tarantules Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Μακάρι να υπάρχει διαθέσιμο να δούμε και κανένα review αν και εγώ δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου τους κινέζους όσον αφορά τη διαθεσιμότητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Μακάρι να υπάρχει διαθέσιμο να δούμε και κανένα review αν και εγώ δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου τους κινέζους όσον αφορά τη διαθεσιμότηταΜε βάση «επίσημες» πληροφορίες, 17/11 κυκλοφόρησε (με 4500mAh μπαταρία), τώρα είναι εκτός διαθεσιμότητας, και σε 2-3 μέρες θα κυκλοφορήσει με τη μεγαλύτερη μπαταρία (5400mAh), και τέλη του μήνα θα βγει και με 2GB RAM Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Εγώ βασικά περιμένω το W30HD με την ανάλυση 1920Χ1200 και είμαι περίεργος κατά πόσο ο συγκεκριμένος Exynos ανταποκρίνεται σε τόσο υψηλή ανάλυση και τι επιπτώσεις έχει στην μπαταρία και μάλιστα με τόσα λίγα mAh.Ας ελπίσουμε ο 4412 να είναι αρκετά power eficient εκτός από γρήγορος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Λογικά το HD θα χει και μεγαλύτερη μπαταρία. Όσο για τον exynos είναι ταχύτατος φυσικά, το θέμα είναι τι chip γραφικών θα χει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 βέβαια. Μόνο μέτριο (που λέει ο λόγος :p) στο μηχανάκι είναι ότι δεν έχει βγει ακόμα αναβάθμιση για 4.1 Έχει κυκλοφορήσει το W30; Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Το W30 το περίμενα πάνω από μήνα που έλεγαν ότι θα κυκλοφορήσει και το διαφήμιζαν στα 229$ με χίλια καλούδια (GPS FM 10000mhA μπαταρία 2GB RAM).Τελικά έμεινε μόνο ο επεξεργαστής και μάλιστα με 4500mhA μπαταρία και χωρίς HDMI. Οπότε παρείγγειλα ένα CUBE U30GT και ησύχασα προς το παρόν. Όταν καταλήξουν στο τι θα βγάλουν το ξαναβλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Έχει κυκλοφορήσει το W30; Το W30 το περίμενα πάνω από μήνα που έλεγαν ότι θα κυκλοφορήσει και το διαφήμιζαν στα 229$ με χίλια καλούδια (GPS FM 10000mhA μπαταρία 2GB RAM).Τελικά έμεινε μόνο ο επεξεργαστής και μάλιστα με 4500mhA μπαταρία και χωρίς HDMI. Οπότε παρείγγειλα ένα CUBE U30GT και ησύχασα προς το παρόν. Όταν καταλήξουν στο τι θα βγάλουν το ξαναβλέπουμε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4399177#post4399177 Με βάση «επίσημες» πληροφορίες, 17/11 κυκλοφόρησε (με 4500mAh μπαταρία), τώρα είναι εκτός διαθεσιμότητας, και σε 2-3 μέρες θα κυκλοφορήσει με τη μεγαλύτερη μπαταρία (5400mAh), και τέλη του μήνα θα βγει και με 2GB RAM Edited November 22, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Και 5400mAh να φοράει, δεν είναι μικρή για τετραπύρηνο, τη στιγμή που διπύρηνα φοράν 7400; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Και 5400mAh να φοράει, δεν είναι μικρή για τετραπύρηνο, τη στιγμή που διπύρηνα φοράν 7400;Όχι. ο Samsung έχει καλύτερη διαχείρηση ενέργειας απ τους Rockchip και Amlogic. Άντε αντί να βγάζει 5 ώρες παιχνιδι να βγάζει 4 Edited November 22, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4399177#post4399177 To W30 δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο σε όσα sites λες, μερικά TEST κομμάτια βγήκαν και ΙΣΩΣ κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα. Τάδε έφη dealers στο slatedroid.. Όπως έχω γράψει και παλαιότερα, περιμένουμε επιβεβαίωση από αξιόπιστα forums και όχι από την κάθε "επίσημη" πηγή. Αν μη τι άλλο, η Κινεζική αγορά βρίθει από ανύπαρκτα (==unreleased) tablets. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 To W30 δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο σε όσα sites λες, .............. Αν μη τι άλλο, η Κινεζική αγορά βρίθει από ανύπαρκτα (==unreleased) tablets.Τα οποία τα διαφημίζουν με φοβερά χαρακτηριστικά και σε χαμηλές τιμές για να τα περιμένει ο κόσμος και να μην αγοράζει τα υπάρχοντα από τους ανταγωνιστές. Οπότε όποιος θέλει να πάρει καλύτερα να αποφασίσει από τα υπάρχοντα (τα οποία δεν υστερούν σε χαρακτηριστικά και απόδοση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Χαμηλές τιμές δεν θα το έλεγα μιας και 200+ ευρώ για κινέζικη ταμπλέτα δεν είναι και λίγα τη στιγμή που Quality Check δεν υπάρχει ή στην καλύτερη περίπτωση είναι ελλιπές, τη στιγμή που κάνεις το σταυρό σου να μην πέσεις σε ελλατωματικό προϊόν και χρειαστεί να το επιστρέψεις και να φάς την όλη ταλαιπωρεία για άλλο έναν μήνα επιπλέον. Σε απόλυτες τιμές μόνο θεωρείται χαμηλή τιμή τα 200+ ευρώ μιας κινέζικης ταμπλέτας τέτοιων επιδόσεων όταν το αντίστοιχο επώνυμο κάνει 2,5 με 3 φορές πάνω. Κατά τα άλλα , λοτταρία. Βέβαια και στα μεγάλα επώνυμα μοντέλα έχουμε αστοχίες πολλές φορές αλλά τουλάχιστον εκεί υπάρχει ένα σεβαστό support (το οποίο το ΠΡΟ-χρυσοπληρώνεις...). Πάντως με τις κινέζικες ταμπλέτες επικρατεί κυριολεκτικά μπάχαλο στα νέα μοντέλα.Πολλά από αυτά που παρουσιάζουν στις διάφορες εκθέσεις , δεν βρίσκουν το δρόμο προς την αγορά και πιστεύω οτι τα βγάζουν 1ον για να αφουγκραστούν τις αντιδράσεις του κόσμου και 2ον για να θολώσουν τα νερά στους ανταγωνιστές τους. Με το Ainol βγήκε η βρώμα για ταμπλέτα με ρέτινα οθόνη 10αρα και 4πύρηνο επεξεργαστή και τιμή τα 170 ευρώ και ακόμα είναι άφαντο από το επίσημο site της εταιρίας. Μέχρι και το όνομα της ταμπλέτας που έλεγαν οτι θα είναι το Captain , μετά από λίγο διαψεύστηκε. Πάντως περιμένω το μπαμ το μεγάλο να γίνει λίγο πριν τις γιορτές, κατά τα μέσα Δεκέμβρη όπου θα βγάλουν αρκετά τετραπύρηνα μοντέλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidriver109 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 (edited) εγινε και σε μενα η πατατα με το pandawill πηρα το pipo m1 και μετα απο 5 μερες μου λεει οτι δεν υπαρχει πλεον και αμα θελω να το αλλαξω με το Cube U20GT http://www.pandawill.com/cube-u20gt-16gb-tablet-pc-rk3066-dual-core-97-inch-android-40-1g-ram-corning-gorilla-glass-p67491.html αξιζει?ακουσα οτι το 30αρι τις ιδιας εταιριας εχει προβλημα με το ηχειο ισχυει το ιδιο και σε αυτο τι θα κανατε εσεις?να παρω τα λεφτα πισω και να παω σε αλλο ιντερνετομαγαζο?απο οτι βλεπω ομως δεν εχει και Bluetooth οποτε παω μονο για το 30αρι? Edited November 23, 2012 by taxidriver109 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Ίσως να καθυστερούν γιατί έχουν πρόβλημα στην παραγωγή....Στο ipadalternative κάπου λέει "Announcement: Political arguments continue between China and Taiwan regarding IPS screens. Production has been halted until next month" Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Ίσως να καθυστερούν γιατί έχουν πρόβλημα στην παραγωγή....Στο ipadalternative κάπου λέει "Announcement: Political arguments continue between China and Taiwan regarding IPS screens. Production has been halted until next month"όχι, τα pipo όλα εκτός του Μ3 και U2 έχουν σταματήσει οριστικά να παράγονται Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Σήμερα κάπου είδα πως βγήκε το pipo u1 PRO! Έχει hdmi και πίσω κάμερα.... Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Παιδια το tablet το κάνω απενεργοποιηση κλείνει και μετά ξανα ανοίγει μόνο του σε δευτερόλεπτα, καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 όχι, τα pipo όλα εκτός του Μ3 και U2 έχουν σταματήσει οριστικά να παράγονται Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να σταματήσει κάποιος να παράγει ένα προιόν που πουλάει καλά και έχει σχετικά καλή φήμη (pipo m1) αν δεν έχει βγάλει στην αγορά τον αντικαταστάτη του. Η έλλειψη οθονών είναι μια εξήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να σταματήσει κάποιος να παράγει ένα προιόν που πουλάει καλά και έχει σχετικά καλή φήμη (pipo m1) αν δεν έχει βγάλει στην αγορά τον αντικαταστάτη του. Η έλλειψη οθονών είναι μια εξήγηση.Επειδή το εργοστάσιό τους δεν μπορει να παράγει τόσα μοντέλα. δεν έχουν τις γραμμές παραγωγής που χουν μεγάλες εταιρίες. Προφανώς παράγουν νέα μοντέλα, κι έτσι διέκοψαν τα προηγούμενα, και καθώς η παραγωγή τους είναι μικρή, κι η ζήτηση μεγάλη, τέλειωσε το στοκ αμέσως. Αυτό ειναι το τίμημα στο να είσαι παμφθηνος Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ίσως να καθυστερούν γιατί έχουν πρόβλημα στην παραγωγή....Στο ipadalternative κάπου λέει "Announcement: Political arguments continue between China and Taiwan regarding IPS screens. Production has been halted until next month" Διάβαζα χτες σε ξένο Φόρουμ ότι κάποιος πέθανε από το ipadalternarive.com και για αυτό έχουν τόσες καθυστερήσεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidriver109 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 εμενα παντως μου εστειλε μηνυμα η carina απο το pandawill οτι δεν υπαρχει και τις ειπα εαν εχει το cube30 σε 16 η 32 και μου απαντησε οτι υπαρχουν και τα δυο οποτε μαλλον θα χτυπησω το 32αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidriver109 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) τι τυχη ειναι αυτη ρε παιδι μου που εχω,αφου το pipo δεν το ειχε ειπα να παρω το cube30 to 32αρι μου απανταν οτι εχει μονο το 16αρι μετα με την συμβουλη του gerstavros2 ειπα να παρω το cube19 αλλα και αυτο δεν το εχουν και με λενε να περιμενω λιγο καιρο να το φερουν.αξιζει η θα περιμενω μια ζωη....η να παω στο cube30 που ειδη υπαρχει? Edited November 29, 2012 by taxidriver109 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 τι τυχη ειναι αυτη ρε παιδι μου που εχω,αφου το pipo δεν το ειχε ειπα να παρω το cube30 to 32αρι μου απανταν οτι εχει μονο το 16αρι μετα με την συμβουλη του gerstavros2 ειπα να παρω το cube19 αλλα και αυτο δεν το εχουν και με λενε να περιμενω λιγο καιρο να το φερουν.αξιζει η θα περιμενω μια ζωη....η να παω στο cube30 που ειδη υπαρχει?http://www.cube-tablet.com/buy-products.html εδώ σίγουρα τα χουν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joechris Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω εδώ και καιρό να αγοράσω ένα tablet και ενώ έχω καταλήξει μάλλον σε κάποιο προβληματίζομαι για τον τρόπο που θα το παραγγείλω. Έχω ακούσει διάφορα για τους τρόπους αποστολής και δεν θέλω να το πληρώσω 2 φορές όσο κάνει (λόγω φόρων και τέτοια) Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για τις τακτικές που χρησιμοποιούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω εδώ και καιρό να αγοράσω ένα tablet και ενώ έχω καταλήξει μάλλον σε κάποιο προβληματίζομαι για τον τρόπο που θα το παραγγείλω. Έχω ακούσει διάφορα για τους τρόπους αποστολής και δεν θέλω να το πληρώσω 2 φορές όσο κάνει (λόγω φόρων και τέτοια) Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για τις τακτικές που χρησιμοποιούμε?Από ποιο κατάστημα έχεις δει αυτό που θες? Γενικά, προτιμάς singapore post, πάντα με insurance, και τα μεγάλα καταστήματα πάντα αναγράφουν ψέυτικη τιμή στο πακέτο. Και γενικά, δεν παίζει να πληρώσεις καθόλου τελωνείο έτσι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts