Tasos19s Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Εχει ακουσει κανεις ποτε θα ειναι διαθεσιμη η εκδοση 4.0, Android?. Ναι εμένα μου απατησαν απο την εταιρεία για την προηγούμενη εβδομάδα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ναι εμένα μου απατησαν απο την εταιρεία για την προηγούμενη εβδομάδα. Υποθετω το sensation θα μπορει να την δεχτει την 4.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ναι εμένα μου απατησαν απο την εταιρεία για την προηγούμενη εβδομάδα. Θα αστειεύεσαι φαντάζομαι. Υποθετω το sensation θα μπορει να την δεχτει την 4.0. http://www.t3.com/news/htc-sensation-ice-cream-sandwich-update-confirmed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Φυσικά κ δεν αστειεύομαι. Μου απάντησε μια γυναίκα λέγοντας ότι θα ερχόταν η 4.0 την προηγούμενη εβδομάδα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Φυσικά κ δεν αστειεύομαι. Μου απάντησε μια γυναίκα λέγοντας ότι θα ερχόταν η 4.0 την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως είδες και στο link που έδωσα... η 4.0 αναμένεται από νέο χρόνο και προφανώς αυτή η γυναίκα δεν είναι ορθώς ενημερωμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Eκανα τη διαδικασια ολη,δηλ. S off ,rood και περασα μια επισημη rom γιατι ειχα της vodafone . Ελα ντε που μετα το τηλ εχασε το root.εκανα κατι λαθος διοτι και τα αγγλικα μου δεν ειναι και του barchelor..... Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Eκανα τη διαδικασια ολη,δηλ. S off ,rood και περασα μια επισημη rom γιατι ειχα της vodafone . Ελα ντε που μετα το τηλ εχασε το root.εκανα κατι λαθος διοτι και τα αγγλικα μου δεν ειναι και του barchelor..... Οχι μια χαρα τα εκανες. Μολις περνας την επισημη Rom χανεις το root. Πρεπει να ξανακανεις τα βηματα για το HBOOT και το root. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Μετά την αναβάθμιση με το αρχείο exe στην 1.50.401.1 και μετά το νέο μαρκετ το οποίο μπήκε μόνο του, μου εμφανίζει ενημέρωση για το google maps αλλά όταν πατάω για να γίνει λέει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή με αυτό το αντικείμενο, αλλά η ιδιοποίηση παραμένει και κάθε μέρα σχεδόν με ενημερώνει ότι υπάρχει μια ενημέρωση για το google maps Το έχει κανείς άλλος αυτό το «πρόβλημα»? Πως το λύνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 ξερει κανεις να μου πει απο που να αγορασω το τηλεφωνο (skroutz) σε φτηνη τιμη ~410-430€ να καλυπτεται απο ελληνικη αντιπροσωπεια και αν γινεται να ειναι unbranded για να παιρνει τις αναβαθμισεις πιο γρηγορα; Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 ξερει κανεις να μου πει απο που να αγορασω το τηλεφωνο (skroutz) σε φτηνη τιμη ~410-430€ να καλυπτεται απο ελληνικη αντιπροσωπεια και αν γινεται να ειναι unbranded για να παιρνει τις αναβαθμισεις πιο γρηγορα; Ολοκαινουργιο, unbranded και καλυπτεται απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια. 348 Euro. http://goo.gl/XieOc Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) ειμαι σχεδον ετοιμος να το παραγγειλω! απλα θελω να δω αν μπορω να τσεκαρω αυτο που λες απο καπου. τρελη ευκαιρια!! τσεκαρω εννοω : οτι παιρνει ελληνικη sim, οτι μπορω να το στειλω για επισκευη καπου στην ελλαδα σε htc και οτι εχει 2 χρονια εγγυηση. Edited November 28, 2011 by hlekat Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Εγώ το παρελαβα σήμερα.μεταχειρισμένο το πήρα.ένα έχω να πω φοβερό τηλέφωνο και μου αρέσει πολύ η οθόνη του.είναι root και έχει περασμένη την rcmix 3d 3.5. Επειδή έχω να ρίξω πολύ διάβασμα στους xda και εδώ φυσικά μπορείτε να μου πείτε μια καλή ρομ θέλω να φλασαρω...να θυμηθώ τα παλιά όταν είχα desire hd. :);) Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Εγώ το παρελαβα σήμερα.μεταχειρισμένο το πήρα.ένα έχω να πω φοβερό τηλέφωνο και μου αρέσει πολύ η οθόνη του.είναι root και έχει περασμένη την rcmix 3d 3.5. Επειδή έχω να ρίξω πολύ διάβασμα στους xda και εδώ φυσικά μπορείτε να μου πείτε μια καλή ρομ θέλω να φλασαρω...να θυμηθώ τα παλιά όταν είχα desire hd. :);) Δεν έχω βρει ούτε μια καλή να μην έχει αστάθειες κ κατανάλωση μπαταρίας. Όλες χάλια είναι. Πεδευομαι καιρό με custom κ official. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Δεν έχω βρει ούτε μια καλή να μην έχει αστάθειες κ κατανάλωση μπαταρίας. Όλες χάλια είναι. Πεδευομαι καιρό με custom κ official. ουτε η android revolution hd με sence 3.5 δεν ειναι καλη?λεω να την βαλω...:D Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 ουτε η android revolution hd με sence 3.5 δεν ειναι καλη?λεω να την βαλω...:D Την έχω βαλει. Δεν με ικανοποίησε. Όλες αυτές οι αλλαγές που κάνουν φέρνουν προβλήματα. Δεν πατάνε πάνω σε official γι αυτό ίσως. 3,5 sense δεν έχει βγει για την συσκευή. Αυτοί τα μαγειρεύουν. Για μένα η καλύτερη λύση θα ήταν μια official με μερικά tweaks για περισσότερη μνήμη κ ταχύτητα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Μετά την αναβάθμιση με το αρχείο exe στην 1.50.401.1 και μετά το νέο μαρκετ το οποίο μπήκε μόνο του, μου εμφανίζει ενημέρωση για το google maps αλλά όταν πατάω για να γίνει λέει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή με αυτό το αντικείμενο, αλλά η ιδιοποίηση παραμένει και κάθε μέρα σχεδόν με ενημερώνει ότι υπάρχει μια ενημέρωση για το google maps Το έχει κανείς άλλος αυτό το «πρόβλημα»? Πως το λύνω? googlare και βρεσ τουσ χαρτεσ .. Google Maps 5.12.0 apk καιι κανε εγκατασταση.. και ολα μετα θα ειναι κομπλε..;) αν στο ξανα κανει, μπεσ διαχειριση εφαρμογων και βρεσ τουσ χαρτεσ και μετα πατα διαγραφη προσωνινησ μνημησ και μετα καταργηση.μετα μπεσ απο μενου και μπεσ ολεσ η εφαρμογεσ, βρεσ τουσ χαρτεσ και μπεσ,, Edited November 28, 2011 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Την έχω βαλει. Δεν με ικανοποίησε. Όλες αυτές οι αλλαγές που κάνουν φέρνουν προβλήματα. Δεν πατάνε πάνω σε official γι αυτό ίσως. 3,5 sense δεν έχει βγει για την συσκευή. Αυτοί τα μαγειρεύουν. Για μένα η καλύτερη λύση θα ήταν μια official με μερικά tweaks για περισσότερη μνήμη κ ταχύτητα. Είσαι λάθος σ' αυτό. Επίσημη έχει βγει απλά είναι σε beta στάδιο ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Είσαι λάθος σ' αυτό. Επίσημη έχει βγει απλά είναι σε beta στάδιο ακόμα. Ναι beta σημαίνει προβλήματα. Τις εμπειρίες μου λέω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Ναι beta σημαίνει προβλήματα. Τις εμπειρίες μου λέω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Δηλαδή αν περάσω την android revolution με το σενσε 3 και όχι το 3.5 θα είναι καλύτερα; τώρα έχω την 4 κάτι με σενσε 3.5.μια χαρα πάει.η insercoin τι λέει; συγνωμη αν σας κουράζω. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Ναι beta σημαίνει προβλήματα. Τις εμπειρίες μου λέω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Για σένα μπορεί. Το ενδεχόμενο όμως να φταίει κάποιο πρόγραμμα που βάζεις το έχεις σκεφτεί? Και μην μου πεις ότι δούλεψες καμία custom 2.3.5 όπως την δίνει ο developer χωρίς τίποτα εξτρά και είχες πρόβλημα, γιατί τότε θα πεις ψέματα. Προσωπικά έχω 2.3.5 με sense 3.5 δικιάς μου "κοπής" χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και 2 μήνες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Για σένα μπορεί. Το ενδεχόμενο όμως να φταίει κάποιο πρόγραμμα που βάζεις το έχεις σκεφτεί? Και μην μου πεις ότι δούλεψες καμία custom 2.3.5 όπως την δίνει ο developer χωρίς τίποτα εξτρά και είχες πρόβλημα, γιατί τότε θα πεις ψέματα. Προσωπικά έχω 2.3.5 με sense 3.5 δικιάς μου "κοπής" χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και 2 μήνες.. Η rcmix είχε ένα άλλο μενού να μπαίνεις στον drawer και στις κλήσεις.ρι είναι κάποιο tweak η κάποιο πρόγραμμα; Που μπορούμε να βρούμε την τον σου να την δοκιμάσουμε?? :D Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Η rcmix είχε ένα άλλο μενού να μπαίνεις στον drawer και στις κλήσεις.ρι είναι κάποιο tweak η κάποιο πρόγραμμα; Που μπορούμε να βρούμε την τον σου να την δοκιμάσουμε?? :D Αυτό ήταν port από άλλο τηλέφωνο.. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και στην InsertCoin. Όσο για την δικιά μου δυστυχώς δεν μπορείτε να την βρείτε κάπου μιας και είναι private build λόγω περιορισμένου χρόνου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Για σένα μπορεί. Το ενδεχόμενο όμως να φταίει κάποιο πρόγραμμα που βάζεις το έχεις σκεφτεί? Και μην μου πεις ότι δούλεψες καμία custom 2.3.5 όπως την δίνει ο developer χωρίς τίποτα εξτρά και είχες πρόβλημα, γιατί τότε θα πεις ψέματα. Προσωπικά έχω 2.3.5 με sense 3.5 δικιάς μου "κοπής" χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και 2 μήνες.. Το ότι παγωνε η συσκευή χωρίς λόγο, το ότι η κάμερα αν κλειδώσει η συσκευή την ώρα που έχεις ανοιχτή την εφαρμογή κρασαρει το σύστημα, ότι ζεσταίνονται οι συσκευές, είναι λίγα από τα προβλήματα που είχα. Μπαταρία πάλι χάλια. Αλλαγή kernel κάποια προβλήματα απλά άλλαξαν θέση. Λύθηκαν κάποια δημιουργήθηκαν κάποια αλλα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Και μην μου πεις ότι δούλεψες καμία custom 2.3.5 όπως την δίνει ο developer χωρίς τίποτα εξτρά και είχες πρόβλημα, γιατί τότε θα πεις ψέματα. Να το πω εγώ; :p Συγκεκριμένα σε όλες τις 3.5 που δοκίμασα (InsertCoin, Virtuous όσο και με την ARHD) είχα προβλήματα. Χωρίς κανένα user app installed, μόνο με επαφές και ημερολόγιο από google, έτρωγε bootloop συνήθως μετά το 3ο ή 4ο reboot. Στην InsertCoin είχα περισσότερη τύχη, έριχνα reboots για καμια ώρα χωρίς πρόβλημα. Μόλις έστησα 2-3 HTC widgets (ημερολόγιο/sms/friend stream/bookmarks) στις homescreen μου όμως άρχισαν πάλι. Αυτό δεν σημαίνει οτι οι roms είναι προβληματικές. Απλά απ'ότι έχω συμπεράνει από όσο είχα ψάξει τότε, από τη στιγμή που τα 2.3.5 είναι test/beta build σε κάποιους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, σε άλλους όχι. Δεν ξέρω αν είναι θέμα config, loggers/debuggers (αν υπάρχουν ακόμα), hardware ή απλά τύχης. Φιλαράκι με το ίδιο κινητό χρησιμοποιεί την IC απροβλημάτιστα και την έχει βαρύνει αρκετά κιόλας. Προσωπικά γύρισα σε ARHD 2.3.4 και θα περιμένω official base για 2.3.5. Οπότε υπομονή ;) Kollatos αν αποφασίσεις ποτέ να την κυκλοφορήσεις let us know! :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Να το πω εγώ; :p Συγκεκριμένα σε όλες τις 3.5 που δοκίμασα (InsertCoin, Virtuous όσο και με την ARHD) είχα προβλήματα. Χωρίς κανένα user app installed, μόνο με επαφές και ημερολόγιο από google, έτρωγε bootloop συνήθως μετά το 3ο ή 4ο reboot. Στην InsertCoin είχα περισσότερη τύχη, έριχνα reboots για καμια ώρα χωρίς πρόβλημα. Μόλις έστησα 2-3 HTC widgets (ημερολόγιο/sms/friend stream/bookmarks) στις homescreen μου όμως άρχισαν πάλι. Αυτό δεν σημαίνει οτι οι roms είναι προβληματικές. Απλά απ'ότι έχω συμπεράνει από όσο είχα ψάξει τότε, από τη στιγμή που τα 2.3.5 είναι test/beta build σε κάποιους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, σε άλλους όχι. Δεν ξέρω αν είναι θέμα config, loggers/debuggers (αν υπάρχουν ακόμα), hardware ή απλά τύχης. Φιλαράκι με το ίδιο κινητό χρησιμοποιεί την IC απροβλημάτιστα και την έχει βαρύνει αρκετά κιόλας. Προσωπικά γύρισα σε ARHD 2.3.4 και θα περιμένω official base για 2.3.5. Οπότε υπομονή ;) Kollatos αν αποφασίσεις ποτέ να την κυκλοφορήσεις let us know! :D Επειδή τελευταία κάνω πειράματα και δεν ήμουν ευχαριστημενος έβαλα 1.24.401.1. Είναι s-off αλλά αναβαθμίσεις δεν μου εμφανίζει αν και δεν είναι ροοτ. Εσείς με s-off δέχεστε αναβαθμίσεις; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts