StratosGR Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλησπερα σας και απο μενα και Χρονια πολλα!!!! ειμαι καινουργιος στο σαιτ οποτε δεν ξερω που μπορω να βαλω τον προβληματισμο μου . Αν τυχον εχω κανει λαθος θα παρακαλεσω τους διαχειρηστες της σελιδας να μεταφερουν το θεμα μου στο καταλληλο σημειο! Λοιπον.. Το προβλημα με το κινητο μου ειναι το εξης. Πριν 3-4 μερες που το εβαλα για φορτιση παρουσιαστηκε κατι και με προβληματησε. Εμενε η ενδειξη οτι εχει φορτιση πληρως και δεν εφευγε με τιποτα.Τι εκλεισα το κινητο τι επανεκινησεις του εκανα τιποτα>.Μου βγαζει ενεδειξη και τωρα στα καλα καθουμενα οτι (ενω δεν ειναι συνδεδεμενο για φορτιση) οτι η ταση του ρευματος ειναι μεγαλη και διακοπτεται η διαδικασια φορτισης!!!! Η εκδοση λογισμικου που εχω στο κινητο μου εινα η 4.0.3 . Θα ηθελα να ρωτησω απο που μπορω να κατεβασω την 4.1.2 εκδοση που ειδα οτι υπαρχει ( αν ειναι διαθεσιμη βεβαια για το κινητο μου) Σας ευχαριστω εκ των προταιρων ( Απο μια ματια γρηγορη που εριξα στο σαιτ ειδα οτι μπορω να βοηθηθω)( galaxy s2 gt I9100 με την 4.0.3 περασμενη) Δες αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4247703#post4247703 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos031 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Δες αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4247703#post4247703 αν του κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα γινει τιποτα ? τωρα που σου μιλαω το ειχα συνδεδεμενο στον λαπτοπ και μολις το εβγαλα απο την φορτιση και η ενδειξη της μπαταριας παρεμεινε εκει! εχω απελπιστει . Παράθεση επιτρεπεται να πεσεις,επιβαλεται να σηκωθεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 αν του κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα γινει τιποτα ? τωρα που σου μιλαω το ειχα συνδεδεμενο στον λαπτοπ και μολις το εβγαλα απο την φορτιση και η ενδειξη της μπαταριας παρεμεινε εκει! εχω απελπιστει . Δυστυχως σέρβις.Έχει πάρει υγρασία. Δοκίμασε πριν το πας να καθαρίσεις με λίγο ΚΑΘΑΡΟ οινόπνευμα τις usb επαφές αφού έχεις έξω τη μπαταρία. Αλλιώς..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos031 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Δυστυχως σέρβις.Έχει πάρει υγρασία. Δοκίμασε πριν το πας να καθαρίσεις με λίγο ΚΑΘΑΡΟ οινόπνευμα τις usb επαφές αφού έχεις έξω τη μπαταρία. Αλλιώς..... Σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα ! το εχω ενα χρονο το τηλ. Μαζι με την αποδειξη αγορας. Γνωριζεις ποσο εχει εγγυηση ? αν δεν εχει το κοστος που υπολογιζεις περιπου ? Παράθεση επιτρεπεται να πεσεις,επιβαλεται να σηκωθεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα ! το εχω ενα χρονο το τηλ. Μαζι με την αποδειξη αγορας. Γνωριζεις ποσο εχει εγγυηση ? αν δεν εχει το κοστος που υπολογιζεις περιπου ? Κανονικά η εγγύηση θα πρέπει να ισχύει για 2 χρόνια. Κόστος δε ξέρω. Είχα το ίδιο πρόβλημα και μου άλλαξαν το usb port δωρεάν πάντως. Κανονικά όμως να ξέρεις ότι δε περιλμβάνεται στην εγγύηση τέτοια βλάβη (υγρασία) Ότι σου πουν ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolzaxos Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) Παιδιά καλησπέρα και παλι κ καλή χρονιά εύχομαι σε όλους σας.Υπάρχει κανένα "μυστικό"για την μπαταρία του S2 ώστε να μεγαλώσω την αυτονομία του? Όλα καλά με το S2 αλλά η μπαταρία του με στεναχωρεί.Απορρίπτω κλήσεις για να εξοικονομίσω ενέργεια. Υπάρχει κάπου σχετικό θέμα?έψαξα αλλα...έχω χαθεί.Κινέζικα μου μοιάζουν όσα διάβασα Τελικά ξέρει κάποιος να μου πει πόση είνια η αυτονομία με νορμάλ χρήση? tnx Edited December 31, 2012 by nikolzaxos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stau Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Για σας η μπαταρία μου δεν μου βγάζει ούτε μια μέρα σκεφτομαι να πάρω την μεγάλη μπαταρία 2000 για το s2 θα εχω αποτέλεσμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Παιδιά καλησπέρα και παλι κ καλή χρονιά εύχομαι σε όλους σας.Υπάρχει κανένα "μυστικό"για την μπαταρία του S2 ώστε να μεγαλώσω την αυτονομία του? Όλα καλά με το S2 αλλά η μπαταρία του με στεναχωρεί.Απορρίπτω κλήσεις για να εξοικονομίσω ενέργεια. Υπάρχει κάπου σχετικό θέμα?έψαξα αλλα...έχω χαθεί.Κινέζικα μου μοιάζουν όσα διάβασα Τελικά ξέρει κάποιος να μου πει πόση είνια η αυτονομία με νορμάλ χρήση? tnx Με νορμαλ χρηση θα κρατησει γυρω στην μιαμιση μερα. Αν εσυ παιζεις παιχνιδια, χρησιμοποιεις 3g που τρωει πολυ μπαταρια η αν εχεις πολλες ωρες ανοιχτη την οθονη που επισης ειναι ενεργοβορα ειναι λογικο να κραταει και λιγοτερο απο μερα ισως. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stau Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Για σας η μπαταρία μου δεν μου βγάζει ούτε μια μέρα σκεφτομαι να πάρω την μεγάλη μπαταρία 2000 για το s2 θα εχω αποτέλεσμα? Όχι δεν παίζω παιχνίδια νορμάλ , λίγο ίντερνετ και λίγο ψάξιμο γιατί είναι σχετικά καινούργιο,του έκανα 3 φορές πλήρης φόρτιση αρκετές ώρες κλειστώ, τώρα πού το φορτ από το 60% πάνω σαν να τα πάει καλύτερα πάντως έχει θέμα με την μπαταρία ,αν δοκιμάσω την εξοικονόμηση ενέργειας θα είναι καλύτερα? Και κάτι ακόμα αν ξέρετε την αναβάθμιση 4.1. Πότε θα την πάρει? Ευχαριστώ πολλή καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλημέρα παίδες! Είναι φυσιολογικό η πτώση της μπαταρίας από 100% σε 30% μέσα σε πέντε ώρες? Ανοιχτό wifi κλήσεις κανα δεκάλεπτο και χρήση οθόνης δύο ώρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλημέρα παίδες! Είναι φυσιολογικό η πτώση της μπαταρίας από 100% σε 30% μέσα σε πέντε ώρες? Ανοιχτό wifi κλήσεις κανα δεκάλεπτο και χρήση οθόνης δύο ώρες.. Δεν θα το'λεγα φυσιολογικο... Οταν λες χρηση οθονης, τι εννοεις? Σερφαρισμα ας πουμε? Εβλεπες βιντεο? Αυτα "τραβανε" πολυ... Τι version εχεις, 4.0.3 ή 4.0.4? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Δεν θα το'λεγα φυσιολογικο... Οταν λες χρηση οθονης, τι εννοεις? Σερφαρισμα ας πουμε? Εβλεπες βιντεο? Αυτα "τραβανε" πολυ... Τι version εχεις, 4.0.3 ή 4.0.4? Εχω την LPY. Λίγο σερφαρισμα και στήσιμο του κινητού όχι παιχνίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Εχω την LPY. Λίγο σερφαρισμα και στήσιμο του κινητού όχι παιχνίδια Το σερφαρισμα με "τσακιζει" κι εμενα, παρ'ολο που με την 4.0.4 εχω βρει την υγεια μου απο θεμα μπαταριας (και οχι μονο). Εγω θα δοκιμαζα μια ημερα να μην σερφαρω καθολου και γενικα να μην το "πολυπειραξω" (περα βεβαια απο τα απαραιτητα), ωστε να δω πως συμπεριφερεται... επομενο βημα οι εφαρμογες battery calibration, αλλα δεν γνωριζω πως χρησιμοποιουνται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk88 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Το σερφαρισμα με "τσακιζει" κι εμενα, παρ'ολο που με την 4.0.4 εχω βρει την υγεια μου απο θεμα μπαταριας (και οχι μονο). Εγω θα δοκιμαζα μια ημερα να μην σερφαρω καθολου και γενικα να μην το "πολυπειραξω" (περα βεβαια απο τα απαραιτητα), ωστε να δω πως συμπεριφερεται... επομενο βημα οι εφαρμογες battery calibration, αλλα δεν γνωριζω πως χρησιμοποιουνται... Εγώ 2η φόρτιση με λίγο wifi λίγο σκάλισμα γενικα, μαρκετ, κανα 45λεπτο κλησεις 1,5 μέρα αντεξε... Κλειστό wifi και δεδομένα όταν δεν τα χρειάζομαι... μαμά 4.0.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλύτερη λύση για εμένα στο θέμα μπαταρίας ήταν που πήρα 2η με 15€ και την έχω πάντα μαζί μου. Btw στο Γερμανό ήθελαν 30€:eek:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Με 4 μιση ώρες ομιλίας (η μία ανοιχτή ακρόαση) , καμιά 50 μηνύματα και περίπου 10 λεπτά wifi για τίτλους ειδήσεων και emails κρατησε 1 μέρα και 18 ώρες!!! Το neo v που έχω φτάνει 2 μέρες αλλά με 2 μιση ώρες ομιλίας. Το λέω για σύγκριση. Η μπαταρία είναι πολύ καλή! Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω αγοράσει το S2 μου εδώ και 8 μήνες. Πριν 10 ημέρες και μέχρι τώρα που σας γράφω,ξεκίνησε να σβύνει στα καλά καθούμενα.Έκανα επανεκκίνηση και μου έδειχνε ότι η μπαταρία ήταν πχ στο 60,70,45%,ανάλογα με το πόση ώρα το είχα ανοιχτό. Αυτό που παρατήρησα επίσης,είναι ότι η μπαταρία έχει φουσκώσει πολύ,σαν κάτι κινέζικες που είχα πάρει για το S από το ebay. Πιστεύετε ότι είναι θέμα μπαταρίας ή κάτι άλλο? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω αγοράσει το S2 μου εδώ και 8 μήνες. Πριν 10 ημέρες και μέχρι τώρα που σας γράφω,ξεκίνησε να σβύνει στα καλά καθούμενα.Έκανα επανεκκίνηση και μου έδειχνε ότι η μπαταρία ήταν πχ στο 60,70,45%,ανάλογα με το πόση ώρα το είχα ανοιχτό. Αυτό που παρατήρησα επίσης,είναι ότι η μπαταρία έχει φουσκώσει πολύ,σαν κάτι κινέζικες που είχα πάρει για το S από το ebay. Πιστεύετε ότι είναι θέμα μπαταρίας ή κάτι άλλο? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Άλλαξε τη μπαταρία σου χτες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Πολύ ευχαριστημένη μέχρι στιγμης πάντως. Και δεν της το χα για 12 ευρώ Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Πολύ ευχαριστημένη μέχρι στιγμης πάντως. Και δεν της το χα για 12 ευρώ Custom και να σε βγάλει2 μέρες; τι μπαταρία έχεις; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Custom και να σε βγάλει 2 μέρες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4451495#post4451495 Custom με 4 ώρες οθόνη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Custom και να σε βγάλει2 μέρες; τι μπαταρία έχεις; αυτή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4451495#post4451495 Custom με 4 ώρες οθόνη... 4 ώρες οθόνη αλλά 15 λεπτά wifi τη μέρα. εγώ σκίζω το 3g κανένα 3 ωρο... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Το ποσες μερες ειναι αφορτιστο το ειδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Το ποσες μερες ειναι αφορτιστο το ειδες; είπαμε 6 μέρες. με 15 λεπτα wifi ,και,όπως αναφέρει σε επόμενο μήνυμα,ελάχιστη χρήση του κινητού και όχι σαν smartphone,πως να μην κρατήσει τόσο; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Καλά τούβλο κουβαλάς μαζί σου; στάνταρ έχεις Q Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts