Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καμια ιδεα ποτε θα παρει την 1.3,το διαστημα που το ειχα χρησιμοποιουσα την 1.1 με το update του Νοεμβριου,και ηταν αψογο με εξαιρεση τη μπαταρια,την 1,2 δεν τη περασα καθολου γιατι φοβηθηκα,γιατι σκεφτομαι να ξαναπαρω τη συσκευη και να την κρατησω.σαν συσκευη εχει διαχρονικη-συλλεκτικη αξια,αν τη βρω και σε λευκο θα ειναι τελεια.

Το μονο που με προβληματιζει ειναι η διχασμενη προσωπικοτητα της μπαταριας του,θα λυθει με την 1.3 η οχι:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδια καμια ιδεα ποτε θα παρει την 1.3,το διαστημα που το ειχα χρησιμοποιουσα την 1.1 με το update του Νοεμβριου,και ηταν αψογο με εξαιρεση τη μπαταρια,την 1,2 δεν τη περασα καθολου γιατι φοβηθηκα,γιατι σκεφτομαι να ξαναπαρω τη συσκευη και να την κρατησω.σαν συσκευη εχει διαχρονικη-συλλεκτικη αξια,αν τη βρω και σε λευκο θα ειναι τελεια.

Το μονο που με προβληματιζει ειναι η διχασμενη προσωπικοτητα της μπαταριας του,θα λυθει με την 1.3 η οχι:p

μετα την pr1.2 ολα τα παραξενα με την μπαταρια λυθηκαν μην φοβασαι καθολου..

η 1.3 τωρα λενε τελος μαιου-αρχες ιουνιου...ελπιζω!

μετα την pr1.2 ολα τα παραξενα με την μπαταρια λυθηκαν μην φοβασαι καθολου..

η 1.3 τωρα λενε τελος μαιου-αρχες ιουνιου...ελπιζω!

Αν τη βγαλει μεσα στις επομενες ημερες θα ειναι μια χαρα,να τεσταριστει να μην εχει τιποτα κουσουρια και αποφασιζουμε:p

Να δουμε σε λευκο αν τη βρουμε πουθενα βεβαιως-βεβαιως που αξιζει για συλλεκτικη συσκευη:lol::p

Ρε παιδια εκατσα να δω ενα εργο και καθε 5-10 λεπτα εβγαινε το μυνημα αν θελω να ενεργοποιησω το ιντερνετ ενω το ειχα απενεργοποιημενω οπως και το 3g. Υπαρχει κατι να κανω για να μην βγαζει ρτο μυνημα?????

Ρε παιδια καταντησε αηδια, οποτε το ξεκλειδωσω ρωταει για ιντερνετ ,στελνω μυνημα παλι το ιδιο ξερει καποιος καμια λυση?????

Edited by Andreasole
From N9

Στο amazon us υπαρχει το λευκο Ν9 64 GB τιμη 595 δολαρια-475 ευρω δηλαδη,εχουν μεινει 4 κομματια,οσοι πιστοι εχουν κανα γνωστο απο Αμερικη ειναι ευκαιρια........Ελλαδα δεν στελνει το επιχειρησα αλλα γιοκ:p

Τελικα εσβησα τα push notifications και δεν το ξανακανε για μια μερα. μετα το ιδιο και μετα παλι σταματησε. οσο δεν το κανει δεν με ενοχλα αλλα σας λεω ειναι πολυ ενοχλητικο. Edited by gianpithio
From N9

Στο amazon us υπαρχει το λευκο Ν9 64 GB τιμη 595 δολαρια-475 ευρω δηλαδη,εχουν μεινει 4 κομματια,οσοι πιστοι εχουν κανα γνωστο απο Αμερικη ειναι ευκαιρια........Ελλαδα δεν στελνει το επιχειρησα αλλα γιοκ:p

Εγώ πήρα το μαύρο 250 μεταχειρισμένο :) Σκέφτομαι τώρα, μαζί με έναν φίλο μου που έχει το ίδιο, να πάρουμε λευκές θήκες με sim tray και usb door και να τις περάσουμε... έχει γύρω στα 50ε στο ebay...

Εγώ πήρα το μαύρο 250 μεταχειρισμένο :) Σκέφτομαι τώρα, μαζί με έναν φίλο μου που έχει το ίδιο, να πάρουμε λευκές θήκες με sim tray και usb door και να τις περάσουμε... έχει γύρω στα 50ε στο ebay...

αν το κανετε τελικα..δωσε πληροφοριες μετα αν μπορεις

To 16άρι πήρες?

Το τηλέφωνο είναι "αλλού". Απορώ πραγματικά με την Νοκια......

Μερικές απορείες.

1) Υπάρχουν ταχείες κλήσεις (τις αγαπημένες τις βρήκα)?

2) Κάποιο πρόγραμμα που να παίζει μουσική ολόκληρο φάκελο? Εχω στο Ν8 το Alon player και είναι τέλειο.

3)Όταν είναι στην μαύρη οθόνη και φαίνεται μόνο η ώρα (έχω βάλει και την μπαταρία) γίνεται να μπει και η ημερομηνία?

4)Στον μαμα browser δεν βρίσκω δυνατότητα για σελιδοδείκτες , αποθηκευμένες σελίδες, ιστορικό κλπ. Τόσο στραβός? Στον όπερα, μπορώ να περάσω ότι έχω αποθηκευμένο στο Ν8?

5) Δεν μπορώ να συνδεθώ με το nokia suite αλλά ούτε με το Nokia Link

To 5 άκυρο. Ξαφνικά και χωρίς να κάνω κάτι, συνδέθηκε....

στο 2 η απαντηση ειναι sigma player...

Στον opera πως εμφανιζουμε το ελληνικο πληκτρολογιο;

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έχω αλλάξει στο N9 ενός φίλου που του έπεσε και γρατσουνίστηκε (μαύρη).

Θα ξηλώσεις όλο το τηλέφωνο για να αλλάξει.. τα μόνα σημεία που δυσκολεύτηκα ήταν να ξεκολλήσω το μικρό άσπρο αυτοκόλλητο ανάμεσα στο sim tray και στη usb door και να καθαρίσω το κρυσταλλάκι της φωτογραφικής μηχανής εσωτερικά για να μην έχει σκόνες (το έκανα με φούσκα από αυτή που χρησιμοποιούν για τα ρολόγια και το τσέκαρα με μεγεθυντικό ματάκι ωρολογοποιίας), τα άλλα πήγαν ρολόι.

Θέλει προσοχή γιατί στο ebay έχει πολλές ιμιτασιόν δυστυχώς.

..Θα σου πρότεινα να μην το πειράξεις και να πάρεις απλά μια γνήσια άσπρη θήκη..

Edited by qosmio

Έχω αλλάξει στο N9 ενός φίλου που του έπεσε και γρατσουνίστηκε (μαύρη).

Θα ξηλώσεις όλο το τηλέφωνο για να αλλάξει.. τα μόνα σημεία που δυσκολεύτηκα ήταν να ξεκολλήσω το μικρό άσπρο αυτοκόλλητο ανάμεσα στο sim tray και στη usb door και να καθαρίσω το κρυσταλλάκι της φωτογραφικής μηχανής εσωτερικά για να μην έχει σκόνες (το έκανα με φούσκα από αυτή που χρησιμοποιούν για τα ρολόγια και το τσέκαρα με μεγεθυντικό ματάκι ωρολογοποιίας), τα άλλα πήγαν ρολόι.

Θέλει προσοχή γιατί στο ebay έχει πολλές ιμιτασιόν δυστυχώς.

..Θα σου πρότεινα να μην το πειράξεις και να πάρεις απλά μια γνήσια άσπρη θήκη..

Δεν θέλω θήκη γιατί φοβάμαι πως θα γίνει σαν πατάτα... Απλά σκέφτομαι να πάρω το λευκό case, και μετά από κανα χρόνο που θα έχει φθαρεί το μαύρο, να το αλλάξω.. Ελπίζω να είναι καλά για τότε Nokia N9 64αρι λευκό...!!

Δεν θέλω θήκη γιατί φοβάμαι πως θα γίνει σαν πατάτα... Απλά σκέφτομαι να πάρω το λευκό case, και μετά από κανα χρόνο που θα έχει φθαρεί το μαύρο, να το αλλάξω.. Ελπίζω να είναι καλά για τότε Nokia N9 64αρι λευκό...!!

Η μαμισια ειναι σα να μην υπαρχει...

αν και αυτο που λες δεν ειναι κακη ιδεα... κρατα το γνησιο housing αθικτο και βαλε το ασπρο.. και οταν ερθει η ωρα το αλλαζεις..

παιδια πηρα με Ν9 με κωδικο 059J1Z5...

απο ποια χωρα ειναι ο κωδικος αυτος??

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

παιδια πηρα με Ν9 με κωδικο 059J1Z5...

απο ποια χωρα ειναι ο κωδικος αυτος??

059J1Z5: RM-696 NDT 16GB BLACK

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η ανάρτηση link προς site που διακινούν παράνομο περιεχόμενο

059J1Z5: RM-696 NDT 16GB BLACK

ναι φιλε μου αλλα απο ποια χωρα ειναι??

θελω να πω αν ισχυει η εγγυηση του στην ελλαδα...

//κατι ακομα... ισχυει και σε εσας οτι τα πλαινα κουμπια ειναι λιγο χαλαρα??

Edited by impreza_sti
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

ναι φιλε μου αλλα απο ποια χωρα ειναι??

θελω να πω αν ισχυει η εγγυηση του στην ελλαδα...

Σε εμένα ισχύει για τα κουμπιά... Αν το κινητό έχει αγοραστεί από χώρα της ΕΕ τότε θα ισχύει...

Το ιδιο συμβαινει και σε εμενα και ειχα την απορια αν ειναι σε ολα τα n9 ετσι ή μηπως εχει το δικο μου προβλημα. Τα πλαινα κουμπια ειναι καμποσο χαλαρα και ειναι το μοναδικο πραγμα που με ξενερωνει στη συσκευη.(εγω το αγορασα απο το birdphone και ενας φιλος μου ειπε οτι μπορει να ειναι συσκευη promo).

Εκτος απο εμενα και το mobrol εχει και καποιος αλλος κατοχος του n9 παρατηρησει κατι αναλογο?

Proud to be Blackberry addict...

Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport

Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900

Παιδια γενικα το κινητο οταν το ανοιγετε ποση ελευθερη ραμ εχει;; Εμενα ξεκιναει με 400κατι αλλα χωρις να κανω κατι σιγα σιγα ολο κ πεφτει.. μεχρι που φτανει τα 200 περιπου.. Ειναι φυσιολογικο αυτο;;

Παιδια γενικα το κινητο οταν το ανοιγετε ποση ελευθερη ραμ εχει;; Εμενα ξεκιναει με 400κατι αλλα χωρις να κανω κατι σιγα σιγα ολο κ πεφτει.. μεχρι που φτανει τα 200 περιπου.. Ειναι φυσιολογικο αυτο;;

ναι είναι

έτσι λειτουργεί το linux

και με πολύ λιγότερη ελεύθερη φυσιολογικό είναι, δεν σε επηρεάζει καθόλου στις διεργασίες που τρέχεις ;)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Καλημέρα

κανένα νέο για την 1.3 υπάρχει ?

δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα

δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα

μιλησα με νοκια στο φαληρο και μου ειπε μεσα στο μηνα.. ηταν ευτυχισμενος κατοχος Ν9 οποτε δεν το ελεγε στην τυχη μαλλον..

ναι είναι

έτσι λειτουργεί το linux

και με πολύ λιγότερη ελεύθερη φυσιολογικό είναι, δεν σε επηρεάζει καθόλου στις διεργασίες που τρέχεις ;)

ενταξει κανα δυο φορες μου εχει κλεισει εφαρμογη απο ραμ αλλα οκ.. το ξαναφλασαρα και φαινεται να την διαχειριζεται καλυτερα τωρα...

μιλησα με νοκια στο φαληρο και μου ειπε μεσα στο μηνα.. ηταν ευτυχισμενος κατοχος Ν9 οποτε δεν το ελεγε στην τυχη μαλλον..

ενταξει κανα δυο φορες μου εχει κλεισει εφαρμογη απο ραμ αλλα οκ.. το ξαναφλασαρα και φαινεται να την διαχειριζεται καλυτερα τωρα...

α μέσα στον μήνα κιόλας??? :lol::lol:

φίλε μου μακάρι, αλλά απο τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα είναι λίγο δύσκολο

φήμες υπάρχουν απο τον Μάρτη αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, οπότε... ;)

σου έκλεισε εφαρμογή λόγω ραμ??? :blink: