Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S II

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω ειχα το expiria mini και η μπαταρια του μετα βιας κρατουσε μια μερα....

Τωρα ειμαι ετοιμος να παρω το SGS2 αλλα ακουω οτι και σε αυτο στη καλυτερη κραταει 2-3 μερες....

Λιγο απογοητευτικο μου φεντε για ενα τετοιο κινητο να κραταει η μπαταρια του τοσο λιγο....

Θα πω και κατι αλλο χωρις να φαινομαι γραφικος και δεν το κανω για συγκριση οπως γινεται συνιθως , ενας φιλος μου εχει το

iphone 3gs και το εχω προσεξει και ο ιδιος οτι η μπαταρια του με μετρια χρειση κραταει κατι παραπανω απο μια βδομαδα.

Αν ειχα την επιλογη απο iphone 3gs - iphone 4 - SGS2 προτημο το SGS2 αλλα η μπαταρια με προβληματιζει λιγο....

Γνωριζει καποιος κατι οσον αφορα αυτο το θεμα ? Νομιζω πως για πολους το θεμα μπαταρια ειναι απο τα βασικα κριτηρια που κοιτανε σε ενα κινητο.

και το s2 μου εχει κρατήσει 7 μερες αλλα με ελαχιστη χρηση...δεν νομιζω να βρεις smartphone που να σου κραταει με νορμαλ χρηση πανω απο 3 μερες...

εγω οταν ειχα 3gs μου κρατουσε μια μερα...τωρα και το s2 και το iphone 4 μου κρατανε 2-3 μερες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τωρα ειμαι ετοιμος να παρω το SGS2 αλλα ακουω οτι και σε αυτο στη καλυτερη κραταει 2-3 μερες....

Λιγο απογοητευτικο μου φεντε για ενα τετοιο κινητο να κραταει η μπαταρια του τοσο λιγο....

Θα πω και κατι αλλο χωρις να φαινομαι γραφικος και δεν το κανω για συγκριση οπως γινεται συνιθως , ενας φιλος μου εχει το

iphone 3gs και το εχω προσεξει και ο ιδιος οτι η μπαταρια του με μετρια χρειση κραταει κατι παραπανω απο μια βδομαδα.

Αν ειχα την επιλογη απο iphone 3gs - iphone 4 - SGS2 προτημο το SGS2 αλλα η μπαταρια με προβληματιζει λιγο....

Γνωριζει καποιος κατι οσον αφορα αυτο το θεμα ? Νομιζω πως για πολους το θεμα μπαταρια ειναι απο τα βασικα κριτηρια που κοιτανε σε ενα κινητο.

Φίλε μου, η γνώμη μου είναι πως όταν παίρνουμε τέτοιο κινητό δεν το παίρνουμε για "μέτρια" χρήση. Το παίρνουμε για "εργαλείο" που θα μας λύσει τα χέρια! Εγώ ποτέ μου δεν είχα απαίτηση από κινητό με τέτοια οθόνη να μου κρατήσει η μπαταρία πάνω από μέρα. Άν το κριτήριο σου είναι η κατανάλωση μπαταρίας...πάρε κάτι άλλο. Αν το κριτήριο σου είναι το πακέτο "Android-SGS2"...παρτο με κλειστα μάτια!

Είχα 3GS και 4. Η μπαταρία στη καλύτερη κράταγε 2 ημέρες. Χωρίς παιχνίδια ή μουσική. Μόνο με επαγγελματική χρήση.

Smartphone που να κρατάει πάνω από δύο ημέρες δεν υπάρχει εκτός αν είναι κλειστό, ή πρακτικά δεν χρησιμοποείται.

Επειδή είμαι νέος στο SII, ήμουν στην αρχή λίγο απογοητευμένος, αλλά μαθαίνω και με λίγο πείραγμα (fine tuning) μπορεί να κρατήσει περίπου 2 ημέρες. Εξάλλου, με 35 € υπάρχει και upgrade kit.

Έκανα μια δοκιμή και άφησα τη μπαταρία να φτάσει στο 1%. Το αποτέλεσμα ομολογώ μου άρεσε. Το κινητό έμεινε ανοικτό για 2 ημέρες και 6 ώρες. Στην πραγματικότητα μου έβγαλε τρεις ολόκληρες ημέρες χρήσης και μόλις τώρα το έβαλα να φορτίσει (το κλείνω τις νύχτες όσο κοιμάμαι). Δυστυχώς κάτι μου αφαίρεσε την προσοχή εδώ στο γραφείο και ξέχασα να τραβήξω screen shot. Θα το κάνω την επόμενη φορά. Να σημειώσω ότι έχω το SetCPU στο Conservative χωρίς να μου δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα. Στέλνω αρκετά μηνύματα και κάνω αρκετές κλήσεις κάθε μέρα. Επίσης σερφάρω συχνά, έχω widget καιρού και σύστημα ηχογράφησης όλων των κλήσεων ανοικτό.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Φίλε μου η μπαταρία του 3gs δε σε βγάζει για δεύτερη μέρα ακόμα και σε μέτρια χρήση όπου μόνο θα τηλεφωνείς. Μια βδομάδα μόνο αν είναι μονίμως σε flight mode και πάλι δεν το έχω τσεκάρει.

Οσον αφορά την αυτονομία των smartphones δυστυχώς είναι το θέμα που όλα ανεξαιρέτως, υστερούν σε σχέση με ένα "κλασικό" τηλέφωνο.

Η μπαταρία του sg2 είναι παραπάνω από ικανοποιητική για την κατηγορία του. Με μέτρια χρήση περνάς τις 2 μέρες αλλά για "πραγματική" χρήση σίγουρα θα χρειαστεί συχνότερη φόρτιση ή μια δεύτερη φορτισμένη μπαταρία μέσα στην τσέπη σου.

Αν θέλεις να δεις πιο συγκεκριμένα τί ήταν χειρότερο για τη μπαταρία σου μετά από ώρες χρήσης, πληκτρολόγησε *#*#4636#*#* από κει που παίρνεις τηλέφωνο, και κοίτα στο Battery History. Στο μενού εκεί μέσα, το partial wake usage είναι επίσης χρήσιμο, γιατί σου λέει ποιές εφαρμογές (αν υπάρχουν συγκεκριμένες), ξυπνάν το τηλέφωνο και τρώνε μπαταρία.

παιδια αυτος ο κωδικος ισχυει???τι ακριβως κανεις μετα αφου τον γραψεις??εμενα δεν γινετε τιποτα........

ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΒΡΙΚΑ

Edited by matsas

Αν θέλεις να δεις πιο συγκεκριμένα τί ήταν χειρότερο για τη μπαταρία σου μετά από ώρες χρήσης, πληκτρολόγησε *#*#4636#*#* από κει που παίρνεις τηλέφωνο, και κοίτα στο Battery History. Στο μενού εκεί μέσα, το partial wake usage είναι επίσης χρήσιμο, γιατί σου λέει ποιές εφαρμογές (αν υπάρχουν συγκεκριμένες), ξυπνάν το τηλέφωνο και τρώνε μπαταρία.

παιδια αυτος ο κωδικος ισχυει???τι ακριβως κανεις μετα αφου τον γραψεις??εμενα δεν γινετε τιποτα........

*#*#4636#*#* σε βγάζει στο παρακάτω μενού

http://s7.directupload.net/images/111016/dr66donp.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

το βαζω δεν μου βγαζει το ιστορικο μπαταριας ξερεις κανεις γιατι??

στισ πληροφοριες μπαταριας στην ευρυθμη λειτουργεια μπαταριας γραφει καλο.η κλιμακα πως παει σ αυτην ενδειξη??

ξερει κανεις πως βλεπεις το ιστορικο της μπαταριας δεν μου το βγαζει.........

Edited by matsas

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

το βαζω δεν μου βγαζει το ιστορικο μπαταριας ξερεις κανεις γιατι??

στισ πληροφοριες μπαταριας στην ευρυθμη λειτουργεια μπαταριας γραφει καλο.η κλιμακα πως παει σ αυτην ενδειξη??

και σε μενα "καλο" γραφει φιλε μου :)

οσο για το οτι δεν σου βγαζει το ιστορικο της μπαταριας μηπως το φορτιζεις???

αν οχι δοκιμασε να του κανεις μια επανεκκινηση

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει κανεις αλλος προβλημα με το ιστορικο της μπαταριας εχω δοκιμασει τα παντα δεν μου το βγαζει............μηπως πρεπει να ειναι φορτισμενη η μπαταρια??? Edited by matsas

εχει κανεις αλλος προβλημα με το ιστορικο της μπαταριας εχω δοκιμασει τα παντα δεν μου το βγαζει............

Ούτε σε εμενα

εχει κανεις αλλος προβλημα με το ιστορικο της μπαταριας εχω δοκιμασει τα παντα δεν μου το βγαζει............μηπως πρεπει να ειναι φορτισμενη η μπαταρια???

Ούτε σε εμενα

Άρα ειναι θέμα συσκευής, η έκδοση λογισμικού..!!!

λετε να γνωριζουν εκει στην σαμσουνγκ γιατι δεν βγαινει η οχι.?

Σιγά το μεγάλο θέμα...!!! δουλεύει και χωρείς αυτό...!!!:lol::lol::lol::lol:

το ματιασα μαλλον.μου δειχνει οτι εχει γεμισει και με το που το βγαζω μετα απο κανα 2 λεπτα πεφτει στο 97% ειναι φυσιολογικο?? η κατι παιζει με την μπαταρια??

το ματιασα μαλλον.μου δειχνει οτι εχει γεμισει και με το που το βγαζω μετα απο κανα 2 λεπτα πεφτει στο 97% ειναι φυσιολογικο?? η κατι παιζει με την μπαταρια??

Και μένα, πάει 100% και μόλις το βγάλω απ'την πρίζα πάει στο 97%

Λογικά με τα calibration της μπαταρίας έχει να κάνει, κάτι δεν κάνουμε σωστά

και δεν εχω ανοιχτα γουαιφαι μπλεδοντι 3τζ τι μπορουμε να κανουμε??

εκανα κατι που ειχε γραψει ενας φιλος μολις πηγε στο 99 το ξαναεβαλα στην μπριζα .εδω κι ενα 10λεπτο δν εχει πεσει απ το 99%,,μαλλον εφαγε κανα κολλημα

Edited by matsas

μη το βγαλεις μολις παει 100 αστο κανενα τεταρτο ακομα και μετα βγαλτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

να αναφέρω ότι εδώ και 1 εβδομάδα έκανα το κόλπο με το fast dormancy (το έκανα disable) και έχω δει τεράστια διαφορά στην μπαταρία...κρατάει σχεδόν το διπλάσιο!