agiorgitis Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Σημερα το φορτιζω,κανει τον χαρακτηριστικο ηχο φορτισης το αποσυνδεω κι απο εκει που εδειχνε 100 πεφτει στο 97 η μπαταρια χωρις να κανω τιποτα μεσα σε δευτερολεπτα... Τεελεια!! Απλά το ξαναβάζεις για φόρτισμα για μερικά λεπτά. Την δεύτερη φορά θα μείνει στο 100% Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Σημερα το φορτιζω,κανει τον χαρακτηριστικο ηχο φορτισης το αποσυνδεω κι απο εκει που εδειχνε 100 πεφτει στο 97 η μπαταρια χωρις να κανω τιποτα μεσα σε δευτερολεπτα... Τεελεια!! Φίλε έχεις πρόβλημα στην πλακέτα φόρτισης, πούλα το όσο είναι καιρός... (αν δεν ρωτούσες θα έσκαζες). Εννοείται ότι κάνω πλάκα, είναι φυσιολογικό αυτό και αν διάβαζες ή έψαχνες λίγο παραπάνω θα το έβρισκες και μόνος σου. Edited April 21, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Απλά το ξαναβάζεις για φόρτισμα για μερικά λεπτά. Την δεύτερη φορά θα μείνει στο 100% είπα να μην την διαλύσω εντελώς την μπαταρία,μου φαίνεται θα αρχίσω να το φορτίζω κλειστό για να μη χαζολογάω στο νετ.. Φίλε έχεις ρόβλημα στην πλακέτα φόρτισης, πούλα το όσο είναι καιρός... (αν δεν ρωτούσες θα έσκαζες). Εννοείται ότι κάνω πλάκα, είναι φυσιολογικό αυτό και αν διάβαζες ή έψαχνες λίγο παραπάνω θα το έβρισκες και μόνος σου. ε συγνώμη ρε φίλος έχω διαβάσει σχεδόν όλο το θέμα αυτό μου ξέφυγε προφανώς. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampirios Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Καλημέρα παιδιά Σε συνέχεια των προηγούμενων post,αναφορικά με τα προβλήματα σε σχέση με την μπαταρία του κινητού μου με leaked 2.3.4 (αν)επίσημη rom,αφού αναβάθμισα σε ICS 4.0.3 ισπανική και αφού ΠΕΤΑΞΑ ΤΕΛΕΙΩΣ το microsoft active sync για mail (το οποίο μάλλον έκανε τη ζημιά) φαίνεται ότι το κινητό λειτουργεί φυσιολογικά:) στο θέμα αυτό Αυτά είναι τα αποτελέσματα με συνέχεια ανοιχτό το WiFi και ανοιχτό τo κινητό:) Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Καλησπερα,εδω κ 1-2 μερες βαζω το κινητο να φορτισει και ενω δεν εχει φορτισει πληρως,μου βγαζει ενδειξη στο 100%.Το βγαζω απ τον φορτιστη,η μπαταρια στο 73%.Το ξαναβαζω,φορτιζει για λιγο,ξαναδειχνει οτι ειναι στο 100%,το βγαζω,πεφτει στο 86%...Καμια ιδεα?Παω για καινουργια μπαταρια...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Καλησπερα,εδω κ 1-2 μερες βαζω το κινητο να φορτισει και ενω δεν εχει φορτισει πληρως,μου βγαζει ενδειξη στο 100%.Το βγαζω απ τον φορτιστη,η μπαταρια στο 73%.Το ξαναβαζω,φορτιζει για λιγο,ξαναδειχνει οτι ειναι στο 100%,το βγαζω,πεφτει στο 86%...Καμια ιδεα?Παω για καινουργια μπαταρια...? Αποφόρτισ τελείως την μπαταρία μεχρι να κλεισει μονο του, βγάλτην, άστο για κανά 10-15 λεπτα χωρις την μπαταρία, βαλτην, φορτισε το μεχρι να δειξει 100%, βγαλτην για κανα 10-15 ξανα, βαλτην και δες τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) έχω την εντύπωση ότι η ics τρώει πιο πολλή μπαταρία για την οθόνη:(. Edited April 27, 2012 by juno12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 έχω την εντύπωση ότι η ics τρώει πιο πολλή μπαταρία για την οθόνη:(. Εγώ νομίζω ότι αυτό συμβαίνει επειδή σκαλίζουμε το τηλέφωνο συνέχεια τώρα στην αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλημέρα παιδιά Σε συνέχεια των προηγούμενων post,αναφορικά με τα προβλήματα σε σχέση με την μπαταρία του κινητού μου με leaked 2.3.4 (αν)επίσημη rom,αφού αναβάθμισα σε ICS 4.0.3 ισπανική και αφού ΠΕΤΑΞΑ ΤΕΛΕΙΩΣ το microsoft active sync για mail (το οποίο μάλλον έκανε τη ζημιά) φαίνεται ότι το κινητό λειτουργεί φυσιολογικά:) στο θέμα αυτό Αυτά είναι τα αποτελέσματα με συνέχεια ανοιχτό το WiFi και ανοιχτό τo κινητό:) Ωραίος. Να πω απλά ότι η ισπανική rom είναι η ελληνική, οπότε αν έχεις βάλει csc EUR, δεν έχεις ισπανική, έχεις επίσημη ελληνική 4.0.3. :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 έχω την εντύπωση ότι η ics τρώει πιο πολλή μπαταρία για την οθόνη:(. Κι εγώ το ίδιο.....και γενικά είναι φαγανό με την μπαταρία.....με βλέπω να γυρίζω προς τα πίσω πάλι μιας και δεν βλέπω και κάτι το ιδιαίτερο...... κρίμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Κι εγώ το ίδιο.....και γενικά είναι φαγανό με την μπαταρία.....με βλέπω να γυρίζω προς τα πίσω πάλι μιας και δεν βλέπω και κάτι το ιδιαίτερο...... κρίμα..... Τι γίνετε ρε παιδιά k εγώ το ίδιο θέμα έχω.Την πρώτη μέρα τα έσπαγε η μπαταρία.Μετά τρελάθηκε να πίνει ρεύμα... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Τι γίνετε ρε παιδιά k εγώ το ίδιο θέμα έχω.Την πρώτη μέρα τα έσπαγε η μπαταρία.Μετά τρελάθηκε να πίνει ρεύμα... Oπιον τον πειραζει η καταναλωση ενεργειας και δεν τον πειραζει το undervolting βγηκε ο καινουργιος fenomenal kernel medium οχι τον exteme και ησυχαζει απο μπαταριαhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601520&highlight=phenomenal.Ειναι ο speedmod με undervolting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caffrey Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Καλησπερα παιδια, ξερει κανεις αν υπαρχει θεμα με την διαρκεια ζωης μπαταριας στην official 4.0.3? Γιατι σε σχεση με την 2.3.4 παρατηρησα να τελειωνει πολυ γρηγοροτερα. Παλι καλα που πηρα και την διχιλιαρη με την αναβαθμιση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Καλησπερα παιδια, ξερει κανεις αν υπαρχει θεμα με την διαρκεια ζωης μπαταριας στην official 4.0.3? Γιατι σε σχεση με την 2.3.4 παρατηρησα να τελειωνει πολυ γρηγοροτερα. Παλι καλα που πηρα και την διχιλιαρη με την αναβαθμιση!! Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα φιλε μου και πολλοί άλλοι δυστυχως. Δες τα ποστ στο "Επίσημα Firmware Kies.. " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinsky Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Να πω και εγώ με τη σειρά μου 2 πραγματάκια που έχω παρατηρήσει μετά την αναβάθμιση και τα οποία συμβαίνουν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ απ τον Ιανουάριο που έχω τη συγκεκριμένη συσκευή. 2 φορές μέχρι τώρα που έχει κολλήσει το Wifi και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση.Πατώντας το εικονίδιο για να ανοίξει το Wifi αυτό άλλαξε χρώμα σε αχνό πράσινο.Το χρώμα που έχει όταν κάνει initialize κάθε φορά που πατάς να ανοίξει η ασύρματη σύνδεση. Έμεινε σε αυτό το χρώμα και την ένδειξη μόνιμα χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι (πχ κάποιου είδους restart στο Wifi service αν μπορώ να το πω έτσι). Επίσης έχω παρατηρήσει σχετικά ΟΧΙ ΑΜΕΣΗ απόκριση σε εναλλαγή οθονών τόσο σε διάφορες εφαρμογές ή παιχνίδια, όσο και στο internet surfing.Παρατηρώ οτι πατώντας το back στον περιηγητή ενώ είσαι σε Wifi η 3G και έχει χαθεί το σήμα, η οθόνη παγώνει και ξεκολλάει αφού βρεθεί πάλι σήμα. Όλα τα παραπάνω δεν τα είχα πριν το update και ήταν πράγματα καθημερινής χρήσης γι αυτό και τα αναφέρω. Δεν τα ξεκίνησα τώρα με το ICS. Αυτά τα ολίγα απο εμένα. Κωδικός μοντέλου GT-I9100 Έκδοση Android 4.0.3 Έκδοση βασικού φάσματος I9100BOLP5 Έκδοση Kernel 3.0.15-I9100BOLPD-CL000000 dpi@DELL171 #3 Αριθμός κατασκευής IML74K.BOLPD Παράθεση Trust NO ONE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinsky Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 έχω την εντύπωση ότι η ics τρώει πιο πολλή μπαταρία για την οθόνη:(. Το ICS γενικότερα "στραγγίζει" πιο γρήγορα τη μπαταρία απ ότι φαίνεται. Αναπολώ την κατανάλωση του Gingerbread:worry: Παράθεση Trust NO ONE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Να πω και εγώ με τη σειρά μου 2 πραγματάκια που έχω παρατηρήσει μετά την αναβάθμιση και τα οποία συμβαίνουν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ απ τον Ιανουάριο που έχω τη συγκεκριμένη συσκευή. 2 φορές μέχρι τώρα που έχει κολλήσει το Wifi και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση.Πατώντας το εικονίδιο για να ανοίξει το Wifi αυτό άλλαξε χρώμα σε αχνό πράσινο.Το χρώμα που έχει όταν κάνει initialize κάθε φορά που πατάς να ανοίξει η ασύρματη σύνδεση. Έμεινε σε αυτό το χρώμα και την ένδειξη μόνιμα χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι (πχ κάποιου είδους restart στο Wifi service αν μπορώ να το πω έτσι). Επίσης έχω παρατηρήσει σχετικά ΟΧΙ ΑΜΕΣΗ απόκριση σε εναλλαγή οθονών τόσο σε διάφορες εφαρμογές ή παιχνίδια, όσο και στο internet surfing.Παρατηρώ οτι πατώντας το back στον περιηγητή ενώ είσαι σε Wifi η 3G και έχει χαθεί το σήμα, η οθόνη παγώνει και ξεκολλάει αφού βρεθεί πάλι σήμα. Όλα τα παραπάνω δεν τα είχα πριν το update και ήταν πράγματα καθημερινής χρήσης γι αυτό και τα αναφέρω. Δεν τα ξεκίνησα τώρα με το ICS. Αυτά τα ολίγα απο εμένα. Κωδικός μοντέλου GT-I9100 Έκδοση Android 4.0.3 Έκδοση βασικού φάσματος I9100BOLP5 Έκδοση Kernel 3.0.15-I9100BOLPD-CL000000 dpi@DELL171 #3 Αριθμός κατασκευής IML74K.BOLPD Για την αμεση εκτελεση των οθονων που λες δοκιμασε επιλογες προγραματιστη και απενεργοποιησε την κλιμακα κιν παραθυρων και κλιμακα γραφικων μεταβασης η αν ειναι στο 1χ καντο 0.5χ.ισως δεις διαφορα.kai καλο ειναι νατικαρετε και την διαγραφη δραστηριοτητων πιο κατω για να κλεινουν τα προγραματα αυτοματα Edited April 30, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermiss Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Η μπαταρία, δυστυχώς, στραγγίζει για πλάκα. Σήμερα ενώ ήταν σε φορτιστή με ανοιχτό το 3G και σκάλισμα απο 8% κατάφερε και έσβησε μέσα σε 10-15 λεπτά. Δεν μου έχει ξανασυμβεί να σβήνει απο μπαταρία ενώ είναι συνδεδεμένο και φορτίζετε... υγ. Στέλνω sms με swype και μικρά ελληνικά, φτάνει κατεστραμμένο. Δεν έχω ψάξει όλο το Thread, αλλά γνωρίζει κανείς αν λύνεται κάπως αυτό? εκτός απο το να γράφω σε κεφαλαία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Η μπαταρία, δυστυχώς, στραγγίζει για πλάκα. Σήμερα ενώ ήταν σε φορτιστή με ανοιχτό το 3G και σκάλισμα απο 8% κατάφερε και έσβησε μέσα σε 10-15 λεπτά. Δεν μου έχει ξανασυμβεί να σβήνει απο μπαταρία ενώ είναι συνδεδεμένο και φορτίζετε... :lol::lol::lol: Όντως, ακούγεται κάπως ενώ φορτίζει....να κλείνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermiss Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 :lol::lol::lol: Όντως, ακούγεται κάπως ενώ φορτίζει....να κλείνει! Σκέψου να το ζείς κιόλας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Δεύτερη φόρτιση με την Anker 1900 mah (η μπαταρία στρώνει μετά από 4-5 πλήρης φορτίσεις- αποφορτίσεις). Φωτεινότητα οθόνης 50% Χρόνος λειτουργίας οθόνης 49 λεπτά. Φωνητικές κλήσεις 30 λεπτά. Καθόλου 3g, wifi 2 ώρες. Βέβαια οι 7 ώρες ήταν αδράνεια (βράδυ) αλλά μεχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος. (cocmote official 4.0.3) [ATTACH]25029[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caffrey Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Να πω και εγώ με τη σειρά μου 2 πραγματάκια που έχω παρατηρήσει μετά την αναβάθμιση και τα οποία συμβαίνουν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ απ τον Ιανουάριο που έχω τη συγκεκριμένη συσκευή. 2 φορές μέχρι τώρα που έχει κολλήσει το Wifi και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση.Πατώντας το εικονίδιο για να ανοίξει το Wifi αυτό άλλαξε χρώμα σε αχνό πράσινο.Το χρώμα που έχει όταν κάνει initialize κάθε φορά που πατάς να ανοίξει η ασύρματη σύνδεση. Έμεινε σε αυτό το χρώμα και την ένδειξη μόνιμα χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι (πχ κάποιου είδους restart στο Wifi service αν μπορώ να το πω έτσι). Επίσης έχω παρατηρήσει σχετικά ΟΧΙ ΑΜΕΣΗ απόκριση σε εναλλαγή οθονών τόσο σε διάφορες εφαρμογές ή παιχνίδια, όσο και στο internet surfing.Παρατηρώ οτι πατώντας το back στον περιηγητή ενώ είσαι σε Wifi η 3G και έχει χαθεί το σήμα, η οθόνη παγώνει και ξεκολλάει αφού βρεθεί πάλι σήμα. Όλα τα παραπάνω δεν τα είχα πριν το update και ήταν πράγματα καθημερινής χρήσης γι αυτό και τα αναφέρω. Δεν τα ξεκίνησα τώρα με το ICS. Αυτά τα ολίγα απο εμένα. Κωδικός μοντέλου GT-I9100 Έκδοση Android 4.0.3 Έκδοση βασικού φάσματος I9100BOLP5 Έκδοση Kernel 3.0.15-I9100BOLPD-CL000000 dpi@DELL171 #3 Αριθμός κατασκευής IML74K.BOLPD Αυτο με το wifi εχει κολλησει και σε μενα με την official 4.0.3 και εκανα επανεκκινηση. Αυτες οι παιδικες ασθενειες που εχουμε με αυτη την εκδοση υπαρχει περιπτω ση να διορθωθουν με μικρη μελλοντικη αναβαθμιση? Επισης καταναλωση μπαταριας ολοι που εχουν περασει τη συγκεκριμενη ics μονο με την official 2000 mah βγαινει η μερα ανετα με βαρια χρηση . Απλα σε gingerbread θα πεταγε απο αυτονομια η συγκεκριμενη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) Αυτο με το wifi εχει κολλησει και σε μενα με την official 4.0.3 και εκανα επανεκκινηση. Αυτες οι παιδικες ασθενειες που εχουμε με αυτη την εκδοση υπαρχει περιπτω ση να διορθωθουν με μικρη μελλοντικη αναβαθμιση? Επισης καταναλωση μπαταριας ολοι που εχουν περασει τη συγκεκριμενη ics μονο με την official 2000 mah βγαινει η μερα ανετα με βαρια χρηση . Απλα σε gingerbread θα πεταγε απο αυτονομια η συγκεκριμενη μπαταρια μονο με custom κερνελ θα δειτε διαφορα σε μπαταρια.δεν χρειαζεται 2000 mah μπαταρια.εγω με τον Phenomenal kai μετα απο 2 φορτισεις ειδα διπλασια διαρκεια μπαταριας σε σχεση με τον stock κερνελ Edited May 5, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 μονο με custom κερνελ θα δειτε διαφορα σε μπαταρια.δεν χρειαζεται 2000 mah μπαταρια.εγω με τον Phenomenal kai μετα απο 2 φορτισεις ειδα διπλασια διαρκεια μπαταριας σε σχεση με τον stock κερνελ όντως έτσι είναι παιδιά. τον πέρασα κι εγώ χθές το βράδυ και ήδη αυτή τη στιγμή έχει σχεδόν το διπλάσιο υπόλοιπο από όσο θα έπρεπε να είχε με τον stock:cool:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 όντως έτσι είναι παιδιά. τον πέρασα κι εγώ χθές το βράδυ και ήδη αυτή τη στιγμή έχει σχεδόν το διπλάσιο υπόλοιπο από όσο θα έπρεπε να είχε με τον stock:cool:. Ποιόν από τους 3 έβαλες? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts