vitriolis Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) Παράθεση από vitriolis Τι εχετε να πειτε για αυτη την προσφορα;Να την κανω την αγορα;Αξιζει;http://www.ebay.co.uk/itm/2-Anker-Ba...item4aacda4939 Ρε παιδιά, όσον αφορά όμως στο θέμα της πρίζας, κάνει για την Ελλάδα; Ρωτάω γιατί στη φωτό του link δε φαίνεται η πρίζα του φορτιστή. Ευχαριστώ Αυτό ήθελα να το ρωτήσω και εγώ και αν δουλεύει ο φορτιστής στα 220 volt γιατί στην Αμερική παίζουν στα 110 volt. Ήμουν έτοιμος να τις παραγγείλω αλλά φοβήθηκα μήπως δεν παίζουν εδώ στην Ελλάδα Ξέρει κανείς να απαντήσει παιδιά ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 9, 2012 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο υπομονετικος φίλε μου :) Αν ξέρει κάποιος την απάντηση είμαι σίγουρος πως θα στην δώσει. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο υπομονετικος φίλε μου :) Αν ξέρει κάποιος την απάντηση είμαι σίγουρος πως θα στην δώσει. Ήθελα να μάθω για να την παραγγείλω σήμερα. Όσο για την υπομονή έχω. @ομαδα διαχείρισης :πιστεύω να είδατε με πόση ώρα διάφορα ήταν τα μηνύματα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 λογικα θα χρειαστει καποιος μετατροπεας απο αυτους που βρισκει κανεις σε καταστηματα ηλεκρονικων αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) Αυτό ήθελα να το ρωτήσω και εγώ και αν δουλεύει ο φορτιστής στα 220 volt γιατί στην Αμερική παίζουν στα 110 volt. Ήμουν έτοιμος να τις παραγγείλω αλλά φοβήθηκα μήπως δεν παίζουν εδώ στην Ελλάδα Ξέρει κανείς να απαντήσει; Μπορείς να προμηθευτείς γνήσιο φορτιστή http://www.amazon.co.uk/Samsung-Battery-Charger-Stand-Galaxy/dp/B004Y3GUDU/ref=pd_bxgy_ce_text_b Edited January 9, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Τελικά έκανα και εγώ disable τo Fast Dormancy και είδα διαφορά απ' τις πρώτες ώρες.. Πίστευα ότι δεν "τρέχει" όταν δεν είσαι σε 3G, αλλά τελικά μάλλον εργάζεται στο παρασκήνιο! :p Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Μπορείς να προμηθευτείς γνήσιο φορτιστή http://www.amazon.co.uk/Samsung-Battery-Charger-Stand-Galaxy/dp/B004Y3GUDU/ref=pd_bxgy_ce_text_b Ναι, αλλά είδα ότι ο γνήσιος φορτιστής συνδέεται μόνο σε υπολογιστή μέσω usb και όχι απευθείας στο ρεύμα. Και η φόρτιση μέσω usb είναι αρκετά πιο αργή από του ρεύματος. Οπότε πάλι, κατά τη γνώμη μου πάντα, δεν είναι η ιδανικότερη λύση κι αυτή. Το καλύτερο θα ήταν ένας καλός φορτιστής αξιόπιστης εταιρείας (π.χ. ANKER) που να ταιριάζει για τις πρίζες ε΄δω στην Ελλάδα. Αν πέσει κάτι στην αντίληψή σου, σε παρακαλώ ενημέρωσε με προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Ναι, αλλά είδα ότι ο γνήσιος φορτιστής συνδέεται μόνο σε υπολογιστή μέσω usb και όχι απευθείας στο ρεύμα. Και η φόρτιση μέσω usb είναι αρκετά πιο αργή από του ρεύματος. Οπότε πάλι, κατά τη γνώμη μου πάντα, δεν είναι η ιδανικότερη λύση κι αυτή. Το καλύτερο θα ήταν ένας καλός φορτιστής αξιόπιστης εταιρείας (π.χ. ANKER) που να ταιριάζει για τις πρίζες ε΄δω στην Ελλάδα. Αν πέσει κάτι στην αντίληψή σου, σε παρακαλώ ενημέρωσε με προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ Φίλε μου ο κανονικός φορτιστής κουμπώνει στον εξωτερικό φορτιστή. "Use your Samsung charger to charge" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Εμπειρία με μπαταρία original samsung 2000mah αγορασμένη από εδώ Έχω ξαναπεί ότι, κατά την άποψη μου το κινητό είναι πιο όμορφο και στέκεται πιο σωστά στο χέρι με αυτήν την μπαταρία. Έπειτα από μία εβδομάδα στρώσιμο λοιπόν (full charge, full discharge), παραθέτω screenshots και λίγα Info για την διάρκεια ζωής της. Σαν παράδειγμα θα φέρω την χθεσινή της χρήση 1) 35 λεπτά ομιλία 2) 1 ώρα και 10 λεπτά wheres my water (το οποίο καταπίνει μπαταρία) 3) Αρκετό gmail (app) & yahoo (μέσω browser) με δημιουργία μηνυμάτων, όχι μόνο ανάγνωση 4) 15 λεπτά συνολικό browsing 5) data always on (3g κλπ) και φωτεινότητα στο 100% και λίγες ώρες wi-fi 6) 20 λεπτά περίπου navigation με το igo 7) Εγκατάσταση 1 εφαρμογής από market & update άλλων 2 8) Μουσική και youtube και αρκετό σκάλισμα η μπαταρία άντεξε 1 ολόκληρη ημέρα... ήτοι 24 ώρες. Εντυπωσιακή απόδοση. Τόσο περίμενα τόσο πήρα. Με λίγα λόγια μπορώ να ξυπνήσω το πρωί και μέχρι να πάω σπίτι, ακόμα και αν συμβεί κάτι και φτάσω ξημερώματα, θα έχω τηλέφωνο Δεν έχω widget, έχω ξηλώσει αρκετά apk που δεν χρειάζομαι, με βοηθό πάντα αυτό το χρήσιμο spreadsheet και δεν έχω Live wallpapers κλπ. Είμαι του πιο "απλού" :) Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Εμπειρία με μπαταρία original samsung 2000mah αγορασμένη από εδώ Έχω ξαναπεί ότι, κατά την άποψη μου το κινητό είναι πιο όμορφο και στέκεται πιο σωστά στο χέρι με αυτήν την μπαταρία. Έπειτα από μία εβδομάδα στρώσιμο λοιπόν (full charge, full discharge), παραθέτω screenshots και λίγα Info για την διάρκεια ζωής της. Σαν παράδειγμα θα φέρω την χθεσινή της χρήση 1) 35 λεπτά ομιλία 2) 1 ώρα και 10 λεπτά wheres my water (το οποίο καταπίνει μπαταρία) 3) Αρκετό gmail (app) & yahoo (μέσω browser) με δημιουργία μηνυμάτων, όχι μόνο ανάγνωση 4) 15 λεπτά συνολικό browsing 5) data always on (3g κλπ) και φωτεινότητα στο 100% και λίγες ώρες wi-fi 6) 20 λεπτά περίπου navigation με το igo 7) Εγκατάσταση 1 εφαρμογής από market & update άλλων 2 8) Μουσική και youtube και αρκετό σκάλισμα η μπαταρία άντεξε 1 ολόκληρη ημέρα... ήτοι 24 ώρες. Εντυπωσιακή απόδοση. Τόσο περίμενα τόσο πήρα. Με λίγα λόγια μπορώ να ξυπνήσω το πρωί και μέχρι να πάω σπίτι, ακόμα και αν συμβεί κάτι και φτάσω ξημερώματα, θα έχω τηλέφωνο Δεν έχω widget, έχω ξηλώσει αρκετά apk που δεν χρειάζομαι, με βοηθό πάντα αυτό το χρήσιμο spreadsheet και δεν έχω Live wallpapers κλπ. Είμαι του πιο "απλού" :) Πολύ καλή απόδοση.Στο είπα ότι θα στρώσει :) Εγώ παράγγειλα 1900 για να μην αλλάξει το μέγεθος της μπαταρίας :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Πολύ καλή απόδοση.Στο είπα ότι θα στρώσει :) Εγώ παράγγειλα 1900 για να μην αλλάξει το μέγεθος της μπαταρίας :happy: Και είχες δίκιο Στράτο. Τώρα το κινητό με την 32GB κάρτα της samsung, την εν λόγω μπαταρία και την Pulse Rom έκλεισε. Απλά δεν ξανασχολούμαι. H 1900 πολύ καλή επιλογή αν θες να κρατήσεις το μέγεθος, άλλωστε 5% διαφορά έχει από την 2000mah, που σημαίνει ότι στην δική μου περίπτωση πχ η μπαταρία σου θα κράταγε 22,5 ώρες. Δηλαδή πάνω κάτω το ίδιο :) Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Και είχες δίκιο Στράτο. Τώρα το κινητό με την 32GB κάρτα της samsung, την εν λόγω μπαταρία και την Pulse Rom έκλεισε. Απλά δεν ξανασχολούμαι. H 1900 πολύ καλή επιλογή αν θες να κρατήσεις το μέγεθος, άλλωστε 5% διαφορά έχει από την 2000mah, που σημαίνει ότι στην δική μου περίπτωση πχ η μπαταρία σου θα κράταγε 22,5 ώρες. Δηλαδή πάνω κάτω το ίδιο :) Και δε κουβαλάς και δεύτερο καπάκι μαζί! :lol: Φορτιστή δε παρήγγειλα, αλλά θα τη φορτίζω στο κινητό :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Πολύ καλή απόδοση.Στο είπα ότι θα στρώσει :) Εγώ παράγγειλα 1900 για να μην αλλάξει το μέγεθος της μπαταρίας :happy: Και εγώ αγόρασα το πακέτο με τις 2 Anker + travel charger. Αναμένεται test όταν τις παραλάβω. :p Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Απο που παραγγειλες φιλε;; Θελω κ γω 1900 η 2000 αλλα χωρις να αλλαξει το μεγεθος της. Ευχαριστω Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Θελω μια τετοια. Samsung ομως.. Που θα βρω;; Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Θελω μια τετοια. Samsung ομως.. Που θα βρω;; Official της Samsung υπαρχει αυτη.Δεν εχω διαβασει αν την εχει δοκιμασει καποιος απο την παρεα μας.Οποιος γνωριζει ας σου πει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239719 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Πάντως το μεγαλύτερο ξεζούμισμα της μπαταρίας το κάνει η οθόνη και το WiFi. Η οθόνη σε κατάσταση λειτουργίας θέλει τουλάχιστον 360mW, και το WiFi όταν μεταφέρει δεδομένα καταναλώνει περίπου 750mW. Την ίδια στιγμή, η CPU καταναλώνει "μονο" 100~200mW. (Με το πρόγραμμα Power Tutor) Το περίεργο είναι οτι όσο και να χαμηλώσω τη φωτεινότητα της οθόνης, το ελάχιστο που θα πάει είναι 350mW, όχι παρακάτω. (ακόμα και με τη χρήση 3ων προγραμμάτων που χαμηλώνουν τη φωτεινότητα πολύ κάτω απο το ελάχιστο του android, σε σημείο που δεν μπορείς να δείς!). Άρα η ελάχιστη ισχύς λειτουργίας για να δουλέψει είναι 350mW. Για το WiFi, κάπου βρήκα μια εφαρμογή που υποτίθεται οτι χαμήλωνε την ισχύ Τx/Rx (όπως τα Νοκια), αλλά δεν δουλεύει και δεν έχω βγάλει άκρη. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Για το WiFi, κάπου βρήκα μια εφαρμογή που υποτίθεται οτι χαμήλωνε την ισχύ Τx/Rx (όπως τα Νοκια), αλλά δεν δουλεύει και δεν έχω βγάλει άκρη. Επειδη δεν γνωριζω μηπως αυτο, αν ειναι οντως εφικτο, θα ειχε καποια επιπτωση, οπως απωλεια σηματος ή κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Είναι σα να σου είχε την φωτεινότητα της οθόνης μέρα-νύχτα στο τέρμα, χωρίς να σου δίνει επιλογή να ορίσεις εσύ το επίπεδο φωτεινότητας, ή να υπάρχει αυτόματη ρύθμιση... Κάτι αντίστοιχο και για το WiFi. Υποτίθεται οτι πρεπει να αυξομειώνει την ισχύ του σήματος ανάλογα με τα -db που έχει λήψη απο το ρούτερ, ωστε να υπάρχει μια ισορροπία "έντασης σήματος - κατανάλωσης μπαταρίας". Για κάποιον περίεργο λόγο όμως, το S2 κρατάει συνεχώς την ισχύ στο ίδιο επίπεδο (μέγιστο; ), είτε είσαι δίπλα στο ρούτερ, είτε μακριά απο αυτό. Στα Νοκια, για να καταλάβεις, είχε 4 επιλογές: Αυτόματο 4mW 10mW 100mW Είναι δηλαδή κάτι που λείπει απο το λειτουργικό του android. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Θελω μια τετοια. Samsung ομως.. Που θα βρω;; Official της Samsung υπαρχει αυτη.Δεν εχω διαβασει αν την εχει δοκιμασει καποιος απο την παρεα μας.Οποιος γνωριζει ας σου πει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239719 Την αγόρασα εγώ απο το ebay (30,00) γνήσια της Samsung όπως ακριβώς φαίνεται στο xda και αφού την άφησα να αδειάσει όσο μπορούσα περισσότερο πάνω στο κινητό, την έβαλα για φόρτιση το βράδυ και χθες το πρωι άρχισα να χρησιμοποιώ το κινητό με αυτήν την μπαταρία... Αποτέλεσμα: με 24/24h ανοικτό WIFI & Bluetooth, κλήσεις, email, λίγο internet η μπαταρία στις 26 ώρες λειτουργίας έχει χάσει το 23%. Αλλάζει και το πίσω καπάκι αλλά χωρίς να αλλάξει το μέγεθος του κινητού, χάνεται απλά αυτή η καμπύλη που έχει το καπάκι στο κάτω μέρος του. Λόγω της αύξησης του βάρους του (αυτό το ελάχιστο λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας) νομίζω ότι το κινητό έχει καλύτερο handling . Επίσης φοράω και την PULSE ROM 1,4. Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Την αγόρασα εγώ απο το ebay (30,00) γνήσια της Samsung όπως ακριβώς φαίνεται στο xda και αφού την άφησα να αδειάσει όσο μπορούσα περισσότερο πάνω στο κινητό, την έβαλα για φόρτιση το βράδυ και χθες το πρωι άρχισα να χρησιμοποιώ το κινητό με αυτήν την μπαταρία... Αποτέλεσμα: με 24/24h ανοικτό WIFI & Bluetooth, κλήσεις, email, λίγο internet η μπαταρία στις 26 ώρες λειτουργίας έχει χάσει το 23%. Αλλάζει και το πίσω καπάκι αλλά χωρίς να αλλάξει το μέγεθος του κινητού, χάνεται απλά αυτή η καμπύλη που έχει το καπάκι στο κάτω μέρος του. Λόγω της αύξησης του βάρους του (αυτό το ελάχιστο λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας) νομίζω ότι το κινητό έχει καλύτερο handling . Επίσης φοράω και την PULSE ROM 1,4. Πολυ καλα στατιστικα αυτα που αναφερεις απλα το θεμα ειναι να μας πεις και τη συμπεριφορα του κινητου με την προηγουμενη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) Πολυ καλα στατιστικα αυτα που αναφερεις απλα το θεμα ειναι να μας πεις και τη συμπεριφορα του κινητου με την προηγουμενη μπαταρια Πιστεύω ότι για την δική μου χρήση 24/24h ανοικτό κινητό, wifi & bluetooth, 40 λεπτά ομιλίας, ανανεώσεις 4 λογαριασμών e-mail ανά 5λεπτο, accuweather widget με ανανέωση κάθε 3ωρο, twitter και facebook με την προηγούμενη μπαταρία θα ήμουν στο 50% ενω τώρα είμαι στο 70%. Πιστεύω ότι με την Rom που φοράω και την μπαταρία 2000 θα με βγάζει άνετα 2,5 ημέρες... ενώ με την παλιά θα με έβγαζε κοντά στην 1,5 ημέρα. Για εμένα που δεν χρησιμοποιώ πολύ προγράμματα που καταπίνουν την μπαταρία (παιχνίδια-internet-widgets) πιστεύω ότι θα έχω μια αύξηση διάρκειας κοντά στο 50% http://img814.imageshack.us/img814/4694/sc20120112155754.th.png http://img805.imageshack.us/img805/3710/sc20120112155806.th.png Θα αναρωτηθείτε -και δικαίως- πως με μια αύξηση 21% στην χωρητικότητα της μπαταρίας περιμένεις αύξηση στην διάρκεια 50% ? Δεν ξέρω να σας απαντήσω αλλά εγώ γράφω αυτά που βλέπω στο κινητό και στο ποσοστό της μπαταρίας. Edited January 12, 2012 by jkalimer Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Παρηγγειλα και εγω απο αμαζον τις 2 anker με το φορτιστη.Μολις μου ερθουν και τις δοκιμασω θα γραψω εμπειριες. Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Φίλε μου ο κανονικός φορτιστής κουμπώνει στον εξωτερικό φορτιστή. "Use your Samsung charger to charge" Δηλαδή συνδέω το φορτιστή ταξιδίου (που δίνεται με το κινητό) με το φορτιστή αυτό στον οποίο βάζω την μπαταρία; :confused::confused::confused: Τα λέω καλά ή λέω @#% ? :O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Από ότι κατάλαβα αυτό εννοεί ο φίλος... Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts