drum2004 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 εχει αρχισει να μου την σπαει πολυ. μολις κανω επανεκκινηση χαλανε πολλα εικονιδια, κ περνουν το ιδιο σηματακι που εχει το μαρκετ. αν προσεξα καλα, χαλανε οσα ειναι εγκατεστημενα στην καρτα. επισης το μαρκετ δεν μου στελνει ενημερωση φρεσκια.. εχει την 2.3.4 ακομα. Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 εχει αρχισει να μου την σπαει πολυ. μολις κανω επανεκκινηση χαλανε πολλα εικονιδια, κ περνουν το ιδιο σηματακι που εχει το μαρκετ. αν προσεξα καλα, χαλανε οσα ειναι εγκατεστημενα στην καρτα. επισης το μαρκετ δεν μου στελνει ενημερωση φρεσκια.. εχει την 2.3.4 ακομα. LoL....Αν ησουν στρουμφακι ξερω σιγουρα ποιο θα ησουν!!!:p Anyway...Να αφηνεις να φορτωνει πληρως το κινητο μετα την επαννεκινηση.Και φταινε οι εφαρμογες που καποιες δεν ειναι πληρως συμβατες με τις τελευταιες εκδοσεις του android. Οσο για την αναβαθμιση...υπομονη...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 (edited) Ποια αναβάθμιση του μάρκετ ; . Αυτή που πετάει error όταν θέλουμε να πληρώσουμε για εφαρμογές ; Ειλικρινά δεν μου αρέσει καθόλου η αναβάθμιση στο μάρκετ. Δύσχρηστη μου φαίνεται Edited September 25, 2011 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 LoL....Αν ησουν στρουμφακι ξερω σιγουρα ποιο θα ησουν!!!:p Anyway...Να αφηνεις να φορτωνει πληρως το κινητο μετα την επαννεκινηση.Και φταινε οι εφαρμογες που καποιες δεν ειναι πληρως συμβατες με τις τελευταιες εκδοσεις του android. Οσο για την αναβαθμιση...υπομονη...;) χαχαα... εκεινο το τσαντισμενο ε? χαχαα.. μα ρε γμτ μου σπαει τα νευρα. ειδικα αυτο που δεν με ειδοποιει με αριθμο, στα εισερχομενα μειλ πανω στο εικονιδιο του gmail, ενω στο σμσ παραδειγμα μου βγαζει το νουμερακι πανω στο εικονιδιο κ ετσι ξερω οτι εχω νεο σμσ. ασε που στην κλειδωμενη οθονη μολις ερχεται σμσ βγαζει ολοκληρη ταμπελα με το ονομα αυτου που στο εστειλε το σμσ κ σε καρφωνει κανονικα λεμε. Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 ασε που στην κλειδωμενη οθονη μολις ερχεται σμσ βγαζει ολοκληρη ταμπελα με το ονομα αυτου που στο εστειλε το σμσ κ σε καρφωνει κανονικα λεμε. Menu-->Settings-->Privacy--> Display Message Text. Κανε το αυτο un-tick και πια δεν θα στο βγαζει στην lock screen. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 (edited) Τι εννοείς:" έπειτα από calibration της μπαταρίας (είμαι rooted, χωρίς custom kernel)". Μπορείς να μας εξηγήσεις πως γίνεται αυτό αν έχουμε περάσει ήδη custom rom??? Ευχαριστώ!!!!:worry::worry::worry::worry: Κοίτα, δεν έχω το sensation για να σου πω πως γίνεται ακριβώς στο κινητό σου το calibration. Όμως κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα είναι το ίδιο με του EVO, όπως και των άλλων κινητών της HTC. Φορτίζεις το κινητό μέχρι 100%, (αν θέλεις πέρνα και το current widget από το μάρκετ και βάλτο στην αρχική οθόνη, πρόσεξε αν σου πάει 0mA, αν δεν πάει με τίποτα, it is ok), αφού λοιπόν πάει στο 100 η μπαταρία μπαίνεις στο recovery (xωρίς να βγάλεις το κινητό από την μπρίζα, άστο να φορτίζει ακόμα) κάνεις wipe battery stats, και μετά reboot. To αφήνεις να πάει το κινητό στο 100% πάλι, και τότε το βγάζεις από την μπρίζα. 'Ετσι έκανα με το EVO. Όμως πριν τα κάνεις όλα αυτά κάποιος άλλος κάτοχος του Sensation ας γράψει κάποιον ίσως διαφορετικό τρόπο για το calibration. Kαι εσύ είσα rooted αφού έχεις περάσει custom rom, τώρα custom kernel δεν έχει βγει ακόμα για το κινητό μου. Ίσως αν βγει να δούμε καλύτερα στατιστικά στην μπαταρία. Edited September 25, 2011 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Κοίτα, δεν έχω το sensation για να σου πω πως γίνεται ακριβώς στο κινητό σου το calibration. Όμως κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα είναι το ίδιο με του EVO, όπως και των άλλων κινητών της HTC. Φορτίζεις το κινητό μέχρι 100%, (αν θέλεις πέρνα και το current widget από το μάρκετ και βάλτο στην αρχική οθόνη, πρόσεξε αν σου πάει 0mA, αν δεν πάει με τίποτα, it is ok), αφού λοιπόν πάει στο 100 η μπαταρία μπαίνεις στο recovery (xωρίς να βγάλεις το κινητό από την μπρίζα, άστο να φορτίζει ακόμα) κάνεις wipe battery stats, και μετά reboot. To αφήνεις να πάει το κινητό στο 100% πάλι, και τότε το βγάζεις από την μπρίζα. 'Ετσι έκανα με το EVO. Όμως πριν τα κάνεις όλα αυτά κάποιος άλλος κάτοχος του Sensation ας γράψει κάποιον ίσως διαφορετικό τρόπο για το calibration. Kαι εσύ είσα rooted αφού έχεις περάσει custom rom, τώρα custom kernel δεν έχει βγει ακόμα για το κινητό μου. Ίσως αν βγει να δούμε καλύτερα στατιστικά στην μπαταρία. Αυτο Αντωνη απο τον οδηγο του Ανδρεα...;) το παρακάτω battery tip που αναφέρει η ίδια η HTC. 1) Βάζουμε το κινητό να φορτίσει κανονικά με ανοικτό το κινητό μέχρι το γίνει το led πράσινο. 2) Όταν γίνει πράσινο, αποσυνδέουμε το φορτιστή και στη συνεχεία το κλείνουμε. Αφού κλείσει τελείως το κινητό, βάζουμε το φορτιστή και πάλι και περιμένουμε να ξαναγίνει πράσινο το led. 3) Όταν γίνει πράσινο, αποσυνδέουμε το φορτιστής, ανοίγουμε το κινητό και αφού ανοίξει τελείως το ξανακλείνουμε και συνδέουμε και πάλι το φορτιστή μέχρι να γίνει και πάλι πράσινο το led. 4) Αφού τελειώσει και αυτή η φόρτιση ξαναανοίγουμε το κινητό και το δουλεύουμε κανονικά. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 (edited) εχει αρχισει να μου την σπαει πολυ. μολις κανω επανεκκινηση χαλανε πολλα εικονιδια, κ περνουν το ιδιο σηματακι που εχει το μαρκετ. αν προσεξα καλα, χαλανε οσα ειναι εγκατεστημενα στην καρτα. επισης το μαρκετ δεν μου στελνει ενημερωση φρεσκια.. εχει την 2.3.4 ακομα. Ειχα το ιδιο προβλημα με το δικο μου πριν το παω πισω στο μαγαζι και γινει η αντικατασταση Οσα προγραμματα ηταν εγκατεστημενα στην καρτα υστερα απο επανεκκινηση ΔΕΝ ξαναφορτωνανε στο κινητο ΟΣΟ και να περιμενα.. Μετα απο καποιο διαστημα επεφτε και ο ηχος κλησης(ηταν πολυ χαμηλος και ας ηταν στο τερμα) και εαν το συνεχιζα πολυ κολουσε.... Το προβλημα λυνοτανε ΜΟΝΟ με Hard reset Το πηγα στο μαγαζι που το αγορασα και ενω φορτωσανε 4-5 εφαρμογες μου ειπανε οτι δεν εχει τιποτα....το προβλημα ομως δεν ηταν με 4-5 εφαρμογες αλλα με περισσοτερες ή καποιες... Η αντιπροσωπια το εριξε στην καρτα microSD οτι ταχα ειχε προβλημα..και ελεγε οτι ΔΕΝ ειχαν ξαναακουση γι τετοιο προβλημα Τελικα αναγκαστηκαν να μου το αλλαξουν στο μαγαζι αφου πηγα 4 φορες με κολλημενο το τηλεφωνο ή ετσι με τις εφαρμογες χωρις εικονιδιο.. Edited September 25, 2011 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotria3 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Αυτο Αντωνη απο τον οδηγο του Ανδρεα...;) το παρακάτω battery tip που αναφέρει η ίδια η HTC. 1) Βάζουμε το κινητό να φορτίσει κανονικά με ανοικτό το κινητό μέχρι το γίνει το led πράσινο. 2) Όταν γίνει πράσινο, αποσυνδέουμε το φορτιστή και στη συνεχεία το κλείνουμε. Αφού κλείσει τελείως το κινητό, βάζουμε το φορτιστή και πάλι και περιμένουμε να ξαναγίνει πράσινο το led. 3) Όταν γίνει πράσινο, αποσυνδέουμε το φορτιστής, ανοίγουμε το κινητό και αφού ανοίξει τελείως το ξανακλείνουμε και συνδέουμε και πάλι το φορτιστή μέχρι να γίνει και πάλι πράσινο το led. 4) Αφού τελειώσει και αυτή η φόρτιση ξαναανοίγουμε το κινητό και το δουλεύουμε κανονικά. Τελικά τι από τα δύο να κάνω? Είμαι λιγάκι μπερδεμένος.... θα ξεκινήσω με το calibration από την εφαρμογή.... Φανταστείτε οτι μόλις έβαλα το κινητό στην πρίζα για 5-10 λεπτά, από 12% έφτασε 55%!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: Θα δοκιμάσω και θα σας πω..... Πάντως δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα που χρησιμοποιώ διαφορετικές μπαταρίες???? Έχω μια 1900mA και την original. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση LENOVO VIBE S1 Official Stock Rom (S1a40_S143_151222_ROW) XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO Greek Stable 7.2.1.0 Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 χαχαα... εκεινο το τσαντισμενο ε? χαχαα.. μα ρε γμτ μου σπαει τα νευρα. ειδικα αυτο που δεν με ειδοποιει με αριθμο, στα εισερχομενα μειλ πανω στο εικονιδιο του gmail, ενω στο σμσ παραδειγμα μου βγαζει το νουμερακι πανω στο εικονιδιο κ ετσι ξερω οτι εχω νεο σμσ. ασε που στην κλειδωμενη οθονη μολις ερχεται σμσ βγαζει ολοκληρη ταμπελα με το ονομα αυτου που στο εστειλε το σμσ κ σε καρφωνει κανονικα λεμε. Γιατί που είδες ότι το Gmail βγάζει τον αριθμό των εισερχομένων πάνω στο εικονάκι του? Τελικά τι από τα δύο να κάνω? Είμαι λιγάκι μπερδεμένος.... θα ξεκινήσω με το calibration από την εφαρμογή.... Φανταστείτε οτι μόλις έβαλα το κινητό στην πρίζα για 5-10 λεπτά, από 12% έφτασε 55%!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: Θα δοκιμάσω και θα σας πω..... Πάντως δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα που χρησιμοποιώ διαφορετικές μπαταρίες???? Έχω μια 1900mA και την original. Ευχαριστώ πολύ! Hello....... Εννοείτε ότι παίζει ρόλο αν μια του βάζεις την 1500 και μια την 1900.. Αποφάσισε ποια θες να κρατήσεις και τότε θα στρώσει και το τηλέφωνο. Όσα calibrate και να κάνεις δεν θα αλλάξει κάτι όσο αλλάζεις τις μπαταρίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Υπαρχει και η αλλη λυση για το καλιμπραρισμα...κατεβαζετε απο το μαρκετ το battery calibration φορτιζετε με ανοικτο το κινητο και οταν παει 100% το αφηνετε καμια ωρα ακομα να φορτισει και μετα ανοιγετε το battery calibration και πατατε calibrate....μετα απο περασμα οποιαδηποτε ρομ πρεπει να καλιμπραρετε αναγκαστικα. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Έχεις βάλει το setcpu? Ή κάνει οικονομία στην μπαταρία χωρίς αυτό? Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Εγώ έχω και το setcpu και δεν είδα αξιοσημείωτη κατανάλωση στην μπαταρία με αυτή τη rom, kernel, κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Εγώ έχω και το setcpu και δεν είδα αξιοσημείωτη κατανάλωση στην μπαταρία με αυτή τη rom, kernel, κ.λ.π. Σε ποιά ROM αναφερεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Εγώ έχω και το setcpu και δεν είδα αξιοσημείωτη κατανάλωση στην μπαταρία με αυτή τη rom, kernel, κ.λ.π. Αναλογα παντα με τις ρυθμισεις που εχεις βαλει στο setcpu. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Σε ποιά ROM αναφερεσαι; Με την insertcoin χρειάζεται να βάλουμε κ το setcpu για οικονομία στην μπαταρία? ή δεν χρειάζεται; Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) Γιατί που είδες ότι το Gmail βγάζει τον αριθμό των εισερχομένων πάνω στο εικονάκι του? καλησπερα... εχω κ ενα wildfire, κ εκει το βγαζει κανονικα. οπως επισης κ το προβλημα με τα εικονιδια μετα απο επανεκκινηση. πρεπει να τα πεταω κ ξανα τοποθετηση. κατι δεν παει καλα στη συσκευη.... Edited September 26, 2011 by drum2004 ............... Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 καλησπερα... εχω κ ενα wildfire, κ εκει το βγαζει κανονικα. οπως επισης κ το προβλημα με τα εικονιδια μετα απο επανεκκινηση. πρεπει να τα πεταω κ ξανα τοποθετηση. κατι δεν παει καλα στη συσκευη.... Όταν λες εικονάκι τι εννοείς? Εγώ κατάλαβα αυτό που είναι μέσα στον app drawer κι εκεί δεν εμφανίζει κανένα νούμερο. Αν εννοείς όμως σε widget δεν ξέρω να σου πω σίγουρα. BTW το wildfire τρέχει sense ή είναι με άλλον launcher? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 καλησπερα... εχω κ ενα wildfire, κ εκει το βγαζει κανονικα. οπως επισης κ το προβλημα με τα εικονιδια μετα απο επανεκκινηση. πρεπει να τα πεταω κ ξανα τοποθετηση. κατι δεν παει καλα στη συσκευη.... Ναι και εμένα στο desire HD το εμφάνιζε αλλά το sensation δεν το κάνει πια. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Android 2.3.5 με Sense 3.5 (New Official HTC base: 2.08.401.1). Όσοι αποφασίσετε να την βάλετε να ξέρετε ότι: 1. Είναι απαραίτητο να περάσετε το νέο radio που υπάρχει στο post και 2. Δεν παρέχει υποστήριξη για Beats ακουστικά δηλαδή είναι για το κανονικό Sensation. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) Συγνώμη αλλά από την ορολογία που διάβασα δεν κατάλαβα κ πολλά. Μαμα είναι το τηλέφωνο δεν εχω πειράξει τίποτα στο λογισμικό του. Πριν λίγο ξανά έκανα επανεκκίνηση κ ξανά τα ίδια. Είχε μείνει άσπρη η οθόνη καθώς μίλαγα στο skype. Υποχρεωτικά έκανα επανεκκίνηση. Χάλασαν όλα τα εικονίδια όπως επίσης κ οι εφαρμογές σημειώσεις κ η μετάφραση. Έχει αρχίσει να με πιάνει απογοήτευση. 6 ημερών συσκευή είναι. Κ το wildfire μαμα είναι... Edited September 26, 2011 by drum2004 ..... Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Σε αυτή την περίπτωση θα πρότεινα hard reset και δοκιμή 1-2 μέρες χωρίς να βάλεις έξτρα προγράμματα. Πάντως το gmail ούτε εμένα έχει αριθμό εισερχομένων. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Έχεις βάλει το setcpu? Ή κάνει οικονομία στην μπαταρία χωρίς αυτό? Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Εδώ έχουμε καμιά απάντηση; Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Εδώ έχουμε καμιά απάντηση; Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Ολοι (η σχεδον ολοι) οσοι εχουν custom rom και ειδικα custom kernel χρησιμοποιουν το setcpu η καποιο παρομοιο προγραμμα,οχι μονο-μεσω των ρυθμισεων του επεξεργαστη-για μεγαλυτερη διαρκεια μπαταρια οπως λες αλλα και για overcklock-undervolt. Ομως ρολο δε παιζει η εφαρμογη αλλα ο κερνελ. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Καλημερα, εχω 1-2 ερωτησεις. Χτες εκανα s-off, περασα το ClockworkMod Recovery εκανα ενα full backup και μετα εκανα και permanent root στο Sensation που εχω. Δεν θελω να περασω καποια αλλη rom ακομα γιατι εγω προσωπικα root ηθελα να εχω. Ολα καλα πετυχαν και ειμαι perm-root τωρα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οταν βγει το καινουργιο update απο την HTC θα το εμφανισει κανονικα στο δικο μου και θα μπορω να κανω update οπως πριν ή πια πρεπει να το κανω αλλιως. Αν γινει το update κανονικα μετα θα χασω το cClockworkMod Recovery και το s-off σωστα; Επισης μετα το root στο Market δεν μου δειχνει τις εφαρμογες που εχω εγκαταστησει (στο My apps) πλην αυτες που ειναι αγορασμενες. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotria3 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Hello....... Εννοείτε ότι παίζει ρόλο αν μια του βάζεις την 1500 και μια την 1900.. Αποφάσισε ποια θες να κρατήσεις και τότε θα στρώσει και το τηλέφωνο. Όσα calibrate και να κάνεις δεν θα αλλάξει κάτι όσο αλλάζεις τις μπαταρίες. Οκ άρα ξεκινάω να χρησιμοποιώ μόνο τις 2 1900άρες που έχω και βάζω στην άκρη την original. Πιστεύω να συνέλθει έτσι... Μην μουπείτε οτιυπάρχει πρόβλημα στο να χρησιμοποιώ δύο 1900άρες....(?) Ευχαριστώ ακόμα μια φορα για τις πληροφορίες και τις άμεσες απαντήσεις σας!! :D:D:D:D:D Παράθεση LENOVO VIBE S1 Official Stock Rom (S1a40_S143_151222_ROW) XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO Greek Stable 7.2.1.0 Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts