vwbestakos Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Εγώ πιστεύω θα αργήσει λίγο ακόμα το παγωτάκι για τέλη Μάρτη το βλέπω :p Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 θα πάρει την ICS 4.0! Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 θα πάρει την ICS 4.0! Δεν είπε κανείς το αντίθετο, αυτό λένε ακριβώς από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) Και μία ακόμα ερώτηση (ζητάω και πάλι συγνώμη αλλά είπαμε είναι πολλές οι σελίδες). Αυτονομία με χρήση δεδομένων πάντα ενεργή? Κάποια ιδιαίτερα προβλήματα όσων αφορά τόσο το software όσο και το hardware? Και θέλω να επαναλάβω την ερώτηση που δεν απαντήθηκε αν γνωρίζει κανείς. Από το Legend κάνοντας μεταφορά δεδομένων (sms) θα χαθούν? Edited December 6, 2011 by xapos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Την 2.3.5 και παραπάνω απο ota θα της πάρουμε ή θα πάρουμε κατευθείαν την 4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Και θέλω να επαναλάβω την ερώτηση που δεν απαντήθηκε αν γνωρίζει κανείς. Από το Legend κάνοντας μεταφορά δεδομένων (sms) θα χαθούν? κανε ενα buckup με το προγραμμα απο το market και μετεφερε το αρχειο xml στο νεο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Δεν είπε κανείς το αντίθετο, αυτό λένε ακριβώς από πάνω. αυτό ακριβώς είπα καί εγώ. :) Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Φραγή σε αποκρύψεις πως βάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Με ένα call manager θα κάνεις περίφημα τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 HTC Greece Ακούμε προσεκτικά τα σχόλια σας και κατανοούμε την ανησυχία σας. Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι οι ανακοινώσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και αφορούν στο ICS, αποτελούν μόνο το πρώτο "κύμα" αναβαθμίσεων. Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε εντατικά για την ενσωμάτωση της τελευταίας έκδοσης του Android στα προϊόντα HTC Sensation, HTC Sensation XE και HTC EVO 3D, όσο πιο άμεσα γίνεται. Θα δημοσιεύσουμε όποιες πληροφορίες αφορούν στην ευρύτερη γκάμα των προϊόντων μας, μόλις έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 HTC Greece Ακούμε προσεκτικά τα σχόλια σας και κατανοούμε την ανησυχία σας. Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι οι ανακοινώσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και αφορούν στο ICS, αποτελούν μόνο το πρώτο "κύμα" αναβαθμίσεων. Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε εντατικά για την ενσωμάτωση της τελευταίας έκδοσης του Android στα προϊόντα HTC Sensation, HTC Sensation XE και HTC EVO 3D, όσο πιο άμεσα γίνεται. Θα δημοσιεύσουμε όποιες πληροφορίες αφορούν στην ευρύτερη γκάμα των προϊόντων μας, μόλις έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Το δικό τους το σύντομα μπορεί να είναι το Πάσχα. Φτιάχνουν το Sense 4.0 και γι αυτό καθυστερούν. Μέχρι τότε τα Windows Phone θα έχουν περάσει μπροστά γιατί ήδη είναι σε πολλά καλύτερα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Μέχρι τότε τα Windows Phone θα έχουν περάσει μπροστά γιατί ήδη είναι σε πολλά καλύτερα. Απόψεις είναι αυτές αλλά καλό είναι να μην τις θέτουμε εδώ μιας και πυροδοτούμε off-topic συζητήσεις. Εδώ ας επικεντρωθούμε αποκλειστικά στα του Sensation και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 εδω και 4-5 μερες το κινητο κανει συνεχομενα restart εχει κανεις καποια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει; δεν εχω εγκαταστησει καποια εφαρμογη τελευταια...μονο αναβαθμισεις εφαρμογων απο το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Θα πρέπει να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να δούμε τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 το προβλημα ειναι οτι το πηρα μεταχειρισμενο. ειχε περασμένη την official EU unbranded rom χωρις boot logo και φοβαμαι μηπως τα χασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Το δικό τους το σύντομα μπορεί να είναι το Πάσχα. Φτιάχνουν το Sense 4.0 και γι αυτό καθυστερούν. Μέχρι τότε τα Windows Phone θα έχουν περάσει μπροστά γιατί ήδη είναι σε πολλά καλύτερα. Σε τι είναι καλύτερα απτό Android για γίνε ποιο σαφές γιατί εγώ δεν είδα κάτι ιδιαίτερο στα Windows Phone 7.5 από τις παρουσιάσεις που κάνουν. Στο ICS θα φανεί η αξία του Sensation πιστεύω και η σταθερότητα της Rom. Τώρα είμαστε όλοι πειραματόζωα με τις αναβαθμίσεις που βγαίνουν. Οτι θα αργήσει θα αργήσει αλλά πριν το Πασχα σίγουρα μετά ξεφεύγει πάρα πολύ. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Σε τι είναι καλύτερα απτό Android για γίνε ποιο σαφές γιατί εγώ δεν είδα κάτι ιδιαίτερο στα Windows Phone 7.5 από τις παρουσιάσεις που κάνουν. Παρακαλώ να περιορίσουμε τις off topic συζητήσεις. Ας επανέλθουμε αποκλειστικά στα του Sensation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Θέλω να επαναφέρω τη συσκευή σε εργοστασιακή κατάσταση, γιατί θα πάει για service. Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο για να μη δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα; Πρέπει εγκαταστήσω αυτό το RUU ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό; Διορθώστε με αν κάνω λάθος ή ξεχνάω κάτι. Y.Γ. Φαντάζομαι για Ubuntu Linux δε θα παίζει κανένας οδηγός. Είχα βρει για ξεκλείδωμα, αλλά για επαναφορά δε βρίσκω κάτι εγώ. Edited December 7, 2011 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Εχτές έφαγα μια ψυχρολουσία που δεν την περίμενα. Αγόρασα στην γυναίκα μου το Sony Ericsson XPERIA Neo V αξίας 199€. Έκατσα όλο το απόγευμα για να το ρυθμίσω να της περάσω τα προγράμματα που ήθελα και που έχω και στο sensation. Όσο το σκάλιζα τόσο διαπίστωνα ότι δεν είχε να ζηλέψει τίποτε «σχεδόν» από το sensation. Σε αντίθεση μάλιστα θα μου άρεσε να έχει και το sensation έξοδο hdmi. Οπότε έφτασα και στο κομμάτι που λέμε μουσική. Μέσα μου έλεγα τουλάχιστον εδώ δεν θα μπορούν να συγκριθούν τα δύο κινητό μιας και το ένα λογικά θα ενσωματώνει κάτι καλύτερο αφού είναι ακριβότερο κατά 400€. Και όμως το sony μπροστά στο sensation είναι παραααααα πολύ καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Δεν ξέρω που είναι το πρόβλημα και το δικό μου κινητό με τα ακουστικά που δίνει η htc είναι πολύ χειρότερο από ότι το Sony Ericsson XPERIA Neo V με τα ακουστικά που δίνει η sony. Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μου πει? Πχ χρειάζομαι καλύτερα ακουστικά? να μην είναι καλά αυτά που έχει στο κουτί η HTC? Χρειάζομαι άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής και όχι αυτό που έχει η HTC? ή αυτές είναι η δυνατότητες του κινητού και να μην το ψάχνω? ΥΓ. - Το sensation το αγόρασα όταν βγήκε από το ίδιο μαγαζί 599€ (Δεν θέλω να πιστέψω ότι το «σχεδόν» το πλήρωσα 400€ παραπάνω :worry:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Εχτές έφαγα μια ψυχρολουσία που δεν την περίμενα. Αγόρασα στην γυναίκα μου το Sony Ericsson XPERIA Neo V αξίας 199€. Έκατσα όλο το απόγευμα για να το ρυθμίσω να της περάσω τα προγράμματα που ήθελα και που έχω και στο sensation. Όσο το σκάλιζα τόσο διαπίστωνα ότι δεν είχε να ζηλέψει τίποτε «σχεδόν» από το sensation. Σε αντίθεση μάλιστα θα μου άρεσε να έχει και το sensation έξοδο hdmi. Οπότε έφτασα και στο κομμάτι που λέμε μουσική. Μέσα μου έλεγα τουλάχιστον εδώ δεν θα μπορούν να συγκριθούν τα δύο κινητό μιας και το ένα λογικά θα ενσωματώνει κάτι καλύτερο αφού είναι ακριβότερο κατά 400€. Και όμως το sony μπροστά στο sensation είναι παραααααα πολύ καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Δεν ξέρω που είναι το πρόβλημα και το δικό μου κινητό με τα ακουστικά που δίνει η htc είναι πολύ χειρότερο από ότι το Sony Ericsson XPERIA Neo V με τα ακουστικά που δίνει η sony. Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μου πει? Πχ χρειάζομαι καλύτερα ακουστικά? να μην είναι καλά αυτά που έχει στο κουτί η HTC? Χρειάζομαι άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής και όχι αυτό που έχει η HTC? ή αυτές είναι η δυνατότητες του κινητού και να μην το ψάχνω? ΥΓ. - Το sensation το αγόρασα όταν βγήκε από το ίδιο μαγαζί 599€ (Δεν θέλω να πιστέψω ότι το «σχεδόν» το πλήρωσα 400€ παραπάνω :worry:) Αρχικά δοκίμασε από το ένα τηλέφωνο στο άλλο τα ακουστικά για να δεις αν υπάρχει διαφορά. Φυσικά πάντα με το ίδιο αρχείο σε ποιότητα. Το Xperia έχει μικρότερη Ram, μικρότερο επεξεργαστή, μικρότερη οθόνη, μικρότερη ανάλυση, μικρότερη μπαταρία, μικρότερη κάμερα. Αν σε ικανοποιεί σημαίνει ότι λάθος επελεξες το Sensation γιατί δεν το χρειάζεσαι τόσο δυνατό μηχάνημα και οπότε τόσα πολλά χρήματα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_ Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Σε αντίθεση μάλιστα θα μου άρεσε να έχει και το sensation έξοδο hdmi. Το Sensation έχει MHL για HDMI έξοδο για 1080p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Το Sensation έχει MHL για HDMI έξοδο για 1080p Αυτό δεν το ήξερα. Που το βρίσκω αυτό το καλώδιο στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Αυτό δεν το ήξερα. Που το βρίσκω αυτό το καλώδιο στην Ελλάδα? Ψάξε ανταπτορα HTC Sensation και υπάρχει αυτός για σύνδεση HDMI σε microHDMI αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Παρατηρώντας φωτογραφίες που έχω βγάλει με το sensation αλλά και με το προηγούμενο μου κινητό{samsung omnia} είδα μεγάλη διαφορά υπέρ του Omnia.Τις φωτογραφίες τις βλέπω στο Pc και με λύπη διαπιστώνω ότι του sensation είναι θολές.Έχει κάποιος άλλος παράπονο με τις φωτογραφίες?Αντίθετα η ποιότητα του βίντεο από το sensation είναι απίστευτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_ Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ψάξε ανταπτορα HTC Sensation και υπάρχει αυτός για σύνδεση HDMI σε microHDMI αν δεν κάνω λάθος. Εγώ πήρα αυτό με πλήρη δυνατότητα mirroring (ταινίες, μουσική και παιχνίδια) στην μεγάλη οθόνη της ΤV http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=27283 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts