Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα έρχεται σαν συστημένο. Το ρωτάω γιατί κάτι αγορές που έκανα από Amazon μου τις άφησε ο ταχυδρόμος στην είσοδο της πολυκατοικίας μου!

...με ρώτησες για συστημένο Singapore post airmail. Δεν ξέρω από Amazon πώς σου αποστάλθει. Αλλά αν το έκανε σε συστημένο, φταίει ο υπάλληλος. Θα έπρεπε να διαμαρτυρηθείς. Εκτός αν ήταν απλό ταχυδρομείο όχι συστημένο.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν έρθει το δέμα από Singapore Post έρχεται χαρτάκι συστημένου και πας για παραλαβή στο ταχυδρομείο ή στο αφήνει ο ταχυδρόμος στην πόρτα σου και όποιος το είδε το πήρε;

Σε μενα το εφερε ο ταχυδρομος, κι αν ελειπα θα αφηνε ειδοποιηση - αλλα μενω σε μονοκατοικια οποτε που να το αφησει, εξω;

Μην αγχωνεσται τα ταμπλετ ολα ερχονται συστημενα για τον απλουστατο λογο οτι αν το στελναν απλο τοτε θα μπορουσες να το παραλαβεις και μετα να τον κυνηγας στο PAYPAL λεγοντας οτι δεν παρελαβες τιποτα :lol:

Καλυτερα το χαρτακι και να το παραλαμβανεις εσυ απο το ταχυδρομειο παρα να στο φερουν σπιτι ,οσο περισσοτερο μετακινειται ενα δεμα τοσο περισσοτερες οι πιθανοτητες να γινει η στραβη.

Απο το evebuying εχω ψωνισει πολλα ψιλοπραματα και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα για ταμπλετ να το αποφηγω?εχει παρει κανεις κατι ακριβο απο εκει?

Παιδιά μία νέα παραγγελία που έχω κάνει από το merimobiles για ένα φίλο μου ακόμα την εμφανίζει έτσι

Date/Time Location Activity

Sat 5/11/2013 12:00 am PEK NULL

Fri 5/10/2013 2:59 am PEK NULL

Wed 5/8/2013 3:03 am PEK NULL

Tue 5/7/2013 4:20 pm 北京国际 10010200 Departure from outward office of exchange

Mon 5/6/2013 10:31 am 北京国际 10010200 Opening

Sun 5/5/2013 1:28 pm 北京国际邮件收寄中心 10061400 Collection

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το PEK και γιατι έχει κολλήσει εκεί?!?! Λίγο που γκουγκλαρισα είδα οτι ΡΕΚ είναι τα τελωνεία της Κίνας...αλλά πρώτη φορά μου φαίνεται να κολλάει εκει. Μήπως ανησυχώ άδικά τι πιστεύετε?!

Ευχαριστώ

There is no knowledge that is not power!

Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4

Παιδιά μία νέα παραγγελία που έχω κάνει από το merimobiles για ένα φίλο μου ακόμα την εμφανίζει έτσι

Date/Time Location Activity

Sat 5/11/2013 12:00 am PEK NULL

Fri 5/10/2013 2:59 am PEK NULL

Wed 5/8/2013 3:03 am PEK NULL

Tue 5/7/2013 4:20 pm 北京国际 10010200 Departure from outward office of exchange

Mon 5/6/2013 10:31 am 北京国际 10010200 Opening

Sun 5/5/2013 1:28 pm 北京国际邮件收寄中心 10061400 Collection

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το PEK και γιατι έχει κολλήσει εκεί?!?! Λίγο που γκουγκλαρισα είδα οτι ΡΕΚ είναι τα τελωνεία της Κίνας...αλλά πρώτη φορά μου φαίνεται να κολλάει εκει. Μήπως ανησυχώ άδικά τι πιστεύετε?!

Ευχαριστώ

Κοιτα και στο http://www.elta.gr

Και στο. http://www.eltacourier.gr/search.asp

Ριξε και μια ματια στο http://www.17track.net/index_en.shtml

Αν λενε και τα 3 το ιδιο τότε περίμενε 1 μερα 2 και ξανακοίτα

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Κοιτα και στο http://www.elta.gr

Και στο. http://www.eltacourier.gr/search.asp

Ριξε και μια ματια στο http://www.17track.net/index_en.shtml

Αν λενε και τα 3 το ιδιο τότε περίμενε 1 μερα 2 και ξανακοίτα

Τα έχω δεί ήδη αυτά και τπτ και εκεί, έκανα και chat με merimobiles και μου λένε αυτοί ότι επικοινώνησαν με το ταχυδρομείο τους και οτι εκείνοι το βλέπουν Ελλάδα !!!!! Εδώ που πήρα τηλ και στα ΕΛΤΑ το βλέπουν οτι είναι ακόμα Κίνα και δεν έχει φυγει ΚΑΝ!!!

Ποιον να πιστέψω δεν ξέρω, θα περιμένω μέχρι Παρασκευή...το πολύ μέχρι Δευτέρα, αν δεν δω καμία κίνηση ή καμιά ενημέρωση θα πάω μάλλον σε dispute, να μην περάσει και πολύ χρόνος....

Πάντως οι κινέζοι στη μαλαγανία και στο ευγενικό περίμενε σε πιάνουν αμέσως!!! είναι μανούλες και σας καταλαβαίνουμε και σας κατονοούμε και περιμέντε και θα ψάξουμε εμείς για εσάς.!!! Το θέμα είναι οτι δεν φταίει το σιτε...αυτοί το στείλαν αμεσότατα...τι φταίνε αν στα ταχυδρομεία τους πετάνε αετό, ωστόσο και ο τελικός καταναλωτής δεν έχει άλλη δύναμη από το paypal...οποτε περιμένουμε λίγο ακόμα και βλέπουμε.

Το θέμα είναι οτι είναι συσκευή για ένα φίλο μου ...και έχω ένα μεγαλύτερο άγχος γιατί για τα δικά του τα λεφτά θα "παλέψουμε".

Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4

argiris623 μην ανησυχείς, ειναι συνηθισμένη η καθυστέρηση με ταχυδρομείο Κίνας, κι επίσης το τράκινγκ δεν ειναι πάντα αξιόπιστο. Έχω πακέτο που στο τράκινγκ δεν φαίνεται ότι έφυγε καν από κίνα, παρά μόνο οτι παραδόθηκε στο ταχυδρομειο (collection) και παρ ολ αυτά μετά από 10 μέρες ήταν στο αεροδρόμιό μας :p

Τα έχω δε… .δη αυτά και τπτ και εκεί,… ανα και chat με merimobiles και μου λένε αυτοί ότι επικοινώνησαν με το ταχυδρομείο τους και οτι εκείνοι το βλέπουν Ελλάδα !!!!! Εδώ που πήρα τηλ και στα ΕΛΤΑ το βλέπουν οτι είναι ακόμα Κίνα και δεν έχει φυγει ΚΑΝ!!!

Ποιον να πιστέψω δεν ξέρω, θα περιμένω μέχρι Παρασκευή...το πολύ μέχρι Δευτέρα, αν δεν δω καμία κίνηση ή καμιά ενημέρωση θα πάω μάλλον σε dispute, να μην περάσει και πολύ χρόνος....

Πάντως οι κινέζοι στη μαλαγανία και στο ευγενικό περίμενε σε πιάνουν αμέσως!!! είναι μανούλες και σας καταλαβαίνουμε και σας κατονοούμε και περιμέντε και θα ψάξουμε εμείς για εσάς.!!! Το θέμα είναι οτι δεν φταίει το σιτε...αυτοί το στείλαν αμεσότατα...τι φταίνε αν στα ταχυδρομεία τους πετάνε αετό, ωστόσο και ο τελικός καταναλωτής δεν έχει άλλη δύναμη από το paypal...οποτε περιμένουμε λίγο ακόμα και βλέπουμε.

Το θέμα είναι οτι είναι συσκευή για ένα φίλο μου ...και έχω ένα μεγαλύτερο άγχος γιατί για τα δικά του τα λεφτά θα "παλέψουμε".

Και γω ομοιπαθης απο το merimobiles...μεγαλα λογια και ευγενιες...refund ειχα ζητησει.

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Απο το evebuying εχω ψωνισει πολλα ψιλοπραματα και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα για ταμπλετ να το αποφηγω?εχει παρει κανεις κατι ακριβο απο εκει?

Εννοείς everbuing.com? Εγώ έχω αγοράσει από dealextreme.com διάφορα γκατζετάκια όπως φακούς και δικτυακές κάμερες αλλά το μόνο σωστό που αγόρασα ήταν ένας φακός. Ελπίζω τα άλλα κινέζικα μαγαζιά όπως minideal και merimobiles να πουλάνε ποιοτικότερα προϊόντα.

Και γω ομοιπαθης απο το merimobiles...μεγαλα λογια και ευγενιες...refund ειχα ζητησει.
Δεν φταίει το κατάστημα που εσείς επιλέξατε αποστολή με China post, εσείς φταίτε. Απ τη στιγμή που αυτοί το παρέδωσαν στο ταχυδρομείο, δεν φέρουν καμία ευθύνη για το τι κάνει το ταχυδρομείο με το πακέτο, τέλος. Γι αυτό φωνάζουμε όχι china post όταν υπάρχει εναλλακτική

Εννοείς everbuing.com? Εγώ έχω αγοράσει από dealextreme.com διάφορα γκατζετάκια όπως φακούς και δικτυακές κάμερες αλλά το μόνο σωστό που αγόρασα ήταν ένας φακός. Ελπίζω τα άλλα κινέζικα μαγαζιά όπως minideal και merimobiles να πουλάνε ποιοτικότερα προϊόντα.

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις, αν πάρεις ip camera με 15€ προφανώς θα ναι για κλάμματα

αυτα μου βγαζει:

Status --- Location --- Destination Country --- Date

Departure from outward office of exchange GRATHA CN 20130330 0036

NULL GR101 CN 20130330 0036

Arrival at outward office of exchange 10010200 CN 20130412 1010

NULL 10010200 CN 20130412 1517

NULL 51805300 CN 20130419 0959

NULL 51805300 CN 20130419 1422

Unsuccessful delivery 51802003 CN 20130420 080920

τελικα καποιος το παρελαβε...

RE031175024GR 2013 Final delivery 51802003 CN 20130508 103214

ο Hank ισως; παντως εγω δεν εχω καμια επικοινωνια...

οσοι αλλοι ειχατε προβλημα και το στειλατε πισω τι εγινε τελικα; ειχε κανεις αποτελεσμα;

Edited by MASTERX

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

argiris623 μην ανησυχείς, ειναι συνηθισμένη η καθυστέρηση με ταχυδρομείο Κίνας, κι επίσης το τράκινγκ δεν ειναι πάντα αξιόπιστο. Έχω πακέτο που στο τράκινγκ δεν φαίνεται ότι έφυγε καν από κίνα, παρά μόνο οτι παραδόθηκε στο ταχυδρομειο (collection) και παρ ολ αυτά μετά από 10 μέρες ήταν στο αεροδρόμιό μας :p

Αυτό λέω και γώ!

Ωστόσο για το φίλο μου που παραπάνω μου λέει οτι φταίει το γεγονός που διαλέξαμε china post. Οφείλω να απαντήσω ότι εφόσον δίνεται η δωρεάν επιλογή εννοειται πως θα την επιλέξω!!! Υποτίθεται μπαίνουμε στην διαδικασία να ψωνίσουμε απο το ιντερνετ και από κίνα για να βρούμε κάτι σε χαμηλότερη τιμή αν είναι να το στολίζω με μεταφορικές και τελωνεία να το βράσω! Πάω και παίρνω το αυθεντικό από εδώ!!!

Το ότι διαλέγεις το china post δεν θα πρέπει να σημαίνει οτι ΑΑΑ οκ μπορεί να χάσω και τα λεφτά μου--Αν είναι δυνατόν!

Συμφωνώ ότι το κατάστημα δεν φταίει, ωστόσο αν γνωρίζουν οι ίδιοι πως δουλεύει το ταχυδρομείο τους (και εννοώ αν ξέρουν οτι κάνει γκαφες) δεν υπάρχει κανένας λόγος να το έχουν στις επιλογές αποστολής. Έτσι και αυτοί θα έχουν μια καλύτερη φήμη αλλά και όλοι εμείς θα είμασταν ευχαριστημένοι.

Για να συντομέυω και να μην χαλαω το φορουμ με άσκοπα ποστ. Για να υπάρχει η επιλογή china post σημαίνει οτι η μεταφορά του και η παραδοσή του γίνεται χώρις κωλύματα. Το μόνο διαφορετικό από ότι έχω καταλάβει είναι το χρονικό εύρος της άφιξης...αυτό μπορώ να πω οτι ούτε εμένα αλλά ούτε και πολλά παιδιά από εδώ μέσα μας απασχολεί.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και να ξέρετε δεν έχω κανένα λόγο να θίξω η να ενοχλήσω κανένα...μόνο την άποψη μου μοιράζομαι!

[...]

Ωστόσο για το φίλο μου που παραπάνω μου λέει οτι φταίει το γεγονός που διαλέξαμε china post. Οφείλω να απαντήσω ότι εφόσον δίνεται η δωρεάν επιλογή εννοειται πως θα την επιλέξω!!! Υποτίθεται μπαίνουμε στην διαδικασία να ψωνίσουμε απο το ιντερνετ και από κίνα για να βρούμε κάτι σε χαμηλότερη τιμή αν είναι να το στολίζω με μεταφορικές και τελωνεία να το βράσω! Πάω και παίρνω το αυθεντικό από εδώ!!!

Το ότι διαλέγεις το china post δεν θα πρέπει να σημαίνει οτι ΑΑΑ οκ μπορεί να χάσω και τα λεφτά μου--Αν είναι δυνατόν!

Συμφωνώ ότι το κατάστημα δεν φταίει, ωστόσο αν γνωρίζουν οι ίδιοι πως δουλεύει το ταχυδρομείο τους (και εννοώ αν ξέρουν οτι κάνει γκαφες) δεν υπάρχει κανένας λόγος να το έχουν στις επιλογές αποστολής. Έτσι και αυτοί θα έχουν μια καλύτερη φήμη αλλά και όλοι εμείς θα είμασταν ευχαριστημένοι.

[...]

Όχι δεν είναι έτσι. Καταρχάς πριν κάνεις οτιδήποτε πρέπει να ψάχνεις.

Φυσικά τα χρήματα σου δε θα τα χάσεις, ποιος ειπε κάτι τέτοιο; Αν είναι δυνατόν

Απλά το china post καθυστερεί περισσότερο γιατί μεσολαβεί συνήθως άλλες χωρες πριν φτάσει ελλάδα, ή αργεί να φύγει το πακέτο για κάποιες μέρες. 99% έχει φύγει κι απλά δε φαίνεται στο τράκινγκ, μου χει τύχει αρκετές φορές, http://oi39.tinypic.com/6408hx.jpg. Αλλά αυτό δεν είναι κι ο κανόνας

Edited by gerstavros2

Δεν φταίει το κατάστημα που εσείς επιλέξατε αποστολή με China post, εσείς φταίτε. Απ τη στιγμή που αυτοί το παρέδωσαν στο ταχυδρομείο, δεν φέρουν καμία ευθύνη για το τι κάνει το ταχυδρομείο με το πακέτο, τέλος. Γι αυτό φωνάζουμε όχι china post όταν υπάρχει εναλλακτική

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις, αν πάρεις ip camera με 15€ προφανώς θα ναι για κλάμματα

Εγω ειχα συναλλαγες με singapure post… .και με merimobiles, το προβλημα δεν ηταν στο ταχυδρομειο οταν ειχα αλλαξει 18 email για το window 101 ver 1. Συσκευασια το κουτι του ταμπλετ τυλιγμενο με ταινια πακεταρισματος, ο φορτιστης σαν εξογκομα στο πακετο.Χαλια προστασια, δεματος. Μεχρι και επιστροφη ταχυδρομικων ειχαν ταξει και δωρο θηκη…… ..για να κερδισουν χρονο… .και τελικα τιποτα. Μονο μεσω paypall καταφερα να παρω τα λεφτα μου πισω. Ουτε γαχυδρομικα ουτε θηκη. Εχασα γυρω στα 20 ευρω για παρτι τους. 5 ατομα, δηθεν ετρεχαν για μενα μζι και ο John απο καναδα…… αλλα τελικα ηταν σταχτη στα ματια. Τωρα εχω το cube u30gt2 και το καμαρωνω, ηρθε τοσο προσεγμενο και με ειδικες προδιαγραφες και ενδειξεις για τον τροπο διαχειρισης του πακετου. Φυσικα οχι απο merimobiles

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένα μου έστειλαν δέμα σε λάθος στοιχεία από το ibuygou το οποίο παραλήφθηκε κιόλας!!!!! Άντε να βρω τώρα άκρη...

Εγω ειχα συναλλαγες με singapure post… .και με merimobiles, το προβλημα δεν ηταν στο ταχυδρομειο οταν ειχα αλλαξει 18 email για το window 101 ver 1. Συσκευασια το κουτι του ταμπλετ τυλιγμενο με ταινια πακεταρισματος, ο φορτιστης σαν εξογκομα στο πακετο.Χαλια προστασια, δεματος. Μεχρι και επιστροφη ταχυδρομικων ειχαν ταξει και δωρο θηκη…… ..για να κερδισουν χρονο… .και τελικα τιποτα. Μονο μεσω paypall καταφερα να παρω τα λεφτα μου πισω. Ουτε γαχυδρομικα ουτε θηκη. Εχασα γυρω στα 20 ευρω για παρτι τους. 5 ατομα, δηθεν ετρεχαν για μενα μζι και ο John απο καναδα…… αλλα τελικα ηταν σταχτη στα ματια. Τωρα εχω το cube u30gt2 και το καμαρωνω, ηρθε τοσο προσεγμενο και με ειδικες προδιαγραφες και ενδειξεις για τον τροπο διαχειρισης του πακετου. Φυσικα οχι απο merimobiles

Οκ αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό με το πρόβλημα του παραπάνω:confused:

Οκ αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό με το πρόβλημα του παραπάνω:confused:

Οτι δεν ειναι θεμα ταχυδρομείου πάντα, με china post εκανα την επιστροφη του Ν101 και πηγε σε 15 μερες. Με tracking no απο την επομενη… ..αρα δεν φταιμε εμεις γιατι διαλεξαμε ή δεν διαλεξαμε china post.

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Οτι δεν ειναι θεμα ταχυδρομείου πάντα, με china post εκανα την επιστροφη του Ν101 και πηγε σε 15 μερες. Με tracking no απο την επομενη… ..αρα δεν φταιμε εμεις γιατι διαλεξαμε ή δεν διαλεξαμε china post.
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. Τι σχέση έχει αυτό με το ότι η China post καθυστερεί στις αποστολές; Καμία απολύτως, μην τα μπερδεύουμε

Αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένα μου έστειλαν δέμα σε λάθος στοιχεία από το ibuygou το οποίο παραλήφθηκε κιόλας!!!!! Άντε να βρω τώρα άκρη...
Εφόσον δεν παραλήφθηκε το δέμα στη διεύθυνση που ορισες στο paypal, dispute claim και τα λεφτά σου πίσω.

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. Τι σχέση έχει αυτό με το ότι η China post καθυστερεί στις αποστολές; Καμία απολύτως, μην τα μπερδεύουμε

Εφόσον δεν παραλήφθηκε το δέμα στη διεύθυνση που ορισες στο paypal, dispute claim και τα λεφτά σου πίσω.

Εννοώ οτι, το cube το δικο μου ηταν σπο 4 του μηνα κδ αεροδρομειου και παρελαβα, χωρις ειδοποιηση τριτη του πασχα απο κδ της περιοχης. Μια βδομαδα τζαμπα.

Απο οτι ξερω παιζει μια αργεια στην κινα, οποτε και sung post να ειχε βαλει ο φιλος, παλι θα πετιμενε. Τις αργιες τους δεν τις ξερουμε, ουτε αυτοι τις δικες μας. Οσο για το merimobiles, απλα του εγραψα την εμπειρια μου.

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα ενα ταμπλετ απο merimobiles. Μου έστειλε το trackin number από signpost αλλά δεν μπορώ να δω πουθενά το δέμα με αυτόν τον αριθμό. RX103447444SG Singapore post .

Ξέρει κανείς που μπορώ να παρακολουθώ την πορεία του;

Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα ενα ταμπλετ απο merimobiles. Μου έστειλε το trackin number από signpost αλλά δεν μπορώ να δω πουθενά το δέμα με αυτόν τον αριθμό. RX103447444SG Singapore post .

Ποτε σου το δωσανε? Συνηθως θελει 2με 3 μερες να φανει στο συστημα.

Σιγουρα ειναι RX και οχι RE?

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Sao.cn ή στο sing post. Μετά από λιγες μέρες θα αρχίσει να φαίνεται

Κι εμένα ελεγε pek για μέρες και μετά πηγε μαλτα βερολινο παρισι κ τωρα ειναι πράγα:lol:

Αρα σιγουρα στα setting θα εχει ολες τις γλωσσες :lol:

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V