emm_stra Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Παιδιά υπάρχει κάποιος που να πειραματίστηκε με αγορά άλλης μπαταρίας και να έμεινε ευχαριστημένος; Δοκίμασα του evo 3d και δεν έμεινα και ιδιαίτερα ευχαριστημένος, από την άποψη ότι βγάζει περίπου τον ίδιο χρόνο με την εργοστασιακή. Η μόνη διαφορά είναι στη φόρτιση μια και απαιτείται μια ώρα παραπάνω για να ανάψει κίτρινο λαμπάκι. Πολλοί λένε για την anker 1900mah, ωστόσο την έχει δοκιμάσει κανείς; Αυτή έχω εγώ κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Αυτή έχω εγώ κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk Δηλαδή για πόση διαφορά μιλάμε στην αυτονομία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Και μετά από ακριβώς ένα μήνα απραγίας (πρώτη φορά έμεινε το κινητό "ήσυχο" τόσο καιρό) μόλις βγήκε νέα leaked βάση. Η πρώτη custom ROM από τον Mike είναι εδώ και φαντάζομαι σήμερα αύριο θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι devs. Καλό φλασάρισμα για τους πειστούς του σπορ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Δηλαδή για πόση διαφορά μιλάμε στην αυτονομία ? Κοίτα είναι σχετικό. Με λογική χρήση κρατάει κοντά 2 ημέρες. Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Παιδιά υπάρχει κάποιος που να πειραματίστηκε με αγορά άλλης μπαταρίας και να έμεινε ευχαριστημένος; Δοκίμασα του evo 3d και δεν έμεινα και ιδιαίτερα ευχαριστημένος, από την άποψη ότι βγάζει περίπου τον ίδιο χρόνο με την εργοστασιακή. Η μόνη διαφορά είναι στη φόρτιση μια και απαιτείται μια ώρα παραπάνω για να ανάψει κίτρινο λαμπάκι. Πολλοί λένε για την anker 1900mah, ωστόσο την έχει δοκιμάσει κανείς; Εγώ που έχω την εργοστασιακή και του evo 3d βλέπω διαφορά υπέρ της δεύτερης. Δεν ξέρω αν έχεις custom rom και recovery αλλά δοκίμασε να καθαρίσεις τα battery stats. Ίσως φταίει αυτό! Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Σήμερα δοκίμασα ARHD. Παιδιά το κινητό μεταμορφώθηκε!!! Το βασικότερο ειναι δυνατές κλήσεις, όχι διακοπές και ταχύτατο! Τι να πω! Τόσο καιρό και δεν το κάνα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbouras Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Εγώ που έχω την εργοστασιακή και του evo 3d βλέπω διαφορά υπέρ της δεύτερης. Δεν ξέρω αν έχεις custom rom και recovery αλλά δοκίμασε να καθαρίσεις τα battery stats. Ίσως φταίει αυτό! 'Οταν λές διαφορά, εννοείς περίπου μια δυο ώρες παραπάνω; Γιατί στην περιπτωση μου για τέτοιες διαφορές μιλάμε. Έχω την official rom και δεν ξέρω αν μπορώ να επέμβω σε battery stats και πως γίνεται αυτό! Πρωτάρης γαρ. Παράθεση Nexus 5, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Σήμερα δοκίμασα ARHD. Παιδιά το κινητό μεταμορφώθηκε!!! Το βασικότερο ειναι δυνατές κλήσεις, όχι διακοπές και ταχύτατο! Τι να πω! Τόσο καιρό και δεν το κάνα!!! Ποια έβαλες, αυτή που αναφέρω παραπάνω (6.3.0) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Όλες οι official που κυκλοφορούν έχουν προβλήματα και κατανάλωση μπαταρίας. Custom Roms βασίζονται στις official και έχουν κ αυτές προβλήματα. Είχα δοκιμάσει πολλές. Οσο πιο απαιτητική η χρήση τόσο περισσότερα bugs. Μόνη λύση αναμονή της 4.0 official. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Κοίτα είναι σχετικό. Με λογική χρήση κρατάει κοντά 2 ημέρες. Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk Παιδιά εμένα 2 μέρες δε μου έχει κρατήσει ποτέ το Sensation το απλό. Πρωί το άνοιγα και το βράδυ ήθελε φόρτιση ~ 30%. Δηλαδή μέτρια/λογική χρήση περίπου 15 ώρες την ημέρα (ανοιχτή η συσκευή). Με το Sensation το ΧΕ όμως έχω δει βελτίωση στην αυτονομία (βέβαια στη δουλειά χρησιμοποιώ άλλη συσκευή, οπότε αυτή απενεργοποιημένη "ξεκουράζεται αλλά όπως και να έχει τα νούμερα αυτά απ' ό, τι έχω συνηθίσει είναι πολύ καλύτερα) και για του λόγου το αληθές: Edited February 22, 2012 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Παιδιά εμένα 2 μέρες δε μου έχει κρατήσει ποτέ το Sensation το απλό. Πρωί το άνοιγα και το βράδυ ήθελε φόρτιση ~ 30%. Δηλαδή μέτρια/λογική χρήση περίπου 15 ώρες την ημέρα (ανοιχτή η συσκευή). Με το Sensation το ΧΕ όμως έχω δει βελτίωση στην αυτονομία και για του λόγου το αληθές: http://imagebin.org/200290 Έχει άλλη ρομ και κάνει καλύτερη διαχείριση. πάλι έχει δρόμο μπορεί κ καλύτερα. το απλό πάντως έχει τις χειρότερες ρομ. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Όλες οι official που κυκλοφορούν έχουν προβλήματα και κατανάλωση μπαταρίας. Custom Roms βασίζονται στις official και έχουν κ αυτές προβλήματα. Είχα δοκιμάσει πολλές. Οσο πιο απαιτητική η χρήση τόσο περισσότερα bugs. Μόνη λύση αναμονή της 4.0 official. Φίλε να σε ρωτήσω κάτι η official 4.0 θα έχει και unlock bootloader ? Γιατι άν όχι οδεύω προς ροοτ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Έχει άλλη ρομ και κάνει καλύτερη διαχείριση. πάλι έχει δρόμο μπορεί κ καλύτερα. το απλό πάντως έχει τις χειρότερες ρομ. Καμία σχέση. Δεν πρόσεξες την υπογραφή μου. Αφού και στο απλό Sensation Custom ROMs του ΧΕ είχα. Η βασική διαφορά είναι πως η μπαταρία του απλού Sensation είναι στα 1520mAh ενώ του ΧΕ στα 1730mAh. Από εκεί και πέρα οι ROMs που είναι βασισμένες στο Android 4.0 θεωρώ πως βελτιώνουν λίγο παραπάνω την κατάσταση. Υ.Γ. Kαι ναι επιτέλους. Με τη νέα βάση διορθώθηκε και το ζήτημα των μηνυμάτων με τους 70 χαρακτήρες. :w00t: Edited February 23, 2012 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Καμία σχέση. Δεν πρόσεξες την υπογραφή μου. Αφού και στο απλό Sensation Custom ROMs του ΧΕ είχα. Η βασική διαφορά είναι πως η μπαταρία του απλού Sensation είναι στα 1520mAh ενώ του ΧΕ στα 1730mAh. Από εκεί και πέρα οι ROMs που είναι βασισμένες στο Android 4.0 θεωρώ πως βελτιώνουν λίγο παραπάνω την κατάσταση. Υ.Γ. Kαι ναι επιτέλους. Με τη νέα βάση διορθώθηκε και το ζήτημα των μηνυμάτων με τους 70 χαρακτήρες. :w00t: Μας συμφέρει να βάζουμε roms του ΧΕ στο απλό sensation;Ως πρός το θέμα της μπαταρίας,γιατί όπως λες εμείς έχουμε 1520mAh και εκείνο έχει 1730mAh,οπότε η μπαταρία μας θα καταναλώνετε πιο γρήγορα!!! :worry: Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Μας συμφέρει να βάζουμε roms του ΧΕ στο απλό sensation;Ως πρός το θέμα της μπαταρίας,γιατί όπως λες εμείς έχουμε 1520mAh και εκείνο έχει 1730mAh,οπότε η μπαταρία μας θα καταναλώνετε πιο γρήγορα!!! :worry: Με ρομ από το XE στο απλό μου Sensation εδώ και 3 μήνες δεν έχω παρατηρήσει αύξηση στην κατανάλωση της μπαταρίας η οποία με αρκετά ήπια χρήση πια μου βγάζει 1,5 ημέρα. Υ.Γ.: έχω την απλή μπαταρία. Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 H μαμισια ρομ του ΧΕ (το αρχείο ΕΧΕ) μπαίνει στο απλό sensation? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 H μαμισια ρομ του ΧΕ (το αρχείο ΕΧΕ) μπαίνει στο απλό sensation? Χωρίς Super CID δεν νομίζω να σ αφήσει. Λογικά όμως πρέπει να δουλεύει κανονικά γιατί έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. Μόνο ο χρονισμος αλλάζει και το beats audio. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Μας συμφέρει να βάζουμε roms του ΧΕ στο απλό sensation;Ως πρός το θέμα της μπαταρίας,γιατί όπως λες εμείς έχουμε 1520mAh και εκείνο έχει 1730mAh,οπότε η μπαταρία μας θα καταναλώνετε πιο γρήγορα!!! :worry: Γιατί να καταναλωθεί πιο γρήγορα. Η προγραμματισμός είναι ο ίδιος. Δεν κοιτάει το λειτουργικό πόσα mAh έχεις. ;) Με ρομ από το XE στο απλό μου Sensation εδώ και 3 μήνες δεν έχω παρατηρήσει αύξηση στην κατανάλωση της μπαταρίας η οποία με αρκετά ήπια χρήση πια μου βγάζει 1,5 ημέρα. Υ.Γ.: έχω την απλή μπαταρία. Λογικό μου φαίνεται. Εγώ έχω το ΧΕ και είπα πως έχω καλύτερη αυτονομία. ;) H μαμισια ρομ του ΧΕ (το αρχείο ΕΧΕ) μπαίνει στο απλό sensation? Εννοείται. Χωρίς Super CID δεν νομίζω να σ αφήσει. Λογικά όμως πρέπει να δουλεύει κανονικά γιατί έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. Μόνο ο χρονισμος αλλάζει και το beats audio. Τον χρονισμό του πυρήνα σε πολλές ROMs τον επιλέγεις κατά την εγκατάσταση. Το beats audio εγώ δε βρίσκω λόγο να μην το έχεις - δε χάνεις κάτι. Και βασικά δε βρίσκω λόγο να μην βάζει κανείς ΧΕ ROM στο απλό Sensation. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Ποια έβαλες, αυτή που αναφέρω παραπάνω (6.3.0) ; Την τελευταία gingerbread stable εβαλα. Πολύ καλή δουλειά. Και ναι είναι beats audio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Παίδες, στο ICS (έστω και στις leaked bases) έχει λυθεί το πρόβλημα του ανεβοκατεβάσματος του επιπέδου της μπαταρίας (driver issue) μετά από reboot; Ή όπως στο GB ανεβοκατεβαίνει αδικαιολόγητα (90% > reboot > 65% > reboot > 85% κ.λπ.) και θέλει power off και κανονικά εκκίνηση ώστε να δείξει το σωτό ποσοστό; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Έχω την elegancia 2.4.0 και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Επίσης έχω το kernel με το χρονισμο στο 1.5 GHz. Πολύ ευχαριστημένος και αρκετά σταθερό... Φυσικά ταχύτατο. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) 'Οταν λές διαφορά, εννοείς περίπου μια δυο ώρες παραπάνω; Γιατί στην περιπτωση μου για τέτοιες διαφορές μιλάμε. Έχω την official rom και δεν ξέρω αν μπορώ να επέμβω σε battery stats και πως γίνεται αυτό! Πρωτάρης γαρ. Όχι, μιλάω για παραπάνω από 2 ώρες. Υπολόγισε ότι με την ίδια χρήση η κανονική το βράδυ έχει 10-15% και η άλλη 30%. Όλα αυτά βέβαια με custom ROM αφού η εργοστασιακή για μένα ήταν απαράδεκτη και την άλλαξα πολύ γρήγορα. Edited February 24, 2012 by Nickgr Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Το κινητό το έχω πάρει από Vodafone Είχε ρομ VODAFONE GR Έκανα της απαραίτητες ενέργειες (ρουτ κτλ.) και του πέρασα την επίσημη ρομ της HTC χωρίς το λογότυπο και τα υπόλοιπα της Vodafone. Δηλαδή τώρα έχω την RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1_Radio_10.56.9035.00U. Αν όπως είναι τώρα το κινητό τρέξω την ρομ του XE δηλαδή το αρχείο .exe αυτό: RUU_Pyramid_LE_HTC_Europe_1.73.401.4_Radio_10.58.9035.00U_10.15.9035.02_2_release_220036_signed χωρίς άλλη ενέργεια θα την πάρει κανονικά ή θα μείνω με κανένα τούβλο? Edited February 24, 2012 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Το κινητό το έχω πάρει από Vodafone Είχε ρομ VODAFONE GR Έκανα της απαραίτητες ενέργειες (ρουτ κτλ.) και του πέρασα την επίσημη ρομ της HTC χωρίς το λογότυπο και τα υπόλοιπα της Vodafone. Δηλαδή τώρα έχω την RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1_Radio_10.56.9035.00U. Αν όπως είναι τώρα το κινητό τρέξω την ρομ του XE δηλαδή το αρχείο .exe αυτό: RUU_Pyramid_LE_HTC_Europe_1.73.401.4_Radio_10.58.9035.00U_10.15.9035.02_2_release_220036_signed χωρίς άλλη ενέργεια θα την πάρει κανονικά ή θα μείνω με κανένα τούβλο? Το root δεν το χρειάζεσαι. Τώρα που πέρασες επίσημη ROM δεν είσαι rooted. Edited February 24, 2012 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbouras Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Παιδιά συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου, και πείτε μου αν βάλουμε την εργοστασιακη ρομ του xe, χάνουμε την εγγύηση; Και πως γινεται η εγκατασταση; Παράθεση Nexus 5, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts