Andreasole Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 παδια καλησπερα. εχει κανενασ προβλημα με το gtalk ? το κανω εγκαταστηση και και κανει reboot το κινητο το κανω απεγκατασταση και παλι το ιδιο. γνωριζεται κατι????? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Καλησπέρα έχετε κανένα πρόβλημα σχετικά με τα μηνύματα ? δηλαδή να στέλνετε ένα μήνυμα σε κάποιον και να το βάζει σε άλλη συνομιλία γενικα νε μπερδεύει λίγο τις συνομιλίες :confused: Καλησπερα, εκανες καμια αλλαγη στις επαφες οπως πχ να τις σβησεις ολες και να τις ξαναβαλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockass14 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Παιδιά τα προγράμματα του ραδιοφώνου προϋποθέτουν σύνδεση στο ίντερνετ;Δεν παίζουν όπως στα συμβατικά κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) Παιδιά τα προγράμματα του ραδιοφώνου προϋποθέτουν σύνδεση στο ίντερνετ;Δεν παίζουν όπως στα συμβατικά κινητά; Oχι, δεν ειναι απαραιτητο. Το Ν9 εχει fm radio δεκτη. https://github.com/andytolst/fmradio/downloads Στο λινκ που δινω , κατεβασε αυτο το .deb ---> fmradio_0.0.7_armel.deb FM Radio 0.0.7 Developer: Andrey Kozhanov Status: Free Open Source Πηγή: [Announced] FM Radio by Andrey Kozhanov Edited April 2, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Καλησπερα, εκανες καμια αλλαγη στις επαφες οπως πχ να τις σβησεις ολες και να τις ξαναβαλεις? όχι δεν έχω κάνει καμιά αλλαγή τίποτα!!!! Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Εμενα μου το εκανε αυτο, δηλαδη αλλος εστελνε sms αλλο ονομα μου εδειχνε , τα ιδια και για τις κλησεις. Εγω πιστευα οτι εφταιγε οτι πριν ειχε αλλη καρτα μεσα με αλλες επαφες και μετα εκανα delete τα παντα και εβαλα αλλη καρτα(χωρις hard reset). Η λυση που ειχα βρει ηταν το φλασαρισμα. Μου ειχε σπασει τα νευρα γιατι δεν ηξερα ποιος μου εστειλε sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Καλημέρα Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω την εικόνα από μία επαφή; Δηλαδή να δείχνει τα αρχικά του ονόματος όπως πριν βάλω την εικόνα. Είχα κάνει merge με μία επαφή από το gtalk με μία που υπήρχε ήδη στο τηλέφωνο και όταν έκανα unmerge κράτησε το avatar και σε αυτή του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Μπορείς να την διαγράψεις και να την δημιουργήσεις από την αρχή. Εάν εξάγεις την επαφή που αναφέρεις σε ένα αρχείο .vcf και την ανοίξεις π.χ. με το notepad θα δεις μια εγγραφή: PHOTO;TYPE=bla,bla,bla Είναι η εγγραφή που δημιουργεί την εικόνα. Εναλλακτικά κρατάς αντίγραφο την επαφή που θέλεις - την ανοίγεις με τον επεξεργαστή κειμένου της επιλογής σου - delete ολόκληρο το PHOTO;TYPE=bla,bla,bla και ξανά εισαγωγή στις επαφές αφού πρώτα έχεις διαγράψει την παλιά! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) Παιδια εκανα επαναφορα ρυθμισεων και μου κολλησε δεν ανοιγει καθολου.απλως αναβοσβηνει το λαμπακι κατω αριστερα και μονιμα αναμμενο το σημα αυτο που κανει οταν κλεισει και ανοιγεις το κινητο με το βελακι πως να το εξηγησω,καποια βοηθεια:worry::worry: Οκ επανηλθε στη ζωη μετα απο αρκετες προσπαθειες, κατα περιεργο τροπο εγκατεστησα το Nokia Pc Suite και εστρωσε αρχικα εδειξε να φορτιζει πατησα το power και επανηλθε τι να πω.Παλι καλα. Edited April 4, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 εχω λυσει το προβλημα των ηχητικων ειδοποιησεων βαζοντας για ηχο κλησης τον κλασικο ηχο της νοκια απο το 8800 και για τα μυνηματα απο το 3210. Πλεον ακουγεται δυνατα και εντονα κατι αλλο στελνω Λ στο 1256 της κοσμοτε για να δω λογαριασμο και δεν παιρνω απαντηση τιποτα. Βαζω τη σιμ σε ενα 3GS και ολα κανονικα στελνει πισω απαντηση. Ξανα τα ιδια στο Ν9 και δεν στελνει τιποτα EY δουλευει κανονικα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Παιδια δυο ερωτησουλες : 1. Υπάρχει πρόγραμμα (πχ ntweak) που να αυξανει την ένταση του ηχειου αξιοπιστα χωρις χρηση terminal? 2. Χρησιμοποιω τη νεα εκδοση του swipe manager αλλα δεν μου κλεινει παντα την εφαρμογη αλλα την κανει down. Καμια ιδεα? Σκέφτομαι να φλασαρω αλλα ακομα δεν εχω κανει backup (εχει προβλημα το Nokia Link και κολλαει κατα το restore) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Παιδια δυο ερωτησουλες : 1. Υπάρχει πρόγραμμα (πχ ntweak) που να αυξανει την ένταση του ηχειου αξιοπιστα χωρις χρηση terminal? 2. Χρησιμοποιω τη νεα εκδοση του swipe manager αλλα δεν μου κλεινει παντα την εφαρμογη αλλα την κανει down. Καμια ιδεα? Σκέφτομαι να φλασαρω αλλα ακομα δεν εχω κανει backup (εχει προβλημα το Nokia Link και κολλαει κατα το restore) για το δεύτερο σε μένα πάντα τις κλείνει απλά πρέπει να την πιάσεις από τελείως ψηλά για να το κάνει αλλιώς την κάνει όπως είπες και εσύ down. Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πως γίνετε να στείλεις μύνημα σε αριθμό που δεν είναι στις επαφές σου? Χθές το έψαχνα και δεν το βρισκα με τίποτα. Edited April 10, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 για το δεύτερο σε μένα πάντα τις κλείνει απλά πρέπει να την πιάσεις από τελείως ψηλά για να το κάνει αλλιώς την κάνει όπως είπες και εσύ down. Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πως γίνετε να στείλεις μύνημα σε αριθμό που δεν είναι στις επαφές σου? Χθές το έψαχνα και δεν το βρισκα με τίποτα. πατα νεο μυνημα και εκει που διαλεγεις την επαφη γραψε τον αριθμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πως γίνετε να στείλεις μύνημα σε αριθμό που δεν είναι στις επαφές σου? Χθές το έψαχνα και δεν το βρισκα με τίποτα. πάς στα μηνύματα, πατάς το συνεφάκι κάτω αριστερά,γράφεις τον αριθμό που θέλεις κ από κάτω το κείμενο σου. Κάτι άλλο θα ήθελα να ρωτήσω. Έβαλα κάποια τραγούδια στο κινητό, και μου τα εμφανίζει στην μουσική σχεδόν όλα με την ίδια εικόνα άλμπουμ... Έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 πάς στα μηνύματα, πατάς το συνεφάκι κάτω αριστερά,γράφεις τον αριθμό που θέλεις κ από κάτω το κείμενο σου. Κάτι άλλο θα ήθελα να ρωτήσω. Έβαλα κάποια τραγούδια στο κινητό, και μου τα εμφανίζει στην μουσική σχεδόν όλα με την ίδια εικόνα άλμπουμ... Έχει τύχει σε κανέναν αυτό; τα εβαλες ολα μαζι στον ιδιο φακελο? αν τα βαλεις σε ξεχωριστους φακελους (αν βαλεις και μια εικονα για να φαινεται στη μουσικη πιο ομορφο!) κανει ξεχωριστα τα αλμπουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malamatina Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Καλημέρα σας μόλις το απόκτησα σε μαύρο "είχα 2 χρόνια το Ν8 μετά το Ν900 και έχω χάσει τη μπάλα και λογικο κολλησα στο συμπιαν" 1) Ποιο πρόγραμμά περνώ στον υπολογιστή και πως λέγεται να του κάνω αναβάθμιση και μου έχει 1.1 και δεν μου δείχνει την 1.2 για αναβάθμιση μήπως κάνω κάτι λάθος? 