Jump to content

DVD ripping και αντιγραφή

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει κανεις που μπορει να με βοηθησει βημα βημα πως να βαζω υποτιτλους?thanx

Αυτός: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1314463#post1314463

• Απαντήσεις 60
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που μπορώ να βρω το anyDVD-CloneDVD??? Τα έχω από το slysoft, και μου τελείωσε η προθεσμία...Μπορώ να το βρώ από αλλού ή πρέπει να το αγοράσω για να δουλέψει κανονικά?

• 2 weeks later...
Κατεβασε το DVDFab Decrypter περασε τες στον σκληρο με αυτο,μετα ανοιξε τες με το dvd schrink και μετα με το nero και εισαι ετοιμος.

Για πές τε μου και εμένα πως μπορώ να βρώ το dvd schrink όχι δοκιμαστικό και δωρεάν αν γίνεται

Ευχαριστώ πολύ.

Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα.

Για πές τε μου και εμένα πως μπορώ να βρώ το dvd schrink όχι δοκιμαστικό και δωρεάν αν γίνεται

Ευχαριστώ πολύ.

Tο DVD Shrink είναι free, αλλά δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί εδώ και ένα χρόνο περίπου. Γι΄αυτό το λόγο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις καινούργιες ''προστασίες'' αλλά πρέπει να του δώσουμε την ταινία προς συμπίεση αφού την έχουμε καθαρίσει με άλλα προγράμματα. Την τελευταία έκδοση μπορείς να την κατεβάσεις π.χ από εδώ

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

Tο DVD Shrink είναι free, αλλά δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί εδώ και ένα χρόνο περίπου. Γι΄αυτό το λόγο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις καινούργιες ''προστασίες'' αλλά πρέπει να του δώσουμε την ταινία προς συμπίεση αφού την έχουμε καθαρίσει με άλλα προγράμματα. Την τελευταία έκδοση μπορείς να την κατεβάσεις π.χ από εδώ

To κατέβασα αλλά μου εμφανίζει ένα προόβλημα, το απεγκατέστησα και το εγκάτέστησα αλλά πάλι το ίδιο, μήπως υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα που να κάνει την ίδια δουλειά.

Περίεργο μου φαίνεται.... Δεν έχω ξανακούσει να παρουσιάζει προβλήματα. Την ίδια δουλειά μπορείς να κάνεις με άλλα προγράμματα, που δυστυχώς είναι εμπορικά, όπως το Nero Recode (της σουίτα Nero), το CloneDVD, το DVDFabDecrypter και άλλα.

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

Να ρωτήσω κάτι άσχετο ή ίσως και σχετικό ΄το Roxio Easy media creator είναι σε ελληνική έκδοση ή μόνο σε αγγλική.

Τελευταία, όλες οι εγγραφές μου, κολλάνε μετά την μέση. Ούτε μια ώρα δεν προλαβαίνω να δω. Τι να φταίει; Εχω 2 εγγραφείς στο tower και γράφω απ'ευθείας στο shring. Παλαιώτερα εγκατέλειψα τις εγγραφές με το ΝΕRΟ, για τον ίδιο λόγο.
Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Πολλά μπορεί να συμβαίνουν, αλλά δες αυτό που είναι μια περίπτωση: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1429462#post1429462