Lan Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Δεν έχει πολλές διαφορές. Ίδια κακογραμμενη ροm με λιγες διορθώσεις είναι για να μας κοροιδευουν. Είχα επικοινωνία με την HTC τηλεφωνική κ ο προϊστάμενος μου είπε ακου εδώ ότι οι ROM Xda είναι φτιαχτες κ έχουν προβλήματα κ δεν ευθύνονται για αυτα. Του είπα ότι είναι official κ λέει δεν έχει βγάλει η εταιρεία Rom .exe στο Android μόνο μέσω ota. Γενικά ασυναρτησίες κ τελική απάντηση ότι το δικό μου τηλέφωνο με 1.45.401.3 official Xda κι ένα απειραχτο αγορασμενο από Ελλάδα σίγουρα θα έχει προβλήματα το δικό μου σε σχέση με το άλλο. Άσχετοι εντελώς. Στο email με είχαν διαβεβαιώσει ότι θα μας δινόταν η αναβάθμιση στο 4.0 την προηγούμενη εβδομάδα. Στο τηλέφωνο μου είπε τον άλλο μήνα. Ότι να ναι. :blink: υπερβολικά αισιόδοξο βρίσκω εσένα και υπερβολικά αφελείς τους συνομιλητές σου.... Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Μα δεν είπα ότι την περίμενα. Άποψη μου μετά το τέλος του έτους η μεγάλη αναβάθμιση. Κ βλέπουμε. Του είπα για το Desire που μας είχαν κοροϊδεύει κ τα μασούσε. Το Desire S με την αναβαθμιση το διόρθωσαν. Έχουν δυνατότητες αλλά μας δουλεύουν λίγο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλησπέρα, έχω πάρει και εγώ το sensation και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο ή με καλεί κάποιος άλλος πέφτει πάντα η γραμμή ενώ με ένα παλιο κινητό που έχω η ίδια sim λειτουργεί κανονικά, έχω κάνει και hard reset μήπως ήταν κάποιο πρόγραμμα και μπλόκαρε αλλά παλι τα ίδια. Εχει καποιος παρατηρήσει το ίδιο? Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλησπέρα, έχω πάρει και εγώ το sensation και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο ή με καλεί κάποιος άλλος πέφτει πάντα η γραμμή ενώ με ένα παλιο κινητό που έχω η ίδια sim λειτουργεί κανονικά, έχω κάνει και hard reset μήπως ήταν κάποιο πρόγραμμα και μπλόκαρε αλλά παλι τα ίδια. Εχει καποιος παρατηρήσει το ίδιο? Εγώ όχι. Ούτε πριν ούτε τώρα με την αναβάθμιση ... Μπορείς να δοκιμασεις άλλη κάρτα sιμ; Επίσης δες τις ρυθμίσεις του παροχου σου. Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Παιδιά τι διαφορές είδατε με την καινούρια 1.50.401.1? Εκτός από το market είδατε καμιά διαφορά στην αυτονομία? Επίσης στο Market δουλεύουν σωστά οι paid εφαρμογές? Εγώ λέω να την περιμένω OTA Update και να μην την βάλω ακόμα:p Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula13 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Εγώ λέω μια και έχεις τέτοια υπομονή...να περιμένεις λίγο γιατί θα κυκλοφορήσουν πολύ καλές συσκευές ;-) τι εννοειται με το branded ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) τι εννοειται με το branded ρε παιδια? Branded είναι οι συσκευές που εκτός από την HTC παράδειγμα έχει επέμβει και η Vodafone από όπου πήρες το τηλέφωνο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην παίρνεις τις επίσημες αναβαθμίσεις από την HTC αλλά να την παίρνει πρώτα η Vodafone ίσως κάνει και κάποιες αλλαγές και μετά να πάρεις την αναβάθμιση. Πάντα επίσημα μιλάμε. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Παιδιά τι διαφορές είδατε με την καινούρια 1.50.401.1? Εκτός από το market είδατε καμιά διαφορά στην αυτονομία? Επίσης στο Market δουλεύουν σωστά οι paid εφαρμογές? Εγώ λέω να την περιμένω OTA Update και να μην την βάλω ακόμα:p Εννοείται ότι θα περιμένεις επίσημα να σου εμφανιστεί. Δεν αξίζει να σβηστούν όλα για το τίποτα. Δεν έχει τίποτα σημαντικές διορθώσεις πάλι κολλάει και μασουλαει την μπαταρία όσο πιο πολύ μπορεί. Καλησπέρα, έχω πάρει και εγώ το sensation και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο ή με καλεί κάποιος άλλος πέφτει πάντα η γραμμή ενώ με ένα παλιο κινητό που έχω η ίδια sim λειτουργεί κανονικά, έχω κάνει και hard reset μήπως ήταν κάποιο πρόγραμμα και μπλόκαρε αλλά παλι τα ίδια. Εχει καποιος παρατηρήσει το ίδιο? Μετά το Hard Reset στο έκανε κατευθείαν πριν εγκατασταθεί καμία εφαρμογή; Στο έκανε αυτό από την αρχή που πήρες την συσκευή; Είναι Ελληνική; Είσαι official η root; Δώσε μας μερικές πληροφορίες γιατί πολλά μπορεί να είναι που παίζουν ρόλο. Edited November 23, 2011 by kollatos Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Μετά το Hard Reset στο έκανε κατευθείαν πριν εγκατασταθεί καμία εφαρμογή; Στο έκανε αυτό από την αρχή που πήρες την συσκευή; Είναι Ελληνική; Είσαι official η root; Δώσε μας μερικές πληροφορίες γιατί πολλά μπορεί να είναι που παίζουν ρόλο. Είναι Ελληνική και official, δεν το έχω πειράξει το κινητό δοκίμασα και άλλη sim. Ρωτάω μήπως υπήρχε πρόβλημα με το σήμα (death grip) Ρυθμίσεις παρόχου τι να δώ? Επίσης το 4g πως το κλείνω, παίζει να έχει μειωμένο σήμα από αυτό? Edited November 23, 2011 by akalyptos_82 Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 καλημερα εχω αγορασει μια γραφιδα για το κινητο αλλα δεν δουλευε καλα. Εχω μια εφαρμογη για να κρατω σημειωσεις με το χερι αλλα δεν μπορω να γραψω καλα με την γραφιδα. Υπαρχει καποια δοκιμασμενη γραφιδα που να δουλευει γραφοντας με το χερι στην οθονη του κινητου? Ευχαριστω για οποια απαντηση! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Είναι Ελληνική και official, δεν το έχω πειράξει το κινητό δοκίμασα και άλλη sim. Ρωτάω μήπως υπήρχε πρόβλημα με το σήμα (death grip) Ρυθμίσεις παρόχου τι να δώ? Επίσης το 4g πως το κλείνω, παίζει να έχει μειωμένο σήμα από αυτό? 4g? Για απενεργοποιησε το γιατί δεν υπάρχει στην Ελλάδα 4g. Γενικά έχει σήμα όταν έχεις μέσα την κάρτα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Ρε παιδιά η διαδικασία είναι πραγματικά 2-3 κλικ, τόσο απλή και περιγράφεται αναλυτικότατα εδώ -> http://tinyurl.com/3vd9dgg Αν τώρα κάποιος δεν ξέρει αγγλικά και δυσκολεύεται ευχαρίστως να βοηθήσουμε αλλά μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο :).Πατρίδα , δεν είναι ότι τα θέλουμε στο πιάτο αλλά ορισμένοι είστε τόσο προηγμένοι εδώ που μερικές φορές δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και προσπαθούμε να μάθουμε από εσάς. Το sticky στα ελληνικά πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμο σε πάρα πολλούς από έμας που δεν είμαστε τόσο μπροστά .Εξάλλου τέτοια sticky μόνο καλό κάνουν όπως και σε πολλά άλλα φόρουμ που ονομάζονται πχ οδηγός επιβίωσης με το τάδε ρουτερ .... Anyway άμα θέλει κάποιος το κάνει , αν όχι καλή καρδιά .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Πατρίδα , δεν είναι ότι τα θέλουμε στο πιάτο αλλά ορισμένοι είστε τόσο προηγμένοι εδώ που μερικές φορές δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και προσπαθούμε να μάθουμε από εσάς. Το sticky στα ελληνικά πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμο σε πάρα πολλούς από έμας που δεν είμαστε τόσο μπροστά .Εξάλλου τέτοια sticky μόνο καλό κάνουν όπως και σε πολλά άλλα φόρουμ που ονομάζονται πχ οδηγός επιβίωσης με το τάδε ρουτερ .... Anyway άμα θέλει κάποιος το κάνει , αν όχι καλή καρδιά .:) Όντως είναι απλή. Παρ όλα αυτά για κάποιον που δεν ξέρει είναι σαν βουνό. Πες μας τι θέλεις να κάνεις για να σε βοηθήσουμε. Όλα αυτά στον οδηγό είναι άχρηστα. Σίγουρα θα χρειαστείς 1-2 από αυτά. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbouras Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με τη μπαταρία! Γνωρίζει κανείς αν ταιριάζει η μπαταρία του sensation xe στο δικό μας? Τη βρήκα στο ebay, αλλά γράφει ότι δεν ταιριάζει για τη δική μας συσκευή. Κι όμως είχα την εντύπωση ότι έχουν ακριβώς ίδιες διαστάσεις. Επίσης αν δοκίμασε κανείς να μας πει αν βλέπει διαφορά στην πράξη με τη νέα μπαταρία! http://www.ebay.com/itm/Original-Genuine-HTC-Battery-Sensation-XE-Z715e-1730mAh-/280764714702?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D1%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D4398606482924365372 Παράθεση Nexus 5, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1184 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 καλησπερα παιδια. απο χθες το κινητο δεν βρισκει την τοποθεσια μου. Εχω ανοικτο wifi και gps. ειτε παω στο widget του καιρου ειτε στουσ χαρτες μου βγαζει μηνυμα "Η τρεχουσα τοποθεσιας σας ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη". Υπαρχει καποιο προβλημα με την υπηρεσια ή πρεπει να κανω κατι αλλο ? p.s Ειναι unrooted η συσκευη και εχω παρει τις τελευταιες αναβαθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 καλησπερα παιδια. απο χθες το κινητο δεν βρισκει την τοποθεσια μου. Εχω ανοικτο wifi και gps. ειτε παω στο widget του καιρου ειτε στουσ χαρτες μου βγαζει μηνυμα "Η τρεχουσα τοποθεσιας σας ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη". Υπαρχει καποιο προβλημα με την υπηρεσια ή πρεπει να κανω κατι αλλο ? p.s Ειναι unrooted η συσκευη και εχω παρει τις τελευταιες αναβαθμισεις. Κάποιες φορές μου έχει παρουσιαστεί κι εμένα. Δοκίμασε μια επανεκκινηση και αν δεν διορθωθεί άφησε το κανά 2 μέρες θα διορθωθεί μόνο του. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1184 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 thanks δοκιμασα δυο τρια "κολπακια" αλλα δεν επιασε τπτ οποτε μαλλον παω για τη δευτερη λυση. να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Παιδιά ένας φίλος μου δεν μπορεί να διαγράψει ένα sms απο την what's up.πατάει διαγραφή και του βγάζει αναγκαστικό κλίσημο/αναφορά στην htc...κοιταξα τις ρυθμίσης απο το κινητό μου που έχουμε τα ίδια αλλά δεν έχουν καμία διαφορά...όλα τα άλλα μπορεί να τα διαγράψει...είναι unroot με official rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 καλημερα εχω αγορασει μια γραφιδα για το κινητο αλλα δεν δουλευε καλα. Εχω μια εφαρμογη για να κρατω σημειωσεις με το χερι αλλα δεν μπορω να γραψω καλα με την γραφιδα. Υπαρχει καποια δοκιμασμενη γραφιδα που να δουλευει γραφοντας με το χερι στην οθονη του κινητου? Ευχαριστω για οποια απαντηση! εδω εχουμε καμια απαντηση? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Παιδιά ένας φίλος μου δεν μπορεί να διαγράψει ένα sms απο την what's up.πατάει διαγραφή και του βγάζει αναγκαστικό κλίσημο/αναφορά στην htc...κοιταξα τις ρυθμίσης απο το κινητό μου που έχουμε τα ίδια αλλά δεν έχουν καμία διαφορά...όλα τα άλλα μπορεί να τα διαγράψει...είναι unroot με official rom... Θα μπορούσε να δοκιμάσει να διαγράψει την προσωρινή μνήμη από ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών->μηνύματα. Αν διαγράψει και τα δεδομένα, θα διαγραφούν σίγουρα και όλα τα μηνύματα/ρυθμίσεις από την εφαρμογή μηνύματα, οπότε ας το κάνει μόνο αν δεν τον νοιάζουν τα μηνύματα. Διαφορετικά θα μπορούσε να βάλει μια εφαρμογή όπως πχ το go sms pro, να το σβήσει από εκεί και μετά να να απεγκαταστήσει την εφαρμογή ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 4g? Για απενεργοποιησε το γιατί δεν υπάρχει στην Ελλάδα 4g. Γενικά έχει σήμα όταν έχεις μέσα την κάρτα; 'Οταν έχω μέσα την κάρτα έχω κανονικά σήμα και δέχομαι κλήσεις κανονικά αλλά μετά απο 30 δευτερόλεπτα <<πέφτει>> η γραμμή. Πώς απενεργοπειώ το 4G? Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 . Καλημέρα σέ όλους, Εχθές το απόγευμα πήρα ΟΤΑ την αναβάθμιση σέ 1.50.401.1 ( 10.61 ΜΒ HTC TWITTER CLIENT ). Όπως βλέπετε τίποτα το καινούργιο, τα ίδια σκ@τ@ καί αποσκ@τ@ πάλι, δύο φορές έχει φάει σκαλωμα το SENSE από εχθές. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) . Καλημέρα σέ όλους, Εχθές το απόγευμα πήρα ΟΤΑ την αναβάθμιση σέ 1.50.401.1 ( 10.61 ΜΒ HTC TWITTER CLIENT ). Όπως βλέπετε τίποτα το καινούργιο, τα ίδια σκ@τ@ καί αποσκ@τ@ πάλι, δύο φορές έχει φάει σκαλωμα το SENSE από εχθές. Έχεις δίκιο. Χάλια είναι μέχρι στιγμής όλες οι ρομ. Αναμένουμε κάτι καλύτερό. 'Οταν έχω μέσα την κάρτα έχω κανονικά σήμα και δέχομαι κλήσεις κανονικά αλλά μετά απο 30 δευτερόλεπτα <<πέφτει>> η γραμμή. Πώς απενεργοπειώ το 4G? Έχεις δοκιμάσει άλλη κάρτα σιμ; Πήγαινε ρυθμίσεις/ασύρματα δίκτυα/δίκτυα κινητής/και εκεί θα βρεις λειτουργία κ βάλε GSM. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited November 24, 2011 by kollatos Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 ειμαι κατοχος 3gs και ειπα να κανω την στροφη για android και sensation. πηγα να το παραγγειλω απο το easybuy και μου ειπαν οτι δεν ξερουν αν θα το ξαναφερουν γιατι ειχαν προβληματα με την τελευταια παραλαβη. διαβασα και εδω μερικες σελιδες και βλεπω οτι υπαρχουν παραπονα. ωστοσο δεν καταλαβα αν οντως ειναι παραπονα ή απλα οτι δουλευει ναι μεν αλλα θα περιμενατε κατι καλυτερο;; το τηλεφωνο μου κανει επειδη εχει 1.μεγαλη οθονη ( μεγαλες γραμματοσειρες σε ολα κατι που δεν γινεται σε iphone) 2.gps θα φαινεται πολυ καθαρα στην μεγαλη οθονη 3.χρηση φωτογραφικης 4.σημα 3g 5.μερικα apps για καιρο, νεα. 6.πολυ καλη τιμη σε σχεση με iphone ουτε plugins ουτε πολλα applications ουτε customs roms. αξιζει η αγορα του ή θα τρέχω και δεν θα φτανω; στο ιδια λεφτα παιζει και το galaxy2 που κανει και αυτο ολα τα παραπανω. Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 ειμαι κατοχος 3gs και ειπα να κανω την στροφη για android και sensation. πηγα να το παραγγειλω απο το easybuy και μου ειπαν οτι δεν ξερουν αν θα το ξαναφερουν γιατι ειχαν προβληματα με την τελευταια παραλαβη. διαβασα και εδω μερικες σελιδες και βλεπω οτι υπαρχουν παραπονα. ωστοσο δεν καταλαβα αν οντως ειναι παραπονα ή απλα οτι δουλευει ναι μεν αλλα θα περιμενατε κατι καλυτερο;; το τηλεφωνο μου κανει επειδη εχει 1.μεγαλη οθονη ( μεγαλες γραμματοσειρες σε ολα κατι που δεν γινεται σε iphone) 2.gps θα φαινεται πολυ καθαρα στην μεγαλη οθονη 3.χρηση φωτογραφικης 4.σημα 3g 5.μερικα apps για καιρο, νεα. 6.πολυ καλη τιμη σε σχεση με iphone ουτε plugins ουτε πολλα applications ουτε customs roms. αξιζει η αγορα του ή θα τρέχω και δεν θα φτανω; στο ιδια λεφτα παιζει και το galaxy2 που κανει και αυτο ολα τα παραπανω. Σαν συσκευή είναι πολύ καλή δεν έχει προβλήματα το Hardware. Το Software δεν είναι πολύ καλά προγραμματισμένο κ ενώ η συσκευή έχει πολλές δυνατότητές δεν τις αποδίδει. Πιστεύω αυτά θα λυθούν. Εγώ θα έπαιρνα HTC πάντως αντί για Galaxy. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 παιδια επειδη και εγω ενδιαφερομαι πιστευετε οτι αξιζει???εχει κατι καλυτερο η htc αυτη τη στιγμη??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts