aliengoa Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Βασικά θα το βγάλω το FasterN9 γιατί έκανε 3 φορές reboot μέχρι τώρα!!! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 το εχω βαλει εγω.. οκ ηταν κατεβαζεις τα θεματα απο εδω http://talk.maemo.org/showthread.php?t=87186 και τα πατας απο το προγραμμα.. το fastern9 δεν χρειαζεται αφου εχει το n9qtweak το δικο του tweak και νομιζω ειναι τα ιδια.. παντως εγω με custom statusbar,home screen settings,εικονες σε καθε οθονη και διαφορα απο n9qtweak δεν επαθα κατι οταν αλλαξα θεμα(απο αυτα που δινω παρπανω..) μπορει να τα παιξει το κινητο και μετα απο οτι ειδα θελει δουλιτσα για να επανελθει.. backup περνεις απο το n9qtweak (το Κ νομιζω?) η αν θες clean backup απο εδω http://talk.maemo.org/showthread.php?t=80600 οτι θες Φιλιππε.. εσυ ξερεις :p επισης μπορεις να βαλεις κι αυτα http://talk.maemo.org/showthread.php?t=80655 (τα τρια deb version) τα κανεις εγκατασταση καανονικα και τα επιλεγεις μεσα απ το theme στα settings. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 επισης μπορεις να βαλεις κι αυτα http://talk.maemo.org/showthread.php?t=80655 (τα τρια deb version) τα κανεις εγκατασταση καανονικα και τα επιλεγεις μεσα απ το theme στα settings. ευχαριστω! το εχεις βαλει εσυ? ειναι οντως πιο γρηγορο? σε σχεση και με το n9qtweak.. αν και το κινητο εχει αρχισει να δειχνει οτι ειναι "παλιο" δυστυχως.. στο browsing δηλαδη ο επεξεργαστης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 ευχαριστω! το εχεις βαλει εσυ? ειναι οντως πιο γρηγορο? σε σχεση και με το n9qtweak.. αν και το κινητο εχει αρχισει να δειχνει οτι ειναι "παλιο" δυστυχως.. στο browsing δηλαδη ο επεξεργαστης.. Δεν ειδα καμμια διαφορα στην ταχυτητα.απλα μου αρεσουν πιο πολυ απ το colour theme.δειχνει και πιο ωραιο το πληκτρολογιο.το μονο σπαστικο ειναι το μαυρο φοντο που βγαζει σε μερικες εφαρμογες οπως το meewimanpro που εχω.αλλα δε με χαλαει.δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας σ αυτη τη ζωη. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Εγω δεν εχω δει καποιο προβλημα στο browsing. Μια χαρα παει ο stock. Φυσικα για firefox/opera ουτε λογος. Οταν τους δοκιμαζα θυμηθηκα το browsing με το Ngage... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Ahahahah Δεν έχεις άδικο, αλλά με τον Opera έχεις και Opera Link και Turbo ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Για τους φίλους του Ubuntu εδώ θα βρείτε κάτι χρήσιμο. http://kryogenix.org/code/u1fn9/ Πρόγραμμα συγχρονισμού με το cloud service του Ubuntu ONE για το N9. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) Ahahahah Δεν έχεις άδικο, αλλά με τον Opera έχεις και Opera Link και Turbo ... :p Αυτο ειναι το κακο.. Opera link/turbo με το opera flashplayer με τον firefox Αλλα δεν μπορεις να τους δουλεψεις δυστυχως.. Καλα τον firefox δεν τον δουλευεις ουτε σε android dualcore, αλλα ο opera με πονεσε..! :p edit: Επιτελους ελυσα και το προβλημα με το swype!! Αυριο-μεθαυριο θα γραψω οδηγο για αυτο μαζι με το apkenv να βρισκεται :) Edited April 3, 2013 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) :p Επιτελους ελυσα και το προβλημα με το swype!! Αυριο-μεθαυριο θα γραψω οδηγο για αυτο μαζι με το apkenv να βρισκεται :) Αργείς, όμως! :p Προχτες που είχα πάει σε μπαράκι, έβαλα το τηλ πάνω στη μπάρα και δεν αποκρινόταν η οθόνη, δούλευε, όμως. Μόλις το σήκωνα ένα εκατοστό και δεν ακούμπαγε, όλα ΟΚ. Σημειωτέον, δίπλα έπαιζε DJ, αλλά δεν είχε κανα φοβερό κραδασμό. Πως το εξηγείτε? Edited April 3, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Αργείς, όμως! :p :lol: Ειναι ψυχοφθορο το σβησε-σκεψου-γραψε για να ειναι ευαναγνωστος και πληρης ο οδηγος :p Προχτες που είχα πάει σε μπαράκι, έβαλα το τηλ πάνω στη μπάρα και δεν αποκρινόταν η οθόνη, δούλευε, όμως. Μόλις το σήκωνα ένα εκατοστό και δεν ακούμπαγε, όλα ΟΚ. Σημειωτέον, δίπλα έπαιζε DJ, αλλά δεν είχε κανα φοβερό κραδασμό. Πως το εξηγείτε? Μηπως επαιζε Παντελιδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 :lol: Όχι, housάκια έπαιζε! Που να έπαιζε και Πάολα, δηλαδή, ε? :sick: Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Ρε παιδιά, πως γίνεται να προσθέσω κάποια feeds? Κατάφερα να προσθέσω ένα μόνο ακολουθώντας κάποια tutorials σε βιντεάκια, αλλά κάποια άλλα που προσπάθησα δε τα έπαιρνε. Καμιά ιδέα? συμβουλή? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros6600 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Αντιμετωπιζω προβλημα ως προς την αποστολη φωτογραφιων ανεξαρτητου μεγεθους απο το Wazapp. Ενω η ληψη τους απο αλλες επαφες του Wazapp γινεται κανονικα.Εκανα απεγκατασταση του και παλι τιποτα.Εχετε καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Καλησπερα παιδια. Γυρευω το αρχειο με τα ελληνικα για Swype αλλα ειναι ερορ . Μπορει καποιος να μου τα στηλει? Ευχαριστω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Καλησπερα παιδια. Γυρευω το αρχειο με τα ελληνικα για Swype αλλα ειναι ερορ . Μπορει καποιος να μου τα στηλει? Ευχαριστω Οριστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Σε ευχαριστω , το δοκιμασα απο το κινητο και μου ανοιγει about blank ισως πρεπεινα το δοκιμασω απο τον υπολογιστη Τελεια κατεβηκε με τον Firefox :) Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Θα πάω να πάρω ένα Lumia 920 Και θα βάλω μέσα το Ν9 :P Τι καλά θα ήταν να είχα τα specs του αλλά αντί για WP8 να είχε το MeeGo... αχχ Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Θα πάω να πάρω ένα Lumia 920 Και θα βάλω μέσα το Ν9 :P Τι καλά θα ήταν να είχα τα specs του αλλά αντί για WP8 να είχε το MeeGo... αχχ Θα πλήρωνα σε είδος !!!!!!!!!! Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Και μια απορία. Για να βάλω τον User agent του iOS μέσω N9QTweak μου λέει να διαλέξω inception mode ή open mode. Το δεύτερο τί είναι και τελικά ποιο διαλέγω για εμένα; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Και μια απορία. Για να βάλω τον User agent του iOS μέσω N9QTweak μου λέει να διαλέξω inception mode ή open mode. Το δεύτερο τί είναι και τελικά ποιο διαλέγω για εμένα; Εχεις περασει inception η open mode kernel? Αν δεν εχεις περασει τιποτα μπορεις να περασεις το inception κατευθειαν απο το n9qtweak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) Θα δοκιμάσω τώρα να περάσω inception. Διάλεξα το H απο το N9QT και στις ερωτήσεις πατούσα Enter!!! Τι ακριβώς κάνει ρε παιδιά αυτό; :P EDIT: Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτό το inception ήταν πετυχημένο χάρης και την τεκμηρίωση που βρίσκεις στο Ιντερνετ. http://img209.imageshack.us/img209/283/screen08apr13032723.png Επόμενο βήμα το Overclocking! Βγήκε και Overclocking tool για τους τολμηρούς: http://carman58.hubpages.com/hub/Overclocking-The-N9 Edited April 8, 2013 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Overclock ειχα κανει με αυτον τον τροπο πριν μου αλλαξουν πλακετα. Φυσικα τωρα που εχω αριστη συσκευη δεν παιζει να αρχισω τα παλαβα :p To inception σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις το κινητο μπαχαλο (που λεει ο λογος), γιατι μπορεις :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Το battery bug που παει κατευθιαν στο 4% μου εχει σπασει τα νευρα. γλυκοκοιταω την σειρα lumia και θα κρατησω το ν9 για να παιζω μου φαινεται Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) To inception σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις το κινητο μπαχαλο (που λεει ο λογος), γιατι μπορεις :P τι μπορεις να κανεις δηλαδη? και εγω που το ειδα αυτο γραφει οτι μπορεις να κανεις αλλα θελω να πω, πρακτικα αμα το κανω τωρα μετα τι θα γινει? :p @ceron παρε αυτο http://techblog.gr/mobile/mhorse-lamia-r920-dual-sim-smartphone-8572/ τι lumia τi lamia :p Edited April 8, 2013 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 εχω πεθανει στο γελιο! Ακου λαμια. το κινητο το εχω κανει σπεσιαλ τωρα αλλα αν νε ρωτησεις ποια ακριβως τουικς εχω βαλει δεν θυμαμαι!!! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts