kandilak Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 edit: τελικά επέστρεψα στο sense 3.6 και την Elegancia Blitz. Αρκετά καλό το 4.0 αλλά προτιμώ την σταθερότητα ;) Πραγματικά απίστευτη η Elegancia , το κινητό bootάρει πολύ γρήγορα και ακόμα με 200 εφαρμογές εγκατεστημένες (οι ~50 στην SD) δεν τρώει κανένα κόλλημα στο boot. Σε άλλες rom όχι μόνο έκανε 2-3 λεπτά να bootάρει και κολλούσε για κανένα πεντάλεπτο, που και πού μου πέταγε κανένα "process system is not responding" warning μέχρι να ξεκολλήσει. Μένει μόνο να διαπιστώσω αν ισχύει αυτό που ισχυρίζονται οι μάγειρες, ότι δηλαδή το Sense δεν τρώει restart με τίποτε. Challenge accepted! Και γω με Blitz 2.7.0 με SebastianFM 1.5.2 kernel και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. τώρα περιμένω να μου ρθει καλώδιο για να δοκιμάσω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Πέρασα χθες ενώ έτρεχα arhd 6.7.2 το leeroid tweaks με αποτέλεσμα να κρασάρει το κινητό και να μην έχω πρόσβαση μιας και δεν ανταποκρίνονταν το sense. το συμβάν έγινε 2 φορές και χρειάστηκε restore. ξέρετε τι φτέει και έχετε κάποια άλλη αντίστοιχη rom με tweaks να μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Πέρασα χθες ενώ έτρεχα arhd 6.7.2 το leeroid tweaks με αποτέλεσμα να κρασάρει το κινητό και να μην έχω πρόσβαση μιας και δεν ανταποκρίνονταν το sense. το συμβάν έγινε 2 φορές και χρειάστηκε restore. ξέρετε τι φτέει και έχετε κάποια άλλη αντίστοιχη rom με tweaks να μου προτείνετε; Αν θυμάμαι καλά τα leedroid tweaks δεν είναι συμβατά με την 3.33 base, δουλεύουν μέχρι την ARHD 6.6.7. Η μόνη rom με την νέα base στην οποία δουλεύουν σωστά είναι η elegancia. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Αν θυμάμαι καλά τα leedroid tweaks δεν είναι συμβατά με την 3.33 base, δουλεύουν μέχρι την ARHD 6.6.7. Η μόνη rom με την νέα base στην οποία δουλεύουν σωστά είναι η elegancia. Εγω παντως που την εχω εδω και 5 μερες, παρατηρησα οτι δεν μου ερχονται ειδοποιησεις... Ουτε απο το instagram, ουτε απο το messenger του fb... Νομιζω ουτε απο το twitter... Και το κλασσικο οτι στο go sms και στο handcent δεν φαινονται οι εικονες στις επαφες απο το φβ...ενω αν εχω βαλει χειροκινητα μια εικονα φαινεται... στην στοκ εφαρμογη ολα καλα ομως... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Αν θυμάμαι καλά τα leedroid tweaks δεν είναι συμβατά με την 3.33 base, δουλεύουν μέχρι την ARHD 6.6.7. Η μόνη rom με την νέα base στην οποία δουλεύουν σωστά είναι η elegancia. εχεις καποια να μου προτεινεις; βρήκα την παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1829454&highlight=search+this+forum Edited August 30, 2012 by Poofklats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) εχεις καποια να μου προτεινεις; βρήκα την παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1829454&highlight=search+this+forum Είναι ακόμα σε beta φάση αυτά τα tweaks, δουλεύουν μεν αλλά με ελάχιστα προβλήματα, κάποια FC του sense και μικροπράγματα όπως γκρίζο χρώμα στα tabs κάποιων εφαρμογών, δες στις τελευταίες σελίδες του thread. Περίμενε λίγο να τα στρώσει ο Jonny, η πάρε nandroid backup της ARHD και δοκίμασε την Elegancia... πολύ καλή rom πραγματικά και με τα tweaks να δουλεύουν άριστα. edit: και εκεί που είχαν να φλασάρω rom από τον Μάιο, ξαφνικά έχω αλλάξει πέντε από την Τετάρτη... πίσω στην ViperS ;) Edited August 31, 2012 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) γεια χαρα, εγω με την ARHD 6.7.2 μεχρι τωρα ειχα την εκδοση RC 2.2 απο τα Darkforest Tweaks for 3.33.x Bases χωρις να εχω παρατηρησει καποιο προβλημα.. Δοκιμασα μολις την RC 3.0 αλλα κρασαρει το sense οποτε επεστρεψα στην RC 2.2.3. Edited August 31, 2012 by PETROSLEON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Και γω με Blitz 2.7.0 με SebastianFM 1.5.2 kernel και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. τώρα περιμένω να μου ρθει καλώδιο για να δοκιμάσω αυτό. Πόση ελεύθερη RAM έχεις μετά από κάποια χρήση; Σε εμένα στην Blitz ξεκινούσε στα 110 και σταδιακά μου έπεφτε μέχρι τα 60-65mb χωρίς κολλήματα -αλλά- στα καλά καθούμενα η συσκευή πάγωνε. Μου συνέβη ανοίγοντας κάποιες εφαρμογές που γενικώς τρώνε ram όπως το earth και ο browser. Μπορούσα να πλοηγηθώ στο sense αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω κανένα πρόγραμμα, έστρωνε μόνο με reboot ή hot reboot. Ειδικά άμα κολλούσε το sense και έκλεινε, ξαφνικά βρισκόμουν με 300mb ελεύθερα αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω τίποτε, ούτε το sense από το home button. Υποψιάζομαι πως έχει σχέση ο τρόπος που προσπάθησαν να κάνουν το sense να μην κλείνει ποτέ. Προς το παρόν γύρισα στην DarkForest. Με ακριβώς ίδιες εφαρμογές και χρήση είμαι στα 180-220mb, μια ημέρα τώρα με αρκετή χρήση δεν έχει φάει restart το sense και προς το παρόν περιμένω τον Jonny να στρώσει τα tweaks :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Πόση ελεύθερη RAM έχεις μετά από κάποια χρήση; Σε εμένα στην Blitz ξεκινούσε στα 110 και σταδιακά μου έπεφτε μέχρι τα 60-65mb χωρίς κολλήματα -αλλά- στα καλά καθούμενα η συσκευή πάγωνε. Μου συνέβη ανοίγοντας κάποιες εφαρμογές που γενικώς τρώνε ram όπως το earth και ο browser. Μπορούσα να πλοηγηθώ στο sense αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω κανένα πρόγραμμα, έστρωνε μόνο με reboot ή hot reboot. Ειδικά άμα κολλούσε το sense και έκλεινε, ξαφνικά βρισκόμουν με 300mb ελεύθερα αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω τίποτε, ούτε το sense από το home button. Υποψιάζομαι πως έχει σχέση ο τρόπος που προσπάθησαν να κάνουν το sense να μην κλείνει ποτέ. Προς το παρόν γύρισα στην DarkForest. Με ακριβώς ίδιες εφαρμογές και χρήση είμαι στα 180-220mb, μια ημέρα τώρα με αρκετή χρήση δεν έχει φάει restart το sense και προς το παρόν περιμένω τον Jonny να στρώσει τα tweaks :DRestart στο sense με την elegancia έχω δει μόνο ανοίγοντας στο browser πολύ βαριά σελίδα με flash περιεχόμενο. Από μνήμη 110 με 150 πάνω κάτω με 109 εγκατεστημένες εφαρμογές χρήστη. Όπως είπα έχω SebastianFM kernel 1.5.2 , και οι μόνες αλλάγες από τα default της rom που έχω κάνει είναι την Cpu στα 384min και 1,62max και τα memory limits όπως φαίνονται στην εικόνα με τις οποίες το scrollaρισμα στο sense γίνεται πιο smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Έχει κανείς σας το handcent SMS κ επαφές Συνδεμένες με το Facebook...? Σας δείχνει κανονικά τα εικονίδια των επαφών...? Γιατί εμένα μου δείχνει μόνο ότι έχω βάλει χειροκίνητα. Ενώ στην στοκ εφαρμογή φαίνονται όλες.. πολύ με νευριάζει αυτό σοβαρά.. με την elegancia είμαι sense 4... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 (edited) 1) Θέλω μια ρομ χωρίς το sence. Ποια να βάλω? Ποια μου προτείνετε? Θέλω να δώ το android χωρίς της προσθήκες της HTC. 2) Η ρομ Elegancia έχει και επιλογή κατά την εγκατάσταση για de-sence. Είναι η ρόμ αλλά χωρίς το sence? 3) την ρομ SmartDroid Berserk_V 2.3 την έχει δοκιμάσει κανείς? αξίζει? Edited September 6, 2012 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 @agriniopk: Δεν χρειάζεται να γράφεις σε όλα τα θέματα την ίδια ερώτηση. Από τη στιγμή που το τηλέφωνό σου είναι το απλό, θα μείνει η ερώτησή σου εδώ. Στο άλλο θέμα θα διαγραφεί. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Ειναι γενικα bug η μονο εγω δεν μπορω στην Γκαλερι να δω τις φωτο και ολο κολλαει...? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Ειναι γενικα bug η μονο εγω δεν μπορω στην Γκαλερι να δω τις φωτο και ολο κολλαει...? Εδώ μια χαρά με Elegancia | sense 3.6 | blitz. Γενικά, από την δική μου δοκιμή τουλάχιστον, η viper 1.2.1 (που βλέπω στην υπογραφή σου) είναι full στο bug/lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotarass Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Γειά σας και μπράβο για το ωραίο site! Είναι πρώτη φορα που θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί από εχθές που έβαλα το viber μου κολλάει.Κάνει ότι σβήνει και όταν πατάω το πλήκτρο για να γυρίσει στην κεντρική οθόνη αργεί πολύ. Τι να φταίει;Αρχίζω να ξενερώνω με το android. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Το bugs που υπάρχει στις rom με sence 4 , το HDMI out, που οφείλετε? Πως και δεν υπάρχει κάποια ρομ που να μην έχει τέτοιο πρόβλημα με sence 4? Υπάρχει κάποια αναφορά ότι θα διορθωθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Εδώ μια χαρά με Elegancia | sense 3.6 | blitz. Γενικά, από την δική μου δοκιμή τουλάχιστον, η viper 1.2.1 (που βλέπω στην υπογραφή σου) είναι full στο bug/lag. Στην ρομ που λες αλλά με sense 4 πάλι δεν μου δούλευε... Κ η μεγάλη μου απορία, οι επαφές που έχω στο με εικόνα στο ΦΒ δεν φαίνονται στο handcent sms αλλά στην στοκ είναι μια χαρά.. ούτε στο go sms φαίνονται.. όσες έχω περάσει χειροκίνητα μόνο φαίνονται κ η δικιά μου... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Εδώ μια χαρά με Elegancia | sense 3.6 | blitz. Γενικά, από την δική μου δοκιμή τουλάχιστον, η viper 1.2.1 (που βλέπω στην υπογραφή σου) είναι full στο bug/lag. Εμένα η 1.2.1 μου έχει κάτσει μια χαρά σε αντίθεση με την 1.1 που είχε τρελό lag, δοκιμασες να αλλάξεις kernel με την faux (τελευταία έκδοση η 9) η διάφορα είναι αισθητή η απόκριση είναι άμεση και με καλύτερη διαχείριση της μνήμης Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Ειναι γενικα bug η μονο εγω δεν μπορω στην Γκαλερι να δω τις φωτο και ολο κολλαει...? Δοκίμασε το SDrescan :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Έχω δοκιμάσει 3-4 ρομ την τελευταία εβδομάδα και βλέπω κάνει περίεργα restart το κινητό. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάποιο update εφαρμογής? πχ κάτι είχα δει για το google maps ή να έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή? τώρα έχω την ordroid με sense 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Εμένα η 1.2.1 μου έχει κάτσει μια χαρά σε αντίθεση με την 1.1 που είχε τρελό lag, δοκιμασες να αλλάξεις kernel με την faux (τελευταία έκδοση η 9) η διάφορα είναι αισθητή η απόκριση είναι άμεση και με καλύτερη διαχείριση της μνήμης Ναι την δοκίμασα με όλους τους δημοφιλείς πυρήνες του xda. Δεν καθόταν καθόλου καλά. Πολύ αργή για τα γούστα μου, και πολλά lags. Η elegancia με sence 3.6 είναι αισθητά πιο γρήγορη και smooth. Πολύ καλή μου φάνηκε και η kang. Πολύ γρήγορη αλλά χωρίς το sense που ήθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitroking Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Τελικα ποια ειναι η καλυτερη εκδοση στην παρουσα φαση με sense παντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Τελικα ποια ειναι η καλυτερη εκδοση στην παρουσα φαση με sense παντα? Sense 4.1, Sense 3.6. Προσωπική άποψη πάντα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitroking Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ευχαριστω! Το sense 4.1 παιζει καλα? Η να παω σε 3.6? Με τους πυρηνες τι να κανω? Χρειαζεται να κανω κατι? Ηταν απο vodafone το τηλεφωνο, δεν ξερω αν επηρεαζει σε κατι αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Ευχαριστω! Το sense 4.1 παιζει καλα? Η να παω σε 3.6? Με τους πυρηνες τι να κανω? Χρειαζεται να κανω κατι? Ηταν απο vodafone το τηλεφωνο, δεν ξερω αν επηρεαζει σε κατι αυτο.. το 4.1 θέλει αρκετή δουλειά ακόμα, καλύτερα 3.6 προς το παρόν, δε χρειάζονται κάτι οι πυρήνες και δεν επηρεάζει κάπου η vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts