billakosss Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Ποιός σοβαρεύει μετά τα 30..? Οι άντρες! Άσε ξέρω εγω 30αρι που έχει μείνει στην προσχολική ηλικία ακόμη.. κι εγω ξερω 35αρα που νομιζει ειναι στο γυμνασιο! :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 το καλυτερο ειναι να ζεις καθε μερα την ζωη σου σαν παιδι(εννοω να την χαιρεσαι!)..εκει ομως που χρειαζεται πρεπει να σοβαρευεις(πχ με τις γυναικες-για να μην σε παρουν χαμπαρι:D:p)!&μετα ξανα παιδι:cool:... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Εγώ πιστεύω πως κάθε μέρα κάνεις ότι θέλεις, ότι νομίζεις και ότι νιώθεις. Σοβαρός είσαι ή δεν είσαι, σταθερά, δεν αλλάζεις ανάλογα με τη μέρα. Αν είσαι σοβαρός θα ζήσεις την καθημερινότητά σου σοβαρά (και σοβαρά δεν σημαίνει ότι δεν καλοπερνάς, σοβαρά σημαίνει ώριμα). Αν δεν είσαι θα ζήσεις ανάλογα. Δεν είναι απαραίτητα ούτε καλό, ούτε κακό. Αυτό που θέλω να πω είναι πως παρουσιάζετε τα πράγματα σαν να υπάρχει ένα κουμπί που αλλάζει τον τρόπο συμπεριφοράς κάθε μέρα και βάζει τους ανθρώπους σε νόρμες. Και μου ακούγονται πολύ... ελαφριά κουβέντες του στυλ "μέχρι Χ χρονών θα ζεις έτσι, μετά σοβαρεύεις" ή "μέχρι Χ χρονών θα αλλάζεις τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα και μετά θα βρεις μια και θα παντρευτείς". :rolleyes: Δεν υπάρχουν νόρμες σ'αυτά τα πράγματα. Κάνεις ότι νιώθεις, όσο χρονών και αν είσαι. Μπορεί να μην έχεις σκοπό για δέσμευση, και την επόμενη μέρα να βρεις την γυναίκα της ζωής σου, τον άνθρωπο που πάντα περίμενες. Ή αντίθετα, μπορεί να έχεις φτάσει την ηλικία που θεωρείς ότι πρέπει να παντρευτείς και να μην έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Ξαναλέω, κατά τη γνώμη δεν υπάρχουν (και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν) νόρμες και στερεότυπα σ'αυτά τα πράγματα. :) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Εγώ πιστεύω πως κάθε μέρα κάνεις ότι θέλεις, ότι νομίζεις και ότι νιώθεις. Σοβαρός είσαι ή δεν είσαι, σταθερά, δεν αλλάζεις ανάλογα με τη μέρα. Αν είσαι σοβαρός θα ζήσεις την καθημερινότητά σου σοβαρά (και σοβαρά δεν σημαίνει ότι δεν καλοπερνάς, σοβαρά σημαίνει ώριμα). Αν δεν είσαι θα ζήσεις ανάλογα. Δεν είναι απαραίτητα ούτε καλό, ούτε κακό. Αυτό που θέλω να πω είναι πως παρουσιάζετε τα πράγματα σαν να υπάρχει ένα κουμπί που αλλάζει τον τρόπο συμπεριφοράς κάθε μέρα και βάζει τους ανθρώπους σε νόρμες. Και μου ακούγονται πολύ... ελαφριά κουβέντες του στυλ "μέχρι Χ χρονών θα ζεις έτσι, μετά σοβαρεύεις" ή "μέχρι Χ χρονών θα αλλάζεις τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα και μετά θα βρεις μια και θα παντρευτείς". :rolleyes: Δεν υπάρχουν νόρμες σ'αυτά τα πράγματα. Κάνεις ότι νιώθεις, όσο χρονών και αν είσαι. Μπορεί να μην έχεις σκοπό για δέσμευση, και την επόμενη μέρα να βρεις την γυναίκα της ζωής σου, τον άνθρωπο που πάντα περίμενες. Ή αντίθετα, μπορεί να έχεις φτάσει την ηλικία που θεωρείς ότι πρέπει να παντρευτείς και να μην έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Ξαναλέω, κατά τη γνώμη δεν υπάρχουν (και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν) νόρμες και στερεότυπα σ'αυτά τα πράγματα. :) Συμφωνώ απόλυτα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Εγώ πιστεύω πως κάθε μέρα κάνεις ότι θέλεις, ότι νομίζεις και ότι νιώθεις. Σοβαρός είσαι ή δεν είσαι, σταθερά, δεν αλλάζεις ανάλογα με τη μέρα. Αν είσαι σοβαρός θα ζήσεις την καθημερινότητά σου σοβαρά (και σοβαρά δεν σημαίνει ότι δεν καλοπερνάς, σοβαρά σημαίνει ώριμα). Αν δεν είσαι θα ζήσεις ανάλογα. Δεν είναι απαραίτητα ούτε καλό, ούτε κακό. Αυτό που θέλω να πω είναι πως παρουσιάζετε τα πράγματα σαν να υπάρχει ένα κουμπί που αλλάζει τον τρόπο συμπεριφοράς κάθε μέρα και βάζει τους ανθρώπους σε νόρμες. Και μου ακούγονται πολύ... ελαφριά κουβέντες του στυλ "μέχρι Χ χρονών θα ζεις έτσι, μετά σοβαρεύεις" ή "μέχρι Χ χρονών θα αλλάζεις τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα και μετά θα βρεις μια και θα παντρευτείς". :rolleyes: Δεν υπάρχουν νόρμες σ'αυτά τα πράγματα. Κάνεις ότι νιώθεις, όσο χρονών και αν είσαι. Μπορεί να μην έχεις σκοπό για δέσμευση, και την επόμενη μέρα να βρεις την γυναίκα της ζωής σου, τον άνθρωπο που πάντα περίμενες. Ή αντίθετα, μπορεί να έχεις φτάσει την ηλικία που θεωρείς ότι πρέπει να παντρευτείς και να μην έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Ξαναλέω, κατά τη γνώμη δεν υπάρχουν (και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν) νόρμες και στερεότυπα σ'αυτά τα πράγματα. :) Nαι αλλα για σκεψου....Να εισαι 25 χρονων,να εχεις τελειωσει εδω και κανα δυο χρονια τις σπουδες σου,και χωρις οικονομικη ανεση,να πεις δεν πειραζει μωρε θα παντρευτω και θα κανω οικογενεια.Πως θα τα βγαλεις περα?Κακα τα ψεματα,τα σημερινα δεδομενα δεν βοηθανε καθολου. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Nαι αλλα για σκεψου....Να εισαι 25 χρονων,να εχεις τελειωσει εδω και κανα δυο χρονια τις σπουδες σου,και χωρις οικονομικη ανεση,να πεις δεν πειραζει μωρε θα παντρευτω και θα κανω οικογενεια.Πως θα τα βγαλεις περα?Κακα τα ψεματα,τα σημερινα δεδομενα δεν βοηθανε καθολου. Δεν είπα αυτό. Δεν μιλάω για σχεδιασμό της ζωής του καθενός. Μιλάω για γενικά στερεότυπα που τους βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Nαι αλλα για σκεψου....Να εισαι 25 χρονων,να εχεις τελειωσει εδω και κανα δυο χρονια τις σπουδες σου,και χωρις οικονομικη ανεση,να πεις δεν πειραζει μωρε θα παντρευτω και θα κανω οικογενεια.Πως θα τα βγαλεις περα?Κακα τα ψεματα,τα σημερινα δεδομενα δεν βοηθανε καθολου.Όντως, τα πράγματα είναι απογοητευτικά, και μάλλον όποιος παντρεύεται μικρός χρειάζεται οικονομική υποστήριξη από τους γονείς του. Εγώ είμαι 23 και θεωρώ μεγάλη μου προτεραιότητα να κάνω οικογένεια. Δυστυχώς όμως, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, πρίν τα 35 (και αν τα καταφέρω επαγγελματικά, πράγμα ακόμα πιο δύσκολο) δεν βλέπω να παντρεύομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 κι εγω ξερω 35αρα που νομιζει ειναι στο γυμνασιο! :lol: 35άρα ε?!?Πάλι καλά που δεν είναι και στο δημοτικό...:) Μπορεί να μην έχεις σκοπό για δέσμευση, και την επόμενη μέρα να βρεις την γυναίκα της ζωής σου, τον άνθρωπο που πάντα περίμενες. Ή αντίθετα, μπορεί να έχεις φτάσει την ηλικία που θεωρείς ότι πρέπει να παντρευτείς και να μην έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Ξαναλέω, κατά τη γνώμη δεν υπάρχουν (και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν) νόρμες και στερεότυπα σ'αυτά τα πράγματα. :) +10000 Όντως, τα πράγματα είναι απογοητευτικά, και μάλλον όποιος παντρεύεται μικρός χρειάζεται οικονομική υποστήριξη από τους γονείς του. Εγώ είμαι 23 και θεωρώ μεγάλη μου προτεραιότητα να κάνω οικογένεια. Δυστυχώς όμως, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, πρίν τα 35 (και αν τα καταφέρω επαγγελματικά, πράγμα ακόμα πιο δύσκολο) δεν βλέπω να παντρεύομαι! Συγνώμη κιόλας αλλά στα 23 σου νομίζω ότι καλύτερα προτεραιότητα είναι να βρεις δουλειά και γενικά να κοιτάξεις το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής σου και μετά από 3-4 χρονάκια σκέψου ξανά την οικογένεια..Αλλά και πάλι αυτό είναι προσωπική μου άποψη Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Έστειλα χθες το βράδυ ένα MMS σε μια κοπελα,καταλαβαίνετε γιατί φαντάζομαι:O...Τεσπα,μου απαντησε οτι ηταν πολυ γλυκο το μνμ κ να της δωσω λιγο χρονο να το σκεφτει.Σημερα της εστειλα να δω τι κανει,αλλα δεν απαντησε...Ποια η επομενη κινηση μου?Γνκ,τι φαινεται από τα λόγια της? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Έστειλα χθες το βράδυ ένα MMS σε μια κοπελα,καταλαβαίνετε γιατί φαντάζομαι:O...Τεσπα,μου απαντησε οτι ηταν πολυ γλυκο το μνμ κ να της δωσω λιγο χρονο να το σκεφτει.Σημερα της εστειλα να δω τι κανει,αλλα δεν απαντησε...Ποια η επομενη κινηση μου?Γνκ,τι φαινεται από τα λόγια της? Να σταματήσεις να την πρήζεις :p τσατσουλινο,σε ενα αλλο θεμα που σου προξενευανε τον μπιλακο,ειχε κατι χαρτομαντηλα... Μήπως να την ταίσει κι αυτός στρείδια; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Έστειλα χθες το βράδυ ένα MMS σε μια κοπελα,καταλαβαίνετε γιατί φαντάζομαι:O...Τεσπα,μου απαντησε οτι ηταν πολυ γλυκο το μνμ κ να της δωσω λιγο χρονο να το σκεφτει.Σημερα της εστειλα να δω τι κανει,αλλα δεν απαντησε...Ποια η επομενη κινηση μου?Γνκ,τι φαινεται από τα λόγια της?καμια...περιμενεις να κανει αυτη καμια κινησουλα.. αν δεν κανεις στελνεις ακομα ενα σμς σε καμια βδομαδα και μετα αν δεν εχουμε αντιδραση πας για αλλα... Μήπως να την ταίσει κι αυτός στρείδια;ποια να ταισει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 καμια...περιμενεις να κανει αυτη καμια κινησουλα.. αν δεν κανεις στελνεις ακομα ενα σμς σε καμια βδομαδα και μετα αν δεν εχουμε αντιδραση πας για αλλα... αν ήταν τόσο εύκολο να πάω για άλλα,θα το χα κάνει ήδη:p 3 χρόνια είμαι ερωτευμένος μαζί της Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 απο τα 11?μικρα ειστε μωρε.. κι αυτη δεν ξερει πως να φερει..υπομονη.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Ωραία μας ήρθε το 2009 :worry: Λοιπόν.. THEO_LEGEND και λοιποί που έχετε τέτοιου είδους προβληματισμούς και θέλετε να τους συζητάτε δημόσια,το myphone ΔΕΝ είναι ο κατάλληλος χώρος και τέτοιου είδους συζητήσεις ΔΕΝ είναι καλοδεχούμενες.Πίστευα ότι ειδικά οι πιο παλιοί και παλιές εδώ μέσα θα το είχαν εμπεδώσει.Ας είναι. Όποιος έχει παράπονα ή διαφωνίες απευθύνεται μόνο με πμ σε αρμόδιο moderator,όχι εδώ στο thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 αν ήταν τόσο εύκολο να πάω για άλλα,θα το χα κάνει ήδη:p 3 χρόνια είμαι ερωτευμένος μαζί της Nα πας παρακατω...τι σημαινει να το σκεφτει; Ελεος δηλαδη. Αν ενδιαφεροταν δεν θα χρειαζοταν να "σκεφτει"...απλα προσπαθει να στο φερει πιο ομαλα οτι δεν ενδιαφερεται. Επισης, ΔΕΝ ειναι θετικο το να σου πει μια κοπελα οτι κατι που εκανες ειναι γλυκο, εισαι αντρας δεν εισαι η κολλητη της...:p Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Έστειλα χθες το βράδυ ένα MMS σε μια κοπελα,καταλαβαίνετε γιατί φαντάζομαι:O...Τεσπα,μου απαντησε οτι ηταν πολυ γλυκο το μνμ κ να της δωσω λιγο χρονο να το σκεφτει.Σημερα της εστειλα να δω τι κανει,αλλα δεν απαντησε...Ποια η επομενη κινηση μου?Γνκ,τι φαινεται από τα λόγια της? Ότι δεν σε θελει...(πολύ σκληρό ακούστηκε αυτό πρωτοχρονιάτικα)...Θα συμφωνήσω με τον μιχάλη...Την λέξη "γλυκό" δεν την λες εύκολα σε κάποιον που μπορεί να του αρέσεις...Όπως λέει και το άσμα "ο έρωτας με έρωτα περνάει" γράψε Χ και προχώρα παρακάτω..;) Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 αν ήταν τόσο εύκολο να πάω για άλλα,θα το χα κάνει ήδη:p 3 χρόνια είμαι ερωτευμένος μαζί της Οπως ειπωθηκε, μαλλον δε σε θελει και δε στο λεει στα ισια για γνωστους εγωιστικους λογους. Αν της εστειλες μηνυμα το βραδυ, το πιθανοτερο ειναι οτι αποκοιμηθηκε στο μαξιλαρι της λιγο αργοτερα και της εσταζαν τα σαλια. Αν ηταν πρωι, τα ειπε με την κολλητη και σε ανεφερε ως "καημενο" νιωθοντας ακομα μεγαλυτερο θαυμασμο για το ατομο της. Αλλα πες μας και κατι παραπανω για την υποθεση αν θες, μηπως κανουμε και λαθος. Υπαρχει και η απειροελαχιστη πιθανοτητα να ανηκει στην κατηγορια γυναικα-αινιγμα στην οποια πλεον τολμω να πω οτι εχω εξειδικευση :X Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Εγω την γυναικα αινιγμα(με την κακη εννοια μαλλον) την λεω γυναικα οτιναναι. Τα θελει κι εσας ο απαυτος σας παντως. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 τι να πω ότι ειναι καλό κορίτσι;και δε το λέω προσωπικα αλλά το λέει όλος ο κόσμος..κ δε γίνεται με τίποτα να σκέφτεται έτσι..τωρα βεβαια καταπλακωθηκα με οσα ειδα,αλλα θα δουμε:-P Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 gt den kaneis αυτο που σου ειπα? μικρη κοπελα ειναι δεν ξερει απο αυτα...αστην λιγο χρονο να "ηρεμησει" και μετα κανε ακομα μια κινηση.. αν και τοτε δεν αντιδρασει θετικα,τοτε την αφηνεις και πας για αλλα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 gt den kaneis αυτο που σου ειπα? μικρη κοπελα ειναι δεν ξερει απο αυτα...αστην λιγο χρονο να "ηρεμησει" και μετα κανε ακομα μια κινηση.. αν και τοτε δεν αντιδρασει θετικα,τοτε την αφηνεις και πας για αλλα... ε οχι ρε βιβη αφου ο επιμενων νικα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 gt den kaneis αυτο που σου ειπα? μικρη κοπελα ειναι δεν ξερει απο αυτα...αστην λιγο χρονο να "ηρεμησει" και μετα κανε ακομα μια κινηση.. αν και τοτε δεν αντιδρασει θετικα,τοτε την αφηνεις και πας για αλλα... Εεεε μα αυτό κάνω. . . Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Σε μενα φαινεται οτι εχει καποιον αλλον στο νου της και γενικα θα σου απαντησει αργοτερα, αμα δεν της "κατσει" ο αλλος. Σε εχει δηλαδη καβαντζα... Αν παλι εχεις τρελο κολλημα μαζι της, περιμενε 3 μερες και μετα στειλες της ενα μηνυμα του τυπου: "Τι γινεται ρε κοπελια? Ακομα να απαντησεις? Αντε γιατι εχουμε και αλλες που περιμενουν να τις δωσουμε σημασια... (με αλλα λογια βεβαια, αλλα αυτο να βγαινει ως το "ζουμι" της υποθεσης) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 δικοπο μαχαιρι το να πει κατι τετοιο.. μπορει μεν να "επισπευσει" τα πραγματα αλλα απο την αλλη μπορει η κοπελια να σκεφτει πως τα ριχνει σε 2-3-4-5-6 παραλληλα και οποια κατσει,εκατσε...οι αλλες στον επομενο γυρο :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Έστειλα χθες το βράδυ ένα MMS σε μια κοπελα,καταλαβαίνετε γιατί φαντάζομαι:O...Τεσπα,μου απαντησε οτι ηταν πολυ γλυκο το μνμ κ να της δωσω λιγο χρονο να το σκεφτει.Σημερα της εστειλα να δω τι κανει,αλλα δεν απαντησε...Ποια η επομενη κινηση μου?Γνκ,τι φαινεται από τα λόγια της? Το ίδιο έγινε και σε εμένα one tree hill μόνο που σε εμένα μου είπε μόνο ότι είναι πολύ γλυκό το μήνυμα.Ρε μήπως μας δουλεύουν και μας στέλνουν το ίδιο?!:lol:.Πάντως αν δεν κάνει καμία κίνηση θα σε συμβούλευα να της στείλεις με sms αυτό: Έγραψα το όνομά σου στην άμμο και το έσβησε το κύμα Το χάραξα στα δέντρα και το έσβησε ο χρόνος Το έγραψα στο τζάμι και το πήρε η βροχή Το έγραψα στ' μου και ησύχασα. Το ίδιο θα κάνω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts