teoxeni Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ναι,δεν το έχω πειράξει καθόλου.Υπάρχει άλλος τρόπος να αυξηθεί η διάρκεια της μπαταρίας{εκτός από την αγορά νέας μεγαλύτερης}? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Σβήσει τα animation και χαμήλωσε τον φωτισμό, αλλιώς κάνε ροοτ άμα θες να δεις πραγματική διάφορα. Το δικό μου με την κανονική μπαταρία, κάνοντας κανονική έως πάρα πολύ μεγάλη χρήση με το 3g συνέχεια ανοιχτό κρατάει 17 ώρες στο περίπου. Τώρα σε λίγες μέρες περιμένω και μεγαλύτερη μπαταρία :-) Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Από ότι έχω καταλάβει δεν έχεις ξεκλειδώσει το κινητό σου, που δηλαδή δεν είσαι root admin. Νόμιζω ότι εκτός από root χρειάζεται και ο kernel να υποστηρίζει undervolt, πράγμα που συμβαίνει με τον Bricked kernel που έχει ο FrenzyGR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Aκριβώς. Χρειάζεται και η rom ή ο kernel που υποστηρίζει το Undervold.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Στο sensation μου εχω το εξης προβλημα. Ρυθμιζω την φωτεινοτητα στο μεγιστο. Στη συνεχεια παιζω καποιο βιντεο με τον ενσωματομενο player. Ολα καλα αλλα οταν γυρισω το κινητο στα πλαγια το backlight της οθονης αναλογα με τη σκηνη μειωνεται αισθητα. Σχεδον σβηνει. Συνηθως το κανει σε σκηνες χαμηλου φωτισμου. Εσεις εχετε αυτο το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής έχει την επιλογή voltage πατάς και μετά έχει + - βόλτ για κάθε συχνότητα. Συνήθως αντέχει μέχρι -40. Σήμερα έκανα παραγγελία και καινούργια μπαταρία με μεγαλύτερη αντοχή. Ποια rom κ ποιον kernel έχεις; σε τι έχεις ρυθμίσει το undervolt; παρατηρησες κάποια περίεργη συμπεριφορά στο τηλ μετά από αυτό; σε τι συχνότητες δουλεύει η CPU; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ποια rom κ ποιον kernel έχεις; σε τι έχεις ρυθμίσει το undervolt; παρατηρησες κάποια περίεργη συμπεριφορά στο τηλ μετά από αυτό; σε τι συχνότητες δουλεύει η CPU; Tα γράφει όλα στην υπογραφή του!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Στο sensation μου εχω το εξης προβλημα. Ρυθμιζω την φωτεινοτητα στο μεγιστο. Στη συνεχεια παιζω καποιο βιντεο με τον ενσωματομενο player. Ολα καλα αλλα οταν γυρισω το κινητο στα πλαγια το backlight της οθονης αναλογα με τη σκηνη μειωνεται αισθητα. Σχεδον σβηνει. Συνηθως το κανει σε σκηνες χαμηλου φωτισμου. Εσεις εχετε αυτο το προβλημα; Μήπως έχεις και τον moboPlayer ;;; Γιατί αν πράγματι τον έχεις και έχεις ρυθμίσει από αυτόν την φωτεινότητα σε κάποια συγκεκριμένη ένταση (προφανώς χαμηλή) τότε για κάποιο λόγο στην fullscreen προβολή, ακόμα και στον native player, κρατάει την φωτεινότητα του moboPlayer :blink: Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Tα γράφει όλα στην υπογραφή του!;) Πως λειτουργεί το undervolt; Πρέπει να βάλω διαφορετικές τιμές ανάλογα με την συχνότητα του επεξεργαστή; δεν καταλαβαίνω πως πρέπει να βάλω την ρύθμιση. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Εδώ και ένα μήνα έχω την InsertCoin 5.1.4 με android 4.0.3 και sense 3.6, το έχω "στήσει" όπως ακριβώς θέλω να είναι λειτουργικό και γρήγορο κ.λπ. Και γενικά όλα δουλεύουν σωστά, οπότε.... το βαρέθηκα! :alien: Για πείτε πια rom προτείνεται για το sensation μου;;; Μοναδικός περιορισμός μου είναι να μην είναι buggy το bt (που δυστυχώς οι περισσότερες φρέσκες rom εκεί πάσχουν :O ) ευχαριστώωω Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Μήπως έχεις και τον moboPlayer ;;; Γιατί αν πράγματι τον έχεις και έχεις ρυθμίσει από αυτόν την φωτεινότητα σε κάποια συγκεκριμένη ένταση (προφανώς χαμηλή) τότε για κάποιο λόγο στην fullscreen προβολή, ακόμα και στον native player, κρατάει την φωτεινότητα του moboPlayer :blink: Οχι εχω τον MXplayer που τον εβαλα για να δοκιμασω αν κανει κι εκει τα ιδια και τα κανει. Εδω http://www.2shared.com/file/bRHK8i9o/Sensation.html εχω ενα βιντεο που δειχνει την κατασταση στο κινητο μου. Οπως βλεπετε δε το κανει σε ολα τα βιντεο. Το αλλο βιντεο στο αρχειο ειναι ενα απο αυτα που μου κανει προβλημα. Μπορει να το δοκιμασει και καποιος αλλος να δει αν κανει κολπα η φωτεινοτητα; Πρεπει να την θεσετε στο μεγιστο αρχικα απο τις ρυθμισεις. Επισης θα ειμουν υποχρεος αν το βγαλετε και σε βιντεο σε περιπτωση που δεν εχετε προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Πως λειτουργεί το undervolt; Πρέπει να βάλω διαφορετικές τιμές ανάλογα με την συχνότητα του επεξεργαστή; δεν καταλαβαίνω πως πρέπει να βάλω την ρύθμιση. Καθε CPU εχει διαφορετικη ανταποκριση στο undervolt. Πρεπει να βρεις το sweet spot της δικια σου, μερικες συχνοτιτες αντεχουν πιο πολυ undervolt απο αλλες, μονο αμα δοκιμασεις θα καταλαβεις, το κινητο σου θα κολιση αμα κανεις πιο πολυ undervolt απο οτι μπορει να ανεχτει, απλα βγαλε και βαλε τιν μπαταρια και εισαι οκ, και μην κανεις απο το start up tweaks "apply on boot" για να μην γινει καμια στραβη. Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Παιδια μια ερωτηση να κανω, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν βρισκω πουθενα το επισημο widget της htc για την μπαταρια, μπορειται να με βοηθησητε; Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Παιδια μια ερωτηση να κανω, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν βρισκω πουθενα το επισημο widget της htc για την μπαταρια, μπορειται να με βοηθησητε; Πρεπει να το κατεβασεις απο το htc hub. Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Πρεπει να το κατεβασεις απο το htc hub. Εκει μπαινω και δεν το βρισκω πουθενα υπαρχει κανενα link? Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Παιζει ρολο. Το δικτυο σου θα κανει release οχι η εταιρια του κινητου σου. :) Πήγα σήμερα σε κατάστημα της O2 και μου είπαν ότι η διάθεση της αναβάθμισης δε γίνεται από την O2...Τελικά τι γίνεται,με έχουν καταμπερδέψει,πως θα πάρω επιτέλους την αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Πήγα σήμερα σε κατάστημα της O2 και μου είπαν ότι η διάθεση της αναβάθμισης δε γίνεται από την O2...Τελικά τι γίνεται,με έχουν καταμπερδέψει,πως θα πάρω επιτέλους την αναβάθμιση? Τι εννοεις δεν γινεται? Δεν θα τιν κανοθν γιατι δεν θελουν η γιατι δεν εξαρτατε απο αυτους? Παντος ετσι οπως στα ειπα να τα πραγματα. Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Τι εννοεις δεν γινεται? Δεν θα τιν κανοθν γιατι δεν θελουν η γιατι δεν εξαρτατε απο αυτους? Παντος ετσι οπως στα ειπα να τα πραγματα. Δε δίνουν λέει αυτοί,την αναβάθμιση,γιατί δεν είναι υπεύθυνοι για το service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Οχι εχω τον MXplayer που τον εβαλα για να δοκιμασω αν κανει κι εκει τα ιδια και τα κανει. Εδω http://www.2shared.com/file/bRHK8i9o/Sensation.html εχω ενα βιντεο που δειχνει την κατασταση στο κινητο μου. Οπως βλεπετε δε το κανει σε ολα τα βιντεο. Το αλλο βιντεο στο αρχειο ειναι ενα απο αυτα που μου κανει προβλημα. Μπορει να το δοκιμασει και καποιος αλλος να δει αν κανει κολπα η φωτεινοτητα; Πρεπει να την θεσετε στο μεγιστο αρχικα απο τις ρυθμισεις. Επισης θα ειμουν υποχρεος αν το βγαλετε και σε βιντεο σε περιπτωση που δεν εχετε προβλημα. Επαναφερω και παλι το προβλημα μου. Επικοινωνησα με την HTC και μου ειπαν οτι πρεπει να αποδειξω το προβλημα μου σε συγκριση με αλλη sensation συσκευη. Οποτε οποιος εχει τη διαθεση να βοηθησει ας παιξει το βιντεο που εχω στο αρχειο και ας μου πει αν η φωτεινοτητα του εχει την ιδια συμπεριφορα. Εναλλακτικα, ξερετε καποιο καταστημα εδω στην Αθηνα που να το εχει σε επιδειξη? Μονο το Sensation XE βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Σκέφτομαι να κάνω ρουτ το sensation και να περάσω rom,αλλά παραδόξως δεν μπορώ να βρω αναλυτικό οδηγό και για τα 2,μπόρει κάποιος να παραθέσει κάποιο λινκ?Είναι έυκολη η διαδικασία?Είμαι αρχάριος με αυτά και φοβάμαι μην το καταστρέψω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Σκέφτομαι να κάνω ρουτ το sensation και να περάσω rom,αλλά παραδόξως δεν μπορώ να βρω αναλυτικό οδηγό και για τα 2,μπόρει κάποιος να παραθέσει κάποιο λινκ?Είναι έυκολη η διαδικασία?Είμαι αρχάριος με αυτά και φοβάμαι μην το καταστρέψω.. Για ξεκλείδωμα θα χρειαστεί να διαβάσεις εδώ. Οδηγίες για να περάσεις custom rom θα βρεις εκεί που θα κατεβάσεις τη rom, αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Για ξεκλείδωμα θα χρειαστεί να διαβάσεις εδώ. Οδηγίες για να περάσεις custom rom θα βρεις εκεί που θα κατεβάσεις τη rom, αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Σε ευχαροστώ για την απάντηση,αλλά έχω και μια άλλη απορία.Σκοπέυω να περάσω official rom{http://www.theandroidsoul.com/official-ice-cream-sandwich-update-for-htc-sensation-guide/}.Σε αυτήν την περίπτωση είναι αναγκαίο να κάνω ρουτ το κινητό?Γιατί από όσο έχω στο λινκ που παρέθεσα δε ζητάει κάτι τέτοιο.¨ομως από το λινκ που δίνει η σελίδα ώστε να κατεβάσω τη ρομ,λέει ότι χρειάζεται να έχω κάνει ρουτ.Τι ισχύει τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Η rom που δίνεις δεν είναι καθαρή stock rom αλλά "πειραγμένη" rooted. Αν θέλεις να είσαι σε official κατάσταση μη βάλεις αυτή. Ποια φοράει τώρα η συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Η rom που δίνεις δεν είναι καθαρή stock rom αλλά "πειραγμένη" rooted. Αν θέλεις να είσαι σε official κατάσταση μη βάλεις αυτή. Ποια φοράει τώρα η συσκευή σου; Πριν λίγο μου ήρθε η αναβάθμιση από ΟΤΑ,οπότε ευτυχώς θα αποφύγω τη διαδικασία του Root.Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις που πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefitis Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 η συσκευη ειχε τρελαθει εκλεινε συνεχεια μονο του και ανοιγε ξανα και παλι το πηγα για επισκευη το κανανε επαναπρογραμματισμο και τωρα παλι τα ιδια μπορω να το κανω και μονος μου root?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts