pgetsopoulos Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) Δεν ξερεις ουτε ποσο χρονων ειμαι ουτε αν ειμαι σε θεση να αλλαξω μια βιδα. Θα το φερω σε σενα να μου το αλλαξεις που εχεις 3χρονο ξαδερφο γιατι παρεξηγηθηκες? :blink: να σε βαλω στη λιστα των ατομων "δεν κανεις πλακα ποτε, παρεξηγουνται" που εχω για το φορουμ :p αμα ανοιξεις το hdmi καπακι θα δεις μια βιδα... ξεβιδωσε την και θα βγει ολο το καπακι... :ninja: μπορεις να βαλεις καποιον της οικογενειας να το κανει αμα δε μπορεις εσυ... Edited April 4, 2012 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Πείτε μου κάτι, μπορούμε να δούμε τα mb από τη συσκευή (κατανάλωση αυτών) ή θα πρέπει να κοιτάξω κάποια εφαρμογή; Υπάρχει widget στη belle για τα mb που καταναλώνει η σύνδεση δεδομένων. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει βγει επίσημα ή αν πρέπει να χακάρεις το κινητό σου. Πάντως κάνει μια χαρά τη δουλειά του και βάζεις και όριο μάλιστα και σε προειδοποιεί όταν θέλεις. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Υπάρχει widget στη belle για τα mb που καταναλώνει η σύνδεση δεδομένων. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει βγει επίσημα ή αν πρέπει να χακάρεις το κινητό σου. Πάντως κάνει μια χαρά τη δουλειά του και βάζεις και όριο μάλιστα και σε προειδοποιεί όταν θέλεις. Πάντως στα widget του δε το βλέπω πουθενά άρα θα θέλει "χακαρισμα". . . Ευχαριστώ θα κοιτάξω στο "κατάστημα" (αν έχετε κάτι υπόψιν το λέτε ;) ) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Φίλτατε αν δε μπορείς μόνο σου ή αν δεν έχεις την ευκαιρια σε κάποιο Nokia care να το πας, μπορείς είτε σε κάποιο που κάνει ακόμα και επισκευές ηλεκτρονικών ή ακόμα και σε κάποιο ωρολογοποιό που διαθέτουν τέτοια "μικρά" κατσαβίδια. ΑΑ και σε κάποιο κατάστημα "Γερμανός" φαντάζομαι θα βοηθήσουν! ;) Αυτη ειναι η απαντηση στην ερωτηση που εκανα πιο πανω. Απλα γιαυτο ρωτησα αν και στα Nokia care το στελνουν στην Φινλανδια , μηπως δηλαδη η συνδεση ειναι πολυπλοκη και οχι το ανοιγμα με τις βιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badwolf Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Πάντως στα widget του δε το βλέπω πουθενά άρα θα θέλει "χακαρισμα". . . Ευχαριστώ θα κοιτάξω στο "κατάστημα" (αν έχετε κάτι υπόψιν το λέτε ;) ) Υπάρχει στο Nokia store το "Data Counter Widget" και φυσικά δεν είναι απαραίτητο να είναι χακαρισμένο το κινητό για να το βάλεις. :) Παράθεση Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 ΚΑΛΑ ΝΕΑ. Κυκλοφόρησε το Fp1 για το 701. Σύντομα και για το Ν8. Επίσης σύντομα θα είναι διαθέσιμο και το microsoft Office για τo Ν8. :up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 οκ αλλα για καποιον που εχει την δοκιμασμενη εκδοση του lagoskon hacked κιολας αξιζει να παει σε fp1??:rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Δεν έχει βγει ακόμα το change log αλλά και μόνο η αναβάθμιση του browser πιστεύω πως αξίζει. Αν γίνει και κάποιο overclock όπως έγινε και στο 701 τότε σίγουρα θα αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 χανουμε το χακαρισμα παντως ε??;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μπα. Κάτι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εμείς που έχουμε του lagoskon θα γίνει κάτι με ΟΤΑ ή όχι? πλέον το έχω δώσει στον πατέρα μου το κινητό και απλά το χρησιμοποιεί για τηλέφωνα και περιστασιακά ως φωτογραφική μηχανή. Θα ήθελα να του περάσω την επίσημη belle γιατί τρώει κάτι κολληματάκια ώρες ώρες. Είναι παραεισαγωγής με μη ελληνικό pc. Θα πρέπει να ακολουθήσω από την αρχή την διαδικασία με τον φοίνικα ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο ? (με αναβάθμιση από την σουίτα λογικά θα χάσει τα ελληνικά) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εμείς που έχουμε του lagoskon θα γίνει κάτι με ΟΤΑ ή όχι? πλέον το έχω δώσει στον πατέρα μου το κινητό και απλά το χρησιμοποιεί για τηλέφωνα και περιστασιακά ως φωτογραφική μηχανή. Θα ήθελα να του περάσω την επίσημη belle γιατί τρώει κάτι κολληματάκια ώρες ώρες. Είναι παραεισαγωγής με μη ελληνικό pc. Θα πρέπει να ακολουθήσω από την αρχή την διαδικασία με τον φοίνικα ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο ? (με αναβάθμιση από την σουίτα λογικά θα χάσει τα ελληνικά) Κοληματάκια με του lagoskon..? χμμμμμμ Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Κοληματάκια με του lagoskon..? χμμμμμμ Δυστυχώς ναι, το κύριο πρόβλημα είναι πως μερικές φορές ενώ έχει φορτισμένο κινητό, το πρωί που ξυπνά το βρίσκει κλειστό από μπαταρία ενώ κανονικά 2-3 μέρες του κρατάει με μια φόρτιση. (Ξέρει να διαχειρίζεται το κινητό και δεν αφήνει κάποια εφαρμογή ανοικτή) Για αυτό λέω να κάνω την διαδικασία από την αρχή και να του περάσω την τελευταία επίσημη. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Δυστυχώς ναι, το κύριο πρόβλημα είναι πως μερικές φορές ενώ έχει φορτισμένο κινητό, το πρωί που ξυπνά το βρίσκει κλειστό από μπαταρία ενώ κανονικά 2-3 μέρες του κρατάει με μια φόρτιση. (Ξέρει να διαχειρίζεται το κινητό και δεν αφήνει κάποια εφαρμογή ανοικτή) Για αυτό λέω να κάνω την διαδικασία από την αρχή και να του περάσω την τελευταία επίσημη. Και πάλι χμμμ δε νομίζω να φταίει η lagosbelle.. Αυτήν έχω αλλά δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μήπως η μπαταρία τα έχει ψιλοφτύσει? Σίγουρα θα κάνεις δοκιμές και με τη γνήσια belle όμως. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Σίγουρα θα το δοκιμάσω. Απλά να σου πω την αλήθεια βαριέμαι την όλη διαδικασία συν ότι το Ίντερνετ εδώ δεν είναι και η καλύτερη δυνατή επιλογή... Την σουίτα πήγα να κατεβάσω και τις 4 φορές δεν τα κατάφερα.. Είχε φτάσει σε σημείο να κατεβάζει με 3 kb/sec.. Τώρα θα δω ανάλογα με τα κέφια.. Λογικά έχω και παλία έκδοση στο κινητο, το είχα φλασάρει κοντά στον Νοέμβριο νομίζω... Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 ΚΑΛΑ ΝΕΑ. Κυκλοφόρησε το Fp1 για το 701. Σύντομα και για το Ν8. Επίσης σύντομα θα είναι διαθέσιμο και το microsoft Office για τo Ν8. :up::up::up: ότι θα είναι σύντομα διαθέσιμη για το Ν8 είσαι σίγουρος ? έχεις κάποια πηγή για αυτό ? Εγώ είμαι αρκετά απαισιόδοξος ως προς την fp1 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 εχω παραπονο απο το ακουστικο του , σαν να μην ακουγεται δυνατα , γνωριζεται κατι ή να παω για αλλαγη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 @SaintPetrouil Το αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την εν λόγω αναβάθμιση η Nokia. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 @SaintPetrouil Το αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την εν λόγω αναβάθμιση η Nokia. +1 Με πρόλαβες. Όταν λέμε σύντομα υπολογίστε κανα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 +1 Με πρόλαβες. Όταν λέμε σύντομα υπολογίστε κανα μήνα. Βρε ας την πάρει την αναβάθμιση και ας είναι και 2 μήνες.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Βρε ας την πάρει την αναβάθμιση και ας είναι και 2 μήνες.. Κοίτα. Έχω πάρει στην αδερφή μου το 701 και δυστυχώς βλέπω καθημερινά τις διαφορές στις 2 συσκευές οι οποίες είναι χαοτικές όσον αφορά την ταχύτητα. Για την μνήμη δεν λέω τίποτα και απλά σκύβω το κεφάλι. Βλέποντας τώρα και την υποστήριξη από την ΝΟΚΙΑ ανάμεσα στις 2 συσκευές, βασικά ανάμεσα στις 2 γενιές κινητών, σκέφτομαι να της προτείνω-επιβάλλω ανταλλαγή. Τα μόνα που με εμποδίζουν είναι η κάμερα και ένα ηλίθιο αυτοκόλλητο που πήγε και κόλησε στην πίσω πλευρά του κινητού με ένα λουλουδάκι. Μάλλον επίτηδες το έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Κοίτα. Έχω πάρει στην αδερφή μου το 701 και δυστυχώς βλέπω καθημερινά τις διαφορές στις 2 συσκευές οι οποίες είναι χαοτικές όσον αφορά την ταχύτητα. Για την μνήμη δεν λέω τίποτα και απλά σκύβω το κεφάλι. Βλέποντας τώρα και την υποστήριξη από την ΝΟΚΙΑ ανάμεσα στις 2 συσκευές, βασικά ανάμεσα στις 2 γενιές κινητών, σκέφτομαι να της προτείνω-επιβάλλω ανταλλαγή. Τα μόνα που με εμποδίζουν είναι η κάμερα και ένα ηλίθιο αυτοκόλλητο που πήγε και κόλησε στην πίσω πλευρά του κινητού με ένα λουλουδάκι. Μάλλον επίτηδες το έκανε. Και θα δώσεις το θηρίο για...λουλουδάκια;;; :p Όχι ρε συ, N8 4 ever!!! Δε νομίζω να είναι τόσο χαοτικές οι διαφορές στην ταχύτητα...στην κάμερα πάλι σίγουρα είναι! Διαλέγεις και παίρνεις... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Κοίτα. Έχω πάρει στην αδερφή μου το 701 και δυστυχώς βλέπω καθημερινά τις διαφορές στις 2 συσκευές οι οποίες είναι χαοτικές όσον αφορά την ταχύτητα. Για την μνήμη δεν λέω τίποτα και απλά σκύβω το κεφάλι. Βλέποντας τώρα και την υποστήριξη από την ΝΟΚΙΑ ανάμεσα στις 2 συσκευές, βασικά ανάμεσα στις 2 γενιές κινητών, σκέφτομαι να της προτείνω-επιβάλλω ανταλλαγή. Τα μόνα που με εμποδίζουν είναι η κάμερα και ένα ηλίθιο αυτοκόλλητο που πήγε και κόλησε στην πίσω πλευρά του κινητού με ένα λουλουδάκι. Μάλλον επίτηδες το έκανε. Αστα αυτα....πες καθαρα οτι σου αρεσε το λουλουδακι....:lol::D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Αστα αυτα....πες καθαρα οτι σου αρεσε το λουλουδακι....:lol::D :O:O:O:O Φάνηκε, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Ευχάριστη φήμη για το N8 μας, δυσάρεστη για το symbian... http://www.symbiantweet.com/symbian-carla-cancelled-belle-fp2-will-be-last-update-n8-to-get-belle-fp1-fp2-lite Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts