geram Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 -Συγχρονίζεται κανονικά με Nokia suite; Εννοώ για επαφές, φωτό, μηνύματα, σημειώσεις κτλ. Δεν συγχρονίζει με Ovi Suite. Υπάρχει όμως μιά πατέντα όπου εγκαθιστάς μιά παλαιότερη έκδοση του Ovi, αναγνωρίζει το τηλέφωνο και μετά κάνεις αναβάθμιση στην καινούργια έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Αυτη τη στιγμή που μιλάμε πάντως το μπλε 16άρι πωλείται καινούργιο στα 480. Αν κάποιος δε χρειάζεται οπωςδηποτε τα 64gb ειναι μια καλή προταση. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Αυτη τη στιγμή που μιλάμε πάντως το μπλε 16άρι πωλείται καινούργιο στα 480. Αν κάποιος δε χρειάζεται οπωςδηποτε τα 64gb ειναι μια καλή προταση. στο ebay? 10 χαρακτηρες Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 simplyelectronics.net Γενικά εχει τις καλύτερες τιμές σε πολλλά κινητά ;) Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 simplyelectronics.net Γενικά εχει τις καλύτερες τιμές σε πολλλά κινητά ;) Στο simplyelectronics 450 λίρες το βλέπω, δηλαδή 525 ευρώ.. :confused: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Πάντως εγώ από την μπαταρία δεν είμαι ευχαριστημένος. Με ελάχιστη χρήση (ως δεύτερο κινητό) και με Bluetooth, WiFi ενεργά, θέλει φόρτιση κάθε βράδυ. Μιά από τα ίδια με τα άλλα smartphones δηλαδή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Μπορείτε να ανεβάσετε κανένα screenshot από την προεγκατεστημένη εφαρμογή του facebook? Είναι αρκετά λειτουργική και smooth? Διάβασα ότι στην PR 1.1 αναβαθμίστηκε κιόλας. Στο Android είναι πολύ χειρότερη από του iOS, σε σημείο που να χρησιμοποιώ κατά βάση το FriendCaster παρά την official εφαρμογή. Ούτε είναι smooth το UI, κολλάει/κρασάρει πολλές φορές, κλπ. Γενικά είναι ψιλοαπαράδεκτη. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Πριν καμια ωρα μπηκα στο πλαισιο στην π.π. γερμανου και ρωτησα για να το δω και εκεινη την ωρα το εβγαζαν απο το κουτι..Ο πρωτος που το περιεργαστηκα στο μαγαζι δηλαδη.Πολυ ομορφο και ευχριστω φαινεται..Αντε να δουμε.. Edited November 28, 2011 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Στο simplyelectronics 450 λίρες το βλέπω, δηλαδή 525 ευρώ.. :confused: Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει τύχει να έχει σημαντική διαφορά τιμής απο ώρα σε ώρα. Τις προάλλες μου έβγαζε και μενα τις τιμές σε λίρες αλλά τώρα επανήλθε στα ευρώ. Και δια του λόγου το αληθές ( screenshoτ αυτής της στιγμής): http://img703.imageshack.us/img703/4710/nokian9.png Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει τύχει να έχει σημαντική διαφορά τιμής απο ώρα σε ώρα. Τις προάλλες μου έβγαζε και μενα τις τιμές σε λίρες αλλά τώρα επανήλθε στα ευρώ. Και δια του λόγου το αληθές ( screenshoτ αυτής της στιγμής): http://img703.imageshack.us/img703/4710/nokian9.png Ομολογουμένως πολύ καλή τιμή!!! :) Απορία: όταν κάνει κάποιος την αγορά από Ελλάδα, παραμένει αυτή η τιμή όπως την βλέπουμε ή προστίθεται και ΦΠΑ 23%; Edited November 28, 2011 by greatst προσθήκη απορίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 sorry παιδια που παρεμβαινω αλλα εχω μπλεξει τα μπουτια μου. δεν μπορω να βγαλω ακρη με το τερματικο. ενεργοποιω το developer mode και μου βγαζει απο κατω ενα κατεβατο με πακετε προς εγκατασταση.πρεπει να τα κανω install ολα; το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να μπω ως root.δινω την εντολη rootme οπως μου ειχε υποδειξει ενας συμφορουμιτης αλλα μου βγαζει not fount. καμμια λυση; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 sorry παιδια που παρεμβαινω αλλα εχω μπλεξει τα μπουτια μου. δεν μπορω να βγαλω ακρη με το τερματικο. ενεργοποιω το developer mode και μου βγαζει απο κατω ενα κατεβατο με πακετε προς εγκατασταση.πρεπει να τα κανω install ολα; το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να μπω ως root.δινω την εντολη rootme οπως μου ειχε υποδειξει ενας συμφορουμιτης αλλα μου βγαζει not fount. καμμια λυση; δεν χρειαζεται να εγκαταστησεις τιποτα απο τα αλλα. στο terminal θα πατησεις devel-su και κωδικο rootme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 δεν χρειαζεται να εγκαταστησεις τιποτα απο τα αλλα. στο terminal θα πατησεις devel-su και κωδικο rootme σ ευχαριστω πολυ φιλε μου.μολις το δοκιμασα κι επιασε. δεν υπαρχει πιλ συντομος τροπος; στο ν900 γραφεις root και μπηκες.εδω θελει να τα γραφουμε ολα ετσι; δεν πειραζει.θα το συνηθισουμε.και παλι ευχαριστω. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Ομολογουμένως πολύ καλή τιμή!!! :) Απορία: όταν κάνει κάποιος την αγορά από Ελλάδα, παραμένει αυτή η τιμή όπως την βλέπουμε ή προστίθεται και ΦΠΑ 23%; Έχω την εντύπωση πως η τιμή είναι τελική ! Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 σ ευχαριστω πολυ φιλε μου.μολις το δοκιμασα κι επιασε. δεν υπαρχει πιλ συντομος τροπος; στο ν900 γραφεις root και μπηκες.εδω θελει να τα γραφουμε ολα ετσι; δεν πειραζει.θα το συνηθισουμε.και παλι ευχαριστω. Παρακαλω :D δεν ξερω..μπορει να βγει καμια εφαρμογη σαν το rootsh καποια στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Αν μπορεί κάποιος ας μου γράψει τι παραπάνω μπορώ να κάνω με το root και επίσης, αν υπάρχει κάποιος speed dialler για τις επαφές. Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 simplyelectronics.net Γενικά εχει τις καλύτερες τιμές σε πολλλά κινητά ;) Το ξέρεις / έχεις ψωνίσει από το συγκεκριμένο? Είναι αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Πάντως εγώ από την μπαταρία δεν είμαι ευχαριστημένος. Με ελάχιστη χρήση (ως δεύτερο κινητό) και με Bluetooth, WiFi ενεργά, θέλει φόρτιση κάθε βράδυ. Μιά από τα ίδια με τα άλλα smartphones δηλαδή. αν υπάρχει κάποιος speed dialler για τις επαφές. Έχεις απόλυτο δίκιο. Και γω πίστευα ότι θα άντεχε λίγο περισσότερο. Σαν πρώτο τηλέφωνο που το έχω να σου πω και το φανταστικό ότι χθες που έπρεπε το πισι να πάει για σέρβις και ήμουν μόνο με το κινητό, το φόρτισα το βράδυ και μετά ξανά το μεσημέρι μετά την δουλειά... Όσον αφορά το speed dialling δεν έχω βγάλει άκρη. Ο γρηγορότερος τρόπος νομίζω είναι με τα 4 εικονίδια στην 1.1 και πάω από contacts, ίσως βγει στην 1.2 καμιά έξτρα επιλογή/εφαρμογή. Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Το ξέρεις / έχεις ψωνίσει από το συγκεκριμένο? Είναι αξιόπιστο? Από τη δική μου εμπειρία όχι, δεν είναι αξιόπιστο. Πρόσεξε να πληρώσεις μόνο μέσω Paypal και ας σου λένε ότι μέ τους άλλους τρόπους θα έχεις γρηγορότερη αποστολή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Αυτό με την μπαταρία είναι και πρόβλημα διαχείρισης του ρεύματος από τον linux kernel και το έχουν σχεδόν ότι φοράει linux kernel ακόμα και οι android συσκευές νομίζω. Πρόσφατα έβγαλε ένα patch η redhat που διορθώνει το πρόβλημα και απλά περιμένουμε να περάσει και official στον kernel και φυσικά να το πάρουμε και εμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Το ξέρεις / έχεις ψωνίσει από το συγκεκριμένο? Είναι αξιόπιστο? Δεν έχει τύχη μέχρι στιγμής απο το συγκεκριμένο οπότε προσοχή ! Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Εχει δει καποιος τι παιζει με τους φακελους?Λογικα ματε το update κανει κανονικα φακελους,σωστα?Εχει κανεις ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Εχει δει καποιος τι παιζει με τους φακελους?Λογικα ματε το update κανει κανονικα φακελους,σωστα?Εχει κανεις ιδεα? νομιζω στην 1.3 θα τους βαλουν.δεν ειμαι σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Είναι διαθέσιμη στο Ovi Store μια εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες Ν9-00 να έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο για SMS, MMS και email και για κάθε εφαρμογή για την οποία χρησιμοποιούμε πληκτρολόγιο. http://store.ovi.com/search?q=Mesinput Η διαδικασία είναι η ακόλουθη: · Κατεβάζουμε από το OVI Store, την εφαρμογή Mesinput · Κάνουμε εγκατάσταση · Ανοίγουμε την εφαρμογή. · Επιλέγουμε ‘Popular Keyboards’ · Στη λίστα που εμφανίζεται, κατεβάζουμε μέχρι να βρούμε ‘Greek _ full’ (About N9/N950) · Κάνουμε εγκατάσταση (χρειάζεται 10 δευτερόλεπτα με σύνδεση Wi-Fi) · Για να χρησιμοποιήσουμε τα ελληνικά στη γραφή μηνυμάτων κ email, ανοίγουμε τη Δημιουργία μηνύματος κ περνάμε το δάχτυλο μας πάνω από το πληκτρολόγιο, (με τον ίδιο τρόπο που αλλάζουμε οθόνη) και το πληκτρολόγιο ‘γυρνάει’ στα Ελληνικά! η πληροφορία είναι από nokiacare Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Παιδιά, εσάς σας κάνει συγχρονισμό του ημερολογίου; Εγώ κατάφερα να κάνω συγχρονισμό όλων των άλλων πλην αυτού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts