Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Ναι, πλάκα έχουμε! Καθένας με τα προβλήματά του αλλά όλοι μες στην καψούρα και πρόθυμοι να βοηθήσουμε όπου μπορούμε και να συμβουλέψουμε. Άσχετα αν ο καθένας στο πρόβλημά του δεν ακολουθεί τις συμβουλές που δίνει στους άλλους :p :lol:

:lol: :rolleyes: :p

Πολύ καλή μπράβο σου...:p

Εχετε φτιαξει μια "ωραια ατμοσφαιρα" που ελεγε κι ο Ηλιοπουλος... :)

Όντως είναι πανέμορφα...:O

Πολύ μέλι ρε παιδιά αυτο το thread, άρχισαν να μου κολλάνε τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο

Να σου πάρουμε ένα άλλο...:lol: :p

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@kormos

Εντελώς off topic αλλά το μούτρο που έχεις στη φωτό είναι σκέτη γλύκα! Θέλω κι εγώ σκυλάκι...:(

Συνεχίστε το θέμα, τέλος το off topic :p

It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

@kormos

Εντελώς off topic αλλά το μούτρο που έχεις στη φωτό είναι σκέτη γλύκα! Θέλω κι εγώ σκυλάκι...:(

Συνεχίστε το θέμα, τέλος το off topic :p

Σε ευχαριστώ...:O

Και εσύ δυναμικά!!!έτσι?:rolleyes: :)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

λοιπον θα ηθελα να κανω μια απορια σχετικα με ενα γεγονος .Μου αρεσε υπερβολικα καποια ,μιλουσαμε με μηνυματα ,χαζα χαμογελα κλπ ,μια φαση προτεινα να βγουμε για καφε και εκεινη αρνηθηκε ευγενικα ,υστερα αρχισε να μην απαντα ολα τα μηνυματα και οποτε με εβλεπε προσπαθουσε να δικαιολογηθει,εγω την εφτυσα και την αποφευγω ,αυτη ομως αντι να με αφησει ησυχο οποτε με δει με ρωτα τι γινεται ,πως ειμαι κλπ ¨.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

λοιπον θα ηθελα να κανω μια απορια σχετικα με ενα γεγονος .Μου αρεσε υπερβολικα καποια ,μιλουσαμε με μηνυματα ,χαζα χαμογελα κλπ ,μια φαση προτεινα να βγουμε για καφε και εκεινη αρνηθηκε ευγενικα ,υστερα αρχισε να μην απαντα ολα τα μηνυματα και οποτε με εβλεπε προσπαθουσε να δικαιολογηθει,εγω την εφτυσα και την αποφευγω ,αυτη ομως αντι να με αφησει ησυχο οποτε με δει με ρωτα τι γινεται ,πως ειμαι κλπ ¨.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

μα το λες στην υπογραφη σου....ηθελε τον χρονο της...ξαναπροτεινε της καιαμα σε φτυσει...ψαξε αλλου

απο οτι αντιληφθηκα αυτη παιζει μαζι μου κατι το οποιο δεν ανεχομαι ,επεσα χαμηλα σε εγωισμο σε αυτη την κουβεντα και δεν θελω να συνεχιστει ετσι το παιχνιδι,οι φιλοι της με αποφευγουν ενω αυτη οχι δεν μπορω να κατανοησω τι συμβαινει,καποια κοματια του παζλ που συνθεσα δειχνουν οτι δεχτηκα πυρα αποτ τριτεςκαι μαλιστα πραγματα καθολου βασιμα για μενα.........

Απλα θελω να ξελασπωσω το ονομα μου ομως ΦΟΒΑΜΑΙ

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

απο οτι αντιληφθηκα αυτη παιζει μαζι μου κατι το οποιο δεν ανεχομαι ,επεσα χαμηλα σε εγωισμο σε αυτη την κουβεντα και δεν θελω να συνεχιστει ετσι το παιχνιδι,οι φιλοι της με αποφευγουν ενω αυτη οχι δεν μπορω να κατανοησω τι συμβαινει,καποια κοματια του παζλ που συνθεσα δειχνουν οτι δεχτηκα πυρα αποτ τριτεςκαι μαλιστα πραγματα καθολου βασιμα για μενα.........

Αν αισθάνεσαι πως σε "παίζει" μην ασχολείσαι καν φίλε μου...

Άσχημο πράγμα η παρέμβαση τρίτων...

"υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια" :rolleyes:

ε κοιτα μπορει να σε θελει φιλικα να τα λετε που και που κτλ...

απλα μπορει να μη θελει να κανει κατι ερωτικο.

δεν ειναι κακο..εγω το θεωρω πολυ ευγενικο απο μερος της

και μακαρι να φερονται ετσι οι κοπελες που δεν θελουν να κανουν κατι ερωτικο και σου συμπεριφερονται κανονικα

Never Give Up:!:

Join friend!

Και εσύ δυναμικά!!!έτσι?:rolleyes: :)[/QUO

Ναι βρε! Αν και παίζω με γκίνια, το Σάββατο ήταν να πάμε σ' ένα πάρτυ και θα το ξεκαθάριζα εκεί το θέμα αλλά αρρώστησε κι αυτός...Αμάν αυτή η ίωση, τη μισή Ελλάδα στο κρεβάτι έριξε! Και μου χάλασε και τα σχέδια :mad: Τέσπα, από βδομάδα ελπίζω να το λήξουμε το θέμα γιατί σε λίγο θα κυκλοφοράω σαν το ζόμπι απ' τις αϋπνίες :ninja:

It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

Και εσύ δυναμικά!!!έτσι?:rolleyes: :)[/QUO

Ναι βρε! Αν και παίζω με γκίνια, το Σάββατο ήταν να πάμε σ' ένα πάρτυ και θα το ξεκαθάριζα εκεί το θέμα αλλά αρρώστησε κι αυτός...Αμάν αυτή η ίωση, τη μισή Ελλάδα στο κρεβάτι έριξε! Και μου χάλασε και τα σχέδια :mad: Τέσπα, από βδομάδα ελπίζω να το λήξουμε το θέμα γιατί σε λίγο θα κυκλοφοράω σαν το ζόμπι απ' τις αϋπνίες :ninja:

ασε ασε! αφου δεν μπορουμε να διοργωνουσε και myphone meeting ! ολοι γκουχου γκουχου θα πηγαινουμε! :mad:

Never Give Up:!:

Join friend!

apla mila ths

Φιλε μου μην της δωσεις σημασια

Ειναι μερικες τυπισες που τους αρεσει να τις κυνηγανε

Θελουν να εχουν καποιον παντα πανω τους κολλημενο

Το καλυτερο που πρεπει να κανεις ειναι ... αδιαφορια...

φιλικα

Και εσύ δυναμικά!!!έτσι?:rolleyes: :)

Κάθε εμπόδιο σε καλό... ;)

ασε ασε! αφου δεν μπορουμε να διοργωνουσε και myphone meeting ! ολοι γκουχου γκουχου θα πηγαινουμε! :mad:

Εσένα περιμένουμε...:O

Κάνε την αρχή :rolleyes:

Σήμερα είπα σε αυτή που θέλω ότι μου αρέσει.... Ας ελπίσουμε να μην το μάθειι ο πατέρας της γιατί αλλιώς :knife: ....

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Σήμερα είπα σε αυτή που θέλω ότι μου αρέσει.... Ας ελπίσουμε να μην το μάθειι ο πατέρας της γιατί αλλιώς :knife: ....

:lol: :lol: τι απάντηση πήρες όμως :rolleyes:

Θετική ή Αρνητική? (όχι απο τον πατέρα της :p :lol: )

Δε μου είπε απάντηση αν και νομίζω πως ναι. Το τελαυταίο καιρό με έχει πρίξει να καθόμαστε μαζί στα μαθήματα, να βγαίνουμε βόλτες στην αυλή και να με ρωτάει ποια μου αρέσει (ερώτηση στην οποία απεύφευγα ευγενικά να απαντήσω)

Υπάρχει και αύριο μέρα :)

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Παιδιά για να αλλάξω και το θέμα...

Δν ξέρω αν θυμάστε την ιστοριούλα μου o totos την θυμάται.Άλλαξα θέση με τον πισινό μου που καθόταν μόνος του.Σε κάποια φάση με λέει η "καινούργια" ερχομαι να καθήσουμε μαζί κ την ώρα που έρχεται ρίχνει ο από πίσω(της καινούργιας θέσης) τον καφέ κ έγιναν όλα λιμπα κ αυτή δν ήρθε τώρα τι να τον πω!!?Που θα βρω ξανά ευκαιρία?

Κοίτα...Εμείς στην εποχή μου δεν είχαμε τέτοια προβλήματα επειδή δεν επιτρεπόντουσαν οι καφέδες (δε θυμάμαι κιόλας να πίναμε στα 15..αλλά anyway). Οπότε ας προσέχατε!:lol: :lol: :p :lol: :lol:

EvEn DeAtH MaY DiE

Άλλαξαν οι εποχές τι να κάνεις:wink: :wink: ...

Πάντως εγώ δεν κατάλαβα πως ανέβηκαν οι μετοχές μου από πέρσι.Έκανα κάτι διαφορετικό ή επειδή φέτος αραιώσαμε έπεσαν πάνω μ(μπήκε κ 3η στο κόλπο).?:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

Καλά ντε ένα αστειάκι κάναμε, αμέσως να μας διώξεις απο το θρέντ :p

εγω βρε σε αφησα ελευθερω να επιλεξεις αλλο...οχι να φυφεις δια βιας και ροπαλου...δημοκρατια δεν εχουμε?η μηπως κανω λαθος?:confused: :cry:

Αυτό είναι η καλύτερη περίπτωση φίλε μου....

Γιατί δεν παίζεις κι εσύ.;;;:cool: :cool: :cool:

Nikos16, απο την εμπειρια μου... η Μιραντα σου την πεφτει ! :p

αααααααααααααααααααααααααααααααααααχ!με πηρανε χαμπαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα.

Πρόσφατα γνωρίστικα με μία κοπέλα από ένα φόρουμ και επειδή λέγαμε πολλά με PM είπαμε να ανταλλάξουμε mail για να τα λέμε από το msn.Από την Δευτέρα λοιπόν μιλάμε 4-5 ώρες την ημέρα και έχει ενδιαφέρον και μου αρέσει αρκετά απ'όσο την ξέρω μέχρι στιγμής.Το προβλημα είναι το εξής.Το Σαββάτο μάλλον θα βρεθούμε.Αυτή έχει δει μία φωτό μου από ένα site που έχω ανεβάσει 3-4 δικές μου.Εγώ όμως δεν έχω δει δικές της και δεν ξέρω αν θα μου αρέσει ( ναι κοιτάω λιγάκι και την εξωτερική εμφάνηση ).

Αν δεν μου αρέσει όταν θα την δω τί θα της πω?? Έχουμε ήδη πει "κάποια" πραγματάκια... Δεν θέλω να την φέρω σε δύσκολη θέση και αν δεν κάνω κάτι μαζί της θα ήθελα να κάνουμε παρέα.

Αυτά. Καμία συμβουλίτσα???

no sig...