Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S II

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρήση οθόνης??

Σορρυ, τώρα το είδα..πίστευα ότι κάνει αυτόματη παρακολολυθηση θέματος...

Έπρεπε στη συγκεκριμένη φόρτιση να έχω δεί την κατανομή μπαταρίας, σωστά ?

π.χ. μόλις πέρασε η 1η μέρα από την 5η φόρτιση (74ώρες η 4η) και είμαι στο 77% με 8% χρήση οθόνης.

Αν εννοείς αυτό, να κρατήσω ένα SS όταν τελειώσει και αυτή η φόρτιση.

Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo

Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover

Samsung G965F - Stock

Samsung G781B - Stock

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σορρυ, τώρα το είδα..πίστευα ότι κάνει αυτόματη παρακολολυθηση θέματος...

Έπρεπε στη συγκεκριμένη φόρτιση να έχω δεί την κατανομή μπαταρίας, σωστά ?

π.χ. μόλις πέρασε η 1η μέρα από την 5η φόρτιση (74ώρες η 4η) και είμαι στο 77% με 8% χρήση οθόνης.

Αν εννοείς αυτό, να κρατήσω ένα SS όταν τελειώσει και αυτή η φόρτιση.

Ναι φίλε μου, αν μπορείς κράτα ένα screenshot για εγκυκλοπαιδικούς λόγους :p

και αν μπορείς ανέβασε και ένα που να δείχνει τη λειτουργία της οθόνης..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΟΚ...θα κρατήσω στο 1%...

Από τις προηγούμενες φορτίσεις έχω SS από τις πληροφορίες μπαταριάς από το *#*#4636#*#* π.χ. :

Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo

Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover

Samsung G965F - Stock

Samsung G781B - Stock

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να υποβαλω 2 ερωτησεις κ αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ημουν υποχρεος γιατι κοντευω να....:cry::cry::cry:

1.Η μπαταρια υστερα απο αναβαθμιση απο android market σε google play παρατηρω οτι διαρκει πολυ λυγοτερο με αποτελεσμα χωρισ να κανω κατι ιδιαιτερο κ τρελο μονο τηλ σχεδον κανω να χρειαζεται καθε μερα φορτιση!!!!!υπαρχει περιπτωση να φταει κατι αλλο π.χ να χρειαζομαι τιποτα αλαγη μπαταριας

2.Δεν ξερω αν το γραφω στο σωστο μερος αλλα παρατηρω το ιντερνετ υστερα απο αναβαθμιση απο android market σε google play και συνεχεια ανα λεπτο αυτο ενημερωνεται μονο μηπως αν μπει με το καλο αυριο το παγωτακι στροσουν τα πραγματα η :worry::worry::worry::worry:????

Η μεγαλύτερη αυτονομία που έχω πετύχει με λίγο απ'όλα...πατάτα, ντομάτα, τζατζίκι...εεε εννοώ browsing, κλήσεις, μηνύματα και λίγο παιχνίδι!

Με την "μαμά" μπαταρία ή με την Anker φίλε μου;

καλησπερα στο φορουμ θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εδω κ 4 μερες περιπου καθε μερα χρειαζεται φορτιση με σχεδον καθολου χρηση τι μπορει να γινει.....??????:worry::worry:

• 2 weeks later...

παιδια οταν βαλατε την anker την αναγνωρισε ως 1900;

στο battery monitor widget την δειχνει σαν 1650.

αν κανω πληρη χρηση (100% - 0% - 100%) θα φτιαξει μονο του;

παιδια οταν βαλατε την anker την αναγνωρισε ως 1900;

στο battery monitor widget την δειχνει σαν 1650.

αν κανω πληρη χρηση (100% - 0% - 100%) θα φτιαξει μονο του;

Αν δεν κανω λαθος,το battery monitor widget δεν αναγνωριζει μονο του την χωρητικοτητα της μπαταριας,αλλα του την καταχωρεις εσυ απο τις ρυθμισεις του,και αυτο υπολογιζει απο εκει και περα μονο του.

το κινητο ομως δεν πρεπει να καταλαβει οτι η μπαταρια ειναι πιο μεγαλη

οποτε να την φορτιζει περισσοτερο;

γιατι αν η 1900 φαινεται σαν 1650 θα φορτιζει μονο μεχρι 86% και θα δειχνει λανθασμενα 100%

Εγω εχω παρατηρησει, οτι ορισμενες φορες στο κινητο μου, ενω εχω γυρω στα 50% μπαταρια, απαξ και κανω επανεκκινηση, με το που ανοιξω την συσκευη η μπαταρια ειναι πεσμενη στα 17 η 20%.

Αυτο γιατι γινεται?

Ειναι καποιο bug η ειναι φυσιολογικο?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εγω εχω παρατηρησει, οτι ορισμενες φορες στο κινητο μου, ενω εχω γυρω στα 50% μπαταρια, απαξ και κανω επανεκκινηση, με το που ανοιξω την συσκευη η μπαταρια ειναι πεσμενη στα 17 η 20%.

Αυτο γιατι γινεται?

Ειναι καποιο bug η ειναι φυσιολογικο?

το παθαινω κι εγω και με την original μπαταρια

να πεφτει 2-3% ειναι λογικο αλλα ειναι κουλο να πεσει τοσο πολυ.

ευτυχως δεν συμβαινει συχνα

αλλα και να συμβει παλι κραταει πολυ μεχρι να κλεισει

http://www.play247.gr/index.php?referrer=skroutz&main_page=product_info&products_id=38975

Αυτη ειναι επισημη samsung μπαταρια για το SII ?

Δινει μαζι και καπακι γιατι βγαινει πιο εξω η σαν ανταλλακτικο?Αξιζει τον κοπο?

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες βρε παιδιά:

Έχω αγοράσει πριν 2 μήνες και έχω τοποθετήσει την original μπαταρία των 2.000 mAh αφού της έκανα καλό στρώσιμο.

Μέχρι πριν 2 ημέρες μου κρατούσε από το πρωί στις 8 μέχρι το βράδυ στισ 12:30 περίπου, όπου με την ίδια χρήση κάθε ημέρα έφτανε μέχρι 5-10%.

ΩΣΤΟΣΟ, τις 2 τελευταίες ημέρες κα ΧΩΡΙΣ να έχω εγκαταστήσει κάτι επιπλέον, και με ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ένεκα του ΣΚ η μπαταρία δε διαρκεί πάνω από 4-5 ώρες!

Παρακολουθώ τη χρήση του διαδικτύου και είναι σχεδόν μηδενική.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Θέλω να σας ενημερώσω ότι το κινητό το έχω 3 μήνες από ΠΛΑΙΣΙΟ και έχω την έκδοση 2.3.4 από την αρχή.

Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά δεν μπορούσα να το βρω.

Περιμένω εναγωνίως τη γνώμη σας.

Thanx!

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες βρε παιδιά:

Έχω αγοράσει πριν 2 μήνες και έχω τοποθετήσει την original μπαταρία των 2.000 mAh αφού της έκανα καλό στρώσιμο.

Μέχρι πριν 2 ημέρες μου κρατούσε από το πρωί στις 8 μέχρι το βράδυ στισ 12:30 περίπου, όπου με την ίδια χρήση κάθε ημέρα έφτανε μέχρι 5-10%.

ΩΣΤΟΣΟ, τις 2 τελευταίες ημέρες κα ΧΩΡΙΣ να έχω εγκαταστήσει κάτι επιπλέον, και με ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ένεκα του ΣΚ η μπαταρία δε διαρκεί πάνω από 4-5 ώρες!

Παρακολουθώ τη χρήση του διαδικτύου και είναι σχεδόν μηδενική.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Θέλω να σας ενημερώσω ότι το κινητό το έχω 3 μήνες από ΠΛΑΙΣΙΟ και έχω την έκδοση 2.3.4 από την αρχή.

Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά δεν μπορούσα να το βρω.

Περιμένω εναγωνίως τη γνώμη σας.

Thanx!

μηπως ετρεξες καποια εφαρμογη που ισως πιο παλια δεν ειχες ανοιξει και ειναι κακογραμμενη και κανει battery drain?

να φανταστω με την ιδια ρομ μιλαμε ε? εισαι root?

μπες στο recovery Και κανε wipe battery stats

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι είμαι root, δεν έχω πειράξει ή αλλάξει τίποτα.

Που είναι το recovery για να κάνω wipe battery stats?

Ευχαριστώ

κλεισε το κινητο και ανοιξε το πατωντας vol up+home+power button

πηγαινε advanced και μετα wipe battery stats

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους...

Μία ερώτηση: Επειδή δε θυμάμαι καλά. Το τηλέφωνο μήπως έχει προ-εγκατεστημένο application που να δείχνει την κατανάλωση της μπαταρίας. Επειδή απεγκατέστησα κάποιες τέτοιες εφαρμογές φοβάμαι μήπως και έβγαλα και της μαμάς του. Ποια είναι αυτή για να την ξαναβάλω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα σε όλους...

Μία ερώτηση: Επειδή δε θυμάμαι καλά. Το τηλέφωνο μήπως έχει προ-εγκατεστημένο application που να δείχνει την κατανάλωση της μπαταρίας. Επειδή απεγκατέστησα κάποιες τέτοιες εφαρμογές φοβάμαι μήπως και έβγαλα και της μαμάς του. Ποια είναι αυτή για να την ξαναβάλω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεν έχει τέτοια εφαρμογή εγκατεστημένη από "μαμα".. Ψάξε μάρκετ για battery widget κατεβάσε και δοκίμασε.. Φαντάζομαι χωρίς root είσαι σωστά?

Sent from my Galaxy Note

Edited by efthimis31

Ναι είμαι χωρίς root γιατί δεν τα ξέρω καλά αυτά και φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ναι είμαι χωρίς root γιατί δεν τα ξέρω καλά αυτά και φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ok τότε όπως σου είπα κατεβασε οποίο battery widget θες και σου κάθεται καλύτερα στο μάτι.. Τα περισσότερα είναι τσάμπα..

Sent from my Galaxy Note

• 3 weeks later...

Παιδια καλημέρα και χρόνια πολλα

Επειδη έχω θεματάκι με τη μπαταρια στο κινητό λέω να πάρω αυτές

http://www.ebay.com/itm/2-Anker-Battery-Charger-f-Samsung-Galaxy-S-2-II-i9100-/320727566649?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5785324710860945697#ht_2543wt_950

Εσείς που τις δοκιμάσατε τι λέτε ειναι αξιόπιστες;;Σε πόσες μέρες έρχονται Ελλάδα;

Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP

Παιδια καλημέρα και χρόνια πολλα

Επειδη έχω θεματάκι με τη μπαταρια στο κινητό λέω να πάρω αυτές

http://www.ebay.com/itm/2-Anker-Battery-Charger-f-Samsung-Galaxy-S-2-II-i9100-/320727566649?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5785324710860945697#ht_2543wt_950

Εσείς που τις δοκιμάσατε τι λέτε ειναι αξιόπιστες;;Σε πόσες μέρες έρχονται Ελλάδα;

Αγόρασε τες άφοβα. Πολύ καλές. Σε καμιά εβδομάδα να υπολογίζεις.

Αγόρασε τες άφοβα. Πολύ καλές. Σε καμιά εβδομάδα να υπολογίζεις.

Thanks τις έχω παραγγείλει ήδη:P

Στο μεγάλο θέμα τώρα..

Μέχρι πριν 4-5 μέρες και για 4 ολόκληρα χρόνια ήμουν αποκλειστικά χρήστης iphone και είπα να κάνω την υπέρβαση να πάω σε android να το δω και αυτό να έχω μια άποψη και να ξεφύγω λίγο γνωρίζοντας και κάτι άλλο..

Στο iphone ήμουν ανέκαθεν heavy user έχοντας data plan unllimited και επειδή είμαι της άποψης ότι τέτοια κινητά τα πέρνουμε για να απολαμβάνουμε όλες τις δυνατότητές του και την connectivity 100% τα είχα όλα ανοχτά εκεί και ήταν η προέκταση του χεριού μου..Το κινητό jailbreak με πολλά tweaks το είχα φέρει απολύτως στα μέτρα μου και μου κρατούσε μια μέρα (το φόρτιζα κάθε βράδυ)

Ερχόμενος τώρα στο galaxy Και ορμώμενος από τη χρήση που έκανα ατο iphone κατέβασα κάποιες ίδιες εφαρμογές και έχω ανοιχτά 3G,gps,bluetooth,push δηλαδή αυτόματο συχρονισμό για να μπορώ να απολαμβάνω τις δυνατότητες του εργαλείου..ΔΕν έχω πολλές απαιτήσεις από την μπαταρία,μια μέρα λέω θα κρατάει δε μπορεί..

Είμαι όμως απογοητευμένος και μπορεί να το δώσω γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα (δείτε παρακάτω εικόνα) το πόσο γρήγορα τελειώνει η άτιμη..Παιχνίδια δεν παίζω και δε σερφάρω νετ πολύ απλά παίρνω mail πολλά και social Network παίζω αρκετά..

Επειδή διάβασα σχεδόν όλα τα ποστ εδω είμαι σίγουρος ότι δε φταίει η μπαταρία αυτή καθεαυτή αλλά προφανώς είναι θέμα software από δικιά μου ενέργεια..

Τί θα μπορούσα λοιπόν να κάνω προκειμένου να απολαμβάνω όλα τα καλούδια του κινητού και να μου κρατάει λίγο περισσότερο η μπαταρία;;;

Σημείωση:Ήδη έχω πάρει όπως έγραψα το σετάκι με τις μπαταρίες αλλά εχω φάει σκάλωμα τί κάνω λάθος;;Για root δε σκέπτομαι ακόμη να κάνω γιατί δε θέλω να χάσω εγγύηση και να μπλέξω από τώρα σε πιο βαθεία μονοπάτια..

Σημείωση 2: Αν το κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα χάσω τα πάντα έτσι;Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω αυτούσια τα μηνύματα (τις επαφές τις έχω αποθηκεύσει ήδη αλλά τα sms δεν ξέρω πως)

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,συμπαθάτε με για τις ερωτήσεις που μπορεί σε κάποιους να φαίνονται αστείες αλλά από super power user στο iphone βρέθηκα παιδάκι νηπιαγωγίου στα android..

Τέλος,αν θέλει και μπορεί κανένας γνωρίζων να μου στείλει με π/μ το skype του να είναι πιο άμεση η επίλυση των αποριών μου ευπρόσδεκτος:O

Edited by vampirios
Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP

Στην οθονη ποση ωρα λειτουργιας εχεις? Αν το δουλευεις πολυ θα πρεπει πρωτη να ειναι η καταναλωση της οθονης.

Πατα πανω στο γραφημα και βγαλε screenshot να δουμε κι απο κει τι γινεται.

Smile...