soctap Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Έρχεται Cerberus 2.0 με εγγραφή video και λήψη με email όπως και κανα2 ακόμα καλούδια :shifty: (Η Ελληνική μετάφρασή είναι έτοιμη :p) Τι εννοείς η ελληνική μετάφραση ειναι έτοιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Cerberus Cerberus 2.0 is out! Changelog: - New command (web & sms) to capture a video and send it to your email address - New option to open Cerberus by dialing a particular number when the app is hidden from the drawer - New "enablewifi" sms command to enable WiFi and automatically connect to open networks - Added integration with Green Power - Bug fixes on Galaxy Nexus/Ice Cream Sandwich - You can end sms commands with "##", this is useful if you send sms commands from a service that adds some text to the end of the message. Οσοι το εχετε ηδη εγκατεστημενο απλα καντε ενημερωση κ τον client αν θελετε αλλα κ το cerberus app μεσω market κ ειστε ετοιμοι.. Πλεον το θεωρω πληρες για να ειμαι ειλικρινης. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 οταν αλλαζει η ρομ γινετε μη ενεργο το cerberus? ρωταω γιατι σημερα εβαλα omega 10.4 απο 10.3 που ειχα και στο titanium μου το εβγαλε κατω κατω διεγραμμενο ενω στο market δεν μου εβγαζε update και οταν το εκανα restore που εβγαλε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ρε παιδια σε μενα γιατι δεν δουλευει το προγραμμα??? :mad: το αγορασα αλλα δεν μπορω να "βρω" το κινητο μου με τιποτα!!! οτι εντολη και αν στειλω απο το σαιτ μου βγαινει το μυνημα "Πρόβλημα στην επικοινωνία με τη συσκευή σας" δεν μου δουλευει ουτε το android lost!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ρε παιδια σε μενα γιατι δεν δουλευει το προγραμμα??? :mad: το αγορασα αλλα δεν μπορω να "βρω" το κινητο μου με τιποτα!!! οτι εντολη και αν στειλω απο το σαιτ μου βγαινει το μυνημα "Πρόβλημα στην επικοινωνία με τη συσκευή σας" δεν μου δουλευει ουτε το android lost!!:rolleyes: Εχεις ενεργοποιημενο το "background data"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Εχεις ενεργοποιημενο το "background data"? ελα φιλε! εκανα διαγραφή συσκευής απο το σαιτ και μετα ξανα σύνδεση και μου δουλεψε κανονικα! περιεργο ομως που εγινε αυτο!:worry::worry: τελος παντων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλημερα παιδια.Με την εντολη enable wifi με sms δεν ενεργοποιείται το wi fi μπορει να βοηθεισει καποιος; Και γενικα αν δεν εχεις ανοιχτο wi fi δεν ανταποκρινεται το προγραμμα ,τοτε ποιος ο λογος υπαρξεις των εντολων sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Καλημερα παιδια.Με την εντολη enable wifi με sms δεν ενεργοποιείται το wi fi μπορει να βοηθεισει καποιος; Και γενικα αν δεν εχεις ανοιχτο wi fi δεν ανταποκρινεται το προγραμμα ,τοτε ποιος ο λογος υπαρξεις των εντολων sms; Μολις το δοκιμασα κ ενεργοποιηθηκε το wifi μου με απομακρυσμενο μηνυμα οποτε κατι κανεις λαθος, αν δεν εχει ανοιχτο η γνωστο δικτυο βεβαια για να συνδεθει το κινητο μην περιμενεις να βρει ιντερνετ. Οπως κ να'χει απο τη στιγμη που σου στελνει μηνυμα με τον νεο αριθμο της καρτας sim και τοσες εντολες για να ενεργοποιησεις το προγραμμα συνεχιζω να το βρισκω υπερπληρες αλλα χρειαζεται το Backround Data On για να μπορει να συγχρονισει με τον server αν του ζητηθει. Edit : Και οχι μονο ενεργοποιει το wifi αλλα και το Backround Data το γυρναει σε on. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεθει το κινητο. Αψογη εφαρμογη. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6 Edited April 9, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Αμα στο κλεψουν το τηλ. Σιγουρα δεν ξερεις τον αριθμο για να στειλεις την εντολη enable wifi , οποτε αυτο που κραταμε η αλλαγη καρτας sim. Ελπιζω να μας στελνει και τον αριθμο τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Αμα στο κλεψουν το τηλ. Σιγουρα δεν ξερεις τον αριθμο για να στειλεις την εντολη enable wifi , οποτε αυτο που κραταμε η αλλαγη καρτας sim. Ελπιζω να μας στελνει και τον αριθμο τηλ Τωρα να βρεις τετοιο τηλεφωνο κ να το κρατησεις χωρις καρτα sim μου κανει λιγο δυσκολο.. Αν γινει ετσι (χτυπα ξυλο) περιμενεις ποτε θα μπει σε wifi για να παρεις σημα στο site. Στην εναλλαγη καρτας sim στελνει μηνυμα σε 3 αριθμους που εχεις επιλεξει εσυ ωστε να εχεις το νεο νουμερο (χωρις να φανει στο κλεφτη) κ τραβαει αυτοματα κ φωτογραφια αν θυμαμαι καλα στην εισαγωγη του pin την οποια σου στελνει οταν συνδεθει στο ιντερνετ. Εχεις γενικως πολλες επιλογες, να βγαλει ποδια κ να ερθει πισω σε'σενα απο μονο του ακομα δεν γινεται :-P Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Το κωδικο που ζηταει η εντολη enablewifi ειναι ο ιδιος που κανεις εισοδο στο site του cerberus ετσι δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Το κωδικο που ζηταει η εντολη enablewifi ειναι ο ιδιος που κανεις εισοδο στο site του cerberus ετσι δεν ειναι; Ναι, μεσα απ'το app cerberus client δοκιμασα εγω με το username και το password μου, επελεξα την εντολη κ ολα οκ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 παιδες κατι δυσαρεστο που συνεβαει σημερα στις 8 το πρωι σε φιλο μου. μπηκαν σπιτι του και του εκλεψαν το s2. πηραν μονο την συσκευη (κουτι, αποδειξη, φορτιστης, ακουστικα υπαρχουν). σας γραφω το imei της συσκευης αν τυχών ο κλεφτης το πουληει και το βρουμε (λεω γω τωρα) αγορασμενο Αυγουστο 2011 καινουριο απο Πλαισιο imei: 358537046031182 καθε βοηθεια χρησιμη. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos311 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Δυστυχώς φίλε μου, τίποτα δεν είχα ενεργοποιήσει.. Η υπερβολική σιγουριά δυστυχώς βλάπτει (δεν μου έχουν κλέψει ποτέ κινητό μέχρι σήμερα καθώς είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός γενικά στη φύλαξη των προσωπικών μου αντικειμένων). Ούτε Pin δεν είχα ενεργοποιημένο...μόνο το pattern για το ξεκλείδωμα της οθόνης.. Έκανα φραγές κλπ τώρα και πλέον είμαι σε επικοινωνία με τον πάροχό μου για πρόωρη επιδότηση συσκευής. Παιδια, το android lost υποσχεται οτι κανει κανει δουλεια ακομη και μετα εορτης/κλοπης. Αν δεν κανω λαθος, στις οδηγιες του περιγραφει πως να το φυτεψεις εξ αποστασεως! Ψαξ' το λιγο για το μαμοτο! Παράθεση Panos Samsung Galaxy S / 2.2 απειραχτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loretzos Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Παιδια οποιος το χρησιμοποιιει και ειναι ευχαριστημενος ασ κανει εναν οδηγο εγκαταστασης, για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 to αγορασα και εγω και εχω καποιες αποριες. Μπαινω απο το λαπτοπ απο οτι καταλαβα στο http://www.cerberusapp.com και απο εκει μπορω να δωσω καποιες εντολες για το κινητο μου Ολα αυτα εφοσον το κλεμενο κινητο εχει ενεργοποιημενο wifi η data οταν ομως αυτα ειναι κλειστα τοτε ειναι αχρηστο? δεν ειδα πουθενα να μπορω απο τη σελιδα να ενεργοποιησω το data.... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Ναι αυτό είναι το θέμα δεν υπάρχει εφαρμογή-τροπος (απ'όσο ξέρω) που να ενεργοποιεί την σύνδεση. Οπότε περιμένεις να το κάνει αυτός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Το Cerberus εχει επιλογη να ενημερωσει μεχρι κ 3 αριθμους που εχεις δηλωσει εσυ με μηνυμα απο τον καινουργιο αριθμο με το που μπει νεα καρτα Sim. Οποτε εχεις τον νεο αριθμο (του κλεφτη). Επειτα υπαρχει η εφαρμογη Cerberus Client στο market. Μεσω αυτης μπορεις "αθορυβα", χωρις να φαινεται κατι στο κινητο του κλεφτη μεσω μηνυματος να ενεργοποιησεις Data/wifi και πολλα αλλα ωστε να μπεις κ απ'το ιντερνετ (αντι να περιμενεις να το ενεργοποιησει αυτος). Και για rooted συσκευες εχει .zip αρχειο που φλασαροντας το εγκαθιστα το cerberus ως εφαρμογη συστηματος με αποτελεσμα να μην βγαινει ουτε κ με hard reset. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 (edited) το cerberus εχει επιλογη να ανοιγει απο μακρια τα gps και υπηρεσια εντοπισμου θεσης?αν ναι πως? Μόνο με το client γιατί στο ίντερνετ δεν βρήκα τέτοια επιλογή Edited June 20, 2012 by kinitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 το cerberus εχει επιλογη να ανοιγει απο μακρια τα gps και υπηρεσια εντοπισμου θεσης?αν ναι πως? Μόνο με το client γιατί στο ίντερνετ δεν βρήκα τέτοια επιλογή Με το που ανοίξεις τη σελίδα του cerberus και κανεις login με το λογαριασμο σου στο internet η πρώτη κιόλας επιλογή είναι να σου δείξει τη θέση του κινητού στο χάρτη! Ειδικα στη σελιδα στο ιντερνετ εχει απειρες επιλογες. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 δεν ειπα αυτο αλλα αν εχει να βαλει σε κατασταση on gps data αυτα που τα κανει μεσω cerberus client. αυτο δε βρηκα στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Καλησπέρα κούκλες. Έβαλα σήμερα την CM9, μια χαρά είναι, φτου φτου, να δω από μπαταρία τι γίνεται. Κρίμα που δεν υπάρχει τρόπος να περάσει το samsung dive, που το βρίσκεις αν χαθεί. Απ' ότι είδα στο παρόν thread παίζετε κυρίως με cerberus? Για το androidlost τι γνώμη έχετε? Ή κάποιο άλλο? Edited August 2, 2012 by bo8ran8rwpos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyy Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Σημερα μου κλεψανε ενα samsung galaxy ace. Εγκατεστησα remote το androidlost. Πριν προλαβω ομως να παρω remote me sms εκλεισε το κινητο απο μπαταρια. (Το ξερω γιατι ειχα στειλει πριν 1 λεπτο αποστολη κινητου status και μου ηρθε ενα πολυ αναλυτικο μηνυμα με τα παντα + τη κατασταση της μπαταριας. Δε προλαβα να παρω GPS location. Πολυ δυνατη εφαρμογη ομως, με απομακρυσμενο remote install (αρκει να ξερετε ονομα/κωδικο του android market). Το τελευταιο πραγμα που ειδα ηταν το Serial της νεας του SIM καρτας. Ουτε καν νουμερο.. :cry: Ευχομαι να ανοιξει καποια στιγμη WIFI να μαθω και αλλα.. Δεν ειναι το οικονομικό που με πειραζει αλλα το ****το. Μακαρι να μπορεσω απομακρυσμενα να ανακτησω τουλαχιστον δεδομενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueox Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Σημερα μου κλεψανε ενα samsung galaxy ace. Εγκατεστησα remote το androidlost. Πριν προλαβω ομως να παρω remote me sms εκλεισε το κινητο απο μπαταρια. (Το ξερω γιατι ειχα στειλει πριν 1 λεπτο αποστολη κινητου status και μου ηρθε ενα πολυ αναλυτικο μηνυμα με τα παντα + τη κατασταση της μπαταριας. Δε προλαβα να παρω GPS location. Πολυ δυνατη εφαρμογη ομως, με απομακρυσμενο remote install (αρκει να ξερετε ονομα/κωδικο του android market). Το τελευταιο πραγμα που ειδα ηταν το Serial της νεας του SIM καρτας. Ουτε καν νουμερο.. :cry: Ευχομαι να ανοιξει καποια στιγμη WIFI να μαθω και αλλα.. Δεν ειναι το οικονομικό που με πειραζει αλλα το ****το. Μακαρι να μπορεσω απομακρυσμενα να ανακτησω τουλαχιστον δεδομενα.. To Androidlost έχει εντολή που στέλνει τα νέα στοιχεία ανοίγματος DATA της νέας κάρτας. Φίλε μου με το Serial της νέας κάρτας μπορείς άνετα να πας στην αστυνομία και με κάποιες διαδικασίες να πάρεις πίσω το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Δηλαδη αν καταλαβα καλα για να λειτουργησουν τα παραπανω προγραμματα(samsung mobile tracker,cerberus,androidlost κ.τ.λ),θα πρεπει αυτος που θα "παρει" το τηλεφωνο μας,να βαλει μεσα αλλη καρτα sim ή να ανοιξει το wifi ή τα δεδομενα κινητης τηλεφωνίας; Αν δε το κανει αυτο τοτε τι κανουμε?Οι εφαρμογες δουλευουν με wifi και δεδομενα κινητης και χωρις να βαλει αλλη sim?Σε περιπτωση που φλασαρει μια νεα rom παλι δε σβηνονται οι εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts