lulukos Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Κανείς δεν απαίτησε σκηνές βίας ή δράσης με το στανιο. Αυτό που προσωπικά περιμένω είναι να βελτιωθεί η επιλογή των σκηνών και να μην αναλωνονται σε άσχετους διαλόγους. Ο μονος πραγματικα ασχετος που θυμαμαι απο το προηγουμενο επεισοδιο, ηταν αυτος της Olenna με την Marg και τον Loras. Εχεις καποιον αλλο στο μυαλο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Κάποιοι "άχρηστοι διάλογοι" δυστυχώς είναι απαραίτητοι στην σειρά επειδή έχουν ενωθεί/παραλειφθεί πολλοί χαρακτήρες και κάπως πρέπει να γίνεται η ανάπτυξη των υπόλοιπων (κάτι που άρχισε να συμβαίνει απ'την 2η σαιζόν επειδή υπάρχουν τόσοι χαρακτήρες στα βιβλία που μπερδεύεται ως και ο αναγνώστης, πόσο μάλλον ο τηλεθεατής). Αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που με ενοχλεί παραπάνω με την σειρά είναι η αναμονή άλλης μιας εβδομάδας για το επεισόδιο με το γεγονός-αποκορύφωμα της σαιζόν... Ένα πράγμα που έχουν πετύχει καλύτερα στην σειρά απ'ότι στα βιβλία είναι τον χαρακτήρα του Petyr "Littlefinger" Baelish. Προσωπικά την ερμηνεία του Aidan Gillen την βάζω στο ίδιο επίπεδο με τις ερμηνείες των ρόλων των Lannister Edited May 23, 2013 by Nognir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Οσοι εχετε διαβασει τα βιβλια, προσεξτε λιγο τι λετε (ενημερωτικα). Οι περισσοτεροι-σχεδον ολοι, δεν τα εχουν διαβασει και δεν θελουν να τα διαβασουν. Μη φαμε κανενα spoil χωρις λογο. Καλυτερα να ανοιγε ενα θεμα και για τα βιβλια. Αλλο βιβλιο, αλλο τηλεοπτικη σειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 τι εγινε ρε παιδια? Δςεν εχει αυτη την εβδομαδα επεισοδιο? Δεν εχει ανεβει ακομα σε κανεναν tracker :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 2 ιουνίου το επόμενο και 9 ιουνιου το τελευταίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Δύο επεισόδια και μετά ένας χρόνος αναμονή :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Δύο επεισόδια και μετά ένας χρόνος αναμονή :( Οντως.. :( Πως περναει ετσι γρηγορα ο καιρος οταν προβαλεται η σαιζον και ποσο αργα απο την στιγμη που τελειωνει εως οτου να ξεκινησει η επομενη. :( Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Με το ρυθμό που εξελίσσεται η σειρά προβλεπω να τελείωνει το 2055! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Με το ρυθμό που εξελίσσεται η σειρά προβλεπω να τελείωνει το 2055! Μονο; :p :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 ελπίζω αυτό το επεισόδιο να ήταν απλά στη φαντασία μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Πολυ δυνατο το επεισοδιο, το χειριστηκαν σχεδον αριστα. Θελω να το ξαναδω καποια στιγμη, αλλα δεν ξερω αν θα βρω το κουραγιο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Τελειώνοντας το 9ο επεισόδιο ένα μόνο πράγμα σκέφτεσαι: "WTF"????? :X :X :X :X :X Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 αμαν? Τι εγινε τωρα ρε παιδια? Ανατριχιασα! Αυτο θα μπορουσε να ειναι και το τελευταιο της σεζον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 αμαν? Τι εγινε τωρα ρε παιδια? Ανατριχιασα! Αυτο θα μπορουσε να ειναι και το τελευταιο της σεζον! Φαντάσου τι έχει να γίνει στο τελευταίο επεισόδιο αν αυτό ήταν το προ-τελευταίο :lol: . Θα δούμε ακόμη ωραία πράγματα :D Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Το καλύτερο επεισόδιο της σειράς ως τώρα... Με το χειρότερο περιεχόμενο. Κατάφερε να κάνει ακόμα και εκείνους που ήξεραν τι επρόκειτο να συμβεί να ανατριχιάσουν και να μείνουν να κοιτάνε το τέλος σαν χάνοι... Άξιζε η υπομονή τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 W T F ? ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 W T F ? ? ? Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ μόλις το είδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 :rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm: Δεν θα σχολιασω γιατι δεν με αφηνουν οι οπχ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 τι χαμος εγινε σε αυτο το επεισοδιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Κορυφαία ανατροπή!!! :!: Εγώ περίμενα να γίνει χαμός με την κατάληψη της πόλης από την Καλίσι και από αλλού ήρθε ο πανικός!!! Μπράβο, έτσι έσωσαν όλη την σεζόν που ήταν αδιάφορη πιο πριν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 φίλε εξαιτίας σου κατέβασα όλα τα επεισόδια του following που έχουν βγεί και αφου είδα μερικά, έχω να πω πως είναι απο τις χειρότερες σειρές που έχω δεί...έλεος!!! Διαφωνώ με αυτό το επιχείρημα... Αν είναι να περιμένεις ένα χρόνο για να δεις τρία καλά επεισόδια άστο να παει.. Δε βλέπω Following καλύτερα που είναι και σειρά-ρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Παιδιά μία βοήθεια: Έχει κανένας τα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή στην ελληνική γλώσσα? Στείλτε μου ένα pm αν είναι. Τα έχω στην αγγλική αλλά έλεγα μήπως τα έχει κανείς στα ελληνικά, για πιο χαλαρό διάβασμα τώρα το καλοκαίρι.. :cool: (Μετά και το προχθεσινό επεισόδιο πώς να κρατηθείς και να μην διαβάσεις τα επόμενα βιβλία????????? :rolleyes: ) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Παιδιά μία βοήθεια: Έχει κανένας τα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή στην ελληνική γλώσσα? Στείλτε μου ένα pm αν είναι. Τα έχω στην αγγλική αλλά έλεγα μήπως τα έχει κανείς στα ελληνικά, για πιο χαλαρό διάβασμα τώρα το καλοκαίρι.. :cool: (Μετά και το προχθεσινό επεισόδιο πώς να κρατηθείς και να μην διαβάσεις τα επόμενα βιβλία????????? :rolleyes: ) ναι αν τα έχει κάποιος και εγώ θα τα ήθελα! παρεπιπτόντως βλέποντας , παρηγορήθηκα λίγο ως προς την δικιά μου αντίδραση! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Το ASOIAF δεν εχει κυκλοφορησει σε ελληνικα e-book απ΄οτι ξερω. Παντως με 37 ευρω μπορειτε να προμηθευτειτε και τα 5 βιβλια της σειρας(στα αγγλικα) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 ναι αν τα έχει κάποιος και εγώ θα τα ήθελα! παρεπιπτόντως βλέποντας , παρηγορήθηκα λίγο ως προς την δικιά μου αντίδραση! :lol: http://greekpdf4free.blogspot.gr/2013/03/game-of-thrones-george-rr-martin.html οριστε παιδια ,αμα απαγορευεται το ποσταρισμα αυτου το λινκ συγγνωμη και ας διαγραφτει απο τους διαχειριστές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts