiny found.

Εγω την γυναικα αινιγμα(με την κακη εννοια μαλλον) την λεω γυναικα οτιναναι. Τα θελει κι εσας ο απαυτος σας παντως.

Μπα, δε μπορω να πω οτι το λεω με την κακη εννοια. Η γυναικα αινιγμα ειναι απλα η γυναικα αινιγμα. Απλα ελπιζεις πως καποια στιγμη θα εφευρεις τον αποκωδικοποιητη της.

Η γυναικα-οτι να 'ναι αποτελει αλλη ειδικη κατηγορια

μες στην αισιοδοξία ένα πράγμα όμως!:p

Ισως η πολλη αισιοδοξια απο ενα τοσο πρωϊμο σταδιο να μην κανει τοσο καλο! :confused:

Όπως είπε και ο αγαπημένος Κωστής, Houston we have a problem :p

Από τη στιγμή που τον χώρισες εσύ όπως λες, δεν θα έπρεπε κανονικά να νοιάζεσαι για το τι κάνει, με ποια είναι κλπ. Για να θες να μαθαίνεις νέα του, σημαίνει πως νοιάζεσαι ακόμα και ότι σε τσούζει που τον έχει κάποια άλλη (και ίσως να την πιέζει κι εκείνη όπως πίεζε εσένα )

Μήπως θα έπρεπε να τα ξαναφτιάξετε;

Η ειναι πολυ εγωιστρια. :O

ο πρώτος μου έρωτας ήταν ο συμμαθητής μου στο Δημοτικό ο Γιωργάκης. Ο έρωτας μας πέρασε από τα ακόλουθα στάδια:

α. στο νηπιαγωγείο γνωριστήκαμε και είχαμε μία φιλική σχέση.

β. στην πρώτη καθόταν στο πίσω θρανείο και είτε θα χτυπιόμασταν είτε θα παίζαμε μαζί στις εκδρομές.

γ. στην δευτέρα και την τρίτη είχαμε γίνει φιλαράκια.

δ. στην τετάρτη μου φούντωσε ο αίσθημα.

ε. στην πέμπτη χόρευα μόνο μαζί του αλλά μάλλον ήταν μονόπλευρο το αίσθημα άσε που με είχαν καταλάβει όλοι

στ. στην έκτη του έκανα ερωτική εξομόλογηση (του είπα ότι τον αγαπάω) ... αυτός δεν ανταποκρίθηκε και έγινα ρόμπα ... κανονίσαμε να πάμε μαζί στο τελευταίο πάρτυ της χρονίας αλλά εγώ αρρώστησα

Το ζουμί είναι ότι πήγαμε σε διαφορετικά΄γυμνάσια και λύκεια και όποτε συναντιόμαστε σήμερα σε πάρτυ παλιών συμμαθητών μιλάμε άνετα αλλά εγώ ψιλοντρέπομαι!!!!!

Ε, οχι! Τωρα ζηλευω!

Καμια δε συγκρινεται με τη δικη μου! http://www.laymark.com/i/m/m153.gif

Τρελος παιδικος ερωτας... ημασταν αυτοκολλητοι!

Μετα το νηπιαγωγειο ομως χαθηκαμε γιατι μετακομισα.

Δεκα χρονια μετα, στο φροντιστηριο που πηγαινα στο κεντρο γνωριζω μια φιλη φιλων. Ε, οχι λεω... δε μπορει! Ντουβρουτζας!

Εκεινη δε με αναγνωρισε αλλα εγω εκοβα το κεφαλι μου... σ'ολη μου τη ζωη μια Αρτεμις γνωρισα... περιπτωση να υπαρχει δευτερη και με τετοια ομοιοτητα αποκλειεται!

Ε, τη δευτερη φορα που την ειδα, το σιγουρεψα!

Το θαρρος δεν το ειχα (δεν την ηξερα και καλα) να τη ρωτησω "Ξερεις, μηπως πηγαινες στο ταδε πριν 10 χρονια;". αλλα το σκηνικο ειναι απιστευτο...

Μετα απο καιρο, τυχαινει και βρισκονται με φιλο μου που μιλανε κατιτις παραπανω στο λεωφορειο... που τυχαινει και περναει εξω απο το νηπιαγωγειο.

Και τυχαινει με καποιο μυστηριο τροπο να αναφερουν το νηπιαγωγειο!

Και πες μου τωρα ποσοι Χρηστοι θα μπορουσαν ποτε να πηγαιναν εκει και να φορουσαν τσιροτο στο ματι!

Το κακο της υποθεσης ειναι οτι πλεον ημασταν η νυχτα με τη μερα σαν χαρακτηρες οποτε νομιζω θα ηταν ανωφελο. http://www.laymark.com/i/m/m103.gif

Ε λοιπον, παω στοιχημα οτι κι αυτος ψιλοντρεπεται το ιδιο με 'σενα, αν οχι περισσοτερο.

Ντουβρουτζας σου λεω, ντουβρουτζας!