2) Και καποιο προγραμμα αξιοπιστο που να λεει ποσα mb ιντερνετ εχεις δωσει η κατεβασει? Αυτο που εχει ειδη μεσα ειναι καλο? εχω βαλει τα νουμερα που θελω αλλα πρωτη φορα το δουλευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Καλημέρα σας μόλις το απόκτησα σε μαύρο "είχα 2 χρόνια το Ν8 μετά το Ν900 και έχω χάσει τη μπάλα και λογικο κολλησα στο συμπιαν" 1) Ποιο πρόγραμμά περνώ στον υπολογιστή και πως λέγεται να του κάνω αναβάθμιση και μου έχει 1.1 και δεν μου δείχνει την 1.2 για αναβάθμιση μήπως κάνω κάτι λάθος? 2) Και καποιο προγραμμα αξιοπιστο που να λεει ποσα mb ιντερνετ εχεις δωσει η κατεβασει? Αυτο που εχει ειδη μεσα ειναι καλο? εχω βαλει τα νουμερα που θελω αλλα πρωτη φορα το δουλευω 1) αναβάθμιση κάνεις μέσω τηλεφώνου over the air(OTA) 2)Μέσα στις ρυθμίσεις του Ν9 έχει counter που τον ρυθμίζεις όπως σου αρέσει. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καλημερα σας. Ρε παιδια πως κανουμε φλας με phoenix??? το εχω κατεβασει στο pc αλλα δεν υπαρχει μεσα το rm-696. Πως γινεται αυτο? πηγα εκει που ειναι τα products και δημιουργησα εγω ενα φακελο rm-696 εβαλα μεσα τα λογισμικα αλλα παλι τιποτα Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Nokia Software Updater, ή εάν θέλεις cleαν install κατεβάζεις το firmware με το navifirm και το περνάς με το phoenix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καλημερα σας. Ρε παιδια πως κανουμε φλας με phoenix??? το εχω κατεβασει στο pc αλλα δεν υπαρχει μεσα το rm-696. Πως γινεται αυτο? πηγα εκει που ειναι τα products και δημιουργησα εγω ενα φακελο rm-696 εβαλα μεσα τα λογισμικα αλλα παλι τιποτα Με την έκδοση Phoenix Service Software 2011.38.003.46817 μια χαρά φλασάρει. Εννοείται ότι κατεβάζεις το firmware με το navifirm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Ναι το κατεβασα και που το τοποθετω? και απο που κατεβασες το phoenix 2011.38.003.46817 ??? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ Πρόγραμμα flashing Phoenix Software Suite.Όσο για το που μπορείς να βρεις οποιαδήποτε έκδοση του προγράμματος,με αναζήτηση στο διαδίκτυο.Είναι copyrighted υλικό και απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμων προς αυτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Overclock to 1.1 GHz Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 δεν χρειαζομαστε overclock προς το παρων! το κινητο πεταει..βεβαια αφου μπορουμε :) αντε και cssu σιγα σιγα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Τελικα για το Phoenix επρεπε να κατεβασω την τελευταια εκδοση του για να δουλεψει. Οσο για το overclock και φυσικα μπορουμε αφου ΝΟΚΙΑ ειμαστε Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts