Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Ο task killer κάνει ''κακό'' στο τηλέφωνο; Θα διαβάσεις πολλές απόψεις που υποστηρίζουν όλες τις πλευρές. Γνώμη μου είναι ότι με σωστή χρήση κάνει καλό σε γενικές γραμμές προτείνω τη χρήση του. Ωστόσο επειδή δεν είναι θέμα της συσκευής, προτείνω να κάνεις μια αναζήτηση στο internet ή να απευθυνθείς σε ένα γενικότερο θέμα όπως αυτό για να μη βγούμε off topic εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Έχετε να προτείνετε κάποιο capacitive stylus που να δουλεύει στο Sensation εκτός αυτού της HTC; Το συγκεκριμένο εχει επίπεδη μύτη και δεν βολεύει καθόλου, σκεφτόμουν να δοκιμάσω κανένα generic, ίσως ένα σαν και αυτό που χρησιμοποιεί ο reviewer σε το βίντεο, αλλά δεν έχω ιδέα τι να προσέξω. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 γιατι δεν εχω το νεο μαρκετ στο sensation; στο desire hd που εχω εμφανιστηκε κανονικα. τι θα πρεπει να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 γιατι δεν εχω το νεο μαρκετ στο sensation; στο desire hd που εχω εμφανιστηκε κανονικα. τι θα πρεπει να κανω; Kάνε απεγκατάσταση από των ενημερώσεων στο market μήπως και σου έρθει το καινούριο. Διαφορετικά, απλά υπομονή λίγες μέρες ;) Αν είσαι rooted, μπορείς να το περάσεις μόνος σου από το αντίστοιχο apk στο /system/app Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Kάνε απεγκατάσταση από των ενημερώσεων στο market μήπως και σου έρθει το καινούριο. σε παρακαλω εξηγησε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 γιατι δεν εχω το νεο μαρκετ στο sensation; στο desire hd που εχω εμφανιστηκε κανονικα. τι θα πρεπει να κανω; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 σε παρακαλω εξηγησε μου Εννοούσα να πας στη διαχείριση εφαρμογών και να επιλέξεις το market και μετά απεγκατάσταση ενημερώσεων. Μπορείς να ακολουθήσεις το link που σου έδωσε ο athanaso και να το περάσεις από μόνος σου ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ερωτηση: εχω το HTC SENSATION και εχει την εκδοση android 2.3.4 υπαρχει η εκδοση 2.3.5 ή περιμενουμε για το ICS? Μου αρέσει! · · Χθες στις 1:56 μ.μ. · HTC Greece Καλησπέρα. Η επόμενη αναβάθμιση θα είναι απευθείας σε ICS :) Χθες στις 3:18 μ.μ. · Μου αρέσει! Θα γίνει update και στο Sense ? Χθες στις 6:23 μ.μ. · Μου αρέσει! Nikos . θα ειναι το νεο χρονο;η στα μεσα του χρονου; 22 ώρες πριν · Μου αρέσει! HTC Greece Ναι, θα γίνει και στο Sense :) Η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2012 8 ώρες πριν · Μου αρέσει! απαντηση απο htc στο fb,, Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλά νέα λοιπόν. Μένει να δούμε την υλοποίηση... Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Πολύ καλά νέα όσο αφορά την αναβάθμιση. Πιστεύω όμως ότι η οθόνη είναι μικρή για ICS Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Πολύ καλά νέα όσο αφορά την αναβάθμιση. Πιστεύω όμως ότι η οθόνη είναι μικρή για ICS φιλε μια χαρα ειναι η οθονη tou sansation.. μετα παμε σε παντοφλα,,, το θεμα ειναι πωσ θα διαμορφοσουν την ics στο sansation,,, Edited December 14, 2011 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Με την ICS Καταργούνται το κουμπιά, οπότε η οθόνη έχει λιγότερο χώρο. Αυτό είναι το μοναδικο μου πρόβλημα. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Με την ICS Καταργούνται το κουμπιά, οπότε η οθόνη έχει λιγότερο χώρο. Αυτό είναι το μοναδικο μου πρόβλημα. Φίλε δεν νομίζω να αλλάξει η HTC τα κουμπιά ..θα κάνει παραμετροποιησει μάλλον σε αυτό το κομματι.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Με την ICS Καταργούνται το κουμπιά, οπότε η οθόνη έχει λιγότερο χώρο. Αυτό είναι το μοναδικο μου πρόβλημα. Τα κουμπιά θα δουλεύουν κανονικά στην ICS. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Τωρα το παρατήρησα. Έχεις δίκιο. Μου έφυγε ένα άγχος. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 γιατι δεν εχω το νεο μαρκετ στο sensation; στο desire hd που εχω εμφανιστηκε κανονικα. τι θα πρεπει να κανω; Κατέβασε αυτό και κάν' το εγκατάσταση κανονικά όπως όλες τις εφαρμογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Κατέβασε αυτό και κάν' το εγκατάσταση κανονικά όπως όλες τις εφαρμογές. Μόλις το έκανα και εμφανίστηκε το νέο μάρκετ. Ευχαριστώ πάρα πολύ... Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Άντε να έρθει η αναβάθμιση να γίνει το κινητακι μας πύραυλος.... :P όχι ότι τώρα δεν είναι... ;) Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Πως μπορώ να δημιουργήσω προφίλ? Που πρέπει να πάω, σε πιο μενού ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Πως μπορώ να δημιουργήσω προφίλ? Που πρέπει να πάω, σε πιο μενού ? Τί προφίλ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 (edited) Προφίλ όπως κάποτε είχαν τα simbian, και φαντάζομαι έχουν ακόμα. Όταν πατάμε το power εμφανίζεται επιλογή για 3 πράγματα. Το ένα (λειτουργία πτήσης) είναι προφίλ λειτουργίας του τηλεφώνου στο οποίο έχει προκαθορισμένες κάποιες επιλογές και λειτουργίες. Είναι αρκετά χρήσιμο να έχεις την δυνατότητα να μπορείς να δημιουργήσεις και άλλα τέτοια προφίλ. Θα ήταν χρήσιμο μην πω και απαραίτητο να μπορείς να έχεις διαφορετικές ρυθμίσεις με ένα κλικ. Πχ όταν μπαίνεις σε μία συνάντηση, όταν είσαι με μια γυναικά, όταν είσαι με μια άλλη γυναικά (καλά έγινα κακός τώρα το ξέρω), όταν πας για ύπνο, όταν έχεις BT συνδεδεμένο, όταν είσαι σε αεροπλάνο, (αυτό υπάρχει) όταν δεν έχεις ρεύμα κοντά σου και θες να κάνεις οικονομία στην μπαταρία, όταν είσαι σε περιβάλλων με πολύ θόρυβο όταν πας για τρέξιμο, κτλ κτλ κτλ Επομένως πώς μπορούμε να έχουμε και άλλα προφίλ λειτουργίας; Edited December 17, 2011 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Προφίλ όπως κάποτε είχαν τα simbian, και φαντάζομαι έχουν ακόμα. Όταν πατάμε το power εμφανίζεται επιλογή για 3 πράγματα. Το ένα (λειτουργία πτήσης) είναι προφίλ λειτουργίας του τηλεφώνου στο οποίο έχει προκαθορισμένες κάποιες επιλογές και λειτουργίες. Είναι αρκετά χρήσιμο να έχεις την δυνατότητα να μπορείς να δημιουργήσεις και άλλα τέτοια προφίλ. Θα ήταν χρήσιμο μην πω και απαραίτητο να μπορείς να έχεις διαφορετικές ρυθμίσεις με ένα κλικ. Πχ όταν μπαίνεις σε μία συνάντηση, όταν είσαι με μια γυναικά, όταν είσαι με μια άλλη γυναικά (καλά έγινα κακός τώρα το ξέρω), όταν πας για ύπνο, όταν έχεις BT συνδεδεμένο, όταν είσαι σε αεροπλάνο, (αυτό υπάρχει) όταν δεν έχεις ρεύμα κοντά σου και θες να κάνεις οικονομία στην μπαταρία, όταν είσαι σε περιβάλλων με πολύ θόρυβο όταν πας για τρέξιμο, κτλ κτλ κτλ Επομένως πώς μπορούμε να έχουμε και άλλα προφίλ λειτουργίας; Υπάρχουν προγράμματα που μπορείς να ορίσεις διαφορετικά προφίλ, είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα (βάσει χρόνου ή τοποθεσίας). Προσωπικά χρησιμοποιώ το SBSH Phoneweaver αλλά είναι επι πληρωμή, στάνταρ θα υπάρχει και κάποιο δωρεάν. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_ Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 (edited) Προφίλ όπως κάποτε είχαν τα simbian, και φαντάζομαι έχουν ακόμα. Όταν πατάμε το power εμφανίζεται επιλογή για 3 πράγματα. Το ένα (λειτουργία πτήσης) είναι προφίλ λειτουργίας του τηλεφώνου στο οποίο έχει προκαθορισμένες κάποιες επιλογές και λειτουργίες. Είναι αρκετά χρήσιμο να έχεις την δυνατότητα να μπορείς να δημιουργήσεις και άλλα τέτοια προφίλ. Θα ήταν χρήσιμο μην πω και απαραίτητο να μπορείς να έχεις διαφορετικές ρυθμίσεις με ένα κλικ. Πχ όταν μπαίνεις σε μία συνάντηση, όταν είσαι με μια γυναικά, όταν είσαι με μια άλλη γυναικά (καλά έγινα κακός τώρα το ξέρω), όταν πας για ύπνο, όταν έχεις BT συνδεδεμένο, όταν είσαι σε αεροπλάνο, (αυτό υπάρχει) όταν δεν έχεις ρεύμα κοντά σου και θες να κάνεις οικονομία στην μπαταρία, όταν είσαι σε περιβάλλων με πολύ θόρυβο όταν πας για τρέξιμο, κτλ κτλ κτλ Επομένως πώς μπορούμε να έχουμε και άλλα προφίλ λειτουργίας; α) Έχει Εγγενή υποστήριξη χωρίς τρίτη εφαρμογή (τα προσφέρει το ίδιο το κινητό) χρήση ΣΚΗΝΩΝ (επιλογή, δημιουργία, διαγραφή) Αλλάζοντας σκηνή μετατρέπετε στιγμιαία το HTC Sensation σε ένα ιδανικό τηλέφωνο για Σαββατοκύριακα, ταξίδια, εργασία ή αμιγώς για ψυχαγωγία. β) Χρήση σετ ήχων. Με εναλλαγή μεταξύ των σετ ήχων μπορείτε άμεσα να ορίσετε το HTC Sensation να ηχεί ή να σας ειδοποιεί με διασκεδαστικούς ήχους όταν είστε έξω με φίλους ή να αλλάξετε σε διακριτικούς ήχους όταν είστε στη δουλειά. Βέβαια δεν είναι τόσο πλήρες όσο ζητάς για ρυθμίσεις μπαταρίας, bluetooth ή και κατάσταση αεροπλάνου που θα πρέπει να τα κάνεις με manual τρόπο. Edited December 17, 2011 by antonio_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbouras Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Με αφορμή τα τελευταία μηνύματα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο κουμπί που να θέτει το τηλέφωνο σε αθόρυβη λειτουργία. Εννοώ με το πάτημα ενός κουμπιού, όχι μέσα από τις ρυθμίσεις! Παράθεση Nexus 5, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_ Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Με αφορμή τα τελευταία μηνύματα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο κουμπί που να θέτει το τηλέφωνο σε αθόρυβη λειτουργία. Εννοώ με το πάτημα ενός κουμπιού, όχι μέσα από τις ρυθμίσεις! a) Αν είναι ξεκλείδωτο... με τα κουμπί του ήχου στο πλάι. §Πατήστε το κουμπί ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ ή ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ για να ρυθμίσετε την ένταση ήχου στο επιθυμητό επίπεδο. Εμφανίζεται το παράθυρο Ένταση ειδοποίησης ήχου στην οθόνη για την προβολή των επιπέδων έντασης. § Ενώ είστε στο χαμηλότερο επίπεδο έντασης κουδουνίσματος (λειτουργία σίγασης), πατήστε μία φορά το ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ για να μεταβείτε σε κατάσταση Δόνησης. β) Αν είναι κλειδωμένο (κατάσταση αναμονής) και έρθει εισερχόμενη κλήση. Νομίζω αν το γυρίσεις ανάποδα.. θα σιγήσει ο ήχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts