Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, έβαλα την ICS του NRGZ28 ( πριν είχα την GB του ίδιου developer και ήμουν πολύ ευχαριστημένος) και δοκιμάζοντας τη παρατηρώ ότι το επίπεδο έντασης ήχου των ειδοποιήσεων είναι "κλειδωμένο" στο επίπεδο έντασης του ήχου κλήσης. Δεν μπορείς δηλαδή να βάλεις τον ήχο κλίσης σε full ένταση και το ήχο ειδοποιήσεων σε χαμηλή ένταση. Συμβαίνει γενικότερα στην ICS ή μήπως είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης ROM?

Κατά τα τ'άλλα, χειρότερη ποιότητα στην κάμερα από την Amaze mod που είχα πριν, νομίζω καλύτερη αναπαραγωγή βίντεο στον stock player και χειρότερη στον MX video player.

Είναι νωρίς βέβαια αλλά αν πω ότι ενθουσιάστηκα με την ICS...θα πω ψέματα.

εχει βγει navigon για ics....

Αφενός το βρήκα (μόλις το είπες) "διαθέσιμο" αφετέρου στην επίσημη ιστοσελίδα δεν αναφέρεται Android 4.0. :blink:

Τέλος πάντων. Offtopic.

Edited by spdrosin

Λοιπόν, έβαλα την ICS του NRGZ28 ( πριν είχα την GB του ίδιου developer και ήμουν πολύ ευχαριστημένος) και δοκιμάζοντας τη παρατηρώ ότι το επίπεδο έντασης ήχου των ειδοποιήσεων είναι "κλειδωμένο" στο επίπεδο έντασης του ήχου κλήσης. Δεν μπορείς δηλαδή να βάλεις τον ήχο κλίσης σε full ένταση και το ήχο ειδοποιήσεων σε χαμηλή ένταση. Συμβαίνει γενικότερα στην ICS ή μήπως είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης ROM?

Τελικά βρήκα την λύση στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1470285

Edited by kandilak

Μετά από κάθε καινούργια εγκατάσταση μιας ROM συνηθίζω να αφαιρώ κάποιες εφαρμογές. Μια από αυτές είναι οι "Μετοχές" η οποία όμως αφού αφαιρεθεί προκαλεί το εξής πρόβλημα: όταν επιχειρώ συγχρονισμό όλων (e-mai, facebook, κλπ) αυτός δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Καμία ιδέα πως/που μπορώ να επέμβω για να γίνει επιτυχώς το εγχείρημα;

Καλημερα , απο τοτε που εβαλα την ics παρατηρω πολλα κολληματα με το κουμπι ξεκλειδωματος ! Το παταω να ξεκλειδωσει δεν αναβει η οθονη παρα μονο τα 4 κουμπια κατω απο την οθονη ! Το εχει παρατηρησει αλλος αυτο ? Υπαρχει περιπτωση να φτιαξει καπως ?

Ευχαριστω !

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Καλημερα , απο τοτε που εβαλα την ics παρατηρω πολλα κολληματα με το κουμπι ξεκλειδωματος ! Το παταω να ξεκλειδωσει δεν αναβει η οθονη παρα μονο τα 4 κουμπια κατω απο την οθονη ! Το εχει παρατηρησει αλλος αυτο ? Υπαρχει περιπτωση να φτιαξει καπως ?

Ευχαριστω !

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Ακριβώς τα ίδια και σε μένα. Ισως σε επόμενη αναβάθμιση να διορθώσουν αυτό και κάποια αλλα σπαστικά που παρατήρησα, οπως αλλού να αναβοσβήνει ο κέρσορας κι αλλού να γράφεις ή ακόμα να μη μπορώ να προσθέσω ενδιάμεσα γράμματα σε κάποια λέξη κάποιες φορές.

Ερώτηση! Γνωρίζει κανείς διαφορές του sence 3.6 με το 4; Και αν θα αναβαθμιστεί σε 4 επίσημα;

Nexus 5, iPad mini 2

Ερώτηση! Γνωρίζει κανείς διαφορές του sence 3.6 με το 4; Και αν θα αναβαθμιστεί σε 4 επίσημα;

Οι διαφορές είναι αρκετές, χρησιμοποιώ custom rom βασισμένη στο sense 4.0 και είναι ειλικρινά πάρα πολύ καλό, καλύτερο από κάθε άποψη και από κάθε άλλη έκδοση!!! Το sensation θα το πάρει σίγουρα, το "πότε;", ας ελπίσουμε σύντομα!!!

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Αυτό το bluetooth δεν έχει φτιαχτεί ακόμα ε @gadget ?

Όχι φίλε μου, ακόμα δε το έχει καταφέρει ο άτιμος, αλλά που θα πάει θα το κάνει!!! :)

aaaaaa.ok...tin idia exoume tote...re paides i mpataria ti leei????????emena an to doulepso 2 ores einai dead!!!!!!!!!

Τη συγκεκριμέμη που έχω τώρα την έβαλα σήμερα το μεσημέρι, αλλά πριν από αυτήν είχα τις BETA που έβγαζε και μπορώ να πώ οτι η μπαταρία ήταν πάρα πολύ καλή, κρατούσε 1-1,5 μέρα και δε το περίμενα!!! Οπότε από θέμα μπαταρίας δεν έχω πρόβλημα!!! Το bluetooth να κάνει!!! :p

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Όχι φίλε μου, ακόμα δε το έχει καταφέρει ο άτιμος, αλλά που θα πάει θα το κάνει!!! :)

Τη συγκεκριμέμη που έχω τώρα την έβαλα σήμερα το μεσημέρι, αλλά πριν από αυτήν είχα τις BETA που έβγαζε και μπορώ να πώ οτι η μπαταρία ήταν πάρα πολύ καλή, κρατούσε 1-1,5 μέρα και δε το περίμενα!!! Οπότε από θέμα μπαταρίας δεν έχω πρόβλημα!!! Το bluetooth να κάνει!!! :p

εμενα ρε παιδια γιατι κραταει μερικες ωρες μονο???????καμια ιδεα??????

Παίδες, οι custom ics roms έχουν ακόμα προβλήματα με Bluetooth, WiFi και το κλασσικό πρόβλημα του sense με εφαρμογές στην κάρτα;

Προβληματίζομαι για το αν θα περάσω κάποια custom όταν γυρίσω Αθήνα η αν περάσω την επίσημη και απλά την rootάρω. :)

Ακούω τα καλύτερα για απόκριση και ταχύτητα ακόμα και σε επίσημη, και δεν ξέρω αν η custom προσφέρει κάτι παραπάνω. Και το μαμώτο είναι πως έχω ξεμείνει με σκέτο gprs και δεν μπορώ καν να δω ένα βίντεο της προκοπής.

Edited by akpe

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Παίδες, οι custom ics roms έχουν ακόμα προβλήματα με Bluetooth, WiFi και το κλασσικό πρόβλημα του sense με εφαρμογές στην κάρτα;

Προβληματίζομαι για το αν θα περάσω κάποια custom όταν γυρίσω Αθήνα η αν περάσω την επίσημη και απλά την rootάρω. :)

Ακούω τα καλύτερα για απόκριση και ταχύτητα ακόμα και σε επίσημη, και δεν ξέρω αν η custom προσφέρει κάτι παραπάνω. Και το μαμώτο είναι πως έχω ξεμείνει με σκέτο gprs και δεν μπορώ καν να δω ένα βίντεο της προκοπής.

Τα προβλήματα που αναφέρεις υπάρχουν στις Sense 4 roms όχι στις custom που βασίζονται στην official Sense 3.6...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Nice :) θα πειραματιστώ με το 4 και αν δεν, πίσω στο 3.6. Το μόνο που με χαλάει γερά είναι στο 4 είναι το νέο design στο ρολόι :what:

Πληροφοριακά, εγώ που είμαι rooted με custom GB 2.3.4, απλά τρέχω το επίσημο ruu, δεν χρειάζομαι πρώτα unroot, s-on και τα ρέστα; ;)

Έχω την ARHD 6.5.5 και θέλω να κάνω εγκατάσταση μια εφαρμογή εκτός market αλλά δεν με αφήνει για λόγους ασφαλείας αλλά και δεν βρίσκω που είναι η επιλογή για να μου επιτραπεί η εγκατάσταση!! Γνωρίζει κανείς κάτι για να με βοηθήσει ?

Nice :) θα πειραματιστώ με το 4 και αν δεν, πίσω στο 3.6. Το μόνο που με χαλάει γερά είναι στο 4 είναι το νέο design στο ρολόι :what:

Πληροφοριακά, εγώ που είμαι rooted με custom GB 2.3.4, απλά τρέχω το επίσημο ruu, δεν χρειάζομαι πρώτα unroot, s-on και τα ρέστα; ;)

Επίσημο RUU με Sense 4 όπως σου προείπα δεν υπάρχει, οπότε μην μπερδεύεσαι. Τώρα για να περάσεις σε ICS αφού είσαι root και s-off ΜΗΝ περάσεις κάποιο επίσημο RUU.

Αντιθέτως περνάς όποια ICS rom θέλεις, την περνάς και στη συνέχεια κατεβάζεις από εδώ το κατάλληλο firmware για την συσκευή σου (fastboot getvar cid, για να δεις τι cid έχεις) και το περνάς από bootloader.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Έχω την ARHD 6.5.5 και θέλω να κάνω εγκατάσταση μια εφαρμογή εκτός market αλλά δεν με αφήνει για λόγους ασφαλείας αλλά και δεν βρίσκω που είναι η επιλογή για να μου επιτραπεί η εγκατάσταση!! Γνωρίζει κανείς κάτι για να με βοηθήσει ?

Αν θυμάμαι καλά, αυτή η επιλογή εμφανίζεται με το που φλασάρεις την ρομ, πριν όμως κανείς sync με το google account σου. Αλλιώς ίσως θέλεις reset, με κάθε επιφύλαξη, ρώτησε και στο thread της arhd στο xda.

Kollatos ευχαριστώ :) υπομονή άλλες 3 μέρες με GB και gprs... :(

Menu/Ρυθμίσεις/Ασφάλεια/και τσεκάρεις άγνωστες πηγές.

Θα σου προτεινα αυτα που εχω στην υπογραφη μου :)

Phone: HTC Sensation XE

ROM: Charmeleon 5.1

Recovery: 4EXT

Kernel:Bricked @1.78

MODS:

Menu/Ρυθμίσεις/Ασφάλεια/και τσεκάρεις άγνωστες πηγές.

Βασικά έχεις δίκιο αλλά στην ARHD δεν την έχει αυτή την επιλογή και δεν ξέρω γιατί?

Βασικά έχεις δίκιο αλλά στην ARHD δεν την έχει αυτή την επιλογή και δεν ξέρω γιατί?

και εγω ARHD εχω αλλα η επιλογη υπαρχει.

EDIT: Γεια δες αυτο το script, ειναι απο το official thread του ARHD και λεγετε enable unknown sources. (Μπορεις να το βρεις και στα mods στο 2o-3o post)

Edited by FrenzyGr

MODS:

Δεν νομίζω,την ARHD 6.5.5 φοράω και υπάρχει Κανονικά..

Θα σου προτεινα αυτα που εχω στην υπογραφη μου :)

Δεν βλέπω τις υπογραφές εδώ αλλά είδα ότι έχεις ARHD. Με χίλια, μετά του lee στο DHD μόνο η ARHD μου αρέσει, αν και θέλω να δοκιμάσω και μια με sense 4 πρώτα. :)

Εντωμεταξύ το ρολόι στο 4 εμφανισιακά μπορεί να αλλάξει (εννοώ μπορεί να γίνει όπως στο 3-3.6) ή όχι; :/

Δεν βλέπω τις υπογραφές εδώ αλλά είδα ότι έχεις ARHD. Με χίλια, μετά του lee στο DHD μόνο η ARHD μου αρέσει, αν και θέλω να δοκιμάσω και μια με sense 4 πρώτα. :)

Εντωμεταξύ το ρολόι στο 4 εμφανισιακά μπορεί να αλλάξει (εννοώ μπορεί να γίνει όπως στο 3-3.6) ή όχι; :/

ROM: ARHD 6.6.0 XE | Android 4.0.3 (ICS) + No Sense + Beats Audio

Kernel: SebastianFM

MODS: HQ Camera For ICS v1.2

Δεν γνωριζω για το ρολόι δεω μου αρεσει το sense :P

MODS:

Καλησπέρα,

Πρόφατα είχα την άτυχη στιγμή που όλοι προσπαθούμε να αποφύγουμε. Ένα καλό χτύπημα στην θήκη της συσκευής.Ήθελα να ρωτήσω αν η HTC προμηθεύει με αυθεντικές θήκες ή γενικότερα που μπορώ να τις βρω .

ευχαριστώ