Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Αν δεν το κάνετε στο αγόρι σας που να το κάνετε; ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ!!!! :shoot::rocket::kill::devil::devil::devil:

Να σας στείλει σε ψυχολόγο τέλος πάντων :p:p

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κοστίζουν οι ψυχολόγοι...Καλύτερη λύση είναι να κάνετε ψυχανάλυση με καμιά φίλη σας..Πιάνει

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Αν μουτρώσει λίγο πάει στα κομμάτια... Αν μουτρώνει συνέχεια;;; :mad:

Τι; Τι είπες; Να μας παιδέψετε;

Ποια γλύκα; Δεν θέλω να κάνω μια σχέση στην οποία εγώ θα πρέπει ν' ανησυχώ συνεχώς για το αν έχει κάτι η λεγάμενη ή όχι και να χάνω τον ύπνο μου επειδή αποφάσισε να παίξει μαζί μου.Αν δεν το κάνετε στο αγόρι σας που να το κάνετε; ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ!!!!

Εισαι εισαι απο το χωριο μου τελικα! ναι το παραδεχομαι!

Το αντεράκι μου το λαδώνω καθημερινά..Τρώω κανονικότατα απλά δεν παχαίνω....:D

Και πάντα όταν είμαι λάθος το παραδέχομαι...

αυτα δεν τα λενε σε φορουμ!:rolleyes:

να χα και εγώ το ίδιο πρόβλημα... καλά θα ήταν!!! :( :rolleyes:

αγαπητη cookie, ανηκεις σε αυτη τη σιχαμενη κατηγορια ανθρωπων που τρωνε και δεν παχαινουν;; κλαψ, κλαψ, κλαψ...

:lol:

ενα θα σου πω! αν η γυναικα δεν εχει τα καλη της...δεν "αξιζει" και πολυ...:shifty:

Never Give Up:!:

Join friend!

Ναιιιιιιιιι......!!!!!!

σε μισω και επισημως!!! :p:p:p

εεε τωρα... εισαι υπερβολικουλης... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Κοστίζουν οι ψυχολόγοι...Καλύτερη λύση είναι να κάνετε ψυχανάλυση με καμιά φίλη σας..Πιάνει

Για να προπονηθούμε στην ψυχανάλυση ώστε στην κοπέλα μας να είμαστε έτοιμοι; :worry:

Να πάρει η ευχή, όταν έκανα το μηχανογραφικό είχα βάλει και Ψυχολογία ΑΠΘ αλλά τελικά κατέληξα Μηχανικός.

Μπορώ άραγε να κάνω κανένα μεταπτυχιακό στο Ψυχολογίας και να πάρω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών: "Ψυχολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός" :shifty:

Και Λοφήτης και Πόντιος :cool::cool::cool:

εεε τωρα... εισαι υπερβολικουλης... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εδώ κοντεύω να γίνω Ψυχολογούλης... :lol::p

αυτα δεν τα λενε σε φορουμ!

:lol:

ενα θα σου πω! αν η γυναικα δεν εχει τα καλη της...δεν "αξιζει" και πολυ...:shifty:

εννοεις τα "παχη" της! αυτα τα 2-3 κιλα παραπανω που λεμε!!!! :D:D

Και Λοφήτης και Πόντιος

Εδώ κοντεύω να γίνω Ψυχολογούλης... :lol::p

ολο με την υπερβολη οι ανδρες... ολο!!! :lol::lol::p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακούγονται πολλές γνώμες σε αυτό το thread και θα ήθελα να σχολιάσω κάποια πράγματα.

Κάποιες είπαν ότι εμείς πρέπει να καταλάβουμε τι πείραξε την κοπέλα μας!!!Ε όχι ρε φίλε....είμαστε ζευγάρι......της λέω τα προβλήματά μου,της λέω τι με πειράζει κ.α. και πολλές φορές παρόλο που μπορεί να ξέρω τι την πείραξε ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ να μου το λέει η ίδια!!!Δεν είμαι ο μάντης Κάλχας!!!Δηλαδή τα υπαρξιακά της κάθε κοπέλας το αγόρι της πρέπει να τα πληρώνει ακόμα και να μην φταίει;Αν αυτό δεν είναι άδικο τότε τι είναι;

Για το παράδειγμα που ανέφερε η cookie με τις ματιές και το ποιος σκέφτεται περισσότερο έκανες ένα τεράστιο λάθος.....δεν σκέφτεστε περισσότερο αλλά με πιο πονηρό ή κουτοπόνηρο τρόπο!Εμείς είμαστε πολύ πιο χύμα,πολύ πιο άνετοι και χαβαλέδες και δεν πιανόμαστε από το παραμικρό γιατί δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας!Ακόμα και σε αυτό που είπες για τα βλέμματα.....κάτσε ρε συ.....πάω σε ένα κλαμπ και ξαφνικά έρχεται δίπλα μου μία που τα έχει βγάλει όλα στην φόρα.....ε θέλω δεν θέλω θα πέσει για μια στιγμή το μάτι μου εκεί!!Δεν το κάνω επίτηδες!Και ειδικά όταν συνοδεύω μια κοπέλα (είτε είναι η κοπέλα μου είτε η φίλη μου) είμαι πάντα προσεχτικός!Δεν καρφώνομαι αλλά αν πέσει έστω και για λίγο το βλέμμα μου....ανθρώπινο είναι!Δεν σημαίνει ότι αυτή που συνοδεύω είναι μπάζο!Προς Θεού!Και να σου πω ένα ακόμα παράδειγμα για να δεις ότι δνε είστε σωστές οι περισσότερες.......αν εσείς δείτε κάποιον και σας αρέσει θα ρίξετε το βλέμμα του πάνω του ακόμα και να είστε με αγόρι και κάποιες μπορεί να πετάξουν κάποιο σχόλιο αλλά εμείς τις περισσότερες φορές το παίρνουμε στον χαβαλέ!Αν γίνει το αντίθετο τα κάνετε όλα μπ******ο!ΨΕΜΜΑΤΑ;

Για το ότι σας βάζουμε όλες στο ίδιο καζάνι......στα υπαρξιακά κ.α. είστε όλες το ίδιο πράγμα!Κάποιες τα βγάζουν απο τις πρώτες μέρες κιόλας και κάποιες μετά από χρόνο ή χρόνια αλλά ΠΑΝΤΟΤΕ τα βγάζουν!Εγώ μπορώ να σου πω περιπτώσεις γυναικών που ενώ τα είχαν με απίστευτα και καλά παιδιά και πέρναγαν καλά μέσα σε.............ΛΙΓΗ ΩΡΑ τους χώριζαν!!!!Και δεν τους έλεγαν και τον λόγο!!!Άρχιζαν τις ασυναρτησίες!

Όλα αυτά τα λέω εντελώς φιλικά.Δεν πιστεύω να παρεξηγηθεί καμιά κοπέλα αλλά αυτά που λέω τα έχω "συγκεντρώσει" από πολλές προσωπικές εμπειρίες,εμπειρίες φίλων μου,εμπειρίες από ΦΙΛΕΣ μου κ.α.!Και αυτά που σας λέω τώρα πολλές γυναίκες τα έχουν παραδεχτεί αλλά ή κλασική ατάκα που λένε......δυστυχώς έτσι είμαστε!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Γιατί τόση γενίκευση ρε παιδιά; :confused: Επειδή δηλαδή πέσατε εσείς ή οι φίλοι σας σε άσχημες περιπτώσεις -είτε σε ερωτικές είτε σε φιλικές σχέσεις - θα την πληρώσει όλο το γυναικείο φύλο; Δε σας περνά από το μυαλό ότι αυτά τα υπαρξιακά που λέτε, οι περίεργες συμπεριφορές κτλ είναι στον άνθρωπο και όχι στο φύλο;

Οκ λοιπόν, όλοι οι άντρες είναι γουρούνια, αναίσθητοι και άπιστοι, τους νοιάζει μόνο το ποδόσφαιρο, μυρίζουν μασχαλίλα και δε σηκώνουν το καπάκι της τουαλέτας.

There.

:p

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Ακούγονται πολλές γνώμες σε αυτό το thread και θα ήθελα να σχολιάσω κάποια πράγματα.

Κάποιες είπαν ότι εμείς πρέπει να καταλάβουμε τι πείραξε την κοπέλα μας!!!Ε όχι ρε φίλε....είμαστε ζευγάρι......της λέω τα προβλήματά μου,της λέω τι με πειράζει κ.α. και πολλές φορές παρόλο που μπορεί να ξέρω τι την πείραξε ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ να μου το λέει η ίδια!!!Δεν είμαι ο μάντης Κάλχας!!!Δηλαδή τα υπαρξιακά της κάθε κοπέλας το αγόρι της πρέπει να τα πληρώνει ακόμα και να μην φταίει;Αν αυτό δεν είναι άδικο τότε τι είναι;

Για το παράδειγμα που ανέφερε η cookie με τις ματιές και το ποιος σκέφτεται περισσότερο έκανες ένα τεράστιο λάθος.....δεν σκέφτεστε περισσότερο αλλά με πιο πονηρό ή κουτοπόνηρο τρόπο!Εμείς είμαστε πολύ πιο χύμα,πολύ πιο άνετοι και χαβαλέδες και δεν πιανόμαστε από το παραμικρό γιατί δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας!Ακόμα και σε αυτό που είπες για τα βλέμματα.....κάτσε ρε συ.....πάω σε ένα κλαμπ και ξαφνικά έρχεται δίπλα μου μία που τα έχει βγάλει όλα στην φόρα.....ε θέλω δεν θέλω θα πέσει για μια στιγμή το μάτι μου εκεί!!Δεν το κάνω επίτηδες!Και ειδικά όταν συνοδεύω μια κοπέλα (είτε είναι η κοπέλα μου είτε η φίλη μου) είμαι πάντα προσεχτικός!Δεν καρφώνομαι αλλά αν πέσει έστω και για λίγο το βλέμμα μου....ανθρώπινο είναι!Δεν σημαίνει ότι αυτή που συνοδεύω είναι μπάζο!Προς Θεού!Και να σου πω ένα ακόμα παράδειγμα για να δεις ότι δνε είστε σωστές οι περισσότερες.......αν εσείς δείτε κάποιον και σας αρέσει θα ρίξετε το βλέμμα του πάνω του ακόμα και να είστε με αγόρι και κάποιες μπορεί να πετάξουν κάποιο σχόλιο αλλά εμείς τις περισσότερες φορές το παίρνουμε στον χαβαλέ!Αν γίνει το αντίθετο τα κάνετε όλα μπ******ο!ΨΕΜΜΑΤΑ;

Για το ότι σας βάζουμε όλες στο ίδιο καζάνι......στα υπαρξιακά κ.α. είστε όλες το ίδιο πράγμα!Κάποιες τα βγάζουν απο τις πρώτες μέρες κιόλας και κάποιες μετά από χρόνο ή χρόνια αλλά ΠΑΝΤΟΤΕ τα βγάζουν!Εγώ μπορώ να σου πω περιπτώσεις γυναικών που ενώ τα είχαν με απίστευτα και καλά παιδιά και πέρναγαν καλά μέσα σε.............ΛΙΓΗ ΩΡΑ τους χώριζαν!!!!Και δεν τους έλεγαν και τον λόγο!!!Άρχιζαν τις ασυναρτησίες!

Όλα αυτά τα λέω εντελώς φιλικά.Δεν πιστεύω να παρεξηγηθεί καμιά κοπέλα αλλά αυτά που λέω τα έχω "συγκεντρώσει" από πολλές προσωπικές εμπειρίες,εμπειρίες φίλων μου,εμπειρίες από ΦΙΛΕΣ μου κ.α.!Και αυτά που σας λέω τώρα πολλές γυναίκες τα έχουν παραδεχτεί αλλά ή κλασική ατάκα που λένε......δυστυχώς έτσι είμαστε!

Ενα δικιο το εχεις, ειμαστε τρελες, αλλα ΟΧΙ ολες φιλε, μην μας λες οτι ΟΛΕΣ βγαζουν τα υπαρξιακα τους αργα ή γρηγορα...:rolleyes:

να χα και εγώ το ίδιο πρόβλημα... καλά θα ήταν!!! :( :rolleyes:

αγαπητη cookie, ανηκεις σε αυτη τη σιχαμενη κατηγορια ανθρωπων που τρωνε και δεν παχαινουν;; κλαψ, κλαψ, κλαψ...

Κι εγω εκει ανηκω, χιχι.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οκ λοιπόν, όλοι οι άντρες είναι γουρούνια, αναίσθητοι και άπιστοι, τους νοιάζει μόνο το ποδόσφαιρο, μυρίζουν μασχαλίλα και δε σηκώνουν το καπάκι της τουαλέτας.

There.

Ε τώρα γενικεύεις... σε παρακαλώ πολύ ν' ανακαλέσεις! :nagger::lol:

Φίλε Δρομέα από Αθήνα... ΕΥΓΕ! :respect:

αμεσως εσυ!!! :lol::lol:

Γιατί τόση γενίκευση ρε παιδιά; :confused: Επειδή δηλαδή πέσατε εσείς ή οι φίλοι σας σε άσχημες περιπτώσεις -είτε σε ερωτικές είτε σε φιλικές σχέσεις - θα την πληρώσει όλο το γυναικείο φύλο; Δε σας περνά από το μυαλό ότι αυτά τα υπαρξιακά που λέτε, οι περίεργες συμπεριφορές κτλ είναι στον άνθρωπο και όχι στο φύλο;

There.

καλα τα λες! αφου ειναι ετσι οπως λενε για μας ετσι ειναι και για εκεινους!

ειπαμε παιδια, η γενικευση δεν ειναι σωστο πραγμα! οχι επειδη μας ετυχε εμας η στραβη ή ο στραβος να την πληρωνουν ολοι και ολες! ειναι κριμα και αδικο, το πρωι τα μαζεψε ενα σκουπιδιαρικο!!! :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε τώρα γενικεύεις... σε παρακαλώ πολύ ν' ανακαλέσεις! :nagger::lol:

Μη σου πω ότι λέω και λίγα! :shifty::nagger::nagger::whistle:

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

αμεσως εσυ!!! :lol::lol:

Τώρα γίνεσαι υπερβολικούλα...:p να μην εκφράσω το ότι συμφωνώ με τον άνθρωπο;

Μη σου πω ότι λέω και λίγα!

:tease::tease:

Λοιπόν... για να σοβαρευτούμε λιιιιίγο. Τα ξερά συνήθως υπερσκιάζουν τα χλωρά και έτσι καίγονται μαζί. Προσπαθώ να μην γενικεύω, απλά μερικές φορές αναρωτιέμαι πόσο γκαντέμης μπορεί να είμαι. :worry:

Μακριά από μας οι γενικεύσεις... Και δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα βρεθεί το σωστό άτομο για τον καθένα. Ε και αν δεν βρεθεί δεν τρέχει και τίποτα... καλή διασκέδαση :happy:

Κι εγω εκει ανηκω, χιχι.:O

I deeply hate you too!!!! :mad::rolleyes::rolleyes:

Τώρα γίνεσαι υπερβολικούλα...:p να μην εκφράσω το ότι συμφωνώ με τον άνθρωπο;

Λοιπόν... για να σοβαρευτούμε λιιιιίγο. Τα ξερά συνήθως υπερσκιάζουν τα χλωρά και έτσι καίγονται μαζί. Προσπαθώ να μην γενικεύω, απλά μερικές φορές αναρωτιέμαι πόσο γκαντέμης μπορεί να είμαι. :worry:

Μακριά από μας οι γενικεύσεις... Και δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα βρεθεί το σωστό άτομο για τον καθένα. Ε και αν δεν βρεθεί δεν τρέχει και τίποτα... καλή διασκέδαση

τωρα μιλας σωστα!!! ειδες τι καλος που εισαι οταν δεν γινεσαι υπερβολικουλης;;; :p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πες τα πες τα έτσι είναι. Και χειρότερα μην σου πω.

Έτσι είναι μόνο που προσωπικά δεν μου αρέσει και τόσο το ποδόσφαιρο και δεν μυρίζω μασχαλίλα :p:p:p

eeeepppffffff... :ninja:

Γ

για ελα καμια βολτα στον οργανισμο που δουλευω κ μπες στις γυνεκειες κ τις αντρικες τουαλετες να δεις ποιες ειναι πιο καθαρες :nuke:

οι ιδιες οι γυνεκες παραδεχονται οτι ειναι πιο βρομιαρες απο τους αντρες

κ ασε που ειδικα τωρα το καλοκαιρι

εχω τυχει αρκετες φορες μεσα στο λεωφορειο

να ειναι μερικες που δεν εχουν ιδεα τι σημαινει αποσμητικο.

κ για να κλεισω θα σου πω οτι πολλες μου εχουν πει οτι τους

ερεθιζει αυτη η μυρωδια :X:wacko::rolleyes:

αυταααααα:p:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Κατ' αρχάς ευτυχώς που δεν έχω φάει γιατί θα είχα ξεράσει τώρα :help:

Για να καταλάβω, γυναίκες σου είπαν ότι τις ερεθίζει η γυναικεία μασχαλίλα; :blink:http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon8.gif

Κατ' αρχάς ευτυχώς που δεν έχω φάει γιατί θα είχα ξεράσει τώρα :help:

Για να καταλάβω, γυναίκες σου είπαν ότι τις ερεθίζει η γυναικεία μασχαλίλα; :blink:http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon8.gif

η αντρικη μασχαλιλα κ εμεινα :blink:

αλλα κ παλι δεν μπορεις σιγουρα να τις βαλεις ολλες στο ιδιο τσουβαλι

απλα υπαρχουν κ τα περιεργα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Η αντρική. Α οκ, ναι λογικό ;)

Αναδύεται τεστοστερόνη από κει...

καλα αυτη η δηλωση ηταν to cream of the crop tou topic.γυναικες που γουσταρουν την αντρικη μασχαλιλα:drool::drool:και τις ερεθιζει κιολας...:Dυπαρχουν ακομα τετοια καθαροαιμα θυληκα??:wink:

εχεις τοσο μα τοσο μα τοσο μα τοσο δικιο!!!!

για ελα καμια βολτα στον οργανισμο που δουλευω κ μπες στις γυνεκειες κ τις αντρικες τουαλετες να δεις ποιες ειναι πιο καθαρες :nuke:

οι ιδιες οι γυνεκες παραδεχονται οτι ειναι πιο βρομιαρες απο τους αντρες

κ ασε που ειδικα τωρα το καλοκαιρι

εχω τυχει αρκετες φορες μεσα στο λεωφορειο

να ειναι μερικες που δεν εχουν ιδεα τι σημαινει αποσμητικο.

Αυτά τα έγραψα θέλοντας να δείξω ότι α. οι γενικεύσεις είναι λανθασμένες και β. όταν για τις γυναίκες ισχύει η γενίκευση του υστερικιά, περίεργη, κρυψίνους, γκρινιάρα κτλ θα μπορούσαν για τους άντρες να ειπωθούν αυτά που έγραψα. Σαφώς και δεν πιστεύω ότι αυτά ισχύουν για όλους.

Από κει και πέρα, σόρυ αλλά το ξεσκίσατε με τις μυρωδιές και τα... καθαρόαιμα θηλυκά, έλεος. :wacko: