malmsteen Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 καλή χρονιά με υγεία και δουλειές για όλους! να σας κάνω μία ερώτηση. είχα κάνει και πιο παλιά ροοτ αλλά πέρασε πολύς καιρός τώρα που θέλω να το ξανακάνω τα ξέχασα μου φαίνεται... προσπαθώ να κάνω το root που χρειάζεται μόνο να βάλεις στην εξωτερική κάρτα το αρχείο .zip που αντιστοιχεί στο firmware της συσκευής μου. δλδ όχι το CFRoot στην αρχή του νήματος υπάρχει το εξής λινκ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31310884&postcount=3 ποιο αρχείο πρέπει να κατεβάσω ώστε να μην κάνω κάποιο λάθος και το χαλάσω? τι πρέπει δλδ να κοιτάω για να κατεβάσω το σωστό? το κινητό έχει την εξής έκδοση: 4.1.2 JZ054K.Ι9100XWLSN έκδοση βασικού φάσματος: Ι9100XXMS2 έκδοση kernel: 3.0.31-1069234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 αυτό που είναι για XWLSN Πρόσεχε μην κατεβάσεις για 9100p ή 9100g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 τελικά έβαλα τη cyanogenmod μέσω του apk και του pc soft που το κάνει αυτόματα. 5 λεπτά υπόθεση. αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria1971 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 καλησπερα ενας φιλος κατι εκανε με το cleaner και τωρα δεν ανοιγει το τηλ βγαζει το σημα μ ενα κιτρινο τριγωνο και κολαει εκει το εβαλα σε odin mode και προσπαθησα να περασω firmwire αλλα μου βγαζει fail καμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 καλησπερα ενας φιλος κατι εκανε με το cleaner και τωρα δεν ανοιγει το τηλ βγαζει το σημα μ ενα κιτρινο τριγωνο και κολαει εκει το εβαλα σε odin mode και προσπαθησα να περασω firmwire αλλα μου βγαζει fail καμια βοηθεια; Βαλε το σε recovery mode και κανε wipe data .Αν δεν ανοίξει κανε reinstall τους drivers της samsung ,τρέξε το odin ως διαχειριστή και προσπάθησε ξανά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria1971 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Το πρώτο το έκανα και δεν άνοιξε τους drivers δε μπορώ να τους περάσω γιατί το kies δε το βλέπει θα προσπαθήσω με το τελευταιο Το έκανα και κολλάει στο setup connection ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και παλι fail Edited January 22, 2014 by maria1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Κανε απεγκατάσταση το kies ,reboot το pc , μετά ξανά εγκατάσταση το kies και δοκίμασε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria1971 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μήπως φταίει το firmware; Από που μπορώ να δώ το region της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μήπως φταίει το firmware; Από που μπορώ να δώ το region της συσκευής; Από που το κατέβασες ? Δεν έχει σημασία ποια χώρας είναι το firmware ,βάλε ένα Ελληνικό από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria1971 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Έχω κατεβάσει το σωστό αλλά τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Το πρώτο το έκανα και δεν άνοιξε τους drivers δε μπορώ να τους περάσω γιατί το kies δε το βλέπει.. Να πω κι εγώ μια βλακεία, μήπως να δοκίμαζες σε άλλη θύρα usb του pc μπας και.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria1971 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Μπα δε γίνετε τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 δεν έβλεπε το S2 μου το pc όταν είχα πάρει κατά λάθος το usb data καλώδιο από ένα htc μόλις έβαλα της samsung το καλώδιο, το έβλεπε μια χαρά το S2 το pc αυτό με τη θύρα usb που λέει ο φίλος από πάνω επίσης ισχύει μερικές φορές το Odin θα "κολλήσει" στο setup επειδή δεν του αρέσει μια συγκεκριμένη θύρα usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelissss Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Ελεος πως το εχουν κανει ετσι? Δε ξερεις που να πατησεις για μια ερωτηση.Δε ξερω καν αν το κανω σωστα.Τελος παντων οποιος χριστιανος μπορει ας απαντησει.Θελω να κανω ρουτ το τηλεφωνο Γκαλαξυ ς2 ο κωδικος τελειωνει σε LP9 και δε βρισκω τετοιο ζιπ τι να κανω? Υπαρχει κατι για μενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelissss Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλησπερα!!! Μπορει καποιος να μου πει πως να κανω root το Galaxy sII ο κωδικος τελειωνει σε LP9 και δεν βρισκω τετοιο zip υπαρχει τιποτα για μενα η να ακολουθησω μονο τις μαμα αναβαθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλησπερα!!! Μπορει καποιος να μου πει πως να κανω root το Galaxy sII ο κωδικος τελειωνει σε LP9 και δεν βρισκω τετοιο zip υπαρχει τιποτα για μενα η να ακολουθησω μονο τις μαμα αναβαθμισεις; Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο, τι αριθμό έκδοσης σου βγάζει κάτω κάτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelissss Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο, τι αριθμό έκδοσης σου βγάζει κάτω κάτω; Μακις206 τα χαρακτηριστηκα του κινητου μου ειναι: εκδοση βασικου φασματος I9100BOLP9 και Αριθμος κατασκευης JZ054K.I9100XWLSD δε ξερω αν παιζει ρολο αυτο αλλα το εγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Μακις206 τα χαρακτηριστηκα του κινητου μου ειναι: εκδοση βασικου φασματος I9100BOLP9 και Αριθμος κατασκευης JZ054K.I9100XWLSD δε ξερω αν παιζει ρολο αυτο αλλα το εγραψα. Άρα ψάχνουμε το zip για την XWLSD και όχι για την LP9.;) Για κάποιο λόγο όμως δεν μπορώ να μπω στο xda ώστε να πάρω το λινκ να στο δώσω, θα δοκιμάσω αργότερα αν δεν με έχει προλάβει κάποιος άλλος. Αν θες κάνε παράλληλα μια απόπειρα βάζοντας στο google το "philz XWLSD xda" για αναζήτηση. Βρίσκεις το zip που ταιριάζει στην LSD, το κατεβάζεις στην εξωτερική σου sd και το φλασάρεις από recovery. Reboot και είσαι έτοιμος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Αν δεν το βρήκες ήδη , δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1877270 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelissss Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Άρα ψάχνουμε το zip για την XWLSD και όχι για την LP9.;) Για κάποιο λόγο όμως δεν μπορώ να μπω στο xda ώστε να πάρω το λινκ να στο δώσω, θα δοκιμάσω αργότερα αν δεν με έχει προλάβει κάποιος άλλος. Αν θες κάνε παράλληλα μια απόπειρα βάζοντας στο google το "philz XWLSD xda" για αναζήτηση. Βρίσκεις το zip που ταιριάζει στην LSD, το κατεβάζεις στην εξωτερική σου sd και το φλασάρεις από recovery. Reboot και είσαι έτοιμος.:) Υποψιν εχω την τσελυμπιν εκδοση τωρα 4.1.2 οποτε θελω το zip για τσελυμπιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Υποψιν εχω την τσελυμπιν εκδοση τωρα 4.1.2 οποτε θελω το zip για τσελυμπιν. Τα μάτια μου.. :p Δεν χρειαζόταν καν να το πεις, το "XWLSD" το μαρτυράει από μόνο του ότι έχεις jelly bean. Δες στο λινκ που σου έβαλε ο Μιχάλης. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelissss Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Τα μάτια μου.. :p Δεν χρειαζόταν καν να το πεις, το "XWLSD" το μαρτυράει από μόνο του ότι έχεις jelly bean. Δες στο λινκ που σου έβαλε ο Μιχάλης. ;) Σορρυ ρε παιδια αλλα δε βγαζω ακρη τι πρεπει να καταιβασω απ αυτη τη σελιδα δεν το κατεχω καλα το αθλημα,κατι ποιο συγκεκριμενο υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Λοιπόν vaggelisssssssssssssssss πήγαινε στην σελιδα που σου έδωσαν μερικά ποστ πριν τα παιδια. Μετα πηγαινε στο τριτο ποστ της σελίδας και διαλεξε το κινητο σου (I9100 υποθέτω...),κάνε κλικ για να σε παει σε σελίδα με τα zip απο οπου εσυ θα επιλέξεις το κατάλληλο για σένα.Επέλεξε το πρότελευταιο απο την λίστα (έκδοση 5.15...) Παρόλο που δεν λέει για XWLSD,αλλα για XWLSWσου κάνει. Ειναι δοκιμασμένο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Federacion Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) [imgalign]http://www.myphone.gr/gallery/data/500/Clipboard02.png[/imgalign] - Root στο Galaxy S II με Jelly Bean Όπως και με τον παλιότερο τρόπο της ice cream sandwich, μόνο που αλλάζουν τα αρχεία, και το recovery, που γίνεται καλύτερο και πιο προχωρημένο. Είναι ο πιο απλός τρόπος, ο οποίος δεν αλλάζει τον kernel της Samsung, πάρα μόνο το recovery. Προσοχή: ** Xρειάζεται εξωτερική κάρτα microsd για να γίνει το πρώτο βήμα ** Root 1. Κατεβάστε το αρχείο .zip που αντιστοιχεί στο firmware σας από εδώ και βάλτε το στην εξωτερική κάρτα sd. 2. Kάντε επανεκκίνηση σε recovery mode (δείτε σχεδιάγραμμα για τα 3 κουμπιά στο επόμενο μήνυμα, μόνο που τώρα αντί για volume down πατάμε volume UP) 3. Επιλέξτε apply update from external storage, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά ήχου, και το power για επιλογή. 4. Αυτό ητανε, είστε root, και έχετε και clockworkmod recovery touch. Αφού κάνετε reboot, βρείτε την εφαρμογή SuperSU στις εφαρμογές σας, τρέξτε την και κάντε update αν ζητήσει. Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να ρουταρω αλλά έχω έκδοση Kernel 3.0.31 Android 4.1.2 και δεν βρίσκω πουθενά στη σελίδα που προτείνετε (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31310884&postcount=3) το δικό μου firmware. Τι κάνω στραβό; Επίσης διάβασα τα παραπάνω κατέβασα κι εγώ την έκδοση 5.15.00 (το προτελευταίο αρχείο που λέει ο φίλος) αλλά μέσα σε αυτό έχει 2 αρχεία. Κατέβασα στην τύχη το 2ο που λέει signed (http://d-h.st/users/philz_touch/?fld_id=16062#files) Μασάω όμως να κάνω τόσο στα κουτουρού root. Να το προχωρήσω; Edited March 8, 2014 by Federacion πρόσθεση στοιχείων Παράθεση -Galaxy S6- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ωραια...το 2°,εισαι οκ.βαλτο στην microsd & Προχώρα.Μην φοβασαι.Για οτιδηποτε εδω ειμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts