Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

N9 with black screen

1)"It's known bug, you should reflash using harmattan flasher "

2)"One thing that sort of helps is the standby screen clock. It tells you when the device is locked. Double tap, and the screen will go black, just swipe like you would regularly to unlock. You will still see nothing, but your N9 will be unlocked. Push and hold the power button until you feel the vibration. Wait 30 second for the shutdown cycle. Then power it back on. Hopefully it will restore your screen issues. My issues seem to be either rebooting the device then locking the screen, it will go blank. This is really frustrating, and is making it hard for me to want to continue and use the N9. I have to reboot the thing like 10 times to get the display driver to finally stay on once I unlock it. Does anyone have a fix or better work around for this? I'm kinda desparate here because I love the phone, but this annoyance could be a deal breaker for me. "

Δεν είναι σίγουρο αν σε βοηθά το πιο πάνω, ρίξε μια ματιά.... αν είναι αυτό το πρόβλημα, μάλλον μόνο σου θα βγάλεις άκρη!

PHONE - PROJECT!

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

οχι δεν ειναι τετοιο προβλημα ,δεν εχει πλεον λειτουργικο μεσα,δεν δουλευει τιποτα ουτε καν φορτιζει,πρωτη φορα το παθαινω αυτο,παντα αλλαζα ρομ κ φλασαρα οτι κινητο επερνα αλλα ποτε δεν ειχε πεθανει κανενα

οχι δεν ειναι τετοιο προβλημα ,δεν εχει πλεον λειτουργικο μεσα,δεν δουλευει τιποτα ουτε καν φορτιζει,πρωτη φορα το παθαινω αυτο,παντα αλλαζα ρομ κ φλασαρα οτι κινητο επερνα αλλα ποτε δεν ειχε πεθανει κανενα

Αν δε σου κάνει απολυτός τίποτα τότε μάλλον είναι η μπαταρία.

Το ίδιο έπαθα εγώ με το Ν8.

Έτυχε να στο κάνει κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν εχει αναφορα παραδοσης στα sms.

Ευχαριστω

N9 Best phone ever

Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν εχει αναφορα παραδοσης στα sms.

Ευχαριστω

κάτω αριστερά από το κείμενο που έστειλες λέει delivered αν παραδόθηκε. Νομίζω από settings>applications>messages το ενεργοποιείς.

Μια ερώτηση, έχω παρατηρήσει ότι σε τυχαίες στιγμές κυρίως όταν δουλεύει το 3G το τηλέφωνο χάνει το σήμα. Όχι μια-δυο μπάρες αλλά εμφανίζει την κόκκινη γραμμή του no service και σε 2-3 δευτερόλεπτα επανέρχεται. Έχει τύχει και σε κάναν άλλο; :worry:

Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9

κάτω αριστερά από το κείμενο που έστειλες λέει delivered αν παραδόθηκε. Νομίζω από settings>applications>messages το ενεργοποιείς.

Μια ερώτηση, έχω παρατηρήσει ότι σε τυχαίες στιγμές κυρίως όταν δουλεύει το 3G το τηλέφωνο χάνει το σήμα. Όχι μια-δυο μπάρες αλλά εμφανίζει την κόκκινη γραμμή του no service και σε 2-3 δευτερόλεπτα επανέρχεται. Έχει τύχει και σε κάναν άλλο; :worry:

ναι μου το κανει και μενα καπου καπου.παντως για καλυτερο σημα καλο ειναι να απενεργοποιησεις το 3g.εκτος αν το χρειαζεσαι για ιντερνετ.οποτε συμβιβαζεσαι οπως κι εγω αναγκαστικα.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

παιδιά να κάνω μια ερώτηση.από σήμα wifi πως είναι το κινητό?πήγα ξανά στο πλαίσιο Πάτρας-προσπάθησε ο υπεύθυνος να το συνδέσει με το ρούτερ-αλλά τίποτα..μου είπε ότι δεν πιάνει...ποια είναι η εμπειρία σας?ευχαριστώ πολύ

παιδιά να κάνω μια ερώτηση.από σήμα wifi πως είναι το κινητό?πήγα ξανά στο πλαίσιο Πάτρας-προσπάθησε ο υπεύθυνος να το συνδέσει με το ρούτερ-αλλά τίποτα..μου είπε ότι δεν πιάνει...ποια είναι η εμπειρία σας?ευχαριστώ πολύ

ναι είναι και αυτό ένα θέμα, δεν έχει και από τις καλύτερες κεραίες :cry:

Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9

ναι είναι και αυτό ένα θέμα, δεν έχει και από τις καλύτερες κεραίες :cry:

σοβαρα ρε παιδια?!

με ξενερώνετε απιστευτα τωρα.

ενα απο τα 1000 καλα του Ν900 ηταν το wifi του

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

σοβαρα ρε παιδια?!

Δε σε βλέπω για n9 τελικά bill..

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

σοβαρα ρε παιδια?!

thePRODIGY αν σ' έχω καταλάβει καλά η επόμενή σου συσκευή θα ναι το milestone 4! :rolleyes: Άστο εσύ το Ν9 :lol:

Δε νομίζω να έχει θέμα με το πόσο καλά πιάνει το WiFi όσο το ότι ειναι απίστευτα αργό στην εξεύρεση των spots. Τάδε έφη mobile-review (γκρινιάξτε ελεύθερα). Εγώ πάντως δεν έχω λόγο να μην πιστεύω ότι το κινητό κάνει 1 λεπτό να βρει τις κεραίες, θα ήταν πολύ έξυπνοι για να σκεφτούν μία τέτοια δυσλειτουργία και να την πλασάρουν χωρίς λόγο.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή δοκίμασε και με κάποιο άλλο κινητό δίπλα από το Ν9 και αυτό έπιανε σήμα από το wifi και έκανε καλύτερη σύνδεση ?

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

thePRODIGY αν σ' έχω καταλάβει καλά η επόμενή σου συσκευή θα ναι το milestone 4! :rolleyes: Άστο εσύ το Ν9 :lol:

το Ν9 θα ειναι :)

οταν βαρεθω τα Ν900, Ν8 και Ν810 που εχω, θα παρω το Ν9

θα εχει πεσει και η τιμη μεχρι τοτε. Θα εχουν βγει και αλλες αναβαθμισεις...

Ολα καλα θα πανε!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

κοίταξε,είχαν ένα iphone 4 δίπλα ακριβώς-βέβαια δεν ξερω πως λειτουργεί το iphone σε αυτο το θέμα-το οποίο είχε 2 γραμμές σήμα..χωρίς να συνδεθεί στο συγκεκριμένο ρουτερ..δεν ξέρω αν το διατύπωσα σωστά.έδειχνε 2 γραμμές και ζήταγε password.

Εδώ και ένα 2ήμερο έχει μουλαρώσει και δεν στέλνει μηνύματα! Καμιά ιδέα; Δεν πρόσθεσα καμιά εφαρμογή ούτε άλλαξα καμιά ρύθμιση! Απλά μου βγάζει couldn't send message. Επίσης έλεγξα ότι έχω και κάρτα... Τι μπορεί να φταίει; :mad:

Σόρυ ρε παιδιά που επεμβαίνω στο θέμα αλλά με ενδιαφέρει το κινητό γιατί πραγματικά μ'αρέσει αλλά τελικά δικαιώνεται ο Elop που έλεγε για πειραματικό κινητό. Με το τελευταίο μήνυμα του φίλου και κάποια άλλα που έχω διαβάσει πιο πάνω καταλαβαίνω ότι το κινητό είναι σε τελείως beta κατάσταση. Εγώ ίσως να μην είχα και πρόβλημα να το πάρω αλλά με αυτά που διαβάζω δεν κάνει με τίποτα για έναν απλό χρήστη.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Ποιος είπε ότι καθαρό Linux κινητό των 630 ευρώ είναι για τον απλό χρήστη ???

Jorge_greek, λογικά θα φταίει ο πάροχός σου ... Το χω πάθει 4 φορές με Cosmote αυτό που λες ... Επίσης δεν παίρνω μηνύματα ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

λογικά θα φταίει ο πάροχός σου ... Το χω πάθει 4 φορές με Cosmote αυτό που λες ... Επίσης δεν παίρνω μηνύματα ...

Μάλλον έχεις δίκιο, πριν καμιά ώρα, χωρίς reset χωρίς τίποτε, μου ρθαν όλα μαζί και τα χτεσινά και τα προχθεσινά. Τηλέφωνα πάντως κανονικά έκανα. Τι να πω...

Σχετικά με το wifi δεν μπορώ να πω αρνητικά λόγια σε σχέση με το desire hd είναι πολύ καλύτερο!!!!

Εγώ έχω μια άλλη απορία η κάμερα μπροστά πως λειτουργεί ? ?

Ευχαριστώ

N9 Best phone ever

Σχετικά με το wifi δεν μπορώ να πω αρνητικά λόγια σε σχέση με το desire hd είναι πολύ καλύτερο!!!!

Εγώ έχω μια άλλη απορία η κάμερα μπροστά πως λειτουργεί ? ?

Ευχαριστώ

Δεν λειτουργει ακομη. Σε καποιο PR θα την ενεργοποιησουν για κλησεις skype g talk. Και στο Ν900 νομιζω η δυνατοτητα ηρθε με το PR1.1

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Δεν λειτουργει ακομη. Σε καποιο PR θα την ενεργοποιησουν για κλησεις skype g talk. Και στο Ν900 νομιζω η δυνατοτητα ηρθε με το PR1.1

νομιζω Skype με την PR1.2 πηραμε

anyway, λεπτομεριες

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δε νομίζω να έχει θέμα με το πόσο καλά πιάνει το WiFi όσο το ότι ειναι απίστευτα αργό στην εξεύρεση των spots. Τάδε έφη mobile-review (γκρινιάξτε ελεύθερα). Εγώ πάντως δεν έχω λόγο να μην πιστεύω ότι το κινητό κάνει 1 λεπτό να βρει τις κεραίες, θα ήταν πολύ έξυπνοι για να σκεφτούν μία τέτοια δυσλειτουργία και να την πλασάρουν χωρίς λόγο.

εγω παντως δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα. απλα δεν ειναι τοσο καλη η κεραια σε σχεση με του n900 που ειχα διπλα

παιδια καλησπερα, σημερα έγινα και εγω ενας κατοχος του πανεμορφου N9

αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα, οταν παω να κατεβασω καποια εφαρμογη απο το ovi store αφου κατεβαίνει και τελειώνει την στιγμη που κανει installing μου βγαζει αυτο το μην( unable to complete installation. dowload file again) το εχω δοκιμάσει και με αλλες εφαρμογές οχι με μια μονο και το ιδιο λεει σε ολες.. καμια ιδεα?

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.