Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ!

Δοκίμασα και το TV OUT στην τηλεόρασή μου και παίζει μια χαρά..

καλωδιο που βρηκες?

All it takes is a swipe...

Έχω ένα καλώδιο ΝΟΚΙΑ απο παλαιότερή μου συσκευή, θα δοκιμάσω και ένα SE που έχω να δω αν παίζει και με αυτό, λογικά ναι.

Πως μπορώ να έχω ολόκληρο τον ελληνικό χάρτη στην εφαρμογή Drive;

Ήθελα σήμερα να πάω κάπου, και μου έβγαλε μήνυμα οτι πρέπει να συνδεθεί on line για να βρει την τοποθεσία που ζητούσα.

Έτσι δουλεύει, ή κάτι δεν υπάρχει στη συσκευή μου;

Θυμάμαι σε παλαιότερο νοκια που στο ovi maps δεν χρειαζόταν να δουλέψει on line.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

καλωδιο που βρηκες?

Οποιοδηποτε tv-out καλωδιο κανει.

Εγω εχω 3 παλι καλα. Δυο απο τα Ν93/Ν93i μου και ενα απο το Ν95.

**Ν93 oχι, λαθος , εχει pop-port. αλλα του Ν95 (και τα παρομοια) οσα ειναι σε 3.5'' βυσμα δηλαδη, κανουν

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

εχω ενα απο το 5800, θα παιξει? (δε ρωταω για σπασιμο απλα πρεπει να παω στην αποθηκη να ψαξω...μανουρα)

δεν παιζει...οχι τελικα παιζει:lol:

Edited by ea6gka

Το ραδιόφωνο με την εφαρμογή fmrx 0.1.3 δουλεύει; Δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει εγώ πάντως... :worry:
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

εχω ενα απο το 5800, θα παιξει? (δε ρωταω για σπασιμο απλα πρεπει να παω στην αποθηκη να ψαξω...μανουρα)

δεν παιζει...

πως δεν παιζει ρε συ.

αποκλειεται να μην παιζει. μηπως ειναι χαλασμενο?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

το φτιαξα αδερφε, μπερδεψα το κιτρινο με το ασπρο...ολα καλα

Ρε παιδες, θελω να παρω την μπλε ή πρασινη θηκη για το αστερακι αυτο, τα Νοκια care στην ελλαδα εχουν τις θηκες αυτες? αν ναι, θυμαται κανεις τιμες? μην μου πουνε κανα 15ρι...τοι εχω βρει με 4 ευρω απο αμαζον

Nitdroid project και στο Ν9;

Ο e-yes αρχισε τα κολπακια του.Ενδιαφερον.

http://forum.nitdroid.com/index.php?topic=94

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Παιδιά, η στάνταρ εφαρμογή με τους μετρητές δεδομένων (counters) στο μενού, δουλεύει; έχω μπεί στο ίντερνετ με κοσμοτέ αρκετές φορές, αλλά ακόμα 0 mb μου δείχνει... έχω κάνει αρκετά reset μπας και φτιάξει αλλά τζίφος....

Παιδιά, η στάνταρ εφαρμογή με τους μετρητές δεδομένων (counters) στο μενού, δουλεύει; έχω μπεί στο ίντερνετ με κοσμοτέ αρκετές φορές, αλλά ακόμα 0 mb μου δείχνει... έχω κάνει αρκετά reset μπας και φτιάξει αλλά τζίφος....

Σε μένα δουλεύει γιατί έχει δύο παιδία ένα με mobile network in home και ένα roaming. Στο πρώτο μου δείχνει τα data κανονικά. Να πω και κάτι παράξενο που μου κάνει αν και δεν μποώ να καταλάβω πως έγινε.

Τα email τα είχα σετάρει να είναι always up date και ξαφνικά γυρισαν και οι δύο λογαριασμοί στα 20 λεπτά χωρίς να έχω πειράξει τπτ. Τώρα όμως κάθε φορά που μπαίνω ξανά online πάντα ο ένας από τους δύο λογαριασμούς κολάει στο transfer και πρέπει να το κάνω cancel ώστε να ξεκολήσει και να ενημερώθει.

Σε μένα δουλεύει γιατί έχει δύο παιδία ένα με mobile network in home και ένα roaming. Στο πρώτο μου δείχνει τα data κανονικά. Να πω και κάτι παράξενο που μου κάνει αν και δεν μποώ να καταλάβω πως έγινε.

Τα email τα είχα σετάρει να είναι always up date και ξαφνικά γυρισαν και οι δύο λογαριασμοί στα 20 λεπτά χωρίς να έχω πειράξει τπτ. Τώρα όμως κάθε φορά που μπαίνω ξανά online πάντα ο ένας από τους δύο λογαριασμούς κολάει στο transfer και πρέπει να το κάνω cancel ώστε να ξεκολήσει και να ενημερώθει.

Για το mobile network in home, δεν με ενδιαφέρει και τοχω κλειστό.... Το roaming, που με ενδιαφέρει λόγω προγράμματος απεριόριστα της cosmote (100mb), τοχω ανοιχτό, αλλά μου δείχνει συνέχεια ότι έχω χρησιμοποιήσει 0 mb....τίποτα δηλαδή... μήπως δεν δουλεύει;

Επίσης η 30.2011 έκδοση, έχει έρθει Ελλάδα, ή ακόμα; γιατί στο site της η Nokia την έχει ως επίσημη έκδοση...

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.

εμενα δουλευει κανονικα και μετραει σωστα, τσεκαρισμενο με ΕΥ μυνημα κοσμοτε.

εμενα δουλευει κανονικα και μετραει σωστα, τσεκαρισμενο με ΕΥ μυνημα κοσμοτε.

Για την 30.2011 γνωρίζουμε τίποτα;

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.

Δουλεύει.

Αν δεν κάνω λάθος "In home network" εννοεί την Cosmote που έχεις και

με roaming εννοεί αν είσαι συνδεδεμένος με άλλον carrier εκτός από τον δικό σου π.χ. στο εξωτερικό.

Οπότε ο counter που θα πρέπει να ενεργοποιήσεις και να κοιτάς για τα data της cosmote είναι o "home"

Δουλεύει.

Αν δεν κάνω λάθος "In home network" εννοεί την Cosmote που έχεις και

με roaming εννοεί αν είσαι συνδεδεμένος με άλλον carrier εκτός από τον δικό σου π.χ. στο εξωτερικό.

Οπότε ο counter που θα πρέπει να ενεργοποιήσεις και να κοιτάς για τα data της cosmote είναι o "home"

Νόμιζα ότι εννοεί το wi-fi με το "home", :lol:

30.2012 ειναι η τελευταια

ΠΩΣ την περνάω αυτή;;; εκτός απο flash me phoenix κλπ, γιατί δεν γνωρίζω... Ούτε με wi-fi μου την δείχνει, ούτε με το Nokia update μέσω pc..

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ΠΩΣ την περνάω αυτή;;; εκτός απο flash me phoenix κλπ, γιατί δεν γνωρίζω... Ούτε με wi-fi μου την δείχνει, ούτε με το Nokia update μέσω pc..

εβαλες το κινητο να ψαξει για updates και δε σου βγαζει τπτ?

Nitdroid project και στο Ν9;

Ο e-yes αρχισε τα κολπακια του.Ενδιαφερον.

http://forum.nitdroid.com/index.php?topic=94

αξιζει να το κανεις?αν και λεει οτι οταν ανοιγεις το κινητο σου λεει να επιλεξεις πιο λειτουργικο θες.οποτε μπορεις να χρησιμοποιησεις και τα 2!θα εχει την ιδια αποδοση το κιν?το εχει κανει κανεις να μας πει τι παιζει?και τι + θα εχεις και με το android? πολλες ερωτησεις! :p

παντως το ηχειο του εμενα μια χαρα μου φαινεται, ειναι τοσο δυνατο οσο του Ν8. εκτος και αν ειχε προβληματικο Ν8...νομιζω εχει να κανει και με ποιο ηχο κλησης εχετε βαλει, τι να οω...

Το ηχειο του Ν9 ειναι αθλιο παιδια.

α-θ-λ-ι-ο

Το χειροτερο ηχειο σε Νοκια smartphone που ειχα (μετα το Ν91).

Τι να θυμηθω? Ν95? Τube? N900? N8? 7710? 6110nav

Ολα τους ειχαν πολυ καλυτερο/α ηχειο/α.

*Παντως με την PR 1.2 ο ηχος οντως δυναμωσε αλλα αν το βαλεις τερμα με καποια ringtones (πχ Νοκια τune) μπουκωνει καπως.

Δηλαδη μπορει να το δυναμωσαν αλλα το ηχειακι το ιδιο ειναι κακης ποιοτητας.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το ηχειο του Ν9 ειναι αθλιο παιδια.

α-θ-λ-ι-ο

Το χειροτερο ηχειο σε Νοκια smartphone που ειχα.

Τι να θυμηθω? Ν95? Τube? N900? N8?

Ολα τους ειχαν πολυ καλυτερο/α ηχειο/α.

*Παντως με την PR 1.2 ο ηχος οντως δυναμωσε αλλα αν το βαλεις τερμα με καποια ringtones (πχ Νοκια τune) μπουκωνει καπως.

Δηλαδη μπορει να το δυναμωσαν αλλα το ηχειακι το ιδιο ειναι κακης ποιοτητας.

Γιατί σε μένα δεν μου βγάζει την 1.2 ως update????

battery usage μου δειχνει οτι το κινητο φορτιζει μεχρι 94% ενω το κινητο λεει οτι εχει ολοκληρωθει η φορτιση. bug?