tzortzis7 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Πάντοτε οι αργές (με μικρότερη τάση δηλαδή) είναι προτιμότερες διότι δεν στρεσσάρουν την μπαταρία, άρα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής Όχι ότι και η φόρτιση με τον φορτιστή θα προκαλέσει και ιδιαίτερα προβλήματα ευχαριστώ για την απάντηση, οπότε όταν υπάρχει χρόνος θα την φορτίζω από την usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 ευχαριστώ για την απάντηση, οπότε όταν υπάρχει χρόνος θα την φορτίζω από την usb. Δεν είναι και απαραίτητο... 2 χρόνια που το έχω μονίμως με τον φορτιστή το φορτίζω όπως και το S1 που το έχω δώσει στην γυναίκα μου και πρόβλημα ουδέν. Αυτό βεβαίως δεν αναιρεί τα παραπάνω λεγόμενά μου Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Πάντως τώρα δεν βρίσκω την Anker ούτε στο Amazon, ούτε στο ebay. Μόνο στο Γερμανικό Amazon τη βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Πάντως τώρα δεν βρίσκω την Anker ούτε στο Amazon, ούτε στο ebay. Μόνο στο Γερμανικό Amazon τη βλέπω. Ψάξε καλά,lipton usa πρέπει να λέγεται, έχει γνήσιες Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ψάξε καλά,lipton usa πρέπει να λέγεται, έχει γνήσιες Δεν είναι τσάι :p Πάντως τώρα δεν βρίσκω την Anker ούτε στο Amazon, ούτε στο ebay. Μόνο στο Γερμανικό Amazon τη βλέπω. http://www.amazon.co.uk/1900mAh-Batteries-GT-I9100-charger-adapter/dp/B0058SJ5Q4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1361486982&sr=8-1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Δεν είναι τσάι :p http://www.amazon.co.uk/1900mAh-Batteries-GT-I9100-charger-adapter/dp/B0058SJ5Q4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1361486982&sr=8-1 Το έχω δει αυτό, αλλά πουλάει δύο μπαταρίες και φορτιστή, εγώ θέλω το πακετάκι που είναι μία μπαταρία μόνη της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Το έχω δει αυτό, αλλά πουλάει δύο μπαταρίες και φορτιστή, εγώ θέλω το πακετάκι που είναι μία μπαταρία μόνη της. H τιμή είναι όσο είχε παλιότερα η μία και ακόμα πιο φθηνά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 H τιμή είναι όσο είχε παλιότερα η μία και ακόμα πιο φθηνά. Στράτο ξέρουμε τι παίζει με τον φορτιστή; Υπάρχει αντάπτορας για τις πρίζες μας? Ρωτάω επειδή οι φωτό δείχνουν "εγγλέζικα" πράγματα..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Στράτο ξέρουμε τι παίζει με τον φορτιστή; Υπάρχει αντάπτορας για τις πρίζες μας? Ρωτάω επειδή οι φωτό δείχνουν "εγγλέζικα" πράγματα..:lol: Ο φορτιστής πρέπει να μπαίνει κανονικά στην πρίζα. Νομίζω ότι ο αντάπτορας περιλαμβάνεται για τους Άγγλους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Το PowerMax, το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Δεν είναι τσάι :p http://www.amazon.co.uk/1900mAh-Batteries-GT-I9100-charger-adapter/dp/B0058SJ5Q4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1361486982&sr=8-1 Θέλει όμως μεταφορικά σε σχέση με το eBay ρε συ, άλλες 12 λίρες θέλει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Θέλει όμως μεταφορικά σε σχέση με το eBay ρε συ, άλλες 12 λίρες θέλει 5,48 λίρες μου ζητάει εμένα. 23,48 ευρώ σύνολο για 2 μπαταρίες και φορτιστή. Μη τρελαθούμε.Η τιμή είναι σούπερ.Ο τσάμπας πέθανε :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 5,48 λίρες μου ζητάει εμένα. 23,48 ευρώ σύνολο για 2 μπαταρίες και φορτιστή. Μη τρελαθούμε.Η τιμή είναι σούπερ.Ο τσάμπας πέθανε :D 5.50 λες για τα μεταφορικά έτσι; Εγώ μιλάω για δωρεάν αποστολή Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 5.50 λες για τα μεταφορικά έτσι; Εγώ μιλάω για δωρεάν αποστολή Εγώ παράγγειλα πάντως και θα τις μοιραστούμε με φίλο, θα του δώσω και τον φορτιστή και θα μου βγει ακόμα φθηνότερα απ'τα μισά.. πασάς! Είναι όντως τόσο αξιόπιστη μπαταρία ρε παιδιά; Να μη φοβάμαι όσο φοβάμαι ε;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Θέλει όμως μεταφορικά σε σχέση με το eBay ρε συ, άλλες 12 λίρες θέλει Να και με ~18 ευρώ με τα μεταφορικά, χωρίς όμως το φορτιστή. Οι τιμές είναι παρόμοιες. http://www.ebay.co.uk/itm/Anker-1900mAh-Li-ion-Battery-for-Galaxy-S2-II-GT-I9100-S2-II-i9100-S2-II-9100-/330878502581?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4d09e546b5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Νομίζω πως η καλύτερη επιλογή είναι από το amazon που έχει 2. Αλλά θα ήταν ωραίο να έβρισκα κάποιον και να μοιραζόμασταν τις μπαταρίες, οπότε να έβγαινε στα 10 ευρώ περίπου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Νομίζω πως η καλύτερη επιλογή είναι από το amazon που έχει 2. Αλλά θα ήταν ωραίο να έβρισκα κάποιον και να μοιραζόμασταν τις μπαταρίες, οπότε να έβγαινε στα 10 ευρώ περίπου.. μεσα ειμαι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 μεσα ειμαι Μόνο που εσύ μένεις Θεσσαλονίκη και εγώ Πάτρα. Εκτός αν δε βιάζεσαι μέχρι το Πάσχα που θα έρθω προς τα πάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Μόνο που εσύ μένεις Θεσσαλονίκη και εγώ Πάτρα. Εκτός αν δε βιάζεσαι μέχρι το Πάσχα που θα έρθω προς τα πάνω... Ότι θέλεις, δεν έχω πρόβλημα.Την παίρνεις και με την στέλνειςή το αντίθετο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ότι θέλεις, δεν έχω πρόβλημα.Την παίρνεις και με την στέλνειςή το αντίθετο πόσο λες να πάει το ταχυδρομείο αθήνα-πάτρα για μια μπαταρία; Κανένα 3ευρω... αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Εγώ παράγγειλα πάντως και θα τις μοιραστούμε με φίλο, θα του δώσω και τον φορτιστή και θα μου βγει ακόμα φθηνότερα απ'τα μισά.. πασάς! Είναι όντως τόσο αξιόπιστη μπαταρία ρε παιδιά; Να μη φοβάμαι όσο φοβάμαι ε;:p Μην φοβάσαι καθόλου! Την έχω 4 μήνες τώρα και είμαι αρκετά ευχαριστημενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Μην φοβάσαι καθόλου! Την έχω 4 μήνες τώρα και είμαι αρκετά ευχαριστημενος! Σήμερα της παρέλαβα! Μέσα σε 4 μέρες έφτασαν Κρήτη, αυτό κι αν είναι ταχύτητα μεταφοράς!:blink: Μοναδικό μειονέκτημα, τελικά δεν ταιριάζει ο φορτιστής στις Ελληνικές πρίζες, θα πρέπει να βρω ανταπτοράκι αν και υποθέτω ότι δεν θά'ναι κάτι δύσκολο ή κάτι ακριβό.. δοκιμάζω ενταύθα!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brhcp Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Μόλις παρήγγειλα και εγώ τις 2 μπαταρίες με τον φορτιστή από Amazon Πιθανόν να δώσω την 1 μπαταρία σε κάποιον που είναι από Θεσ/νίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Μόνο που εσύ μένεις Θεσσαλονίκη και εγώ Πάτρα. Εκτός αν δε βιάζεσαι μέχρι το Πάσχα που θα έρθω προς τα πάνω... καλησπερα, οταν με το καλο καταφτασουν, αν ειναι, ενδιαφερομαι για την μια απο τις 2 στην μιση τιμη από την συνολικη. μενω επισης Πάτρα κ εχω το galaxy s2 καμια βδομαδα, απο Κωτσοβολο Πατρων. ειναι αξιοπιστη οσο η εργοστασιακή? ποση διαφορα μπορει να εχει αυτη η 1900 από την αυθεντικη 1650 ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Μόλις παρήγγειλα και εγώ τις 2 μπαταρίες με τον φορτιστή από Amazon Πιθανόν να δώσω την 1 μπαταρία σε κάποιον που είναι από Θεσ/νίκη Μοιράσου τες με τον vrwmiaris καλησπερα, οταν με το καλο καταφτασουν, αν ειναι, ενδιαφερομαι για την μια απο τις 2 στην μιση τιμη από την συνολικη. μενω επισης Πάτρα κ εχω το galaxy s2 καμια βδομαδα, απο Κωτσοβολο Πατρων. ειναι αξιοπιστη οσο η εργοστασιακή? ποση διαφορα μπορει να εχει αυτη η 1900 από την αυθεντικη 1650 ? Παραγγέλνουμε και τις μοιραζόμαστε; Edited February 26, 2013 by fitifititis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts