Jump to content

Game of Thrones (HBO)


saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντάξει...τώρα με κούφανες :lol:

Μόλις είδα το επεισόδιο. Αρκετά καλό και για άλλη μια φορά μας άφησε μ#%$^#ς στο τέλος. Φαινόταν ότι θα του έκανε π*****ά το μικρό. Βέβαια, μη ξεχνάτε ότι η Μελισάνδρη είναι εκεί τριγύρω...όσο για την Άρυα, έχει γίνει ψυχρή εκτελέστρια...την φοβήθηκε το μάτι μου :p

 

Τα γατάκια της Νυχτερινής Φρουράς που έκαναν αυτό που έκαναν, απαξ και η Μελισάντρα λύσει τα μάγια και επαναφέρει τον Μανς Ρέιντερ...ναι αυτόν που σκότωσε ο Τζόν Σνόου με το βέλος την ώρα που καίγονταν στην πυρά...όχι απλά θα κρυφτούν αλλά θα εξαφανιστούν από προσώπου γης !!! Άντε να κάνει και αυτή κανένα καλό στην ανθρωπότητα !!!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτος που κανει τον Τζον Σνοου δηλωσε πως "I'm not coming back." Οποτε αν ανασταινεται καπως στα βιβλια στην σειρα δεν θα αναστηθει...
Link to comment
Share on other sites

Η σειρά πλέον έφτασε στο 100% τα βιβλία και σε κάποιες ιστορίες είναι ακόμα πιο μπροστά.

 

Από 'δω και πέρα κανείς δεν ξέρει τι γίνεται και μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.

 

Πάντως πρέπει να πετάξει κανά κοκαλάκι και σε κανέναν καλό χαρακτήρα ο συγγραφέας/σεναριογράφος

γιατί μας έχει πάει ζουμί, κυριολεκτικά δεν έχει μείνει κανείς να υποστηρίζουμε πια, όλοι πέθαναν.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει και ο Ρίκον Στάρκ που όταν ξεκινούσε η σειρά ήταν μόλις 3 ετών και ελπίζω να τον δούμε να ξεδιπλώνεται σαν χαρακτήρας από εδω και πέρα.
Link to comment
Share on other sites

Ποιός νοιάζεται για τον Ρίκον...; :p

 

9 στους 10 τηλεθεατές δεν θυμούνται καν ότι υπάρχει και δεν θα τον αναγνώριζαν καν αν τον έβλεπαν σε μια σκηνή.

Δεν έχουμε κάποιο δέσιμο με αυτόν.

 

Το κακό έχει νικήσει στον κόσμο του Westeros, πλέον το να έρθουν οι White Walkers και να εξαφανίσουν την ανθρωπότητα δεν φαντάζει και τόσο τρομακτικό σενάριο. Ακόμα και οι 2-3 "καλοί" που έχουν απομείνει ζωντανοί στην σειρά, έχουν περάσει μέσα από τέτοια κόλαση που είναι ψυχικά νεκροί.

 

Η Σάνσα από γκαντεμιά σε γκαντεμιά, από την 1η σαιζόν δεν της έχει πάει ΤΙΠΟΤΑ καλά. Ακόμα και τώρα...πού θα πάει; Σε ποιον;

Η Άρυα έχει λαλήσει κανονικά, πλέον δεν είμαι σίγουρος αν την λες και "καλή" πια.

Ο Davos...μόνος εντελώς. Έχασε τα πάντα. Οικογένεια, φίλους, βασιλιά, τα πάντα.

Ο Tyrion στην άλλη άκρη του κόσμου, μεθυσμένος και μόνος να προσπαθεί να σώσει μια πόλη την οποία γνωρίζει 10 μέρες.

 

#TeamWhiteWalkers κανονικά, ξεκλήρισμα τα πάντα και αρχή από το μηδέν! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Θεικό σχόλιο σε φόρουμ....."There's really no one left to kill. Next season they start killing viewers at home through the t.v." :lol:

Ρίξτε μια ματιά στο YouTube με αντιδράσεις του κόσμου βλέποντας την τελευταία σκηνή :p

Link to comment
Share on other sites

Το τελευταίο επεισόδιο με χάλασε πολύ.

Νομίζω ήταν ο μοναδικός που θα έφερνε την "κάθαρση" σε όλα αυτά που τράβηξε η οικογένεια του. Πάει και αυτός. Βλέπω να γίνεται Lost 2 και να κλαίω τα χρόνια μου κάθομαι και περιμένω.

Τα παραπάνω γραφόμενα για μάγεια κλπ, δυστυχώς με κάνουν να το σκέφτομαι περισσότερο.

Το κακό είναι πως δεν έχει και τίποτα άλλο να δεις. Ξεκίνησα το arrow και έβαλα τα γέλια στα πρώτα 10 λεπτά και μετά τα κλάματα από απογοήτευση.

Link to comment
Share on other sites

Αυτος που κανει τον Τζον Σνοου δηλωσε πως "I'm not coming back." Οποτε αν ανασταινεται καπως στα βιβλια στην σειρα δεν θα αναστηθει...

Μπορεί να τον παίξει άλλος ηθοποιός ως άλλη μορφή,δεν είναι απαραίτητο ότι θα αναστηθεί ως ίδια φάτσα.

Link to comment
Share on other sites

Τελείωσε ένας κύκλος και όλοι μιλάνε για τον Γιάννη τον χιονισμένο. Άντε και για τον Στανις..

Την δρακομανα με τα άλογα την ξεχάσατε; των Ντοθρακι είναι;

Link to comment
Share on other sites

Αυτό πάλι;... Εμένα μου φάνηκε σαν κενό της σειράς.. Ένας στρατός που ξέραμε πως ήταν τελειωμένος ξεφυτρωνει κυριολεκτικά από το πουθενά και (όπως είναι λογικό) θα πάρει το μέρος της καλισι.. Η οποία έχει μείνει χωρίς στρατό, με δύο δράκους κλεισμενους και έναν χτυπημενο που κάνει ότι θέλει.. Πως θα την ζωντανεψουμε; ας δημιουργήσουμε έναν στρατό από το πουθενά :-P

Σίγουρα στα βιβλία θα εξηγείται καλύτερα όλο αυτό.. Θα ήθελα γνώμες..

 

 

Μπορώ να πω πως στο τελευταίο επεισόδιο με ενόχλησε που δεν άφησε ούτε μια ιστορία σταληθεια ολοκληρωμένη.. Παντού ερωτήματα.. Μέχρι και ο σταννις δεν ξέρουμε με σιγουριά πως είναι νεκρός :-P

 

Όσο για τον Τζον, πίστευα πως η melisandre θα έκανε την δουλειά της μέσω του Θεού της φωτιάς, όπως έχουμε δει και παλιότερα.. Αλλά τώρα που λέτε για τον ηθοποιό ότι δεν θα επιστρέψει.. Δεν ξέρω.. Πάντως αν πεθάνει αυτός ο σνοου με αυτή τη μορφή, τότε είναι νεκρός για το κοινό

Edited by NickName98
Link to comment
Share on other sites

Ο Στάννις που σκότωσε τον αδελφό του τον Ρένλυ Μπαράθηον μέσα από την σκιά δολοφόνο, όπως αποκαλείται, την σκιά που δημιουργήθηκε με τα μάγια της Μελισάντρας, δεν έχει πεθάνει αλλά προετοιμάζεται κάπου αλλού για την μεγάλη μάχη...για την μητέρα των μαχών κατά των Μπόλτον...απομονωμένος μεν, προετοιμάζεται δε !!! Η Σάνσα και ο Θήον εννοείται ότι δεν έχουν πεθάνει όταν πήδηξαν από το κάστρο. Δεν πιστεύω κανείς να το πιστεύει αυτό γιατί το άκουσα από φίλους/ες μου που το είδαν χθες το βράδυ το επεισόδιο. Μάλιστα ο Θήον δεν λέω τι παθαίνει αλλά συνεχίζεται η άσχημη μοίρα του. Ο Τζον Σνόου ακόμα και αν δεν τον δούμε στο σώμα του ηθοποιού που τον υποδύονταν μέχρι και προχθές δεν σημαίνει ότι θα χάσει την δυναμική του, αν και εφόσον μάθουμε πρώτα ποιανού παιδί είναι και δεύτερον αν εισέλθει και εξουσιάσει ακόμη και τον Ντρόγκον της Καλίσι. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να υπάρξει συμμαχία μεταξύ των δυο και να φτάσουν σε άλλο επίπεδο οι δυνάμεις τους. Πόσο πολύ θέλω να δω να μιλάει ο δράκος όπως μιλούσε ο δράκος στα Χόμπιτ ;)

 

Η Καλίσι θεωρείται νεκρή από τους πάντες αλλά αυτή βρίσκεται πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά απο αυτούς με τον δράκο της ( Ντρόγκον προς τιμήν του νεκρού συζύγου της ). Αναφορά για τους Ντοθράκι γίνεται στο πρώτο βιβλίο και σε ένα σημείο μιλάει για τους Τζάκο και Μάγκο. Ο πρώτος είναι ο δεύτερος στην σειρά που ανακηρύσσει τον εαυτό του Καλ μετά την ασθένεια και τον θάνατο του Καλ Ντρόγκο και έχει στο Καλασάρ του ( δηλαδή στον στρατό του) περίπου 20.000 άντρες. Ο Μάγκο γίνεται ένας από τους καβαλάρηδες του αίματος του και πριν αναχωρήσει για μια αποστολή βρίσκει μια κοπέλα την Ερόε και την κλέβει, την οποία όμως η Νταινέρυς την είχε προστατεύσει από αυτόν. Τελικά βιάζεται αυτή η κοπέλα από τον Μάγκο και αργότερα και από τον Τζάκο και από άλλους 6 άντρες του Τζάκο και στο τέλος της κόβουν τον λαιμό (νομίζω αν δεν με απατά η μνήμη μου ότι την έδειξαν την σκηνή στον πρώτο κύκλο). Όταν το βλέπει αυτό η Νταινέρυς γυρνάει και λέει ότι η μοίρα αυτής της κοπέλας ήταν σκληρή αλλά η μοίρα του Τζάκο και του Μάγκο θα είναι σκληρότερη..το ορκίζομαι λέει στους παλιούς και τους νέους θέους, στους θεούς των προβάτων, στους θεούς των αλόγων και σε όλους τους θεούς που υπάρχουν, το ορκίζομαι στην μητέρα των βουνών και στην μήτρα του κόσμου, πως όταν θα πέσουν στα χέρια μου ο Τζάκο και ο Μάγκο θα εύχονται να είχαν την μοίρα της Ερόε. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό ενόψει της 6ης σεζόν...εεε τι άλλο...θα βρει έναν τρόπο να τους σκοτώσει και θα δηλώσουν υποταγή οι υπόλοιποι άντρες στην Καλίσι.

Edited by aggelosn
Link to comment
Share on other sites

Τελείωσε ένας κύκλος και όλοι μιλάνε για τον Γιάννη τον χιονισμένο. Άντε και για τον Στανις..

Την δρακομανα με τα άλογα την ξεχάσατε; των Ντοθρακι είναι;

 

Η οποία σκηνή ίσως να είναι και η πιο κακογυρισμένη σκηνή στο game of thrones.

Είσαι στην κουρφή ενός βουνού. Στην απόλυτη ησυχια.

Το δρακάκι τα 'χει φτύσει και από εκεί που στο προηγούμενο επεισόδιο ήταν η "wow" σκηνή, τώρα είναι κάτι ανάμεσα σε comic relief και ανούσιο.

Και αφού έχεις κοιτάξει γύρω γύρω, δεν έχεις πάρει χαμπάρι ένα χιλιάρι άντρες που έρχονται πάνω σε άλογα. :rolleyes:

Και ξαφνικά, γυρίζεις και βλέπεις 1 από αυτούς.

Και μετά από την άλλη έρχονται οι άλλοι 999 οι οποίοι πρέπει να είχαν σιγαστήρες στις οπλές των αλόγων τους :rolleyes:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Link to comment
Share on other sites

Μόλις σκάνε μύτη οι ντοθρακι και βλέπω αυτόν με την ουρά λέω "όχι ρε φίλε αναστήθηκε μέχρι και ο Καλ Ντρογκο? " αλλά έμοιαζε τελικά.

Καλά αυτός ο χιόνις πώς του την έπαιξαν έτσι? Πολύ κρίμα.

Και με την Αρυα έμεινα λιγάκι πολύ καλό το επεισόδιο.

Γενικότερα η νέα σεζόν θα έχει πολλά ανοικτά μέτωπα

Θοδωρής
Link to comment
Share on other sites

Τα συμπεράσματά μου (χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία):

1. Ο Χιόνης δεν νομίζω να ξαναγυρίσει (είτε ως φάτσα του ή ως άλλη :p ) - κρατώ όμως μια επιφύλαξη γιατί εκεί βρίσκεται η Μελισάνδρη. ΕΑΝ γυρίσει όμως που το θεωρώ μικρή πιθανότητα (τα ίδια έλεγαν και για τη Στάρκενα), θα ήθελα πολυυυυυύ να τον δω σαν Johnny Walker :p

2. Να δείτε ότι στο τέλος το αίμα τους θα το πάρουν πίσω τα κορίτσια (Σάνσα-Άρυα) και θα γελάμε. Δεν θα μου κάνει εντύπωση εάν ειδικά η Σάνσα που έχει περάσει τόσα, κάνει στροφή 180 μοιρών από κει που δεν το περιμένουμε.

3. Τον Στάνις δεν είδαμε αν τελικά τον έφαγε η άλλη.

4. Κι εγώ όταν είδα την δρακομάνα να είναι περιτριγυρισμένη από τους Ντοθράκι, νόμιζα ότι είδα τον Ντρόγκο....λέω οκ...πλάκα μας κάνεις τώρα!?!

5. Σέρσει - τρομερή ερμηνεία για άλλη μια φορά. Να δούμε πως θα αντιδράσει..κι επίσης έχουν να πάρουν και μια εκδίκηση για την Μυρσέλα.

Link to comment
Share on other sites

Από εδώ και πέρα, μιας και δεν έμεινε κανεις άλλος, είμαι με την Σέρσεϊ, μέχρι να πάρει την εκδίκησή της.
Link to comment
Share on other sites

Θέλω να πάρει εκδίκηση η Σέρσεϊ, όχι τον θρόνο. Όταν εκδικηθεί, τότε πλέον θέλω άφοβα τα ζόμπι να καθαρίσουν αυτόν τον σκ@τοτοπο που λέγεται Westeros.
Link to comment
Share on other sites

Κατα τη γνωμη μου το τελευαταιο επεισοδιο ηταν ο λογος που η σεζον φετος ηταν τοσο αργη και κουραστικη στα πρωτα επεισοδια.

Για να ειναι αυτο το φιναλε.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0
Link to comment
Share on other sites

Με χάλασε ο Γιάννης. Πίστευα θα φτάσει μέχρι τέλος. Είναι η πρώτη φορά που θέλω να δω μάγια και ανάσταση. Ο λύκος του που ήταν;
Link to comment
Share on other sites

αμαν ολοι με την σερσει.. δεν παει να ψοφισει.. ξεχνατε πριν μια σεζον τι εκανε, μας εγινε ξαφνικα συμπαθητική :p αν ειναι δυνατον..
Link to comment
Share on other sites

Τουλάχιστον σιγά σιγά αλλάζει η τύχη της Σάνσα, από γκαντεμιά σε γκαντεμιά ήταν μέχρι τώρα! :p

 

http://i.imgur.com/Tn1U8Vn.png

Link to comment
Share on other sites

αμαν ολοι με την σερσει.. δεν παει να ψοφισει.. ξεχνατε πριν μια σεζον τι εκανε, μας εγινε ξαφνικα συμπαθητική :p αν ειναι δυνατον..

 

Δεν την συμπαθώ. Αντιπαθώ όμως το ίδιο αυτή την φάρα που προέκειψε. Όταν μάθει και τα αλλά νέα, θα γίνει εξαιρετική χαχαχαχαχα

Link to comment
Share on other sites

Ο μικρός με τον λύκο έχει χαθεί εδώ και καιρό,o χιόνις θα επιστρέψει με τους πεθαμένους,η μικρή θα γίνει απρόσωπη και όσο για την κ@ριολ@ την σερσεΐ, μην σώσει και μην φτάσει!
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...